Jump to content

Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Τα πρώτα κομμάτια είχαν αυτό το όνομα στις ιδιότητες όπως και στην εκκίνηση του κινητού. Το Ρ900 αναγνωρίζεται και από το Pc σαν Ρ900.

οπότε έκλεισε και το θέμα του ονόματος... νέο Sony Ericsson P900... :)

το θέμα της παρουσίασης μένει να λυθεί.

@πέρης, γνωρίζεις τίποτα σχετικά με αυτό?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλλον δεν θα πρεπει να περιμενουμε 2 κινητα αλλα 1....το Ρ900 που εχουμε χιλιοδει στις φωτο που κυκλοφορουν....κριμα....δεν αλλαζω το Ρ800 για κατι πιο ασχημο με μια ψιλοαναβαθμισουλα....θα περιμενω το επομενο....

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Μαλλον δεν θα πρεπει να περιμενουμε 2 κινητα αλλα 1....το Ρ900 που εχουμε χιλιοδει στις φωτο που κυκλοφορουν....κριμα....δεν αλλαζω το Ρ800 για κατι πιο ασχημο με μια ψιλοαναβαθμισουλα....θα περιμενω το επομενο....

βρε συ, γούστα είναι αυτά. πχ σε εμένα αρέσει περισσότερο το π900 από το π800 :wacko: (πες με τρελό) επίσης για τα λεφτά του θα είναι μια χαρά νομίζω. :happy:

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

οπότε έκλεισε και το θέμα του ονόματος... νέο Sony Ericsson P900... :)

το θέμα της παρουσίασης μένει να λυθεί.

@πέρης, γνωρίζεις τίποτα σχετικά με αυτό?

26-10? :D

26 οκτωβρίου??? πώς το ξέρεις????????? :)

Οι φίλοι μας οι γάλλοι το "λένε"! :D

Μέχρι τώρα δεν έχουν διαψευστεί σε τίποτα!

26 οκτωβρίου??? πώς το ξέρεις????????? :)

Προσωπικά δεν έχω ιδέα :)

Ακόμα και αν ήξερα, πάλι θα κρατούσα τις επιφυλάξεις μου. Γιατί με τις εταιρίες, ποτέ δεν ξέρεις :worry:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Nai gia 26 Oktombriou akougete.

Alla re pedia den sas zonoun ta fidia?

An alitheuei auti i imerominia giati i SE thelei toso xrono na parousiasi to kinito?

Mexri stigmis tipota den ine neo tipota den exei prosthesi sto kinito.

To tilefono ine to idio opos to protognorisame to perasmeno kalokairi...

Afou loipon den exei alaksi tipota mexri simera giati i SE den to parousiase ton perasmeno septembri mazi me ta alla kinita pou parousiase?(Z600,Z200 ktp)

Den mporei kati etimazoun...

Ego pisteuo pos teleutea stigmi apofasisan na prosthesoun 1.3 Megapixels camera.

Den nomizo oi ekatomiria polisis tou giaponezikou kinitou tous me 1.3Megapixels camera na tous afise asiginitous...Giati alosta na min bgaloun ena kinito me kali camera apo tin stigmi pou oli i Europi,Ameriki kai o ypolipos kosmos ektos Iaponias dipsaei gia mia tetia siskeui?

Den ksero i SE mas exei sinithisi stis ekpliksis kai pisteuo pos ine poly pithano oti mas etoimazoun mia xristougeniatiki ekpliksi!

Τα πρωτότυπα μοντέλα που έχουμε δει, έχουν κάμερα σαν του Ρ800. Και μάλλον και το τελικό μοντέλο έτσι θα είναι. Τώρα αν αλλάξουν κάτι και βάλουν καλύτερη κάμερα, θα το δούμε στην πορεία.

Πάντως η SOΝΥ δεν νομίζω να θέλει να επηρεάσει την αγορά των ψηφιακών κάμερων.

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Επισης συμπεραινουμε οτι δεν θα βγει αλλο κινητο με 1.3mp camera μιας και Ρ900 θα ονομαζεται αυτο που κυκλοφορει στις φωτο.... ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Η γνώμη μου είναι οτι η SE άλλαξε στρατηγική! Είδε οτι πολλοί χρήστες του P800 δεν προτίθενται να αλλάξουν το κινητό τους για μια αναβάθμιση! Ειδικά αν μαθαίναν οτι εκτός απο το P810 έρχεται και μια πολύ πιο βελτιωμένη έκδοση, τότε οι πωλήσεις του P810 θα μειωνόταν ακόμη περισσότερο! Έτσι κατοχυρώνουν το όνομα του P900 και "χάνεται" ο πραγματικός αντικαταστάτης του P800! Αυτή φυσικά είναι η προσωπική μου εκτίμηση σε περίπτωση που το κινητό πράγματι ονομαστεί P900! Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα λόγια SEMC freak! Ο άνθρωπος κάνει την δουλειά του, και όπως φαίνεται πολύ καλά, και θέλει να εξυπηρετήσει σε πρώτο πλάνο τα προσωπικά του συμφέροντα! Και το μυστήριο παραμένει...

Παραθέτω αυτό το post που είχα γράψει στο άλλο Thread!

Είναι βέβαια η προσωπική μου άποψη όπως αναφέρω, αλλά πιστεύω πως έχει κάποια λογική!

Ασχέτως με την γνώμη ενός χρήστη σε ξένο φόρουμ, που δεν του άρεσε η φωτογραφία με "έξω" το φλιπ από την συσκευή, εγώ το βρίσκω όμορφο.

Όμως γενικώς το συγκεκριμένο κινητό, με το φλιπ είναι ακόμα καλύτερο.

(Σε αντίθεση με το Ρ800, που με κλειστό το φλιπ δεν μου αρέσει, ενώ με ανοιχτό-βγαλμένο, είναι αφασία) :happy:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

πολυ σωστος περης. το π900 εχει "φτιαχτει" για να ειναι με το κλιπ. ειναι σαν κοσμημα απο ασημι. επισης εχει δικη του πλακετα το πορτακι, οχι σαν την μπακαλοδουλεια στο π800. :o

Alex = the best!

τωρα που εχει περασει καιρος και εχουν πεσει ολες οι αποψεις στο τραπεζι

ακουστε και αλλη μια......

το p900 απλα δεν εχει παρουσιαστει επισημα, και ουτε θα παρουσιαστει (?) γιατι δεν ειναι νεο τηλεφωνο και θα ηταν κοροιδια να παρουσιασουν

μια αναβαθμιση.

τα σχολια δικα σας

jzand

Αρχικό Μήνυμα από τον jzand

τωρα που εχει περασει καιρος και εχουν πεσει ολες οι αποψεις στο τραπεζι

ακουστε και αλλη μια......

το p900 απλα δεν εχει παρουσιαστει επισημα, και ουτε θα παρουσιαστει (?) γιατι δεν ειναι νεο τηλεφωνο και θα ηταν κοροιδια να παρουσιασουν

μια αναβαθμιση.

τα σχολια δικα σας

Το ξεφτίλισες τώρα! :o

Το κινητό είναι έτοιμο και σύντομα θα παρουσιαστεί! Αυτό δεν απιδέχεται αμφισβήτηση!

Ο επόμενος... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον asmodeus

pantos simfona me to mobile-review to kinito tha parousiastei 26/10 k kalo 2004 thane diathesimo etsi...?

Oxi!

Auton ton mina tha porousiasti ton Oktombrio tote Noembrio me arxes Dekembri tha ine diathesimo PANTOU...

Min ksexnas meta ta trakarismata pou efage i SE me tin anabathmisi tou T68 kai tin kathisterisi kikloforias tou P800 No 1 kanonas tis eterias tora ine pote den parousiazoume prin ine telios etimo!Kai apo tin stigmi pou parousiazete ena kinito apo tin SE prepei na bgenei sto emporio mesa se peripou ena mina...

To idio egine me to T610.Kai to idio ginete kai me to Z600 to opio parousiastike episima stis 3 Septembriou kai idi anamenete na polite apo tin epomeni ebdomada toulaxiston se merikes xores me proti tin Aglia an den kano lathos...

An to P900 parousiasti ton Oktombrio tote meta apo ena mina prepei na kikloforisi...

Αρχικό Μήνυμα από τον greg2002

Blepo ta idia senaria na epanalambanonte (t68 p800)! Den tha mathoume pote kai tha arxisei to basanistiko perimene kai ta nebra me tin kathisterisi kai tis apanotes anaboles tis kikloforias tou P900!

Οχι, τα πράγματα τώρα είναι πολύ σίγουρα! Άλλωστε το επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος της SE!

Αρχικό Μήνυμα από τον SEMC freak

Σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά, από τη μέρα επίσημης παρουσίασης μέχρι τη διαθεσημότητα στην Ελλάδα θα έχουμε πραγματικά ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ χρονική διαφορά!!

Tο ''αλλαξε ο μανωλιος..και εβαλε τα ρουχα του αλλιως'' σας λεει κατι?

Επισης τωρα πια νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι η καθυστερηση του video recordind νομιζω οτι δεν ηταν καθολου τυχαια..τα πουλακια μου στη se θελουν να το λανσαρουν με την νεα συσκευη,λες και εμεις που τα σκασαμε για το p800 ειμαστε κοροιδα.Και δεν με πειθη κανεις για το ποσο δυσκολο ηταν σαν εφαρμογη...ελεος δηλαδη οι εταιριες που εχουν βγαλει δεκαδες προγραμματα για τα nokia ειναι τοσο πια εξυπνοι...

Και το κυριοτερο με ολο αυτο το ντορο που ειχε γινει για το p800 και ολη αυτη την αναμονη που φαγαμε δεν ειναι απαραδεκτο πριν ακομη βγουν 10 σοβαρα προγραμματα ,η se να πεταει πανομοιοτυπο σχεδον μοντελο στη αγορα,που ειναι σιγουρο οτι θα παραγκωνισει το p800.Sorry αλλα αν το σκεφτειτε ειναι εξοργιστικο γαμωτο :mad: :mad: :mad: :mad:

nokia σου ερχομαι... :wacko: :wacko:

D.T

Οχι, τα πράγματα τώρα είναι πολύ σίγουρα! Άλλωστε το επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος της SE!

κανένας της SE δεν έχει πει τίποτα για το π900 :o κάποιο λάθος θα κάνεις.

όσο για την διαφορά που θα έχει στην ελλάδα η διαθεσιμότητά του, θα το παραγγείλουμε από αγγλία που θα είναι και πιο φτηνά (http://www.expansys.com) :)

τέλος για το θέμα της κάμερας έχω να πω ότι λογικά θα έχει 640*480 και αυτό γιατί θα ήταν κουτό να εχουν βγάλει το Pre-release με άλλη κάμερα. σαν να λένε στα sites, κάντε το review... αλλά εμείς αλλάζουμε το κινητό. επίσης θα κόστιζε πολύ αυτό. εκτός και αν έχουν ήδη τα π900 με τις 1.3 Mpx κάμερες και έβγαλαν λίγα π900 με την παλιά κάμερα για ... στάχτη στα μάτια στα δίαφορα περιοδικά-sites... :confused:

Alex = the best!

κανένας της SE δεν έχει πει τίποτα για το π900 :o κάποιο λάθος θα κάνεις.

Και αυτός ο SEMC freak τι είναι;;; :eek: :confused:

Λες να μας κοροιδευεί; :lol:

Και αυτός ο SEMC freak τι είναι;;; :eek: :confused:

Λες να μας κοροιδευεί; :lol:

να σου πω κάτι. είτε έχει δίκιο είτε όχι εμένα δεν μου κάνει τίποτα. για ένα κινητό που σύσωμη η SE τόσο σε ηγεσία όσο και σε προσωπικό κρατάει το στώμα κλειστό... πρέπει να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί. γιατί δεν βγήκες κάποιος άλλος να λέει. όσο για το mobile-review αν ρωτήσεις τον RIP θα σου πει πόσο μ*λ*κες είναι. μόνο το κλασικό MobileBpit πιστεύω και πίστευα και από τοότε που φτιάχτηκε μόνο αλήθειες και πραγματικά facts γράφει...

Alex = the best!

• The title was changed to Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις