Jump to content

Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

PROS TOUS MODERATORS:

tha htan kalo na enoigate mia upokathgoria p900 kai oxi ena aplo thema sthn upokathgoria toy p800 me to onoma p900

se mia vdomada tha ginete xamos apo post toy p900...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον tron13

PROS TOUS MODERATORS:

tha htan kalo na enoigate mia upokathgoria p900 kai oxi ena aplo thema sthn upokathgoria toy p800 me to onoma p900

se mia vdomada tha ginete xamos apo post toy p900...

Φιλε μου επειδη καταλαβαινεις το ενδιαφερον που παρουσιαζει το θεμα,θα ηταν καλο να μας ενημερωσεις με μερικες λεπτομερειες..Το θεμα της εγγυησης ας πουμε μαζι με το κινητο πηρες και καποια αποδειξη που μπορει να χρησιμοποιηθει στην se?Επισης ποια ηταν η τελικη τιμη που το πηρες?Πληρωσες καποια μεταφορικα?Με ποιο τροπο εγινε η συνεννοηση με τον χρηστη?

Sorry για τις πολλες αποριες αλλα πρεπει να μαθουμε καποια πραγματα πριν το χτυπησουμε και εμεις...

D.T

koitaxte allh mia polu kalh prosfora apo ton idio xrhsth .... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3053274849&category=35225

o xrhsths einai empistos

apla toy stelnete mail kai kanonizete ego den eixa kanena provlima mazi toy kante copy paste to link pio kato kai tha sas paei sto profil toy (http://contact.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dll?ShowCoreAskSellerQuestion&requested=stcyrm&iid=3053274849&frm=284)

βασικά εδώ είναι $600 σε bid... άρα θα αυξηθούν... και χωρίς τα μεταφορικά.

καμιά φωτό μπορέις να ανεβάσεις? :)

επίσης μου είναι περίεργο πώς το πήρες τόσο φτηνά... 400 ευρώ.. :blink:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Παιδιά μολις εποικηνώνησα με τον τύπο και μου απάντησε αμέσως και μου είπε ότι για ένα κομμάτι η τιμή ειναι 410 $. Αν μαζευτούμε αρκετοι από εδω με΄σα και κανουμε μια μάζικη παραγγελία απο αυτόν πιστεύω να μασ κάνει καλύτερη τιμή...Εγώ πάντως σε αυτή την τιμή το χτυπάω άνετα... :D

Μόλις μου απάντησε και στην ερώτηση γοα μεγαλύτερη παραγγελία...Ορίστε λοιπόν...

no is you buy 10 the price is 3800 USD

for payment i want to use Western Union

thanks!

Με το θέμα του support από την SE στην Ελλάδα ξέρουμε τίποτε; Με το ελληνικό μενού; Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η τιμή για το τηλέφωνο και είμαι λίγο καχύποπτος
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Γιατί δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνο στο site της εταιρίας; Έχει link κανένας;

Αρχικό Μήνυμα από τον gpou

Παιδιά μολις εποικηνώνησα με τον τύπο και μου απάντησε αμέσως και μου είπε ότι για ένα κομμάτι η τιμή ειναι 410 $. Αν μαζευτούμε αρκετοι από εδω με΄σα και κανουμε μια μάζικη παραγγελία απο αυτόν πιστεύω να μασ κάνει καλύτερη τιμή...Εγώ πάντως σε αυτή την τιμή το χτυπάω άνετα... :D

Μόλις μου απάντησε και στην ερώτηση γοα μεγαλύτερη παραγγελία...Ορίστε λοιπόν...

no is you buy 10 the price is 3800 USD

for payment i want to use Western Union

thanks!

akrivos to idio mou eipe kai emena alla me 400$ sta 10 komatia 3800

paidia prosexte giati mporei na kanei ladia.... se emena den egine kai htan polu kalos sthn olh sunergasia.

to plhrosa me paypal (visa) h eguhsh htan ena 4 fulo xarti apo thn SE usa pou elege 1 year worldwide warranty

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Εγώ πάντως σκέφτομαι να το πάρω...Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν με western union υπάρχει κάποια ασφάλεια ή απλά αν θέλει ο τύπος μας κοροιδεύει,παίρνει τα λεφτά και άντε γεία???

Έχει κάνει κανείς τέτοια συναλαγή (εννοώ με western union)?? :blink:

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Γιατί δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνο στο site της εταιρίας; Έχει link κανένας;

Γιατί δεν έχει ακόμη καν ανακοινωθεί! Το αυτό θα γίνει στις 20 του μηνός δηλαδή την Δευτέρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ta ellhnika mou ta edose se mia disketa mesa den ta eixe mesa sto cd

Tou ta zitises h ta esteile apo monos tou???

Egw epikoinwnisa mazi tou kai mou eipe 320euro final price including shipment!!!

Edw genoude merikes apories....

1) Ti se kanei na les na proseksoume na min mas kanei kamia ladia??? Esy mas eipes oti einai aksiopistos.

2) Giati h timi einai toso xamili kai oloena kai peftei?????

3) Pws ginete re pedia opoios kai na epikoinwnei mazi tou o typos na exei kinito dia8esimo (pada se xamiloteri timi) kai na einai etoimos na kleisei thn symfwnia? Kata ti gnwmi mou se ayth tin timi to kinito 8a eprepe na eixe eksafanistei se liges wres, sto ebay briskete h aggelia kai oxi se kanena site pou ksetripwse kapoios...

4)kai telos file tron13 esy pote akribws ekanes tin paragellia kai pote eftase to kinito sta xeria sou.

Pliroforiaka molis mou irthan oi plirofories tou atomou gia na kanw tin plirwmi me western union kai briskete sti roumania...

το μέγεθος είναι μικρότερο από το p800?

κα κάτι άσχετο, γιατί δεν ανοίγουμε ένα νέο θέμα σχετικά με το ebay στο chat and fun?:)

Forza scuderia

Υπάρχει ακόμη ένας χρήστης που πουλάει το P900 στο Αμερικάνικο ebay.

To link είναι αυτό

Μόλις τον ρώτησα για το αν θα μπορούσε να μου στείλει μόνο ένα και σε τι τιμή και η απαντησή του ήταν:

hello

yes,the phone is unlocked and will come with warranty.

i can shipp it there.

the item will be shipped from romania.

the total price will be 330 usd.

want to buy ?

thanks

Προσέξτε ότι δεν ρώτησα αν έχει εγγύηση! Άσχετο απλά μου έκανε εντύπωση. Και κάτι ακόμη. Μου απάντησε σε λίγοτερο από 5 λεπτά από την στιγμή που του έστειλα email! Τι γίνεται από πάνω κάθεται;;; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον bibon

To link είναι αυτό

Μόλις τον ρώτησα για το αν θα μπορούσε να μου στείλει μόνο ένα και σε τι τιμή και η απαντησή του ήταν:

hello

i can shipp it there.

want to buy ?

thanks

Προσέξτε ότι δεν ρώτησα αν έχει εγγύηση! Άσχετο απλά μου έκανε εντύπωση. Και κάτι ακόμη. Μου απάντησε σε λίγοτερο από 5 λεπτά από την στιγμή που του έστειλα email! Τι γίνεται από πάνω κάθεται;;; :confused:

Μία λογική εξήγηση μπορεί να είναι ότι έχει φτιάξει ένα email μόνο γι' αυτή τη δημοπρασία και έχει βάλει auto reply. Μια κακόπιστη εξήγηση είναι ότι κάθεται από πάνω για να ψαρέψει όσα κορόιδα μπορεί. Δεν ξέρω τι από τα δύο συμβαίνει, αλλά το όλο κλίμα δεν μου αρέσει. Το πιό πιθανό σενάριο (μιας και όλοι είναι από Ρουμανία) είναι ότι κάποια παρτίδα Ρ900 δεν έφτασε στον προορισμό της και κάνει τώρα το γύρο του κόσμου μέσω ebay...

Αν ο μαγκας τα δινει σε τετοια τιμη ειναι πολυ καλα.....μηπως ομως ειναι π.χ τιποτα beta testing κινητα και τα καβατζωσε και παει να μας τα πασαρει? (λεω τωρα...) Παντως σιγουρα εχει διασυνδεση με την SE γιατι αλλιως που βρηκε τα ελληνικα (και τα κινητα βεβαια...)....

Αρχικό Μήνυμα από τον bibon

To link είναι αυτό

hello

i can shipp it there.

want to buy ?

thanks

Παρεμπιπτόντως, ο τύπος λέει ότι θα έρθει από Ρουμανία, αλλά στο link που έδωσες στο ebay γράφει Αυστραλία. :blink: :wacko: Κάτι βρωμάει γενικά...

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Παρεμπιπτόντως, ο τύπος λέει ότι θα έρθει από Ρουμανία, αλλά στο link που έδωσες στο ebay γράφει Αυστραλία. :blink: :wacko: Κάτι βρωμάει γενικά...

Ακριβώς φίλε μου. Προσέξτε: Έχει κάνει register στο Αμερικάνικο site, είναι από την Αυστραλία και πουλάει τα κινητά από την Ρουμάνια...! Δεν αποκλείεται να μας ζητήσει στο τέλος να του στείλουμε τα χρήματα στο Πακιστάν! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Αν ο μαγκας τα δινει σε τετοια τιμη ειναι πολυ καλα.....μηπως ομως ειναι π.χ τιποτα beta testing κινητα και τα καβατζωσε και παει να μας τα πασαρει? (λεω τωρα...) Παντως σιγουρα εχει διασυνδεση με την SE γιατι αλλιως που βρηκε τα ελληνικα (και τα κινητα βεβαια...)....

Παιδια το ζητημα ειναι μαλλον περισσοτερο σοβαρο απο οτι φαινεται..Ο μονος τροπος που θα μπορουσαμε να εξασφαλισουμε τα χρηματα μας ειναι μεσω paypal αλλα η διαδικασια για να κανεις account παιρνει 1 μηνα...Αυτη την στιγμη που μιλαμε εχω διαλογο με τον τυπο που το αγορασε ο tron και τον εχω στριμωξει λιγο για να δουμε τι παιζεται με αυτη την ιστορια...Οταν εχω κατι νεωτερο θα σας το ποσταρω...

D.T

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

βασικά εδώ είναι $600 σε bid... άρα θα αυξηθούν... και χωρίς τα μεταφορικά.

καμιά φωτό μπορέις να ανεβάσεις? :)

επίσης μου είναι περίεργο πώς το πήρες τόσο φτηνά... 400 ευρώ.. :blink:

Ta 20 6400 ara 320 to ena.

Η απάντηση τώρα από τον πρώτο χρήστη που πήρε και το τηλεφωνό του ο tron13:

yes i can send you the phone in Greece.

tell me haw many pieces do you want to buy.

thanks!

Δεν ξέρω αν έχει το τηλέφωνο, αλλά σίγουρα ο τύπος δεν ξέρει αγγλικά! :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim

Ta 20 6400 ara 320 to ena.

320 $ = 272 € :!: :!:

Κάτι ύποπτο συμβαίνει σίγουρα! :whistle: :whistle:

Φίλε TRON,

το δικό σου μήπως μέσα, εκεί που μπαίνει η μπαταρία γράφει "prototype" ??

Επίσης, το κουτί έγραφε από έξω Ρ810 ή Ρ900?? Το επισημαίνω αυτό γιατί τα prototypes που είχαν δοθεί για τεστ έγραφαν στο κουτί Ρ810, αλλά τα εμπορικά θα γράφουν Ρ900! :confused: :blink:

Αρχικό Μήνυμα από τον DON

320 $ = 272 € :!: :!:

Κάτι ύποπτο συμβαίνει σίγουρα! :whistle: :whistle:

Φίλε TRON,

το δικό σου μήπως μέσα, εκεί που μπαίνει η μπαταρία γράφει "prototype" ??

Επίσης, το κουτί έγραφε από έξω Ρ810 ή Ρ900?? Το επισημαίνω αυτό γιατί τα prototypes που είχαν δοθεί για τεστ έγραφαν στο κουτί Ρ810, αλλά τα εμπορικά θα γράφουν Ρ900! :confused: :blink:

Χαχα.....λες.....κατι υποψιαστηκα μολις ακουσα για 400 αλλα τωρα με 270 κατι βρωμαει παααααααρα πολυ.....τοσο πολυ θελει να τα ξεφορτωθει.....??? ;) :confused: :whistle:

Ειναι σιγουρο οτι κατι περιεργο παιζεται, το ζητημα ειναι αν μπορουμε να βγαλουμε ακρη απο αυτη την ιστορια,Ο μονος που νομιζω οτι μπορει να πει λεπτομερειες για αυτο ειναι ο φιλος tron,το παιδι μου απαντησε και στο pm το τολμησε και του βγηκε,τι να πω ειναι εντελως λοττο...Καμια γνωμη κανεις?? λετε αυριο πρωι-πρωι να τρεχουμε στην τραπεζα???
D.T

• The title was changed to Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις