bomber21 Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Παιδια,υπαρχει τροπος να αλλαξω το κλασσικο εικονιδιο oταν δημιουργεις εναν φακελο νεο στην επιφανεια εργασιας??Ρωταω γιατι μου τη βαραει απιστευτα αυτο το μπεζ φακελακι... Μιλαω για windows98se. Eυχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 FILE EGW PALIOTERA OTAN EIXA TA WIN98SE XRHSIMOPOIOUSA TO ICON PACKAGER KAI EKANE POLY KALH DOYLEIA!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Φιλε μου δεν θυμαμαι αν γινεται στα Windows 98SE παντως για δες με δεξι κλικ->properties->change icon (στο tab customize),αλλιως με κανενα προγραμμα οπως αυτο που προτεινε ο sik13. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Χρησιμοποιώ το icon phile ειναι μικρό προγραμματάκι πολύ ελαφρύ και εύκολο αλλάζει τα πάντα αρκεί να έχεις τα εικονίδια που θα χρησιμοποιήσεις. p.s. ψαξε στο νετι και θα βρείς πολλά εικονίδια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Ευχαριστω Εvripidis.Το προγραμματακι ηταν οτι πρεπει! Asymvivastos,αυτο που λες γινεται για φακελους αλλους και οχι αυτους τους νεους που ανοιγει ο χρηστης! Ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 style xp version 2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Μαλλον στα Windows 98 που εχεις δεν γινεται γιατι στα XP εγω εχω αλλαξει αρκετους φακελους που εχω δημιουργησει. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Παιδια,αλλο ενα προβληματακι.Δεν βρισκω icons.Katebasa το ipfile που προτεινε ο φιλος και δεν ξερω πως να προσθεσω icons ωστε να τα χρησιμοποιησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 bomber21@ Εαν θέλεις δώσε μου ενα μειλ να σου στείλω μερικά.. lazaross@ Το εικονιδιο με το μπλε φακελάκι πού θα το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 το εχει μεσα στο style xp version 2. ειναι κατσε καλα εκδοση. περισσοτερα themes,screen boots και αλλα πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 http://www.wincustomize.com Θα βρείτε τα πάντα! Προγράμματα, θέματα, εικονίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts