sarfagas Δημοσιεύτηκε May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 10, 2012 Καλημέρα σε όλους τους συμπολεμιστές! Μήπως έχει κάποιος το μαμίσιο πρόγραμμα (π.χ. backup) και χάρτες (Q1 2009) του Navigon 3300 MAX καθώς τα έχω κάνει μαντάρα χωρίς να κρατήσω backup πριν επιχειρήσω να κάνω αναβάθμιση και τα θαλασσώσω?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Καλημέρα! Θα προτείνω κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει,το ρίσκο δικό σου,αν θέλεις φυσικά. Κατέβασε το μαμίσιο πρόγραμμα για PC,το NAVIGON Fresh έκδοση : 3.4.1 (build. 1402) και εγκατέστησέ το. Όταν εγκατασταθεί και το ανοίξεις σύνδεσε τη συσκευή σου με το PC. Δεν ξέρω για τα παρακάτω αν χρειάζεται να έχεις δηλώσει τη συσκευή σου ή όχι(δωρεάν εγγραφή με e-mail),δοκίμασε πρώτα χωρίς να τη δηλώσεις. Επάνω αριστερά στο πινακάκι επιλογών παίρνεις την τελευταία επιλογή "Το σύστημα μου" για να δείς τί βλέπει στην συσκευή σου το πρόγραμμα. Απο την επάνω οριζόντια μπάρα επιλογών αριστερό κλικ στο "Η συσκευή μου NAVIGON" και μετά "Αντίγραφα ασφαλείας & επαναφορά". Τέρμα δεξιά κάτω έχει επιλογή "Επαναφορά συσκευής" με την πληροφορία : "Εδώ μπορείτε και να επαναφέρετε τη συσκευή NAVIGON στην κατάσταση παράδοσης". Καλή επιτυχία! Υ.Γ. Φιλαράκι μόλις τώρα είδα οτι ρώτησες και εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4101022#post4101022 και πήρες παρόμοια απάντηση,αλλά προφανώς δεν την είδες,όπως κι εγώ την είδα καθυστερημένα. Κι ενα συγνώμη απ'τον @ppppetros που απάντησε πιο μπροστά για το θέμα αυτό. Edited May 13, 2012 by sat_rrstm νεώτερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη θέμα με την ίδια συζήτηση συνεχίζουμε εκεί. :lock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts