Jump to content

Alcatel OT-991


tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια καταφερε κανεις μετα απο root να κανει overclock πανω απο 800 Mhz;;;;;

 

Θελεις kernel που να επιτρεπει overclock , δεν γινεται ετσι απλα...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θελεις kernel που να επιτρεπει overclock , δεν γινεται ετσι απλα...

 

τι στο καλο ;; σε ενα αλλο κινητο που ειχα κατεβαζα ενα προγραμα απο market και γινοταν στο μπαμ...

και πως θα κανω αλλαγη στο kernel;

τελικαα τι εγινε με το κινητο; στο αλλαξανε;

Link to comment
Share on other sites

Εδω δεν υπαρχει ρομ kernel θα βρεις να φλασαρεις;;

 

Το τηλ το στειλανε στο σερβις και θα ξερουμε μεσα σε 15 μερες....

Link to comment
Share on other sites

βρηκα αυτο στο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1501849&page=5

 

alcatel releas also the source of the new 991d another mtk6573 phone

i hope it is usefull for some devoloper

 

http://sourceforge.net/projects/alcatel/files/OT_991D_20120725.tar.xz/download

Link to comment
Share on other sites

μπορειτε να προτεινετε καποια launcher που εχετε δει οτι ειναι γρηγορα για τ=αυτο το κινητο;

εγω απο αυτο που εψαξα το Lightning launcher εχει το καλυτερο σκρλαρισμα στα apps και οτι πιο ελαφρυ

το SS launcher διαφορετικο στη σχεδιαση πολυ καλες ρυθμισεις και γρηγορο.

Link to comment
Share on other sites

τελικα τι εγινε με το κινητο; στο αλλαξανε;

 

Πηρε σημερα ο κουνιαδος μου το κινητο!Η του δωσανε αλλο ή του αλλαξαν πλακετα.Οπως και να εχει ολα καλα!

 

Θα το σκεφτω πολυ καλα πριν το ρουταρω αυτο....:ninja:

Link to comment
Share on other sites

μαλλον κινητο καινουργιο θα του δωσανε.παλι καλα Λεωνιδα...

και εγω uninstall ασυστολο και μετα δε ξεκιναγε, ευτυχως επιασε το app restore και επανηλθε.

 

Λοιπον κατι ισως καπιοι το ξερουν ηδη. το FREEZE (παγωμα) και μπορει να γινει σε ολα τα κινητα

προτεινω

1ο root-αρισμα (ευκολο ειναι)

2ο με καποιο root uninstaller (οπως rom tool box) και βγαζουμε αηδιες του τυπου cosmote apps κτλ κτλ αναλογα το κινητο (καντε και κανενα back up πριν για περιπτωση λαθος πατηματος ή γιατι μπορει να το πουλησετε πιο μετα και θελεται να εχει ολες της μαμισιες εφαρμογες)

3ο κανουμε partition την sd και με το link2sd συνδεουμε την εσωτερικη μνημη με την sd για να μην εχουμε θεμα με εσωτερικη μνημη.

4ο και στη συνεχεια με το link2sd κανουμε freeze (παγωμα) τις εφαρμογες που δεν θελουμε ή νομιζουμε οτι δε θελουμε ή τις χρησιμοποιουμε σπανια. αυτο επιτρεπει και δοκιμες γιατι δεν τα απεγκαθιστα αλλα τα απενεργοποιει

και το καλυτερο στο τελος....

παγωσα πολλες εφαρμογες και η αποκριση του κινητου εγινε πολυ γρηγορη-φανερα γρηγορη σαν ενα πολυ ακριβοτερο κινητο(γρηγορα ανοιγματα εφαρμογων εναλλαγες και τετοια) μα πολυ γρηγορη πιστεψτε με.... δοκιμαστε το τελειως αφοβα. οι τιμες της ram υψηλα 78-92 mb επισης δεν υπαρχει προβλημα στο boot γιατι τις εφαρμογες τις φωρτωνει κανονικα και μετα ανεργοποιουνται

και να πανε να χεστουν και οι αναβαθμισεις της Alcatel και το android 4.+

πειτε μου και εσεις.

υστερογραφο

το RU PRO κανει unfreeze και freeze αυτοματα τις επιλεγμενες εφαρμογες που του εχουμε δωσει δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα το δοκιμασω και αυτο..... ισως καθυστερει στις εναλλαγες....

Edited by vaggbaba
κατι νεο
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Εχω το μοντελο που γραφω και στον τιτλο. Θελω να του αλλαξω ηχο ειδοποιησης sms. βάζω το ringtone που θελω στη λιστα και το επιλέγω και ενώ μου δείχνει οτι εχει επιλεχθει κανονικα,παιζει το προκαθορισμενο.Σα να μην ακουει την εντολη μου :(
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας!Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο(το βρηκα στη τιμη των 139 ευρω απο τον Γερμανο) και θελω τη γνωμη σας.Ειναι το πρωτο μου smartphone και αυτα που με ενδιαφερουνε παραπανω ειναι:

 

1)Διαρκεια μπαταριας(τουλαχιστον 2 μερες με μετρια χρηση και 1 μερα με φουλ χρηση)

2)Ευκολη και γρηγορη χρηση ιντερνετ

3)Ικανοποιητικη ληψη φωτογραφιας

 

Επειδη διαβαζοντας καποια πραγματα καταλαβαινω οτι το μεγαλο του προβλημα ειναι η μνημη του,θελω να ρωτησω αν τα 150 Mb που εχει ειναι η μνημη που εχω διαθεσιμη εγω ή η συνολικη μνημη που εχει με τις προεγκατεστημενες εφαρμογες;Εχω διαβασει για την εφαρμογη AP2SD η οποια μπορει να μεταφερει καποιες εφαρμογες απο τη μνημη τηλεφωνου στη καρτα.Την εχει δοκιμασει κανενας;

Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως συμβαινει με τις βιντεο κλησεις.Μπορω να κανω κλησεις δικτυου αλλα δεν μπορω μεσω skype;Διαβασα για μια εφαρμογη Tango η οποια δουλευει.

Νομιζω πως ειναι το καλυτερο που μπορω να παρω σε αυτα τα λεφτα λαμβανοντας υπ οψην οτι θελω τεσσαρα οθονη.Μου αρεσει παρα πολυ και το LG L5 αλλα αξιζει τον κοπο να δωσω 60 ευρω παραπανω;

Θα με βοηθουσατε πολυ αν με απαντουσατε τουλαχιστον σε καποιες αποριες μου!Σας ευχαριστω εκ' των προτερων!:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη και σε σχεση με τα τηλεφωνα που ειχα και εχω , κορυφαια τη λες :p

H καμερα δεν ειναι αυτη που θα εντυπωσιασει αλλα για τα δεδομενα του τηλεφωνουν κραταρι καλα με καλο φωτισμο και σε πιο σκοτεινα σημεια.

 

Η μνημη του συνολικα ειναι 150ΜΒ και διαθεσιμα ειναι γυρω στα 60.Ευτυχως μερικες απο τις πολλες εφαρμογες που το επιβαρυνουν απεγκαθιστανται και δινουν κατι ακομα σε μνημη, εχει προνοησει η alcatel σε αυτο και εχει προεγκατεστημενο το app2sd που ειναι πανευκολο στη χρηση και λειτουργει πιο πολυ σαν συντομευση προς την λειτουργια του τηλεφωνου.Εχε υπ οψη οτι μερικες εφαρμογες δεν μετακινουνται.

 

Βιντεοκλησεις μεσω δικτυου δεν κανει οπως αρκετες μαρκες τηλεφωνων.Ενας η δυο κατασκευαστες εχουν δωσει αυτη την δυνατοτητα και η alcatel δεν ειναι ενας απο αυτους.Το skype για καποιο λογο δεν βγαζει επιλογη για βιντεοκληση χτες που το δοκιμασα.Το tango δεν το εχω δοκιμασει.

 

Επειδη πουλαω το 991 που εχω, οσο και να μην με συμφερει που το λεω το L5 αξιζει τα λιγα παραπανω λεφτα.Εχει πολυ ωραιο UI , δε θα σε απασχολησει ποτε η μνημη του αφου ειναι στα 4GB.Ειναι μικροτερο σε μεγεθος και βαρος , εχει τουλαχιστον 2πλασια ram απο τα 50-60ΜΒ που αφηνει ελευθερα το 991 ,που με ενα opera ανοιχτο αρχιζει και γονατιζει το τηλεφωνο...Εχει καλυτερη καμερα με εστιαση και εχει και android 4.0 .Το μονο που υστερει ειναι το οτι δεν διαθετει 2η καμερα.Παραπλησια αυτονομια για τηλεφωνικες κλησεις αλλα διπλασια για αναμονη.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!! Σήμερα αγόρασα το Αlcatel one touch 991! Πολύ ωραίο κινητό για τα λεφτά του με μεγάλη οθόνη..αλλά μου ψιλοκολλάει! Πιστεύω ότι φταίει το ότι έχω γεμίσει τη μνήμη του..ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να σβήσω κάποιες από τις εφαρμογές του κινητού που είναι εντελώς άχρηστες..;;;;;
Link to comment
Share on other sites

Aν δεν το κανεις root δεν σβηνεις τιποτα.Το οτι κολλαει δεν ειναι τοσο οτι εχεις γεμισει την μνημη αποθηκευσης αλλα το οτι η ram του τηλεφωνου ειναι πολυ λιγη διαθεσιμη και αν δεν εχεις ενα task manager να κλεινει τα ανοιχτα προγραμματα δε θα δεις καμια βελτιωση σε αυτο το θεμα.
Link to comment
Share on other sites

σωστα τα ειπε ο leolipop μονο με ρουτ. και στη συνεχεια buckup με system tool μετα παγωμα ή προσεκτικη απεγκατασταση. θα δεις καποια διαφορα. εγω εχω βαλει και launcher ADW και παει μια χαρα.

δοκιμασα το Tango για βιντεοκληση και δουλευει η μπροστα καμερουλα( με ποιοτητα οχι καλη σε μετριο φωτισμενο δωματιο). κατι skype , oVVoo και τετοια οχι ακομα.

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα παιδιά! Θέλω να κανω root το 991 αλλα στο βήμα που κάνω download και συνδέω το κινητό μου βγάζει οτι δεν το βλέπει στο usb . Προσπαθώ να περασω τους drivers που κατέβασα απο το site της αλκατέλ αλλα δεν ξέρω πως. Καμιά βοηθεια για το πως να περάσω του usb drivers?
Huawei P20
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολους επειδη εχω το τηλεφωνο για πουλημα, μολις περασα holo launcher plus και το συνιστω σε ολους αν δεν θελετε πλεον να λαγκαρει κατα την κυλιση των εφαρμμογων , χωρια το οτι μπορει κανεις να κρυψει εντελως οσες δεν θελει να βλεπει οπως κατι cosmote και hotels που εχει εμενα χωρις να θελει root για να τα βγαλετε... (ας μην φαινονται τουλαχιστον)

 

Τεσπα για αλλο γραφω, εκανα ενα κλικ στον ελεγχο για ενημερωσεις...και τωρα κατεβαζει μια!Δεν το περιμενα...κατεβαζει την 2.3.6-010 12.Αν δεν εχετε αυτη καντε ενα τσεκ...

Link to comment
Share on other sites

οντως κατεβαζω και εγω αυτη την ενημερωση. για launcher δοκιμαστε και το adw αν και λιγο μεγαλο ειναι αψογο, γρηγορα τα εφε του και πληρες. εχω δοκιμασει s launcher (ωραιος σχεδιασμος τυπου zune), lightning launcher(οτι πιο ελαφρυ- κυλιση εικονιδιων καθετα η καλυτερη που υπαρχει αλλα φασαριοζικο στο να το φτιαξεις, αν το βγαλει ο προγραμματιστης πιο ετοιμο θα Γ@Μ@Ε1) pro launcher (ωραια 3d κυλιση εικονιδιων που δεν κολαει αλλα οχι αρκετο) κτλ. κτλ κατεληξα ADW launcher. κανα παιχνιδι που να αξιζει τα γραφικα του στο 991??????
Link to comment
Share on other sites

ειδες εκδοση android και τετοια??

εμενα αργει πολυ την εγκατασταση. ισως να κανω την αναβαθμιση απο boot. το αρχειο βρισκεται στην sd .downloaded

 

εκανα update απο boot και πεταει εξω μου λεει update abort status 7

Edited by vaggbaba
Link to comment
Share on other sites

ιδια αν θυμαμαι καλα...αργησε να το κατεβασει και μετα πατησα εγκατασταση και εκανε επανεκκινηση και εκανε ενημερωση.Recovery και ολα τα ενημερωσε.
Link to comment
Share on other sites

Πριν 5 λεπτα το τραβηξα .

 

http://youtu.be/N95etsinPl0

 

αυτο ειναι το 991? η το 991d?

και εχει ANDROID 4? πως?

επισης εχει base memory free 1,4 gb?

για βοηθησε αν θελεις παρακαλω..

Link to comment
Share on other sites

Tα μπερδεψες φιλε .Ειναι το μονοκαρτο με τα δικα του android 2.3.6.Aπλα εχω βαλει holo launcher και η μνημη που βλεπεις ειναι η καρτα.Η δικη του εσωτερικη ειναι 59ΜΒ :p
Link to comment
Share on other sites

Tα μπερδεψες φιλε .Ειναι το μονοκαρτο με τα δικα του android 2.3.6.Aπλα εχω βαλει holo launcher και η μνημη που βλεπεις ειναι η καρτα.Η δικη του εσωτερικη ειναι 59ΜΒ :p

 

ευχαριστω...

τελικα εδωσε ενημερωση η alcatel?

ας πει καποιος που την δοκιμασε.....

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Alcatel OT-991

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...