gnkgr Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Παντως εμενα με τις AOKP καμια μα καμια ομως δεν μου εχει κατσει καλα. και τωρα με του Γιαννη ενω απο την αρχη που την εβαλα επαιζε κανονικα ξαφνικα σημερα κατα τις 11:00 το πρωι τρωει ενα στραβωμα και ξαφνικα ενω πληκτρολογουσα νουμερα για να καλεσω καποιον αρχιζει η οθονη και σβηνει σταδιακα...... Νεκρο το τηλ. Προσπαθω να το ξεκινησω παλι εκανε boot και εμενε καρφωμενο στο logo της ΡΟΜ. Το αφησα ετσι μετα την τριτη προσπαθεια να το ανοιξω πανω απο μιση ωρα..... ΤΙΠΟΤΑ. Ευτυχως ειχα τον κερνελ του gokhanmoral και εβαλα μπρος την εφεδρικη ΡΟΜ μεχρι να γυρισω σπιτι το απογευμα να ξαναφλασαρω..... Τι μπορει να φταιει δεν εχω καταλαβει. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Προσπαθώ να περάσω μια εφαρμογή μέσω cwm και μου βγάζει installation abord,γιατί? μήπως δεν είναι συμβατή ?? η μπαταρία είναι φορτισμένη ? αν όχι δύσκολα κάνεις εγκατάσταση , ποια εφαρμογή είναι ?? Παντως εμενα με τις AOKP καμια μα καμια ομως δεν μου εχει κατσει καλα. και τωρα με του Γιαννη ενω απο την αρχη που την εβαλα επαιζε κανονικα ξαφνικα σημερα κατα τις 11:00 το πρωι τρωει ενα στραβωμα και ξαφνικα ενω πληκτρολογουσα νουμερα για να καλεσω καποιον αρχιζει η οθονη και σβηνει σταδιακα...... Νεκρο το τηλ. Προσπαθω να το ξεκινησω παλι εκανε boot και εμενε καρφωμενο στο logo της ΡΟΜ. Το αφησα ετσι μετα την τριτη προσπαθεια να το ανοιξω πανω απο μιση ωρα..... ΤΙΠΟΤΑ. Ευτυχως ειχα τον κερνελ του gokhanmoral και εβαλα μπρος την εφεδρικη ΡΟΜ μεχρι να γυρισω σπιτι το απογευμα να ξαναφλασαρω..... Τι μπορει να φταιει δεν εχω καταλαβει. Πολλά , από τα πολλά που εγκαθιστούμε και αλλάζουμε , εφαρμογές χωρίς έλεγχο , kernel , ..... κι εγώ όλο αλλαγές είμαι και το φορτώνω , αλλά για δύο ημέρες που την είχα (τώρα έχω την 12) δεν παρατήρησα κάτι παρόμοιο, δούλευε σωστά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Προσπάθησα να περάσω ενα extra πληκτρολόγιο(θέμα) απο το smart keyboard pro που χρησιμοποιώ.μήπως δεν είναι συμβατή ?? η μπαταρία είναι φορτισμένη ? αν όχι δύσκολα κάνεις εγκατάσταση , ποια εφαρμογή είναι ?? Πολλά , από τα πολλά που εγκαθιστούμε και αλλάζουμε , εφαρμογές χωρίς έλεγχο , kernel , ..... κι εγώ όλο αλλαγές είμαι και το φορτώνω , αλλά για δύο ημέρες που την είχα (τώρα έχω την 12) δεν παρατήρησα κάτι παρόμοιο, δούλευε σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Προσπάθησα να περάσω ενα extra πληκτρολόγιο(θέμα) απο το smart keyboard pro που χρησιμοποιώ. την εφαρμογή .zip προσπαθείς να την εγκαταστήσεις σε recovery ?? (κάνεις τα δύο wipe εκτός από το Wipe data ) αν ναι ίσως να είναι κατεστραμμένο το αρχείο , κατέβασέ την πάλι αν προσπαθείς να την εγκαταστήσεις με την εφαρμογή cwm manager , ίσως να μην είναι δυνατή η εγκατάσταση Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Προσπάθησα να περάσω ενα extra πληκτρολόγιο(θέμα) απο το smart keyboard pro που χρησιμοποιώ. εισαι σιγουρος οτι το ζιπ ειναι για cwm? περιεργο μου φαίνεται ενα θεμα για πληκτρολογιο να φλασαρεται με cwm... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλημέρα, μια ερώτηση, μπορεί να εμφανίζετε η μπαταρία με ποσοστό; Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 εισαι σιγουρος οτι το ζιπ ειναι για cwm? περιεργο μου φαίνεται ενα θεμα για πληκτρολογιο να φλασαρεται με cwm... σωστά @giannik το συμπιεσμένο αρχείο που κατέβασες , αποσυμπίεσετο στον υπολογιστή σου και μέσα λογικά θα βρεις ένα αρχείο με επέκταση .apk , το βάζεις στο κινητό σου και το τρέχεις Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Η κουζίνα Omega Files είναι online Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Η ρομ απλά πετάειι!!! :D Πολύ καλη δουλειά!! Και τώρα καταλαβαίνω όλους αυτούς που εκθειάζουν την ομορφιά του καθαρού android! Απορία: Πως ρυθμίζουμε τον ήχο κλήσης να χτυπάει επαναλαμβανόμενα?? Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μόλις ανακοινώθηκε:) ::indie:: Today, 10:40 PM # 3700 Omega v2.0 AOKP Build-35 is ready, from my tests this will be the best AOKP rom for sg2 up to now I will release v2.0 when Omegas team finish the beta testing. Stay tuned ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 εχει δοκιμασει κανεις αυτον τον κερνελ να μας πει γνωμη ? Thoravukk κατεβασα αυτο αλλα δεν μπορω να βρω πως να βαλω widget στη lockscreen μηπως ξερει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioankas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καλημέρα, μια ερώτηση, μπορεί να εμφανίζετε η μπαταρία με ποσοστό; Πάμε ρυθμίσεις ROM CONTROL battery και μετά battery icon style.. Εγώ έχω το circleMod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Νέα έκδοση Omega ◄AOKP► v2.0 Changelog Omega v2.0: Based on AOKP Build-35 New: Modem: DXLP9 Kernel: Siyah-v3.2.1 Rom is now call recorder ready - use your favorite call recorder program to record your calls (I use Total Recall Call Recorder) Many tweaks added Updated: Apex Launcher v1.1.1 Nova Launcher v1.1.2 hosts Rom is no full Wipe - but full wipe is highly recommended Instructions: Boot in CWM Recovery Make a Nadroid backup Highly recommended: Wipe data/factory reset - absolutely required if coming from another ROM or AOKP that is running Android 4.0.3 Flash Omega Flash Gapps Reboot Αν δοκιμάσετε την νέα Omega ◄AOKP► v2.0 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Απολαύστε με την νέα Omega :cool: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Χρειάζεται full wipe εφόσον εχω την 1.0? Ο Γιάννης αναφέρει οτι συνήθως δεν χρειάζεται.. Αν αναβαθμίζουμε την Custom Rom που έχουμε με ίδια Custom Rom που είναι NO FULL WIPE η διαδικασία WIPE, συνήθως δεν χρειάζεται. Το αναφέρει ο αντίστοιχος Dev. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 12, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Χρειάζεται full wipe εφόσον εχω την 1.0? Αν έχεις βάλει την AOKP v.1.0 δεν χρειάζεται full wipe. Αν έρχεσαι από την 10 ή την 11.1 ή την omega 12 τότε θέλει wipe data/factory reset (Full Wipe) Εγώ έχω πρόβλημα με την μπάρα που είναι τα Wi-fi-Bluetooth-GPS. Μετά το Titanium restore μπερδεύτηκαν τα εικονίδια με τις λέξεις και ξανακάνω full wipe. (Δεν επανέρχεται με no Full wipe). Edited May 12, 2012 by kostasza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Αν έχεις βάλει την AOKP v.1.0 δεν χρειάζεται full wipe. Αν έρχεσαι από την 10 ή την 11.1 ή την omega 12 τότε θέλει wipe data/factory reset (Full Wipe) Εγώ έχω πρόβλημα με την μπάρα που είναι τα Wi-fi-Bluetooth-GPS. Μετά το Titanium restore μπερδεύτηκαν τα εικονίδια με τις λέξεις και ξανακάνω full wipe. (Δεν επανέρχεται με no Full wipe). Με το Titanium Backap , όλα καλά με την μπάρα Ο.Κ. με λίγα λόγια , πάρα πολύ καλή http://img707.imageshack.us/img707/9499/000w.png Edited May 12, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Το weather widget δεν υπάρχει στην AOKP; Δεν μπορώ χωρίς καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Εγώ παρόλο που είχα την v1 εκανα full wipe και όλα καλά! Εχει overclocking εως 1600mhz ενώ η v1 είχε εως 1400mhz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Το weather widget δεν υπάρχει στην AOKP; Δεν μπορώ χωρίς καιρό. έβαλα απο το Pay Store το iMeteo weather με πρόβλεψη 15 ημερών για την Ελλάδα το meteo νομίζω είναι το καλλίτερο http://www.meteo.gr/ Edited May 12, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 παιδια τισ επαφες πως μπωρο να τισ επαναφέρω που τισ εχω κανει εξαγωγή στην sd card; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 παιδια τισ επαφες πως μπωρο να τισ επαναφέρω που τισ εχω κανει εξαγωγή στην sd card; κάνεις το αντίθετο από αυτό που έκανες στις επαφές/menu/εισαγωγή/εξαγωγή .... Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 κάνεις το αντίθετο από αυτό που έκανες στις επαφές/menu/εισαγωγή/εξαγωγή .... μεχρι προτεινος αυτο εκανα τωρα δεν τις βλεπει καθως βλεπει αλλου την καρτα. μηπως πρεπει να κανω καποια ριθμιση πρωτα για την sd card; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) video για την Omega AOKP ICS ROM for Galaxy S2 i9100! Edited May 13, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 ξερει κανενας γιατι οταν περναω ενα θεμα χανεται τελειως το πληκτρολογιο? και το κακο ειναι πως δεν δουλευει και το swiftkey.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 τελικα οmega 12 η omega AOKP? τις δοκιμασε κανενας και τις 2 να μας πει που κατασταλαζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts