Jump to content

[ROM] Omega AOKP Jelly Bean

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχτές έβαλα την v14 ics στο galaxy s2 σαν αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση, παρατηρώ έντονη υπερθέρμανση σε λειτουργεία παρόμοια με όταν είχα την 13η έκδοση, παράλληλα παρατήρησα ένα bug όπου μου ανάβει το φλας χωρίς να το ζητάω. πάντως το πρόβλημα είναι η υπερθέρμανση, έχει κανείς άποψη για το θέμα; τι κάνουμε;

απαντήθηκε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4144631#post4144631

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 447
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι μπορω να κανω για να μην εχει δονηση οταν το ξεκλειδωνω;

κοίταξε στις ρυθμίσεις/Ηχος/Επίπεδο δόνησης/Δόνηση κατά το πάτημα οθόνης

δεν εχει κατι εκει που λες..... αλλος τροπος???? το κινητο ζεστενεται πολυ ευκολα ρε παιδια με το παραμικρο γινεται ψησταρια.... τι να κανω??

κοίταξε στις ρυθμίσεις/Ηχος/Επίπεδο δόνησης/Δόνηση κατά το πάτημα οθόνης

δεν εχει κατι εκει που λες..... αλλος τροπος???? το κινητο ζεστενεται πολυ ευκολα ρε παιδια με το παραμικρο γινεται ψησταρια.... τι να κανω??

η διαδρομή είναι από την omega14 , τα απόγευμα θα την αλλάξω και θα σου πω

Οι Kernels δημιουργούν τέτοια προβλήματα , και ίσως να τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο

Edited by tora33

Ωραια. Και τωρα ποιον να φλασαρω??? ΟΕΟ???? :p

Τελικά σε ποιόν kernel καταστάλαξες; Εγώ μάλλον μένω στο fluxi (προηγούμενη έκδοση). Θα δω σχόλια για την τελευταία έκδοση και αν διαβάσω καλά σχόλια μπορεί να τον δοκιμάσω. Η μπαταρία κράτησε τρεις μέρες με νορμάλ χρήση με καλές σχετικά επιδόσεις. Κάποιο πρόβλημα δε συνάντησα προς το παρόν. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η εξέλιξη του Siyah σταματάει στον 3.3.1. ;)

Edited by kyrgeo1978

Τελικά σε ποιόν kernel καταστάλαξες; Εγώ μάλλον μένω στο fluxi (προηγούμενη έκδοση). Θα δω σχόλια για την τελευταία έκδοση και αν διαβάσω καλά σχόλια μπορεί να τον δοκιμάσω. Η μπαταρία κράτησε τρεις μέρες με νορμάλ χρήση με καλές σχετικά επιδόσεις. Κάποιο πρόβλημα δε συνάντησα προς το παρόν. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η εξέλιξη του Siyah σταματάει στον 3.3.1. ;)

Δώστε το λινκ του φλουξι

Mόλις έκανα το brick bug test του Chainfire's και εδειξε οτι έχω bad chip:(.Exω περάσει siyah 3.3.1.

Στο xda ισχυρίζονται οτι ο siyah είναι safe kernel,τι μπορει να συμβαίνει?

Δώστε το λινκ του φλουξι

Εδώ θα βρείς τον fluxi. Πριν όμως περάσεις τον fluxi εγκατέστησε τον Ultimate Kernel cleanig script για να καθαρίσει το κινητό από τον προηγούμενο kernel. Kατέβασε τον από την κουζίνα (τον πάει στα download) να τον βάλεις στην sdcard και φλάσαρετε τον πριν περάσεις το νέο kernel.

Mόλις έκανα το brick bug test του Chainfire's και εδειξε οτι έχω bad chip:(.Exω περάσει siyah 3.3.1.

Στο xda ισχυρίζονται οτι ο siyah είναι safe kernel,τι μπορει να συμβαίνει?

Εμένα είναι 0Χ9 . Και γράφει ότι είναι άγνωστο. Τουλάχιστον δεν μου έβγαλε bad chip για την ώρα.

Edited by kyrgeo1978

Εμένα είναι 0Χ9 . Και γράφει ότι είναι άγνωστο. Τουλάχιστον δεν μου έβγαλε bad chip για την ώρα.

Aπο το xda μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον βαζω safe kernels και όχι Sammy roms..

Επίσης όλα τα Note έχουν το ίδιο πρόβλημα..

Καλημέρα παιδιά! Είμαι σχετικά νέος στον χώρο των custom rom αλλά μπορώ να πω ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά με την Omega. Γενικά προτιμώ την AOKP απλά έχω ένα πρόβλημα. Στην εφαρμογή Pocket( ex read it later) οι ελληνικοί χαρακτηρές δεν μου εμφανίζονται καλά. Ξέρετε με ποιον τρόπο μπορώ να το φτιάξω; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Μάλλον είναι γενικότερο πρόβλημα της εφαρμογής

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

μπορουμε να αυξομειωσουμε τα επιπεδα εντασης της δονησης οπως στην samsung rom;

το extweaks εχει επιλογη αλλα δεν φαινεται να παιζει

Μάλλον είναι γενικότερο πρόβλημα της εφαρμογής

στην omega 13 κλπ μου παίζει κανονικά πάντως το pocket. Κρίμα πάντως, πολύ βολικό app.

Aπο το xda μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον βαζω safe kernels και όχι Sammy roms..

Επίσης όλα τα Note έχουν το ίδιο πρόβλημα..

Ναι κάπου το διάβασα αυτό που λες. Οπότε πιό προσεκτικά τα πειράματα με τους kernels.

τελικα τωρα που βγηκε και το s3 σε ποιεσ ρομ να περιμενουμε αναβαθμισεις;h aokp ειναι μια απο αυτες΄για s2;

Όσο ο Γιάννης θα έχει το sg2 θα συνεχίσει τις Rom ......

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σε σχέση με την ROM. Πρόσφατα πέρασα κι εγώ AOKP στο Arc μου και σε γενικές γραμμές είμαι υπερικανοποιήμενος. Ένα δύο πραγματάκια να φτιάξουν και θα είναι όλα στην εντέλεια. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου αυτην την στιγμή είναι η απουσία ελληνικών χαρακτήρων στο πληκτρολόγιο.

Εσείς πώς έχετε (αν έχετε) ελληνικά στην ROM σας? Μπορώ να κάνω κάτι στο δικό μου? Εν τω μεταξύ ελληνικό μενού στην ROM έχουν, αλλά όχι στο πληκτρολόγιο.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

--- Sony Xperia 5 II ---

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σε σχέση με την ROM. Πρόσφατα πέρασα κι εγώ AOKP στο Arc μου και σε γενικές γραμμές είμαι υπερικανοποιήμενος. Ένα δύο πραγματάκια να φτιάξουν και θα είναι όλα στην εντέλεια. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου αυτην την στιγμή είναι η απουσία ελληνικών χαρακτήρων στο πληκτρολόγιο.

Εσείς πώς έχετε (αν έχετε) ελληνικά στην ROM σας? Μπορώ να κάνω κάτι στο δικό μου? Εν τω μεταξύ ελληνικό μενού στην ROM έχουν, αλλά όχι στο πληκτρολόγιο.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Μπορείς να βάλεις το Greek IME ή οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο από το market

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Λογικα αν κατεβασεις ενα πληκτρολογιο απο το μαρκετ που να εχει και ελληνικα θα εισαι οκ... Απλα μετα θα πρεπει να το ενεργοποιησεις απο το μενου.
SAMSUNG GALAXY S II

Μπορείς να βάλεις το Greek IME ή οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο από το market

Λογικα αν κατεβασεις ενα πληκτρολογιο απο το μαρκετ που να εχει και ελληνικα θα εισαι οκ... Απλα μετα θα πρεπει να το ενεργοποιησεις απο το μενου.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα το Stock της SE το οποίο με είχε βολέψει αφάνταστα. Ίσως το καλύτερο που έχω δοκιμάσει.

Θα κατεβάσω λογικά το Greek IME (αυτό στέλνει κεφαλαίους 160 χαρακτήρες αν δεν κάνω λάθος?) και θα δω αν με κάποιον τρόπο μπορώ να περάσω και το Stock.

btw, αν έχετε να προτείνετε κάποιο όμορφο Theme για AOKP είναι ευπρόσδεκτο. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα το Stock της SE το οποίο με είχε βολέψει αφάνταστα. Ίσως το καλύτερο που έχω δοκιμάσει.

Θα κατεβάσω λογικά το Greek IME (αυτό στέλνει κεφαλαίους 160 χαρακτήρες αν δεν κάνω λάθος?) και θα δω αν με κάποιον τρόπο μπορώ να περάσω και το Stock.

αυτο ειναι πολυ ομορφο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrdsl.theme.mixerics&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tcmRzbC50aGVtZS5taXhlcmljcyJd

Το swype που υπάρχει σαν προεπιλογή στην AOKP έχει ελληνικά (από ρυθμίσεις-γλώσσα εισαγωγή-προεπιλογή swype και επιλέγεις στη συνέχεια αγγλικά ελληνικά). Πολύ καλό theme είναι το cobalt.