Jump to content

[ROM] Omega AOKP Jelly Bean

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως πέρασα και τα gaps. Δες τι περιέχει η v9 και αποφάσισε. Αυτά που εμένα μου φαίνονται χρήσιμα για εσένα μπορεί να είναι άχρηστα. Μπορεί να θέλεις να τη "χτίσεις" μόνο σου. Μια χαρά είναι πάντως η ρομ μέχρι στιγμής όπως τη βλέπω.

οχι δεν θελω να κανω αλλαγές απλα αν χρειάζονται για την καλύτερη λειτουργία της ρομ.

και κατι αλλο μόλις βάλω καπoια γενικα ρομ καi βαλω το εμαιλ μου κατεβαζει αυτοματα της επαφες που ειχε κρατήσει η google κάποια στιγμη εγω ομως εχω κρατήσει backap αρχειο με τις επαφες μου πιο πρόσφατο.το προβλημα με αυτη την ρομ ειναι οτι δεν εχει επιλογη να διαγράψω όλες τις επαφες μαζι. υπαρχη αλλος τροπος να της διαγραψω;

eyxaristo

• Απαντήσεις 447
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι δεν θελω να κανω αλλαγές απλα αν χρειάζονται για την καλύτερη λειτουργία της ρομ.

και κατι αλλο μόλις βάλω καπoια γενικα ρομ καi βαλω το εμαιλ μου κατεβαζει αυτοματα της επαφες που ειχε κρατήσει η google κάποια στιγμη εγω ομως εχω κρατήσει backap αρχειο με τις επαφες μου πιο πρόσφατο.το προβλημα με αυτη την ρομ ειναι οτι δεν εχει επιλογη να διαγράψω όλες τις επαφες μαζι. υπαρχη αλλος τροπος να της διαγραψω;

eyxaristo

Νομίζω ότι τα χρειάζεσαι τα g apps (Google Apps - > playstore ,gmail,Google Maps κτλ) :).

Αν δεν έχεις την ανάλογη εμπειρία για να θεωρήσεις από μόνο σου τι είναι καλό και τι όχι για τη καλή λειτουργία του κινητού σου απλά εμπιστεύσου το Γιάννη.

Ακριβώς. Δε χρειάζεται πλέον να κρατάς back up αν τις επαφές σου τις αποθηκεύεις ως google επαφές. Τώρα αν θες να μη φαίνονται οι google επαφές χωρίς να τις διαγράψεις τότε πήγαινε: Επαφές ->(αριστερό πλήκτρο) Επαφές για εμφάνιση και κάνε τις αλλαγές που θες.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

εγω την τελευταια εβαλα την 9.1 αλλα εχω προβλημα με την καρτα sd.δεν τη διαβαζει απο es explorer.νομιζα θα ειχε φτιαχτει αυτο το θεμα επειδη το ειχα διαβασει απο την αρχη το θεμα πριν καιρο.παντως γενικα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα απο την ρομ της Omega 4.0.3 σε αποκριση και ταχυτητα.μια απο τα ιδια μου φαινεται οχι οτι ειναι ασχημα.παντως οποιος εχει καμια λυση για την καρτα μνημης ας μου πει αν μπορει επειδη ειναι μεγαλο σπασιμο.

η ρομ εχει μια ελεψη πολυ βασικη κατα την γνωμη μου. θα την πω και αν θελει ο Γιαννης το περναει στις επωμενες εκδοσεις.

-η εφαρμογη η μαμα για τα sms λειπει η επιλογη για τους 160 χαρακτηρες. για να σας προλαβω ξερω πως παλαιοτερα και που την ειχε δε δουλευε... προσωπικα ομως εγω πηρα το application απο φιλου μου ο οποιος ειχε αλλη rom και επαιζε το συγκεκριμενο feature και το περασα στην δικια μου omega. εφτιαξα τα δικαιωματα και εχω κανονικα υποστηριξη 160 χαρακτηρων...αλλα γιατι να πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια καθε φορα? εαν θες Γιαννη ριξε μια ματια.! :)

Επισης συνεχιζω να νατιμετοπιζω το προβλημα με το οτι 2-3 φορες την μερα κλεινει η οθονη σε sleep και οταν παταω να ανοιξει δεν ανοιγει.

σε αυτη την φαση εχει φαει κολημα.. μου στελνουν μηνυματα και κλησεις αλλα τιποτα...μονο αμα κρατησω το power για πολυ ωρα κανει επαννεκινηση και στρωνει..:confused:

κανενας δεν ξερει ρε παιδια για την sd την εξωτερικη που κανει κολληματα?επισης παρατηρησα και κολληματα με τη φωτογραφικη μηχανη.τραβαω φωτο και ψαχνω να τη βρω και δεν τη βρισκω πουθενα.απο τη συλλογη τουλαχιστον δεν το βλεπω.απο το es image δεν θυμαμαι πως λεγετε το προγραμμα ακριβως απο εκει βλεπει τις φωτος.επισης ουτε απο τον υπολογιστη βλεπω ολες τις φωτος ουτε καν ολους τους φακελους ουτε απο την εσωτερικη ουτε απο την εξωτερικη sd...πολλα προβληματακια.επισης κρασαρει στον οπερα οταν παω να γραψω σε φορουμ ενω με την 4.0.3 δεν κρασαρε τωρα οκ αυτο μπορει να ειναι απο τον οπερα προβλημα και οχι απο την ρομ.

επισης δεν μου αποθηκευει screenshots.

Edited by GATE_1908

Καλημέρα...

δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά με την προηγούμενη ρομ (Jelly Bam) που τη φλάσαρα έχοντάς την ΣΤΗΝ external sd, είχα μετά πρόβλημα να την δω...

όταν πήγα να φλασάρω ρομ που την είχα ΣΤΗΝ internal sd και στο φάκελο download (χωρίς να την πειράξω δηλαδή ή να την μετακινήσω από εκεί που την κατέβασα) δεν μου ξεκινούσε καν ο οδηγός του Google Account μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου (μετά την εγκατάσταση)...

Την 9.1 λοιπόν, την έβαλα χύμα στην internal sd και τη φλασάρισα από κει...Πρόβλημα ουδέν με το να βλέπω την εξωτερική κάρτα...Προς ενημέρωση λοιπόν...

Πείτε μου σας παρακαλώ όμως, από πού έχουμε τη δυνατότητα να ορίζουμε το πού θα αποθηκεύονται οι λήψεις μας (με τη φωτ. μηχανή επί παραδείγματι) γιατί δεν κατάφερα να το κάνω...νομίζω το Kies δεν θα δουλέψει με cooked rom...Tip?

Και κάτι ακόμη...πώς καταφέρνουμε 160 χαρακτήρες στα SMS; αναφέρεται σε κάποιο ποστ του παρόντος νήματος ή αλλού; τα φώτα σας παρακαλώ....

Εντυπώσεις: πάρα πολύ καλή ρομ, γρήγορη...βέβαια αν ήξερα πως δεν θα έχω ακόμη βιντεο κλήσεις, δεν θα την έβαζα για να πω την αλήθεια, αλλά νομίζω ότι πλέον είμαστε κοντά...

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ξερουμε αν το προβλημα που δεν διαβαζε την sd διορθωθηκε?

edit : Απ' οτι φαινεται οχι. κριμα :(

edit2 : Τελικα ειναι προβλημα του Jelly bean. Θελει file explorer με δικαιωματα root για να δεις την external sd. Μεγαλο μειον για εμενα αυτο...

Edited by JimBam

Γιάννη Καλημέρα!

Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι αλλά κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη jb για το sgs2 μπορείς να την βρεις στο xda...

Άντε και καλά μαγειρέματα...

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Την εχω απο χθες και δεν εχω κανενα fc!Δυστυχως ομως στο video recording κανει εγγραφη μονο στα 480p...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Γιάννη Καλημέρα!

Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι αλλά κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη jb για το sgs2 μπορείς να την βρεις στο xda...

Άντε και καλά μαγειρέματα...

Αναφέρεσαι στην I9100XXLSJ ? Αν είναι για αυτή, ακόμα δεν είναι επίσημη αλλά δοκιμαστική.

Αναφέρεσαι στην I9100XXLSJ ? Αν είναι για αυτή, ακόμα δεν είναι επίσημη αλλά δοκιμαστική.

Ναι έχεις δίκιο είναι η πρώτη leaked...

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Ποια ειναι πιο ελαφρια και πιο γρηγορη? Και ποια ειναι η τελευταια εκδοση της aokp?

Οι aokp είναι σχεδόν Pure android λογισμικό, η τελευταία omega είναι 4.1.2 αλλά κυκλοφορούν άλλες 4.2.1 based

και ποια εκδοση ειναι η τελευταια που εχει βγει? V4.2? γτ εχω μπερδευτει.

Ποια? εχουμε κανα λινκ της τελευαιας εκδοσης?

Δλδ ειναι πιο γρηγορη και ελαφρια η αοκπ?

Edited by m4rvel

Καλησπερα περασα την αοκπ ομεγα ν4.2 θελω να ρωτησω τα εξης

1. Δεν μου ανοιγει η καμερα

2.πως βγαζω το search της google (μπαρα απο ολες τις κεντρικες οθονες)?

3. Γιατι το φοντο ειναι μαυρο στα applications ενω το εχω αλλαξει στις κεντρικες οθονες? Και πως αλλαζω φοντο στην lock screen?

4.πως βαζω το πληκτρολογιο της σαμσυνγκ? Εκτος και αν υπαρχει τροπος να αλλαζω γλωσσα την ωρα που πληκτρολογω πιο γρηρορα οπως ειχε επιλογη στο της σαμσυνγκ.

5.ο φακος στο srarus bar δεν λειτουργει καν.

6.ενω εχω επκλεξει αλι το performsnce na μην μου πεφτει η ραμ κατω απο 100 mb την τσεκαρω και εχω ελευθερα πολλες φορες 50mb!!!! Και δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη και ουτε καν εγκατεστημενες μολις περασα την ρομ με φουλ wipe εννοειται.

7.το ραδιοφωνο που ακριβως ειναι?

και ποια εκδοση ειναι η τελευταια που εχει βγει? V4.2? γτ εχω μπερδευτει.

Ποια? εχουμε κανα λινκ της τελευαιας εκδοσης?

Δλδ ειναι πιο γρηγορη και ελαφρια η αοκπ?

Η τελευταία Omega είναι η v9.2 (η οποία έιναι 4.1.2 jellybeam) και είναι εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290468

Μόνο για SII. Γι' αυτό άλλωστε βρίσκεται στην συγκεκριμένη ενότητα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπερα περασα την αοκπ ομεγα ν4.2 θελω να ρωτησω τα εξης

1. Δεν μου ανοιγει η καμερα

2.πως βγαζω το search της google (μπαρα απο ολες τις κεντρικες οθονες)?

3. Γιατι το φοντο ειναι μαυρο στα applications ενω το εχω αλλαξει στις κεντρικες οθονες? Και πως αλλαζω φοντο στην lock screen?

4.πως βαζω το πληκτρολογιο της σαμσυνγκ? Εκτος και αν υπαρχει τροπος να αλλαζω γλωσσα την ωρα που πληκτρολογω πιο γρηρορα οπως ειχε επιλογη στο της σαμσυνγκ.

5.ο φακος στο srarus bar δεν λειτουργει καν.

6.ενω εχω επκλεξει αλι το performsnce na μην μου πεφτει η ραμ κατω απο 100 mb την τσεκαρω και εχω ελευθερα πολλες φορες 50mb!!!! Και δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη και ουτε καν εγκατεστημενες μολις περασα την ρομ με φουλ wipe εννοειται.

7.το ραδιοφωνο που ακριβως ειναι?

Η ν4.2 ειναι η τελευτσαια γισ τo ς3? Και ολα αυτα τα προβληματα γνωριζει κσνεις τπτ?

Edited by m4rvel

• 1 month later...