one_tree_hill Δημοσιεύτηκε May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2012 Έχω έναν Toshiba Satellite με χαρακτηριστικά έτους 2008 (1.83GHz, 3GB RAM) και μιας και δεν είναι καιρός για αγορά νέου και μιας και έχει αρχίσει να σέρνεται, ρωτώ αν υπάρχει κάποια τροποποιημένη έκδοση Windows 7 που να τρέχει γρήγορα. Αρχικός μου στόχος ήταν εγκατάσταση OSX, η κάρτα δικτύου μου όμως θα συνδέεται έτσι μόνο σε ανοιχτά WiFi και δε πρόκειται να δώσω internet στο γείτονα :rolleyes: (όχι τίποτα άλλο, αλλά η ταχύτητά μου είναι ήδη αργή). Αν θεωρείται πειρατεία, παρακαλώ στείλτε μου PM και να μη διαγραφεί το thread. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Linux δε το σκεφτεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Έχω iPhone και θέλω πλήρη συμβατότητα με iTunes Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Δεν μπορείς να έχεις itunes στο ubuntu? Ψάξτο λίγο αν θέλεις γιατί θα σωθείς με το linux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Αυτο το λαπτοπ εχει Vista τωρα!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Έχω iPhone και θέλω πλήρη συμβατότητα με iTunes Μπορεις να βρεις υποκαταστατο του itunes σε linux αλλα βασικα περνα ενα partition με linux μονο και μονο για μπαινεις στο διαδυκτιο στην αρχη και επειτα να κανεις κ.α. δουλειες. Οποτε θες να κανεις καποια δουλεια που γινεται ειτε μονο μεσω windows ειτε δεν θες να ψαχτεις πως γινεται στο linux (itunes) θα μπαινεις στο partition των 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 itunes μπορεις να εχεις και σε linux νομιζω...γιατι δεν περνας παλι τα ιδια windows..με φορματ? καλη εκδοση των windows ειναι η home edition η οποια νομιζω ειναι φθηνοτερη απο τις αλλες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Εγώ όταν περνάω 7αρια σε ένα pc, περνάω πάντα τα Ultimate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παιδιά δε θέλω Linux. Έχω πολλά προγράμματα στα οποία δεν υπάρχει συμβατότητα. Αυτή τη στιγμή ναι τρέχει 7 Ultimate. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παιδιά δε θέλω Linux. Έχω πολλά προγράμματα στα οποία δεν υπάρχει συμβατότητα. Αυτή τη στιγμή ναι τρέχει 7 Ultimate. Προτείνω να δοκιμάσεις ένα format, για να φύγει ότι σαβούρα υπάρχει μέσα και να έχεις ότι χρειάζεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παιδιά δε θέλω Linux. Έχω πολλά προγράμματα στα οποία δεν υπάρχει συμβατότητα. Αυτή τη στιγμή ναι τρέχει 7 Ultimate. Ε δοκίμασε format και πέρνα τα 7 starter. Δεν ξέρω αν είναι πιο ελαφρά, πάντως είναι τα πιο φτηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 και ο δικός μου είναι στο 1.83ghz ΑΛΛΑ είμαι με 2gb ram και μια χαρά λειτουργούν τα 7 ultimate. τι προβληματα εμφανίζονται σε σένα; η αλήθεια είναι ότι ένα φορματ θα στρώσει την κατάσταση. αλλιως πέρνα XP μέχρι SP2 όμως. προσωπικά το SP3 με φάνηκε αρκετά βαρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 φιλε μου εχω βαλει τα 7αρια σε toshiba του 2006 αρκετα χειροτερο απο το δικο σου και τρεχουν μια χαρα εκτος απο τις ασυμβατοτητες και drivers κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts