Jump to content

Norton Antivirus ή F-Secure

Stergianos
 Κοινοποίηση

Norton Antvirus ή F-Secure  

58 members have voted

1. 1. Norton Antvirus ή F-Secure

• Norton Antivirus
      34
    • F-Secure
      24

Recommended Posts

egw dld twra poy thelw ena elafry,na mhn trwei polla resources av poy na mhn moy dhmioyrgei probs me ta programmata kai ta paixnidakia moy poio na protimhsw??

Gia norton 2004 to apokleiw giati opoio systhma exei prosblhthei me norton 2004 sernetai...milaw apo empeiria se polla pc!

ti lete?h ekdosh norton corporate poies diafores exei?

kai apo pou mporv na th brw spasmenh?sto kazaa de briskw tpt!

Grhgora guyzz gaiti se 10 leptakia thaxw to neo moy mhxanhma kai de thelw na mpw oute deyterolepto sto net xwris av...

thymamai mia fora kollhsw blaster se molis 3 leptakia...nai kserw...exw glykoaimato pc...

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (11 Ιούν. 2004 , 17:41)

Κοίτα φίλε μου έχω το Zone Alarm 5 το οποίο έχω δουλέψει με McAfee Viruscan, Norton AV, Panda AV, Bit Defender και κανένα δεν μου δημιούργησε πρόβλημα παρα μόνο το F Secure!

Για μένα δεν είναι τυχαίο..

Εκτός του ότι όποτε δούλευε όλο το σύστημα "σερνόνταν"...

Ο καθένας με τις απόψεις του και τις επιλογές του...αλλά μην κρίνεις ελαφρά την καρδία..

Εγώ μίλησα για καθαρή registry πριν την εγκατάσταση του F-secure , και ρυθμίσεις του PC ,εσύ μιλάς πιο πρόγραμμα σου αρέσει.....

Αυτό δεν σημαίνει ότι δουλεύει (οποιoδήποτε AV) έτσι και σωστά ,επειδή δεν σου έτυχε ως τώρα confict ,αλλά μετά θα είναι αργά...

Παρεπιπτώντος το ZoneAlarm 5 έχει προρυθμίσεις ,για δικό του antivirus .

Aν νομίζεις ότι δεν κάνει conflict....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (11 Ιούν. 2004 , 17:54)

egw dld twra poy thelw ena elafry,na mhn trwei polla resources av poy na mhn moy dhmioyrgei probs me ta programmata kai ta paixnidakia moy poio na protimhsw??

Gia norton 2004 to apokleiw giati opoio systhma exei prosblhthei me norton 2004 sernetai...milaw apo empeiria se polla pc!

Grhgora guyzz gaiti se 10 leptakia thaxw to neo moy mhxanhma kai de thelw na mpw oute deyterolepto sto net xwris av...

thymamai mia fora kollhsw blaster se molis 3 leptakia...nai kserw...exw glykoaimato pc...

Δες PM σου .

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (11 Ιούν. 2004 , 18:28)

Εγώ μίλησα για καθαρή registry πριν την εγκατάσταση ,εσύ μιλάς πιο σου αρέσει.....

Πεντακάθαρη αφού προερχόμουν από format...+ ότι "συντηρήται" τακτικότατα με το Registry Mechanic..

Αnyway..

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 3 Ιούν. 2004 , 17:09)

Εγκατέστησα το F Secure Internet Security 2004 αλλά αυτό μου απνεργοποίησε το Zone Alarm που είχα..γιατί..?

Μάλλον όχι όπως τα λες για καθαρή εγκατάσταση.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (11 Ιούν. 2004 , 18:43)

Μάλλον όχι όπως τα λες για καθαρή εγκατάσταση.....

Οπως θες...εμένα πάντως δεν με ικανοποίησε..άποψή μου! :whistle:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Kατέβασε ένα ιό από το "The Anti-Virus test file"

http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm

στην κάρτα που θα βγάλει αναγνωρίζοντας τον ιό , το F-secure έχει πληροφορίες με λίστα κλπ

i alithia ine pos ta NIS pefti ligo bari se sistimata oxi toso kenourgia, ego to theoro korifi, exo dokiamsi arketa, ligotero kala ke eksisou kala ala panta sto NIS katastalazo giati sou dini ke tin idea etsi opos ine ftiagmeno tis sigourias! ke ontos pote den kolisa virus ke ime 24h on!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (13 Ιούν. 2004 , 11:47)

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τον νόρτονα. Δεν έχω κολλήσει ιό εδώ και πολλά χρόνια...

Μηπως εχεις κολλησει κ απλα δεν το ξερεις?????

Αυτη την ερωτηση κανω απο τοτε που εβαλα το fsecure και μου βρηκε εναν ιο που ο νορτονας ουτε καν ειχε υποψη.......... :whistle:

:tease:

re paidia imarton...ti ginetai pleon epidhmia exei pesei?

mpika me to neo mou pc sto internet exthes...kai mesa se 3 wres katafera kai kollhsa blaster sasser welchia trojans kai adaware files....imarton!!

EIxa pronohsei kai ebala prwta to norton corporate 9 alla den ekane sthn kyrioleksia tpt!

Ekana format!

Ksanaebala xp kai pleon norton 2004!

Mpika sto net kai kollhsa sasser kai blaster...ti wraia...

Ta ebriske o nortonas alla mono to blaster ekane delete!

gia to sasser ebala to remove tool alla blepw akoma to lsass.exe na trexei akoma sto background...ri na kanw???

tis barethika tis antistrofes metrhseis!!!peite kati...

Τα έχουμε πει άπειρες φορές εδώ μέσα. Δεν μπαίνεις στο δίκτυο χωρίς antivirus και firewall. Αλλά και με αυτά μόλις μπεις το πρώτο που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι update στα windows. Τα critical updates (όπως αυτά περιγράφονται στην σχετική σελίδα της Microsoft) είναι απαραίτητο να εγκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ασφαλείας που έχει το λειτουργικό.

P.S. Το lsass.exe είναι αρχείο του λειτουργικού και πρέπει να υπάρχει. Απλά όταν το σύστημα έχει μολυνθεί από τον sasser το συγκεκριμένο process παρουσιάζει πρόβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (13 Ιούν. 2004 , 19:22)

kai twra ti na kanw??

olo to mhnyma twn 60 sec moy bgazei...den prolabainw na katebasw tpt olo me petaei...akoma kai to removal software poy katebasa apo thn symantec gia to sasser den ton briskei!!

Ενεργοποιηση το firewall σου και δε νομιζω να μετρησει ξανα αντιστροφα.....Τωρα για το remove......βαλε κανενα αλλο antivirus

:tease:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (13 Ιούν. 2004 , 18:46)[/b][/i]

re paidia imarton...ti ginetai pleon epidhmia exei pesei?

mpika me to neo mou pc sto internet exthes...kai mesa se 3 wres katafera kai kollhsa blaster sasser welchia trojans kai adaware files....imarton!!

EIxa pronohsei kai ebala prwta to norton corporate 9 alla den ekane sthn kyrioleksia tpt!

Ekana format!

Ksanaebala xp kai pleon norton 2004!

Mpika sto net kai kollhsa sasser kai blaster...ti wraia...

Ta ebriske o nortonas alla mono to blaster ekane delete!

gia to sasser ebala to remove tool alla blepw akoma to lsass.exe na trexei akoma sto background...ri na kanw???

tis barethika tis antistrofes metrhseis!!!peite kati...

Tην μια, ζητάς να σου δώσουμε link για το Norton corporate σαν πιο σταθερό ,σου το στέλνουμε.... μετά καταλήγεις πάλι στο ΝΑV 2004 !

Ξέρεις δεν είναι υποχρωμένος κανείς να σε βοηθά, άμα δεν ξέρεις είτε από υπολογιστές ,είτε να διαβάζεις παραπάνω το thread ,για conflict μεταξύ προγραμμάτων....

Ειδικά μετά την εμφάνιση του Blaster και όλων των αναλόγων worms είναι τουλάχιστο χαζό να μπες στο internet έστω και μια φορά χωρίς προηγουμένως να έχεις εγκαταστήσει τα αντίστιχα fixes των WinXP

Kai gw mia psifo gia to Norton Antivirus Corporate Edition v9.0 eixa to 8 tora to 9 poli kalo de sou pidaei to sistima :) . Emena kai i 8 kai i 9 ekdosi sinergazete apsoga me to outpost firewall pou exw :) apopsi mou makran kalitero se eukolia kai euxristia apo zonealarm gia na min balw kai ta free addons pou sou prosfereri :).

Tespa pantos gia to arxio kai mono katebasa kai to F-Secure Anti-Virus 2004 to opio einai 25mb peripou kai apo ti lei otan kanis to setup (den to egkatestisa) F-Secure Anti-Virus Client Security 5.52 build 9501

:P bebeos katebasa kai to analogo spastiri :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (15 Ιούν. 2004 , 11:58)

Tην μια, ζητάς να σου δώσουμε link για το Norton corporate σαν πιο σταθερό ,σου το στέλνουμε.... μετά καταλήγεις πάλι στο ΝΑV 2004 !

Ξέρεις δεν είναι υποχρωμένος κανείς να σε βοηθά, άμα δεν ξέρεις είτε από υπολογιστές ,είτε να διαβάζεις παραπάνω το thread ,για conflict μεταξύ προγραμμάτων....

Απ'οτι διαβασα και εγω ο καημενος και ανιδεος χρηστης υπολογιστων (απλα αρχισα με εναν commodore στα 7 μου χρονια και απο τοτε κουβαλαω το μικροβιο...χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι expert αλλα ουτε και ασχετος) το corporate ειναι αρχετα "ελαφρυ" σαν προγραμμα και επειδη ειχα ηδη δοκιμασει το 2004 στον υπολογιστη του πατερα μου ειχα δει οτι στην κυριολεξια σερνοταν αλλα ηταν Pentium III@850Mhz 128MB RAM!Στο δικο μου PC πλεον Pentium IV@3.2 HT με 1GB RAM και τα δυο προγραμματα ηταν αψογα!

Το προβλημα ηταν οτι ειχα παρει τα Xp απο εναν φιλο μου και δεν ειχαν το Sp1!Οποτε οτι και να εβαζα θα ειχα προβληματα!

Ξερεις και εσυ αλλα και εγω οτι δεν εισαι ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος εδω μεσα υποχρεωμενος να με βοηθησει...οποτε αν δεν "γουσταρεις" δεν το κανεις...δε σου εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο ουτε σου απευθυνθηκα συγκεκριμενα ;) !Οποτε αν δεν θελεις προσπερνας και προσπαθεις για κατι ποιο εποικοδομητικο για το Thread που θα βοηθησει τους αλλους χρηστες!

Capito? :cool:

Αυτα και απο εμενα και συγνωμη για το ανουσιο για το θεμα μας μηνυμα!

Υ.Γ. Πλεον μετα τις αναβαθμισεις ολα λειτουργουν ρολοι!

Thanks a lot mcde για την βοηθεια!

[

QUOTE]Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (16 Ιούν. 2004 , 01:35)

Απ'οτι διαβασα και εγω ο καημενος και ανιδεος χρηστης υπολογιστων (απλα αρχισα με εναν commodore στα 7 μου χρονια και απο τοτε κουβαλαω το μικροβιο.χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι expert αλλα ουτε και ασχετος)..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 7 Ιούν. 2004 , 14:02)

Δηλαδή πρέπει να πατήσω delete? Υπάρχει περίπτωση τα μολυσμένα αρχεία να είναι απαραίτητα για το σύστημα και αν τα σβήσω να έχω προβλήματα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 8 Ιούν. 2004 , 13:47)

Το F-Secure μου βγάζει το μονοπάτι των φακέλων με τους ιούς(π.χ C:/Program Files/ κλπ) αλλά το βγάζει στα Αγγλικά. Εγώ χρησιμοποιώ Ελληνική έκδοση και δεν τα έχει έτσι. Πατάω στην αναζήτηση και δεν μου το βρίσκει. Και έτσι δεν μπορώ να πάω εγώ και να σβήσω τους φακέλους απο μόνος μου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (16 Ιούν. 2004 , 01:35)

...το corporate ειναι αρχετα "ελαφρυ" σαν προγραμμα και επειδη ειχα ηδη δοκιμασει το 2004 στον υπολογιστη του πατερα μου ειχα δει οτι στην κυριολεξια σερνοταν αλλα ηταν Pentium III@850Mhz 128MB RAM!Στο δικο μου PC πλεον Pentium IV@3.2 HT με 1GB RAM και τα δυο προγραμματα ηταν αψογα!

...Το προβλημα ηταν οτι ειχα παρει τα Xp απο εναν φιλο μου και δεν ειχαν το Sp1!Οποτε οτι και να εβαζα θα ειχα προβληματα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (13 Ιούν. 2004 , 19:22)

kai twra ti na kanw??

olo to mhnyma twn 60 sec moy bgazei...den prolabainw na katebasw tpt olo me petaei...akoma kai to removal software poy katebasa apo thn symantec gia to sasser den ton briskei!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (13 Ιούν. 2004 , 19:17)

Τα έχουμε πει άπειρες φορές εδώ μέσα. Δεν μπαίνεις στο δίκτυο χωρίς antivirus και firewall. Αλλά και με αυτά μόλις μπεις το πρώτο που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι update στα windows. Τα critical updates (όπως αυτά περιγράφονται στην σχετική σελίδα της Microsoft) είναι απαραίτητο να εγκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ασφαλείας που έχει το λειτουργικό.

....Ξερεις και εσυ αλλα και εγω οτι δεν εισαι ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος εδω μεσα υποχρεωμενος να με βοηθησει...οποτε αν δεν "γουσταρεις" δεν το κανεις...δε σου εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο ουτε σου απευθυνθηκα συγκεκριμενα ;) !Οποτε αν δεν θελεις προσπερνας και προσπαθεις για κατι ποιο εποικοδομητικο για το Thread που θα βοηθησει τους αλλους χρηστες!

Capito? :cool:

Οποιος έχει στοιχειώδη κρίση καταλαβαίνει ποιος "ξεχείλωσε" το thread που αφορά δημοσκόπιση ποιο Antivirus είναι αποτελεματικότερο σαν καλύτερο ..... και όχι επίλυση βασικών τεχνικών θεμάτων setup.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (16 Ιούν. 2004 , 11:56) Οποιος έχει στοιχειώδη κρίση καταλαβαίνει ποιος "ξεχείλωσε" το thread που αφορά δημοσκόπιση ποιο Antivirus είναι αποτελεματικότερο σαν καλύτερο ..... και όχι επίλυση βασικών τεχνικών θεμάτων setup.....

Ρε συ φίλε Gary Kokkin, είτε εννοείς εμένα, είτε ποιονδήποτε άλλον, ένα πράγμα θα σου πω: Κάτσε να βρεθείς σε κατάσταση που να έχεις ένα σημαντικό πρόβλημα και να μην ξέρεις πως να το λύσεις είτε επειδή είναι η περίσταση δύσκολη, είτε επειδή δεν έχεις την απαιτούμενη γνώση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, και τότε να σε δούμε κι εσένα...

Πάντως επειδή δεν μου αρέσει να "μαλώνω" με κανέναν, και το my phone δεν δημιουργήθηκε για τέτοιες καταστάσεις, θα προτημούσα η αντιπαράθεση αυτή να σταματούσε εδώ.

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλώς ή κακώς είναι πολύ δύσκολο κάποια topics και ειδικά vs να παραμείνουν στο θέμα. Όταν ξεπεράσουν σε έκταση έναν αριθμό σελίδων (ανάλογα με το θέμα) πάντα εμφανίζονται posts εκτός θέματος. Άλλες φορές κλειδώνεται το topic, άλλες όχι. Προσωπικά δεν θεωρώ το κλείδωμα λύση, αλλά κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο.

Νομίζω ότι για vs είναι καλό όταν έχει τελείωσει η αντιπαράθεση να συζητάμε και προβλήματα, δεν είναι καθόλου κακό
http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...