Stergianos Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2004 Ποιο θα διαλέγατε και γιατί?? http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 F-Secure ! http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=76&mnu=76 Για Νorton διάβασε : It's Official: Norton Anti-Virus Sucks http://www.mrtech.com/news/messages/3439.html Symantec patches critical firewall flaws : http://zdnet.com.com/2100-1105_2-5211724.html Symantec Warns Of Flaw In 2004 Antivirus Program : http://www.informationweek.com/story/showArticle.jhtml;jsessionid=0T5GYLTXWQQZYQSNDBGCKHQ?articleID=20900210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αν και δεν εχω δοκιμασει το f-secure για το norton παντως το χρησιμοποιω τα τελευταια 3 χρονια και ειμαι υπερευχαριστημενος!!Με σωστη ενημερωση ουδεποτε ειχα προβλημα με ιο!!Με καθημερινο surfαρισμα στο διαδικτυο!! My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 http://www.virus.gr εξαιρετικες αναλυσεις... f-secure μακραν αν εχεις καλα resources. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 To F-Secure φυσικά γιατί βρίσκει οπλύ περισσότερους ιους... χθες σε αντιγραφή αρχείου στον υπολογιστή μου από υπολογιστή με Norton το F-secure με παλιοτερα updates βρηκε αμέσως ιο τον οποίο το Norton δε βρήκε αν και είχε τα τελευταία updates. Επίσης δεν είδα και σοβαρή διαφορά στα resourses αναμεσα στα 2... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Eγώ έχω το Symantec Antivirus Corporate Edition το οποίο καμία σχέση δεν έχει με τον Norton το κλασικό. Έχω δοκιμάσει και τα υπόλοιπα (Σεκιούρ, Μακάφι) αλλά το SAV είναι κορυφαίο, το κυριότερο προσόν του ότι είναι πάρα πολύ ελαφρύ, καθόλου ενοχλητικό, αποτελεσματικό με τους κλασικούς ιούς και corporate... :D GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (25 Μάι. 2004 , 23:13) Αν και δεν εχω δοκιμασει το f-secure για το norton παντως το χρησιμοποιω τα τελευταια 3 χρονια και ειμαι υπερευχαριστημενος!!Με σωστη ενημερωση ουδεποτε ειχα προβλημα με ιο!!Με καθημερινο surfαρισμα στο διαδικτυο!! Και εγώ έχω norton από το 2001,και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,ποτέ δεν κόλλησα ιό,με πολύ συχνή χρήση στο ίντερνετ... το f-secure δε το έχω δοκιμάσει καθόλου... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Antivirus test file http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm (Δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα του antivirus ,κατεβαζοντας τα αρχεία με ιούς που δίνει !) Το F-secure εχει βαση δεδομενων 122000 ιων και μηχανη αναζητησης σε πολυ λιγα ΜΒ σε σχεση με αλλα.-Χρησιμοποιείται απο τις περισσοτερες εταιριες που φτιαχνουν τα CD για περιοδικα- Η Ελληνικη του εκδοση 5,4 ειναι και πολυ απλη ,πανευκολη σε ρυθμισεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (26 Μάι. 2004 , 05:02) Eγώ έχω το Symantec Antivirus Corporate Edition το οποίο καμία σχέση δεν έχει με τον Norton το κλασικό. Έχω δοκιμάσει και τα υπόλοιπα (Σεκιούρ, Μακάφι) αλλά το SAV είναι κορυφαίο, το κυριότερο προσόν του ότι είναι πάρα πολύ ελαφρύ, καθόλου ενοχλητικό, αποτελεσματικό με τους κλασικούς ιούς και corporate... :D Norton Antivirus Corporate Edition v8.0 ;) :cool: Μπαίνω σχεδόν κάθε 3η μέρα και κατεβάζω τα updates! Όντως πολύ ελαφρύ σαν πρόγραμμα. :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Προσωπικά έχω εδώ και 2 μήνες το symantec corporate antivirus 9 κι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ελαφρύ, αποτελεσματικό, επαγγελματικού στυλ :cool: , και με πολλές επιλογές για προχωρημένους. Επίσης τόσο καιρό που το έχω ποτέ δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα σε αντίθεση πχ με το norton 2004 που αυτοί που το φτιαξαν είναι τόσο ανεκδιήγητοι που το βάζουν να σκανάρει κάθε λίγα δευτερόλεπτα τα αρχεία που κατεβάζεις από το ίντερνετ με αποτέλεσμα να κολάει και το antivirus και το filesharing program :mad:. Προσωπική συμβουλή/προτροπή: Βγάλτε το νόρτον! Το μηχάνημα σας θα αποδίδει πολύ καλύτερα χωρίς αυτό :!: Και φυσικά εξυπακούεται ότι λύσεις όπως McAfee είναι ίδιες και χειρότερες από τον νόρτον. :down: Για το f secure έχω θετική γνώμη αν και το είχα δοκιμάσει πριν από πολύ καιρό και δε ξέρω κατά πόσο έχει αλλάξει :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (27 Μάι. 2004 , 01:14) Antivirus test file http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm (Δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα του antivirus ,κατεβαζοντας τα αρχεία με ιούς που δίνει !) Το F-secure εχει βαση δεδομενων 122000 ιων και μηχανη αναζητησης σε πολυ λιγα ΜΒ σε σχεση με αλλα.-Χρησιμοποιείται απο τις περισσοτερες εταιριες που φτιαχνουν τα CD για περιοδικα- Η Ελληνικη του εκδοση 5,4 ειναι και πολυ απλη ,πανευκολη σε ρυθμισεις Που μπορούμε να βρούμε την Ελληνική Έκδοση του F-secure 5.4? :eek: Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Πολλά Cd περιοδικών πληροφορικής έχουν την δοκιμαστική έκδοση,και άμα θες "την αγοράζεις εύκολα" όπως πολλά άλλα με ένα πρόγραμμα file sharing. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (27 Μάι. 2004 , 10:57) Προσωπικά έχω εδώ και 2 μήνες το symantec corporate antivirus 9 κι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ελαφρύ, αποτελεσματικό, επαγγελματικού στυλ :cool: , και με πολλές επιλογές για προχωρημένους. Γενικά αυτό το antivirus είναι ό,τι καλύτερο έχω πετύχει σε αυτή την κατηγορία software τα τελευταία χρόνια. Να συμπληρώσω ότι το έχω πολύ καιρό σε μηχανήματα που πραγματικά βομβαρδίζονται με ιούς και δεν έχει περάσει ποτέ τίποτα. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (27 Μάι. 2004 , 10:57) Προσωπική συμβουλή/προτροπή: Βγάλτε το νόρτον! Το μηχάνημα σας θα αποδίδει πολύ καλύτερα χωρίς αυτό :!: Πραγματικά δεν ξέρω πόσο καλό είναι το Norton 2004, αλλά ακόμα και καφέ να κάνει δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί του. Απλά και μόνο γιατί είναι αδικαιολόγητα βαρύ. Τις λίγες μέρες που το δοκίμασα, ήθελα να πετάξω το μηχάνημα μου από το παράθυρο. Όταν ξαναέβαλα τα corporate, ένιωσα σαν να βρήκα πάλι τον υπολογιστή που είχα πριν δοκιμάσω το Nrton 2004. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Που μπορούμε να το βρούμε αυτό το corporate? Υπάρχει πουθενά για download καμία shareware version? Η πρέπει να το αγοράσουμε; Kαι ποια είναι η τελευταία έκδοση του Norton Antivirus Corporate Edition? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (27 Μάι. 2004 , 10:57) Και φυσικά εξυπακούεται ότι λύσεις όπως McAfee είναι ίδιες και χειρότερες από τον νόρτον. :down: Ετσι λες..? Εδώ όμως αλλιώς τα λένε..link McAfee έκδοση 7.03.6000 - 97.24% (4η θέση) Norton έκδοση 2004 Professional - 92.35% (7η θέση) Norton Corporate έκδοση 8.00.9374 - 88.27% (11η θέση) Τα παιδιά εκεί στο http://www.virus.gr κάτι παραπάνω ξέρουν οπότε μην λέμε κάτι αν δεν μπορούμε να το δικαιολογήσουμε! ΜcAfee από μένα..και ψήφος στο F-Secure εννοείται.. Επίσημο info από το έγκυρο www.virus.gr Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Ιούν. 2004 , 14:20) Ετσι λες..? Εδώ όμως αλλιώς τα λένε..link McAfee έκδοση 7.03.6000 - 97.24% (4η θέση) Norton έκδοση 2004 Professional - 92.35% (7η θέση) Norton Corporate έκδοση 8.00.9374 - 88.27% (11η θέση) Τα παιδιά εκεί στο http://www.virus.gr κάτι παραπάνω ξέρουν οπότε μην λέμε κάτι αν δεν μπορούμε να το δικαιολογήσουμε! ΜcAfee από μένα..και ψήφος στο F-Secure εννοείται.. Επίσημο info από το έγκυρο www.virus.gr Το τμήμα του ποστ μου που παρέθεσες αναφέρεται στο πόσο βαριά και πολλές φορές αδικαιολόγητα buggy και κουραστικά γίνονται για το σύστημα τα 2 μεγάλα αντιβιοτικά-πλατφόρμες. Άρα το ποστ σου δεν έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα μου που παρέθεσες για την ορθότητα των οποίων δε χρειάζεται καμία έρευνα από κανένα σάιτ παρά μόνο να δοκιμάσεις ο ίδιος τις 2 σουίτες και κάποιο άλλο (μα οποιοδήποτε :blink: ) αντιβιοτικό. Σχετικά με την ένσταση σου περί ασφαλείας, κι όμως δε μπορώ να θεωρήσω εντελώς αξιόπιστο ένα σάιτ το οποίο κάνει δοκιμές με πολλούς ομολογουμένως, μα εντελώς τυχαία επιλεγμένους ιούς. ;) Τα ποσοστά είναι πολύ κοντά ώστε να μη δικαιολογούν νομίζω το να κρατήσω μια εντελώς ηλίθια σουίτα που γονατίζει το σύστημα μου προκειμένου να είμαι 0,5% πιο ασφαλής (υποθετικά πιο ασφαλής :whistle: ) Οι κύριοι εκεί κάνουν το εξής. Συγκρίνουν την νέα έκδοση όλων των αντιβιτοτικών με την παλιά έκδοση του symantec corporate antivirus (χωρις να φταίνε μιας και βγήκε πριν ένα 2μηνο περίπου η 9). Αυτό και μόνο δικαιολογεί τη διαφορά επιδόσεων ανάμεσα στο corporate και τα άλλα αντιβιοτικά. Σχετικά με το αν το McAffe και το norton 2004 είναι αποτελεσματικά ή όχι δε με ενδιαφέρει τόσο γιατί συμφωνώ απόλυτα με αυτό: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 1 Ιούν. 2004 , 11:38) Πραγματικά δεν ξέρω πόσο καλό είναι το Norton 2004, αλλά ακόμα και καφέ να κάνει δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί του. Απλά και μόνο γιατί είναι αδικαιολόγητα βαρύ. Τις λίγες μέρες που το δοκίμασα, ήθελα να πετάξω το μηχάνημα μου από το παράθυρο. Όταν ξαναέβαλα τα corporate, ένιωσα σαν να βρήκα πάλι τον υπολογιστή που είχα πριν δοκιμάσω το Nrton 2004. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Το ΜcAfee το οποίο χρησιμοποιώ Κώστα δεν το θεωρώ και τόσο βαρύ όσο λέτε εσείς.. Το NAV που είχα πριν (2003) ήταν πράγματι πολύ βαρύ.. Οι διαφορές δεν είναι 0,5%...όπως θα παρατηρήσεις.. Το αν θεωρείς εσύ αξιόπιστο ένα site του οποίου ο λόγος ύπαρξης είναι το αντικείμενο που πραγματεύεται, είναι σχετικό.. Για μένα είναι μία βάση πολύ πιο αντικειμενική απ την άποψη του καθενός που εκφράζεται εδώ μέσα! Δεν είπα ότι το έχω σαν "ευαγγέλιο" αλλά είναι κάτι και αυτό.. Το ΜcAfee λοιπόν δεν είναι ίδια και χειρότερη λύση από το Νορτονα γιατί πολύ απλά κάνει πολύ καλά τουλάχιστον την δουλειά του... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Παιδια εγω χρησιμοποιω το Norton απο τοτε που εβγαζε την DOS version του. Δεν μου εχει δημιουργησει ποτε κανενα προβλημα και με εχει σωσει και πολλες (παρα πολλες) φορες. Μπορει να μην ειναι το καλυτερο αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος με την εκδοση 2004pro. Θα ηθελα να δοκιμασω παντως και το F-secure για να τα συγκρινω... ΥΓ: Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο καθενας μας δεν ενδιαφερεται ποιο ειναι το καλυτερο AV αλλα αν οταν θα ερθει η κρισιμη στιγμη (κολλησει ιο, σου στειλουν ιο απο το net κτλ κτλ) το AV του να τον βρει. Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Ιούν. 2004 , 17:23) Οι διαφορές δεν είναι 0,5%...όπως θα παρατηρήσεις.. Πράγματι αλλά και πάλι είναι μικρές και δε νομίζω ότι εξετάστηκε το σύνολο των ιών που υπάρχουν εκεί έξω κι ούτε έγινε επιλογή ιών με συγκεκριμένα κριτήρια... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Ιούν. 2004 , 17:23) Για μένα είναι μία βάση πολύ πιο αντικειμενική απ την άποψη του καθενός που εκφράζεται εδώ μέσα! Εγώ εξέφρασα άποψη για την βαρύτητα των προγραμμάτων όχι την αποτελεσματικότητα τους την οποία δεν έχω κι εύχομαι να μη χρειαστεί να δοκιμάσω :whistle: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Ιούν. 2004 , 17:23) Το ΜcAfee λοιπόν δεν είναι ίδια και χειρότερη λύση από το Νορτονα γιατί πολύ απλά κάνει πολύ καλά τουλάχιστον την δουλειά του... Το "ίδια και χειρότερη" είναι σχήμα λόγου, απλά ήθελα να καταδείξω ότι πηγαίνοντας από νόρτον σε mcafee το σύστημα δε θα πετάει όπως πχ από norton ----> corporate, f secure κτλ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 1 Ιούν. 2004 , 17:32) Παιδια εγω χρησιμοποιω το Norton απο τοτε που εβγαζε την DOS version του. Ωραίες εποχές...κι εγώ τότε το Νorton χρησιμοποιούσα παράλληλα με το πολύ καλό McAfee τότε.. :happy: @Κostas Εχεις δίκιο στην μετάβαση από το ένα στο άλλο..με την διαφορά ότι αν πας από το McAfee στο ΝΑV θα δεις μεγάλη βελτίωση στην αποτελεσματικότητα κάτι που δεν ισχύει στην αντίθετη φορά.. Αυτό το F Secure πρέπει να το δοκιμάσω...ποιά είναι η τελευταία του έκδοση..? Βγαίνει trial ή shareware..? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Ιούν. 2004 , 17:48) Ωραίες εποχές...κι εγώ τότε το Νorton χρησιμοποιούσα παράλληλα με το πολύ καλό McAfee τότε.. :happy: @Κostas Εχεις δίκιο στην μετάβαση από το ένα στο άλλο..με την διαφορά ότι αν πας από το McAfee στο ΝΑV θα δεις μεγάλη βελτίωση στην αποτελεσματικότητα κάτι που δεν ισχύει στην αντίθετη φορά.. Αυτό το F Secure πρέπει να το δοκιμάσω...ποιά είναι η τελευταία του έκδοση..? Βγαίνει trial ή shareware..? Βγαινει trial version του f-secure... Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 1 Ιούν. 2004 , 17:32) Παιδια εγω χρησιμοποιω το Norton απο τοτε που εβγαζε την DOS version του. Δεν μου εχει δημιουργησει ποτε κανενα προβλημα και με εχει σωσει και πολλες (παρα πολλες) φορες. Μπορει να μην ειναι το καλυτερο αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος με την εκδοση 2004pro. Θα ηθελα να δοκιμασω παντως και το F-secure για να τα συγκρινω... ΥΓ: Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο καθενας μας δεν ενδιαφερεται ποιο ειναι το καλυτερο AV αλλα αν οταν θα ερθει η κρισιμη στιγμη (κολλησει ιο, σου στειλουν ιο απο το net κτλ κτλ) το AV του να τον βρει. To θέμα είναι όμως αν το AV σου δεν βρίσκει κάποιον ιο και η δράση του δεν είναι εμφανής (keyloger κλπ) εσύ μπορεί να νομίζεις ότι έχεις ένα καλό Antivirus αλλά στην ουσία να είσαι περισσότερο εκτεθιμένος. Αυτό νόμιζε και ο εξάδελφός μου με το Norton 2004pro μέχρι που προσπάθησε να μου στείλει αρχείο με ιο.Το F-Secure τον αναγνώρισε κατευθείαν ενώ το Norton δεν είχε πάρει χαμπάρι. Στη συνέχεια έβαλε και αυτό το F-Secure και ανακάλυψε πως ήταν μολυσμένος με 16 ιούς!!!!!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG ( 1 Ιούν. 2004 , 18:46) To θέμα είναι όμως αν το AV σου δεν βρίσκει κάποιον ιο και η δράση του δεν είναι εμφανής (keyloger κλπ) εσύ μπορεί να νομίζεις ότι έχεις ένα καλό Antivirus αλλά στην ουσία να είσαι περισσότερο εκτεθιμένος. Αυτό νόμιζε και ο εξάδελφός μου με το Norton 2004pro μέχρι που προσπάθησε να μου στείλει αρχείο με ιο.Το F-Secure τον αναγνώρισε κατευθείαν ενώ το Norton δεν είχε πάρει χαμπάρι. Στη συνέχεια έβαλε και αυτό το F-Secure και ανακάλυψε πως ήταν μολυσμένος με 16 ιούς!!!!!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :whistle: Για αυτο και εγω θελω να δοκιμασω το f-secure. Θελω να scanaro το pc και με αυτο να δω αν θα βρει κατι. Αν βρει κατι θα φαει το Norton ποδι, αλλιως θα παραμεινω με τον Norton... Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Το κατεβάζω τώρα...έχει live updates..? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 1 Ιούν. 2004 , 18:54) Το κατεβάζω τώρα...έχει live updates..? Έχει κάτι αντίστοιχο που λειτουργεί με κάπως διαφορετικό τρόπο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts