Vlasismiriagos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Εχει link για tutorials μέσα στο app. Αν θες swiping τότε καλύτερα μείνε στο swype, αν ότι λένε όσοι χρησιμοποιούν τη μέθοδο. Για tapping καλύτερο το swiftkey. Μόνο εγώ δηλαδή, που είμαι φανατικός του swipe, πιστεύω πως το swiftkey είναι καλύτερο από το swype σε αυτόν τον τομέα;;;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μόνο εγώ δηλαδή, που είμαι φανατικός του swipe, πιστεύω πως το swiftkey είναι καλύτερο από το swype σε αυτόν τον τομέα;;;:lol: Τι να σου πω εμένα το swiping δεν με βολεύει, γιατί γράφω και με τα δύο χέρια αρκετά πιο γρήγορα. Αλλά όσοι ασχολούνται λένε ότι το swype είναι καλύτερο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μόνο εγώ δηλαδή, που είμαι φανατικός του swipe, πιστεύω πως το swiftkey είναι καλύτερο από το swype σε αυτόν τον τομέα;;;:lol: Εγώ με ένα φίλο είχαμε κάνει ένα συγκριτικό τεστ στο swiping μεταξύ των δύο πληκτρολογίων και διαπιστώσαμε ότι το Swype υπερείχε σε αυτό τον τομέα.Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι που έχουν κάνει αυτή τη διαπίστωση την έχουν κάνει μέσα από σύκριση πάνω στο ίδιο κείμενο πάντα.Πάντως και ακριβώς ίδια να ήταν στο τελικό αποτέλεσμα πάλι το Swype θα προτιμούσα ως απόδοση σεβασμού στην εταιρία που έφτιαξε αυτή τη μέθοδο γραφής και διευκόλυνε πολύ όλους όσους γράφουμε με το ένα χέρι.Respect αξίζει επίσης για την ασύγκριτη ικανότητά του να καταλαβαίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό ( όχι 100% βέβαια ) τον ελληνικό προφορικό λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 παιδια οπως εγραψα και πιο πανω το λεξικο του touchpal ειναι πραγματικα απο αλλο πλανητη! δεν εχω δει τετοιο πραγμα πουθενά! εχει τονο ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ...!:blink: βρίσκει σχεδον τα παντα μιλαμε!... το καλυτερο πληκτρολογιο για ελληνικα απο ολα με τεραστια διαφορα για μενα.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι νεες εκδοσεις της εφαρμογης δεν υποστηρίζουν ελληνικα! και ειναι κριμα πραγματικα! τεσπα αν το ειχες στο κινητο σου απο πριν και κανεις το update μεσα απο το google κραταει την ελληνικη γλωσσα κανονικα! οποιος το βαλει τωρα δεν εχει..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 παιδια οπως εγραψα και πιο πανω το λεξικο του touchpal ειναι πραγματικα απο αλλο πλανητη! δεν εχω δει τετοιο πραγμα πουθενά! εχει τονο ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ...!:blink: βρίσκει σχεδον τα παντα μιλαμε!... το καλυτερο πληκτρολογιο για ελληνικα απο ολα με τεραστια διαφορα για μενα.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι νεες εκδοσεις της εφαρμογης δεν υποστηρίζουν ελληνικα! και ειναι κριμα πραγματικα! τεσπα αν το ειχες στο κινητο σου απο πριν και κανεις το update μεσα απο το google κραταει την ελληνικη γλωσσα κανονικα! οποιος το βαλει τωρα δεν εχει..:mad: Συμφωνώ απολύτως. Έρχεται και το TouchPal wave http://www.youtube.com/watch?v=DAWtF2bTmfk&feature=youtube_gdata_player Ας ελπίσουμε αυτό να υποστηρίζει τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το λεξικό του Touchpal πράγματι είναι το καλύτερο, αλλά οι διορθώσεις του είναι λίγο χάλι. Πρέπει να γράφω με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι με το Swiftkey. Επειδή ήμουν περίεργος να το ξαναδώ μετά από αυτά που άκουσα, βρήκα μια παλιότερη έκδοση που υποστήριζε ελληνικά, κατέβασα το greek language pack, και μετά πέρασα από πάνω το τελευταίο apk. Παρακάτω είναι link για την τελευταία έκδοση νομίζω που είχε ελληνικά. Βρείτε και το τελευταίο apk μετά και περάστε το από πάνω. http://www.androidct.com/touchpal-keyboard-5-3-7-0/#Download-tab Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το λεξικό του Touchpal πράγματι είναι το καλύτερο, αλλά οι διορθώσεις του είναι λίγο χάλι. Πρέπει να γράφω με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι με το Swiftkey. Επειδή ήμουν περίεργος να το ξαναδώ μετά από αυτά που άκουσα, βρήκα μια παλιότερη έκδοση που υποστήριζε ελληνικά, κατέβασα το greek language pack, και μετά πέρασα από πάνω το τελευταίο apk. Παρακάτω είναι link για την τελευταία έκδοση νομίζω που είχε ελληνικά. Βρείτε και το τελευταίο apk μετά και περάστε το από πάνω. http://www.androidct.com/touchpal-keyboard-5-3-7-0/#Download-tab πολυ ωραια τα λινκ για να το δοκιμάσουν και άλλοι....:) φιλε εγω το εχω αφησει 2 μερες τωρα να με "μαθει" και εχω παθει ζημια.. νομιζω οτι ειναι μεσα στον εγκεφαλο μου πραγματικά...:lol: πλεον ενα γραμμα γραφω και μου βγαζει την λεξη που θελω.. ακομη και λεξεις οπως μακακας η μακακια τις βγαζει με τονο..:lol::lol: πραγματικα τετοιο πραγμα δεν εχω δει πουθενα.. και πιστεψε με εχω αγορασει και εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο το μαρκετ! Συμφωνώ απολύτως. Έρχεται και το TouchPal wave http://www.youtube.com/watch?v=DAWtF2bTmfk&feature=youtube_gdata_player Ας ελπίσουμε αυτό να υποστηρίζει τα ελληνικά. μακαρι να εχει....για να δουμε... πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι τα βγαλανε...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 πολυ ωραια τα λινκ για να το δοκιμάσουν και άλλοι....:) φιλε εγω το εχω αφησει 2 μερες τωρα να με "μαθει" και εχω παθει ζημια.. νομιζω οτι ειναι μεσα στον εγκεφαλο μου πραγματικά...:lol: πλεον ενα γραμμα γραφω και μου βγαζει την λεξη που θελω.. ακομη και λεξεις οπως μακακας η μακακια τις βγαζει με τονο..:lol::lol: πραγματικα τετοιο πραγμα δεν εχω δει πουθενα.. και πιστεψε με εχω αγορασει και εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο το μαρκετ! μακαρι να εχει....για να δουμε... πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι τα βγαλανε...:mad: Ναι, αξιόλογο keyboard,δεν αντιλέγω. Ειδικά για δωρεάν είναι το καλύτερο σίγουρα. Αλλά κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως η αλλαγή γλώσσας που δεν είναι ότι πιο εργονομικό και η μικρή σχετικά ανοχή στο λάθος για μένα το βάζουν λίγο πιο κάτω από το swiftkey. Θα το κρατήσω πάντως ως εναλλακτικό σίγουρα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Ναι, αξιόλογο keyboard,δεν αντιλέγω. Ειδικά για δωρεάν είναι το καλύτερο σίγουρα. Αλλά κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως η αλλαγή γλώσσας που δεν είναι ότι πιο εργονομικό και η μικρή σχετικά ανοχή στο λάθος για μένα το βάζουν λίγο πιο κάτω από το swiftkey. Θα το κρατήσω πάντως ως εναλλακτικό σίγουρα. Δοκίμασες την επιλογή να έχεις δύο γράμματα σε κάθε πλήκτρο; Είναι πιο βολικό από το απλό qwerty για πληκτρολόγηση ακόμα και με το ένα χέρι και δεν πατάς εύκολα λάθος πλήκτρο αν το μάθεις. Αλλαγή γλώσσας μπορείς να κάνεις με δύο τρόπους. Δεν μου άρεσε στο swiftkey ότι δεν εισάγεται εύκολα νέα λέξη και δεν έχει πλήκτρα με βελάκια και αντιγραφή, επικόλληση κλπ όπως το TouchPal. Edited May 19, 2013 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δοκίμασες την επιλογή να έχεις δύο γράμματα σε κάθε πλήκτρο; Είναι πιο βολικό από το απλό qwerty για πληκτρολόγηση ακόμα και με το ένα χέρι και δεν πατάς εύκολα λάθος πλήκτρο αν το μάθεις. Αλλαγή γλώσσας μπορείς να κάνεις με δύο τρόπους. Δεν μου άρεσε στο swiftkey ότι δεν εισάγεται εύκολα νέα λέξη και δεν έχει πλήκτρα με βελάκια και αντιγραφή, επικόλληση κλπ όπως το TouchPal. Δεν θέλω να γράφω με ένα χέρι γιατί το κινητό είναι μεγάλο, και γράφω πολύ γρήγορα στο qwerty. Βελάκια έχει στο swiftkey αλλά πρέπει να τα ενεργοποιησεις στα settings. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ναι, αξιόλογο keyboard,δεν αντιλέγω. Ειδικά για δωρεάν είναι το καλύτερο σίγουρα. Αλλά κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως η αλλαγή γλώσσας που δεν είναι ότι πιο εργονομικό και η μικρή σχετικά ανοχή στο λάθος για μένα το βάζουν λίγο πιο κάτω από το swiftkey. Θα το κρατήσω πάντως ως εναλλακτικό σίγουρα. δεν καταλαβα φιλε μου... ενα κλικ ειναι η αλλαγη γλώσσας... https://www.dropbox.com/s/pgbmkxqxvmmchgr/2013-05-19%2016.45.38.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 δεν καταλαβα φιλε μου... ενα κλικ ειναι η αλλαγη γλώσσας... https://www.dropbox.com/s/pgbmkxqxvmmchgr/2013-05-19%2016.45.38.png Σε μένα δεν εμφανίζει τη γλώσσα κάτω αριστερά. Μόνο στη μπάρα επάνω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Σε μένα εμφανίζει το πλήκτρο αλλαγής της γλώσσας, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω για να έχω την τελευταία έκδοση. Μέσα στο play store δεν εμφανίζεται καν σαν εφαρμογή. Αυτή η χρωματιστή μπάρα που ανεβοκατεβαίνει πάνω από τα γράμματα τι είναι; Πάντως δεν τρελάθηκα με την πρόβλεψη. Edited May 19, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Σε μένα εμφανίζει το πλήκτρο αλλαγής της γλώσσας, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω για να έχω την τελευταία έκδοση. Μέσα στο play store δεν εμφανίζεται καν σαν εφαρμογή. Αυτή η χρωματιστή μπάρα που ανεβοκατεβαίνει πάνω από τα γράμματα τι είναι; Πάντως δεν τρελάθηκα με την πρόβλεψη. Κάνε ένα search στο google για touchpal apk, βρες την τελευταία έκδοση και πέρνα το πάνω από το παλιό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κάνε ένα search στο google για touchpal apk, βρες την τελευταία έκδοση και πέρνα το πάνω από το παλιό. Δηλαδή δεν υπάρχει στο play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δηλαδή δεν υπάρχει στο play Δεν το έχουν διαθέσιμο για Ελλάδα. Είναι δωρεάν ούτως ή άλλως οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Δηλαδή δεν υπάρχει στο play Δεν το έχουν διαθέσιμο για Ελλάδα. Είναι δωρεάν ούτως ή άλλως οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Λοιπόν, έκανα search στο google και το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαλε ήταν το link του πληκτρολογίου στο play store. Το άνοιξα και μου έβγαλε ότι υπάρχει να αναβάθμιση στην έκδοση5.4.1και κάτι ψηλά. Έκανα την αναβάθμιση και έπρεπε να περάσω πάλι το ελληνικό λεξικό. Τώρα έχω την τελευταία έκδοση με ελληνικό λεξικό. Edit: στο ντουλάπι και το touch pal, προτιμώ το stock για ακόμη μια φορά. Το κρατάω μαζί με τα αλλά δυο και βλέπουμε. Edited May 19, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δεν θέλω να γράφω με ένα χέρι γιατί το κινητό είναι μεγάλο, και γράφω πολύ γρήγορα στο qwerty. Βελάκια έχει στο swiftkey αλλά πρέπει να τα ενεργοποιησεις στα settings. Και εγώ περισσότερο με τα δύο χέρια γράφω και με βολεύουν περισσότερο τα δίπλα πλήκτρα. Βελάκια έχει αλλά μεγαλώνει το πληκτρολόγιο και δεν έχει κουμπιά για αντιγραφή, επικόλληση, διαγραφή κλπ που τα χρησιμοποιώ πολύ. Σε μένα δεν εμφανίζει τη γλώσσα κάτω αριστερά. Μόνο στη μπάρα επάνω. Πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο με το κόμμα και θα μπορείς να το κάνεις να αλλάζει γλώσσα. Σε μένα εμφανίζει το πλήκτρο αλλαγής της γλώσσας, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω για να έχω την τελευταία έκδοση. Μέσα στο play store δεν εμφανίζεται καν σαν εφαρμογή. Αυτή η χρωματιστή μπάρα που ανεβοκατεβαίνει πάνω από τα γράμματα τι είναι; Πάντως δεν τρελάθηκα με την πρόβλεψη. Ορίστε το link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Φύλαξε το να το έχεις. Η χρωματιστή μπάρα δείχνει την ταχύτητα με την οποία πληκτρολογείς. Μπορείς να την απενεργοποιήσεις αν δεν την θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Και εγώ περισσότερο με τα δύο χέρια γράφω και με βολεύουν περισσότερο τα δίπλα πλήκτρα. Βελάκια έχει αλλά μεγαλώνει το πληκτρολόγιο και δεν έχει κουμπιά για αντιγραφή, επικόλληση, διαγραφή κλπ που τα χρησιμοποιώ πολύ. Πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο με το κόμμα και θα μπορείς να το κάνεις να αλλάζει γλώσσα. Ορίστε το link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Φύλαξε το να το έχεις. Η χρωματιστή μπάρα δείχνει την ταχύτητα με την οποία πληκτρολογείς. Μπορείς να την απενεργοποιήσεις αν δεν την θέλεις. Ευχαριστώ, το πέρασα στο google keep :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) στο layout με τα 2 γραμματα σε καθε πληκτρο πως γραφουμε?δηλαδη ποιο απο τα 2 γραμματα του πληκτρου θα γραφτει εν τελει? Edited May 19, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 στο layout με τα 2 γραμματα σε καθε πληκτρο πως γραφουμε? Κανονικά γράφεις και σου κάνει δουλειά με τις προβλέψεις. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κανονικά γράφεις και σου κάνει δουλειά με τις προβλέψεις.ελα ρε τωρα το δοκιμασα καλο!τοσα χρονια ποτε δεν το ειχα δοκιμασει αλλα ειναι καλο για μεγαλα δαχτυλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ελα ρε τωρα το δοκιμασα καλο!τοσα χρονια ποτε δεν το ειχα δοκιμασει αλλα ειναι καλο για μεγαλα δαχτυλα! Αν το λεξικό είναι καλό, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να γράφεις. Αν είχε τέτοια επιλογή και το swiftkey θα ήταν τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Αν το λεξικό είναι καλό, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να γράφεις. Αν είχε τέτοια επιλογή και το swiftkey θα ήταν τέλειο. Από ότι είδα όμως, σε αυτό το layout αν δεν υπάρχει η πρόβλεψη τότε δε μπορείς να γράψεις τη λέξη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Από ότι είδα όμως, σε αυτό το layout αν δεν υπάρχει η πρόβλεψη τότε δε μπορείς να γράψεις τη λέξη. Το γυρνάς πολύ εύκολα όμως σε απλό qwerty και το προσθέτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts