nikchris Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Εν ετη 2018 και ρωταμε αν ειναι ασφαλες να κανουμε συναλλαγες με τη Google. Tρισεκατομμύρια τζιρου εχουν γινει σε Apple και Google store, και ακομα στην Ελλαδα ρωταμε αν μπορουμε να ξοδεψουμε 3€ στη Google. Και αντι να απαντησουν ΝΑΙ αυτοι που το διαβασανε, τον προτρεπουν να πληρωσει με paypal και να αγορασει προπληρωμενες καρτες, λες και οι πιστωτικες ειναι αγιες και πρεπει να τις προφυλαξουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω πολυ! :) Kατι αλλο. Δεν εχω ξανααγορασει εφαρμογες κλπ δινοντας την πιστωτικη/χρεωστικη μου καρτα. Ειναι ασφαλεις αυτες οι συναλλαγες? (π.χ. δεν θα μπορεσει να με ξαναχρεωσει αυθαιρετα μελλοντικα, και μετα να ψαχνομαι?) :) Προσωρα ΑΦΟΒΑ και αγορασε, αν δεν ειναι ασφαλεις οι συναλλαγες με την Google, με ποιον ειναι; Αν δεν σου αρεσει η εφαρμογη, εχεις και δικαιωμα επιστροφης χρηματων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 ειστε ολοι εξαιρετικοι -για την προθυμια σας να βοηθησετε πρωτα απ' ολα! Μεγαλο ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Το πολύ σπαστικό με το Gboard είναι ότι αν πχ γράψεις μια λέξη που δεν την έχει σε μια εφαρμογή την αποθηκεύει και όλα καλά, αργότερα την ξαναγράφει μια χαρά αν χρειαστεί. Αν μετά την ίδια λέξη την γράψεις σε άλλη εφαρμογή δεν την γράφει σωστά και πρέπει πάλι να την γράψεις γράμμα γράμμα.. πολύ εκνευριστικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) @antonio_r Στα Public MediaMarkt lidl SevenSpot έχουν προπληρωμένες κάρτες.Έχουν και τα Lidl κάρτες Google play. Τις έχουν μπροστά στα ταμεία!!!! Edited July 4, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Και αντι να απαντησουν ΝΑΙ αυτοι που το διαβασανε, τον προτρεπουν να πληρωσει με paypal και να αγορασει προπληρωμενες καρτες, λες και οι πιστωτικες ειναι αγιες και πρεπει να τις προφυλαξουμε οταν βλεπω κοσμο να πληρωνει με προπληρωμενη καρτα μου ερχεται να γελασω με την αφελεια τους. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 οταν βλεπω κοσμο να πληρωνει με προπληρωμενη καρτα μου ερχεται να γελασω με την αφελεια τους. Μάλλον δεν έχεις παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Μάλλον δεν έχεις παιδιά. μάλλον δεν είχε και τη άλλη ******* να γράψει μπας και συμπληρώσει κανένα ποστ αλλά τέτοια τυπάκια έχει πλέον το forum εριστικά και ξερόλες του πληκτρολογίου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Μάλλον δεν έχεις παιδιά. Tι σχεση εχουν τα παιδια; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 μάλλον δεν είχε και τη άλλη ******* να γράψει μπας και συμπληρώσει κανένα ποστ αλλά τέτοια τυπάκια έχει πλέον το forum εριστικά και ξερόλες του πληκτρολογίου τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω. γραψε τους λογους που πρεπει καποιος να εχει προπληρωμενη καρτα αντι για χρεωστικη; περιμενω τα επιχειρηματα σου για να κανουμε δημοσιο διαλογο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Δεν ειναι εδω το θεμα για τετοιο "διαλογο", εδω λεμε για πληκτρολογια Να πατε στα αντιστοιχα θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Την ίδια ερώτηση έκανα προ ημερών και δεν πήρα απάντηση. Εκεί που πατούσα το μικρόφωνο και έγραφε με την μια ό,τι του έλεγα, τώρα κάνει αρκετά δευτερόλεπτα να τα γράψει.Το ίδιο και σε εμένα. Μόλις το παρατήρησα. Με απεγκατασταση δεν φτιάχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 όταν παίζει ένα βίντεο στο YouTube που είναι το εικονίδιο να το κάνω cast σε άλλη συσκευή; τηλεόραση κλπ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Πάνω δεξιά θα δεις κάτι τέτοιο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 όταν παίζει ένα βίντεο στο YouTube που είναι το εικονίδιο να το κάνω cast σε άλλη συσκευή; τηλεόραση κλπ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αυτό τώρα τι σχέση έχει με τα πληκτρολόγια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Αυτό τώρα τι σχέση έχει με τα πληκτρολόγια; αμάν ναι τώρα είδα το ρώτησα σε λάθος thread sorry! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Παιδιά σχετικά με το voice typing του gboard τελικά αυτό το κάνει όταν εχεις παραπάνω από μια γλώσσα ορισμένη. Εάν πχ βάλεις μόνο English τότε δουλεύει τέλεια όπως παλιότερα. Ελπίζω να το φτιάξουν γιατί βολευε πολύ. Με σβήσιμο και ξαναστήσιμο της εφαρμογής δεν φτιάχνει. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει παλιότερη version που δεν έχει αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Να ρωτήσω κάτι θέλω για το Google keyboard... Κρατάει αντίγραφο των λέξεων που καταχωρείς σε κάποιον server ώστε με την αλλαγή των συσκευών να μεταφέρονται αυτόματα οι λέξεις από τη μια συσκευή στην άλλη; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Να ρωτήσω κάτι θέλω για το Google keyboard... Κρατάει αντίγραφο των λέξεων που καταχωρείς σε κάποιον server ώστε με την αλλαγή των συσκευών να μεταφέρονται αυτόματα οι λέξεις από τη μια συσκευή στην άλλη; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥποτίθεται πως ναι αλλά μετά τα τελευταία update δεν βλέπω στα settings του τον λογαριασμό μου. Κάτι παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Εγώ του γράφω την ίδια και την ίδια λέξη και δεν την αποθηκεύει. Και μέσα στις ρυθμίσεις του, στα ελληνικά, η λίστα είναι κενή. Το περίεργο είναι ότι αν την προσθέσω χειροκίνητα, πάλι δεν την βρίσκει κατά τη γραφή. Το παίζει; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχω ακυρώσει μια αγορά εφαρμογής στο play store αλλά στις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει "ενεργή συνδρομή" Ξέρετε τι κάνω για να δω αν όντως έχω ακυρώσει τη συνδρομή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχω ακυρώσει μια αγορά εφαρμογής στο play store αλλά στις ειδοποιήσεις μου εμφανίζει "ενεργή συνδρομή" Ξέρετε τι κάνω για να δω αν όντως έχω ακυρώσει τη συνδρομή?Θα πας στις συνδρομές του play store και θα κοιτάξεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Προσπαθώντας να φτιάξω στο gboard τον συγχρονισμό των λέξεων έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση της version 7.0.8.188704572 και εμφανίστηκε ο συγχρονισμός αλλά δεν μπορούσα να τον ενεργοποιήσω. Στην συνέχεια ψάχνοντας διάβασα ότι σε Samsung συσκευές λόγω του secure folder θεωρεί το account επαγγελματικό και δεν σε αφήνει να συγχρονίσεις λεξεις. Στην συνέχεια έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο version και η επιλογή για συγχρονισμό εξαφανίστηκε πάλι. Τουλάχιστον έφτιαξε το voice typing που δουλεύει πάλι όπως πριν εξαιρετικά. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Εγώ Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση beta και η φωνητική πληκτρολόγηση είναι ΟΚ... πολύ γρήγορη! Ο συγχρονισμός δεν υπάρχει εδώ και πολλά updates! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Για μένα το καλύτερο έχοντας δοκιμάσει πάρα πολλά.. Είναι : Δείτε το "SwiftKey Keyboard" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Σε όλες της συσκευές μου το έχω και δεν το αλλάζω με τίποτα. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Εγώ Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση beta και η φωνητική πληκτρολόγηση είναι ΟΚ... πολύ γρήγορη! Ο συγχρονισμός δεν υπάρχει εδώ και πολλά updates!Φυσικά και υπάρχει. Με τελευταία έκδοση σε nexus και 1+3t που έχω μια χαρά υπάρχει. Στο S9+ μου έχει εξαφανιστεί. Τι συσκευή έχεις? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts