Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το touch pal είναι στα 1 και κάτι ευρώ αν και λέει δωρεάν δοκιμή για 7 μέρες το premium.

Το έβαλα και μετά την εβδομάδα λέει 5.5 περίπου ευρώ.

Αν μου αρέσει και κόψει τις αηδίες που βγάζει θα γίνω συνδρομητής αναγκαστικά γιατί δε με βολεύει κανένα άλλο τόσο πολύ

5f68758322d37a2a9022021a81c422d1.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η τιμή αυτή εμφανίζεται και σε μένα αλλά όταν πας να πληρώσεις αλλάζει σε 5,62€/έτος.. Μάλλον λάθος το εμφανίζει ή δεν ισχύει για την Ελλάδα. Με βολεύει πολύ η λειτουργία Τ9, αν υπήρχε μόνιμη επί πληρωμή έκδοση θα την είχα αγοράσει, αλλά αυτό το μοντέλο ετήσιας συνδρομής με σχετικά υψηλό κόστος δεν το αποδέχομαι.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Όσο αναφορά την τιμή που λέτε και εσείς επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του ενώ βγάζει 1,12 όταν πατάω για αγορά αλλάζει σε 5,61. Το κάνει και στα δύο TouchPal που έχει στο playstore. Και εδώ έρχεται το ερώτημα. Τι διαφορά έχει αυτό το TouchPal(όπου και χρησιμοποιώ χρόνια και έκανα απεγκατάσταση για να δω μήπως έχει κολλήσει κάτι με την τιμή)c56f4bb38bf0c4b93f836196044d1bb3.jpg

Από αυτό εδώ που έκανα αναζήτηση στο playstore και μου έβαλε δύο? Το κατέβασα, έβαλα το account μου και έκανε κανονικά συγχρονισμό και η εφαρμογή είναι ακριβώς η ίδια και κάνει το ίδιο στην τιμή και αυτό.

7bb83181d843ccef2af1f424f7b7fe4a.jpg

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by GiannisSma

Παιδιά στο gboard πως γίνεται να αφήνει αυτόματα κενό μετά από τελεία ή κόμμα? Επίσης αν γράψω μια λέξη χωρίς τόνο και πατήσω space δεν επιλέγει την προτεινόμενη αλλά αφήνει αυτή που έχω γράψει εγώ..

δοκίμασε κανένας το Swype 3; και number row πλέον

http://www.androidauthority.com/new-swype-keyboard-update-brings-emoji-predictions-745611/

Edited by patrickdrd

εντωμεταξυ, συμφωνα με τα παραπανω links,

βαλαν μεν το πολυποθητο για πολυ κοσμο number row,

(τωρα ειδα οτι μεχρι και στο xposed εφτασε η χαρη του),

αλλα οταν το εχεις ενεργο δεν μπορεις να εχεις και στα "secondary characters"

(τα συμβολα προφανως κι επισης προφανως για λογους οικονομιας χωρου),

αρα δεν λεει, προτιμω τα συμβολα απο το number row

Edited by patrickdrd

Δεν έχει βγει για την πληρωμένη έκδοση ακόμη, δεν το δοκίμασα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

τώρα μου ήρθε εμένα και το δοκιμάζω, ισχύει, ή αριθμούς ή special characters, και τα στο μαζί όχι πιο γρήγορο ίσως είναι

πόσο δύσκολο είναι να έχουμε και special characters και number row όπως τα άλλα πληκτρολόγια;;; κατά τα άλλα ξαναγύρισα και το ξανά δοκιμάζω.ήμουν τον τελευταίο καιρό με swiftkey

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Ενώ είχα το swype για πάνω από χρόνο και ήμουν γενικά πολύ ικανοποιημένος (με τα όποια παράπονα), μετά την αναβάθμιση αναγκάστηκα να το βγάλω. 30 κρασαρίσματα το λεπτό... Χωρίς να υπερβάλλω...

Live to ride, ride to live...

Edited by rtifosi

Α οπότε δεν είμαι μόνο εγώ, νταξ ηρέμησα λίγο...

Εγώ έχω τόσες λέξεις εκεί που το θέλω πίσω. Αλλά έτσι όπως είναι, με τίποτα.

Κρίμα, και το copy paste κτλ είναι απλά φοβερά στη καθημερινή χρήση...

Μόλις την πέρασα την νέα έκδοση, ωραίο αυτό, απλά θέλει να ανεβάσω το ύψος του πληκτρολογίου

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν έχω αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αναφέρετε (το έχω σε 2 συσκευές).

Δεν μπορώ βέβαια να καταλάβω γιατί είναι τοοοοοσο απαραίτητο να έχεις μεγαλύτερου μεγέθους πληκτρολόγιο μόνο και μόνο για να έχεις συνεχώς τους αριθμούς μπροστά σου, όταν 'πηγαίνεις' σ' αυτούς με ένα απλό swipe από το S symbol στο γράμμα Τ.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εντάξει το διόρθωσαν και δεν κρασάρει τώρα. Αν επαναφέρουν και τα σύμβολα θα είναι καλύτερα.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Έφτιαξε και σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχουν τα σύμβολα ή οι αριθμοί, αλλά τεσπα. Εγώ χρησιμοποιώ πολύ πιο πολύ τα σύμβολα, όποτε προς το παρόν τρώνε άκυρο οι αριθμοί. Θα ήταν τέλειο όμως να τα είχαμε και τα δύο μαζί.

Για μένα το καλύτερο είναι το Gboard. Το είχα εγκαταλείψει γαι καποιο διάστημα, αλλά με τις τελευταίες βελτιώσεις γύρισα ξανά.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Καλό το Gboard, αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω το κουμπί αλλαγής γλώσσας (βολεύει καλύτερα η κύλιση στο space) καθώς και την έλλειψη προβλέψεων στον Chrome.

Καλό το Gboard, αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω το κουμπί αλλαγής γλώσσας (βολεύει καλύτερα η κύλιση στο space) καθώς και την έλλειψη προβλέψεων στον Chrome.

αυτό που μου αρέσει στο Swype είναι ότι έχει προβλέψεις ακόμα και σε usernames, passwords αλλά γενικά παντού.Επίσης ότι όταν γράψει μια λέξη που δεν είναι αυτή που θες πατώντας μόνο μια φορά το βελάκι που σβήνει την σβήνει ολόκληρη τη λέξη με την μια.ενώ τα άλλα θέλουν παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου που σβήνει γράμματα

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

Το Gboard έχει βελτιωθεί αρκετά και μου αρέσει αλλά αυτά που θέλουν βελτίωση είναι πέρα απ την επέκταση του ελληνικού λεξικού, διάφορες λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά όπως το πρόχειρο που δε φτάνει με τη καμία τη χρησικότητα του touch pal και εμένα με βολεύει τρομερά.

Επίσης σχετικά με αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω πως σβήνει την τελευταία λέξη να πω πως το touch pal πάλι υπερέχει καθώς και τη σβήνει όπως λέει ο φίλος αλλά και με απλό swipe αριστερά και πάει έσβησε.

Ακόμα και αν είναι ο κέρσορας στη μέση της λέξης ισχύει αυτό.

Συν άλλες πολλές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Οπότε και εγώ μιας και το έχω βολευτεί πολύ υπέκυψα και έκανα τη συνδρομή και μένα και τη σύζυγο στα 11€ και τις 2 για ένα χρόνο μετά τη δωρεάν δοκιμαστική χρήση του premium για μια εβδομάδα.

Το κυριότερο προσόν είναι ότι δεν είδα ούτε μια ενοχλητική διαφήμιση απ αυτές που μας έχουν τρελάνει στο free και το είχαν βαρύνει και φοβερά...

Αυτά από μένα προς το παρόν.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πάντως εγώ μία μέρα άφησα το Swype, και μου έλειψαν τα select all, cut, copy και paste.

Δύναμη για όποιον τα χρησιμοποιεί.

Προσωπικά, ύστερα από αρκετά χρόνια με το Swype (το είχα από τότε που ήταν beta έκδοση) το άφησα για το Chrooma Keyboard. Βασίζεται στο Gboard αλλά έχει πολλές βελτιώσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στη χρηστικότητα. Προβλέψεις παντού, cut/copy/paste εργαλεία σε ξεχωριστή γραμμή, πολλά gestures κ.ά. Με την προσφορά που τρέχει, έχει μόνο 0,99 €.

To swype το άλλαξα για 2 λόγους: 1) ήθελα τα γράμματα να είναι μεγαλύτερα (όχι μόνο το ύψος του πληκτρολογίου) κάτι που το κάνει το Chrooma. 2) Ο βασικότερος όμως ήταν η συμπεριφορά του. Άσχετα με ποιο πληκτρολόγιο έχω, πάντα κόβω τη σύνδεση στο Internet με firewall γιατί δεν θέλω να πηγαίνουν κωδικοί κ.ά στους servers τους. Στο τέλος της ημέρας τα logs έδιναν ως και 300 προσπάθειες σύνδεσης, τη στιγμή που ακόμη και το Gboard δεν ξεπερνούσε τις 100! Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά εμένα με προβλημάτισε. Να σημειώσω ότι δεν είχα ενεργοποιήσει τη σύνδεση στο swype connect, άρα θεωρητικά δεν υπήρχε λόγος για συνεχή προσπάθεια σύνδεσης. To Chrooma αντίθετα, δεν έχει πάνω από 1-2 συνδέσεις.

Συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.

Προσωπικά, ύστερα από αρκετά χρόνια με το Swype (το είχα από τότε που ήταν beta έκδοση) το άφησα για το Chrooma Keyboard. Βασίζεται στο Gboard αλλά έχει πολλές βελτιώσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στη χρηστικότητα. Προβλέψεις παντού, cut/copy/paste εργαλεία σε ξεχωριστή γραμμή, πολλά gestures κ.ά. Με την προσφορά που τρέχει, έχει μόνο 0,99 €.

To swype το άλλαξα για 2 λόγους: 1) ήθελα τα γράμματα να είναι μεγαλύτερα (όχι μόνο το ύψος του πληκτρολογίου) κάτι που το κάνει το Chrooma. 2) Ο βασικότερος όμως ήταν η συμπεριφορά του. Άσχετα με ποιο πληκτρολόγιο έχω, πάντα κόβω τη σύνδεση στο Internet με firewall γιατί δεν θέλω να πηγαίνουν κωδικοί κ.ά στους servers τους. Στο τέλος της ημέρας τα logs έδιναν ως και 300 προσπάθειες σύνδεσης, τη στιγμή που ακόμη και το Gboard δεν ξεπερνούσε τις 100! Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά εμένα με προβλημάτισε. Να σημειώσω ότι δεν είχα ενεργοποιήσει τη σύνδεση στο swype connect, άρα θεωρητικά δεν υπήρχε λόγος για συνεχή προσπάθεια σύνδεσης. To Chrooma αντίθετα, δεν έχει πάνω από 1-2 συνδέσεις.

Συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.

Από ότι βλέπω σε απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της ασφάλειας των κωδικών που πληκτρολογείς. Γιατί δεν χρησιμοποιείς ένα password manager να σωθείς;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου