Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πληρώνει κανένας συνδρομή για το touch pall ή όλοι το free έχουμε?

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ενδώσω και να το αγοράσω για εμένα και τη γυναίκα μου και θέλω να δω αν όντως αφαιρεί όλα αυτά τα χαζά διαφημιστικά pop up που του έχουν προσθέσει.

Και αυτό γιατί εδώ αγοράσει όλα τα πληκτρολόγια σχεδόν αλλά κανένα δε με καλύπτει όπως το touch pall

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πληρώνω συνδρομή 3 χρόνια τώρα.

5.61€ το χρόνο έχει. Και ναι, δεν βάζει διαφημίσεις.

Και καλά κάνεις γιατί είναι το πιο τέλειο πληκτρολόγιο ever. Έχει και Τ9 που δεν έχουν οι άλλοι (εγώ αυτό χρησιμοποιώ)

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Φίλε διάβασε καλύτερα τα σχόλια στο Google Play για την πληρωμένη έκδοση. Οι διαφημίσεις δεν εξαφανίζονται, δυστυχώς. Το έχω αγοράσει για έναν χρόνο και έχω ακυρώσει την συνδρομή, αλλά την έχω ενεργή μέχρι τον Μάρτιο. Θεωρώ απαράδεκτο από την στιγμή που πληρώνεις και μάλιστα με ετήσια συνδρομή να υπάρχει έστω και ίχνος διαφήμισης. Απαράδεκτο. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσοι και τόσοι, αν και πλήρωσαν, το έχουν παρατήσει. Τώρα αν δεν ενοχλούν κάποιους τα πρόσθετα App Locker και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αν και πλήρωσαν και θα πληρώνουν κάθε χρόνο, δικαίωμα τους. Εγώ χρησιμοποιώ πια SwiftKey. Καλημέρα.

Φίλε διάβασε καλύτερα τα σχόλια στο Google Play για την πληρωμένη έκδοση. Οι διαφημίσεις δεν εξαφανίζονται, δυστυχώς. Το έχω αγοράσει για έναν χρόνο και έχω ακυρώσει την συνδρομή, αλλά την έχω ενεργή μέχρι τον Μάρτιο. Θεωρώ απαράδεκτο από την στιγμή που πληρώνεις και μάλιστα με ετήσια συνδρομή να υπάρχει έστω και ίχνος διαφήμισης. Απαράδεκτο. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσοι και τόσοι, αν και πλήρωσαν, το έχουν παρατήσει. Τώρα αν δεν ενοχλούν κάποιους τα πρόσθετα App Locker και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αν και πλήρωσαν και θα πληρώνουν κάθε χρόνο, δικαίωμα τους. Εγώ χρησιμοποιώ πια SwiftKey. Καλημέρα.

Μπορεί και να έχεις δίκιο. Είναι το πιθανότερο μάλλον... Εγώ χρησιμοποιώ και το Adguard (πληρωμένη έκδοση) οπότε δε θα έβλεπα διαφημίσεις έτσι κι αλλιώς.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Αυτά έχω ακούσει κι εγώ γιατί ρώτησα εδώ.

Ο φίλος που σου απάντησε αν και με κάλυψε τελείως και ήμουν έτοιμος να το αγοράσω, είπε ότι χρησιμοποιεί adguard

Ο @pektis7 που επίσης με κάλυψε με τα γραφόμενα του έχει και αυτός κάποιο add blocker?

Γιατί αν ισχύουν αυτά που μου λες να σου πετάει δλδ pop up τις βλακείες της και στη συνδρομή είναι απλά τραγικοί.

Τι ακριβώς πετάει δλδ?

Όλες τις σαβούρες που μας βομβαρδίζει με την free έκδοση??

Ή μόνο αυτό που ανέφερες πριν.

Γιατί βρε παιδιά όντως το google keyboard που δουλεύω είναι τραγικό στο λεξικό του και με καθυστερεί, άσε που δεν έχει πολλές απ τις ευκολίες του ΤΡ ενώ τα swift και αυτό που χρησιμοποιείς εσύ τα θεωρώ ξεκάθαρα υποδεέστερα, τα δουλεύω λίγο και τα απενεργοποιώ πάλι.

Να μην είχε αυτές τις βλακείες που πετάγονται και βαραίνουν και το κινητό (ναι ακόμα και το S7 edge που έχω) θα ήταν τέλειο...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

To swiftkey είναι λίγο υποδεέστερο σε out of the box λεξικό αλλά εάν δεν το χρησιμοποιείς να το εμπλουτίσεις δε θα γίνει ποτέ εφάμιλλο η καλύτερο.

Μάλιστα χρησιμοποιώ τo swiftkey beta.

Μόλις βάλουν τα ελληνικά στο νέο AI (το παλιό neural αν θυμάστε), δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι πολύ ανώτερο στις προβλέψεις από το touchpal. Η αγορά του swiftkey από τη Microsoft σημαίνει ότι θα αποκτήσει μεγαλύτερη διείσδυση το keyboard, χωρίς συνδρομές κ πληρωμές που ήταν απαραίτητες για να συντηρούν τους dev όταν ήταν ανεξάρτητη εταιρία.

Για εμένα αυτή τη στιγμή είναι τα 2 καλύτερα keyboards που χρησιμοποιώ, με τα πιο πλήρη κ ολοκληρωμένα λεξικά. Το touchpal έχει μπει στο ράφι εξαιτίας της απαράδεκτης πολιτικής που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω.

Αν δεν έχουν αυτοί ανάγκη μιας πιο φιλικής προσέγγισης και λιγότερο AD aggressive τακτικής, σίγουρα κ εγώ δεν έχω ανάγκη το keyboard τους κ κάνω εξίσου καλή δουλειά κ αλλού.

me > you

Δεν χρησιμοποιώ κάποιο ad blocker. Βγάζει μία διαφήμιση εκεί που είναι οι προτεινόμενες λέξεις πολύ σπάνια. Μία με δύο φορές τη βδομάδα και αν. App locker και άλλες βλακείες δεν υπάρχουν στην πληρωμένη έκδοση. Ξέρω ότι είναι απαράδεκτοι να μου δείχνουν έστω και μισή διαφήμιση, αλλά βάζω το δικό μου συμφέρον ώστε να γράφω πιο γρήγορα πάνω και από τον εγωισμό μου. Το ότι είναι με συνδρομή δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχει νόμιμος τρόπος ώστε να έχεις σχεδόν δωρεάν τις εφαρμογές και τις συνδρομές μέσω google play οπότε δεν με ενδιαφέρει. Έχω δωρεάν Google Play music να φανταστείς. Τον τρόπο δεν θα τον πω. Ας τον σκεφτεί κάποιος όπως το έκανα κι εγώ μόνος μου. Είναι νομιμότατος πάντως. Αν και εφόσον το swiftkey φτάσει σε σημείο να μαθαίνει άμεσα τις νέες λέξεις που γράφω, τότε το συζητάμε. Όσο αρνείται πεισματικά να μάθει κάποιες από αυτές τότε παραμένει στην άκρη

Δεν χρησιμοποιώ κάποιο ad blocker. Βγάζει μία διαφήμιση εκεί που είναι οι προτεινόμενες λέξεις πολύ σπάνια. Μία με δύο φορές τη βδομάδα και αν. App locker και άλλες βλακείες δεν υπάρχουν στην πληρωμένη έκδοση. Ξέρω ότι είναι απαράδεκτοι να μου δείχνουν έστω και μισή διαφήμιση, αλλά βάζω το δικό μου συμφέρον ώστε να γράφω πιο γρήγορα πάνω και από τον εγωισμό μου. Το ότι είναι με συνδρομή δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχει νόμιμος τρόπος ώστε να έχεις σχεδόν δωρεάν τις εφαρμογές και τις συνδρομές μέσω google play οπότε δεν με ενδιαφέρει. Έχω δωρεάν Google Play music να φανταστείς. Τον τρόπο δεν θα τον πω. Ας τον σκεφτεί κάποιος όπως το έκανα κι εγώ μόνος μου. Είναι νομιμότατος πάντως. Αν και εφόσον το swiftkey φτάσει σε σημείο να μαθαίνει άμεσα τις νέες λέξεις που γράφω, τότε το συζητάμε. Όσο αρνείται πεισματικά να μάθει κάποιες από αυτές τότε παραμένει στην άκρη

Μισό.

Εσύ λες ότι είσαι χωρίς κάποιο add blocker και δε βγάζει διάφορα χαζά και σπαστικά όπως αυτό που επισυνάπτω.

Τα παιδιά πιο πάνω λένε ότι βγάζει ακόμα και στη συνδρομή αν δεν έχεις add blocke.

Λίγο μπερδεύτηκα γιατί είναι αντικρουόμενα αυτά.

Και ψιλό καίγομαι να το αγοράσω (εννοώ την συνδρομή) γιατί όπως είπα δε τη παλεύω με άλλα keyboards εύκολα μετά το ΤΡ (και δεν εννοώ μόνο το λεξικό και πόσο γρήγορα γράφεις).

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/4886ac289cf6a6c0eced567866480379.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Μισό.

Εσύ λες ότι είσαι χωρίς κάποιο add blocker και δε βγάζει διάφορα χαζά και σπαστικά όπως αυτό που επισυνάπτω.

Τα παιδιά πιο πάνω λένε ότι βγάζει ακόμα και στη συνδρομή αν δεν έχεις add blocke.

Λίγο μπερδεύτηκα γιατί είναι αντικρουόμενα αυτά.

Και ψιλό καίγομαι να το αγοράσω (εννοώ την συνδρομή) γιατί όπως είπα δε τη παλεύω με άλλα keyboards εύκολα μετά το ΤΡ (και δεν εννοώ μόνο το λεξικό και πόσο γρήγορα γράφεις).

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/4886ac289cf6a6c0eced567866480379.jpg

Όχι αυτό δεν βγαίνει στην πληρωμένη έκδοση.

Το Swiftkey δεν αρνείται να μάθει καμία απολύτως λέξη και θα σου πω γιατί: Όταν γράφεις μία λέξη και μετά από λίγο την σβήνεις την θεωρεί λάθος γραμμένη (με ορθογραφικά λάθη και ότι για αυτό την έσβησες) και αρνείται να την αποθηκεύεσει. Αν όμως τη λέξη την αφήσεις και συνεχίσεις να γράφεις διατηρώντας την στο SMS, Facebook ή δεν ξέρω τι άλλο, για λίγη ώρα, την θεωρεί σωστή και τότε την αποθηκεύει. Δοκίμασε το και θα δεις.

Σίγουρα το Swiftkey έχει φτωχό λεξικό σε σχέση με το Touchpal, όμως με το να το χρησιμοποιώ συνεχώς εδώ και μήνες το έχω εμπλουτίσει τόσο που έχει γίνει πολύ καλό.

Πιστεύω αυτή τη στιγμή με τα update που πήρε (clipboard και δωρεάν θέματα και με την Microsoft από πίσω) είναι το πιο προηγμένο keyboard. Και το πιο σημαντικό, με παντελή έλλειψη bugs... (το λέω σε σχέση με το Swype που χρησιμοποιούσα παλιά που είναι τίγκα στα bugs και δεν έχει κάνει update από τον Ιούλιο).

Edited by spyrdano

Το Swiftkey δεν αρνείται να μάθει καμία απολύτως λέξη και θα σου πω γιατί: Όταν γράφεις μία λέξη και μετά από λίγο την σβήνεις την θεωρεί λάθος γραμμένη (με ορθογραφικά λάθη και ότι για αυτό την έσβησες) και αρνείται να την αποθηκεύεσει. Αν όμως τη λέξη την αφήσεις και συνεχίσεις να γράφεις διατηρώντας την στο SMS, Facebook ή δεν ξέρω τι άλλο, για λίγη ώρα, την θεωρεί σωστή και τότε την αποθηκεύει. Δοκίμασε το και θα δεις.

Σίγουρα το Swiftkey έχει φτωχό λεξικό σε σχέση με το Touchpal, όμως με το να το χρησιμοποιώ συνεχώς εδώ και μήνες το έχω εμπλουτίσει τόσο που έχει γίνει πολύ καλό.

Πιστεύω αυτή τη στιγμή με τα update που πήρε (clipboard και δωρεάν θέματα και με την Microsoft από πίσω) είναι το πιο προηγμένο keyboard. Και το πιο σημαντικό, με παντελή έλλειψη bugs... (το λέω σε σχέση με το Swype που χρησιμοποιούσα παλιά που είναι τίγκα στα bugs και δεν έχει κάνει update από τον Ιούλιο).

Θα το δοκιμάσω πάλι αλλά είμαι σίγουρος ότι τις λέξεις αυτές δεν τις είχα διαγράψει και δεν τις μάθαινε. Επίσης δεν μου άρεσε που αποθηκεύει αριθμούς που πληκτρολογείς. Θυμάμαι είχα μια εφαρμογή που είχα βάλει ένα pin τετραψήφιο και το είχε αποθηκεύσει. Αν έμπαινε δηλαδή κάποιος με το κινητό μου του πρότεινε το pin. Απαράδεκτο και δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί

Σιχάθηκα και εγώ την κατάσταση με το Touchpal και το γύρισα σε SwiftKey Beta.. Είπα στον εαυτό μου ας γράφω πιο αργά στην αρχή...

Καλά, μην ορκίζεσαι ότι επειδή είναι πίσω η ms πλέον στο Swiftkey είναι μόνο για καλό.

Είναι ικανοί για το χειρότερο, χωρίς να έχω πειστεί για το καλύτερο.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Θα το δοκιμάσω πάλι αλλά είμαι σίγουρος ότι τις λέξεις αυτές δεν τις είχα διαγράψει και δεν τις μάθαινε. Επίσης δεν μου άρεσε που αποθηκεύει αριθμούς που πληκτρολογείς. Θυμάμαι είχα μια εφαρμογή που είχα βάλει ένα pin τετραψήφιο και το είχε αποθηκεύσει. Αν έμπαινε δηλαδή κάποιος με το κινητό μου του πρότεινε το pin. Απαράδεκτο και δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί

Αυτό που λες με το PIN δεν ισχύει. Τουλάχιστον στην τρέχουσα έκδοση. Όσον άφορα π.χ στο Facebook που μπαίνω μόνο από τον Chrome του Android, ναι προτείνει το username-mail μου αλλά ποτέ password.

Καλά, μην ορκίζεσαι ότι επειδή είναι πίσω η ms πλέον στο Swiftkey είναι μόνο για καλό.

Είναι ικανοί για το χειρότερο, χωρίς να έχω πειστεί για το καλύτερο.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Έχεις δίκιο. Για την Microsoft διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και μάλιστα τώρα που και δωρεάν έδωσε όλα τα θέματα και συνεχίζει να προσφέρεται δωρεάν το ίδιο, χωρίς καμία διαφήμιση. Θα δείξει...

Όχι αυτό δεν βγαίνει στην πληρωμένη έκδοση.

Πολύ θετικό αυτό.

Σε ευχαριστώ για το feedback :)

Παντα φιλικα Μανος

Αυτό με τους κωδικούς λειτουργεί ως εξής.

Ο designer ενός site η app μαρκάρει τα fields που βάζεις κωδικούς και nicknames ως password field(για log in κάπου πχ κλπ).

Το SwiftKey δεν θυμάται κωδικούς σε password fields. Αν το password field δεν είναι μαρκαρισμένο ως password field το SwiftKey θα θυμάται το pass.

me > you

Αυτό που λες με το PIN δεν ισχύει. Τουλάχιστον στην τρέχουσα έκδοση. Όσον άφορα π.χ στο Facebook που μπαίνω μόνο από τον Chrome του Android, ναι προτείνει το username-mail μου αλλά ποτέ password.

Password δεν αποθηκεύει κανένα.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Όντως βλέπω ότι τώρα δεν αποθηκεύει password. Κάποτε όμως το έκανε οπότε πάλι καλά που το διόρθωσε. Βασικά το έκανε σε pin που πληκτρολογούσες εντός κάποιας εφαρμογής. Password ούτως ή άλλως ποτέ δεν πληκτρολογώ με κανένα πληκτρολόγιο, αφού δεν εμπιστεύομαι κανένα

Edit: βλέπω ότι αποθηκεύει αριθμούς πάντως και αυτό δεν μου αρέσει

Αφού οι αριθμοί είναι σαν λέξεις!

Ειδικά αν χρησιμοποιείς συγκεκριμένους, θα σε διευκολύνει πάρα πολύ!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Κι εγώ τις τελευταίες βδομάδες πέταξα το Swype που παρέμεινε στάσιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό και πέρασα στο Swiftkey beta. Πραγματικά γρήγορα με εξαιρετική πρόβλεψη και λεξικό που "χτίζεται" σταδιακά. Επωφελήθηκα και από την προσφορά με τα δωρεάν θέματα και έχω ένα πληκτρολόγιο με χρηστικότητα και κορυφαία εμφάνιση.

δοκιμάζω το swiftkey αλλά βλέπω πάλι τους λόγους για τους οποίους μάλλον θα ξανά γυρίσω στο Swype...

πως γίνεται σε username, password να ΜΗΝ βάζει κενό μετά από τελεία?

επίσης όταν προτείνει λέξεις πολλές φορές που δεν την πιάνει σωστά γράφει μια δική του ΧΩΡΊΣ να μου δείξει άλλες παρόμοιες στην μπάρα προβλέψεων. μόνο όταν πάω πίσω και ο κερσορας ακουμπήσει την τελευταία, λάθος, λέξη και αυτή υπογραμμιστει τότε μου δείχνει τις άλλες δύο που δεν είχε διαλέξει αρχικά.

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δοκιμάζω το swiftkey αλλά βλέπω πάλι τους λόγους για τους οποίους μάλλον θα ξανά γυρίσω στο Swype...

επίσης όταν προτείνει λέξεις πολλές φορές που δεν την πιάνει σωστά γράφει μια δική του ΧΩΡΊΣ να μου δείξει άλλες παρόμοιες στην μπάρα προβλέψεων. μόνο όταν πάω πίσω και ο κερσορας ακουμπήσει την τελευταία, λάθος, λέξη και αυτή υπογραμμιστει τότε μου δείχνει τις άλλες δύο που δεν είχε διαλέξει αρχικά.

Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να μην πληκτρολογείς κωδικούς με κανένα πληκτρολόγιο. Χρησιμοποίησε κάποιο password manager καλύτερα.

SwiftKey χρησιμοποιώ και αφήνει κανονικά κενό, μετά από τελεία. Το κανονικό, όχι το beta.

Huawei Nova 5T

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου