panosz75 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Κάποιοι έγραψαν ότι δε θα παίζει με Pie, ή ότι δε θα δουλεύει καλά. Από πρώτο χέρι δεν ξέρω τίποτα. Δεν ήρθε η Pie ακόμα στο κινητό μου. Έτσι κι αλλιώς όμως, μιλάμε για ένα πληκτρολόγιο για το οποίο έχει σταματήσει την υποστήριξη η Nuance, με επίσημη ανακοίνωσή της πριν κάποιους μήνες. https://www.androidpolice.com/2018/02/19/swype-keyboard-now-discontinued/ Edited December 31, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Και πάλι, δεν μας γράφεις κάτι καινούριο. Το ξέρουμε εδώ και μήνες ότι δεν υποστηρίζεται, αλλά δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβω γιατί πολλοί το χρησιμοποιούν ακόμα. Τα αναφέραμε πιο πριν. Τέλος, δεν ξέρω ποιος το έγραψε και γιατί, αλλά στο OP6 με PIE παίζει όπως και σε Android 7,8 οπότε όλα καλά.Κάποιοι έγραψαν ότι δε θα παίζει με Pie, ή ότι δε θα δουλεύει καλά. Από πρώτο χέρι δεν ξέρω τίποτα. Δεν ήρθε η Pie ακόμα στο κινητό μου. Έτσι κι αλλιώς όμως, μιλάμε για ένα πληκτρολόγιο για το οποίο έχει σταματήσει την υποστήριξη η Nuance, με επίσημη ανακοίνωσή της πριν κάποιους μήνες. https://www.androidpolice.com/2018/02/19/swype-keyboard-now-discontinued/ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Δεν θέλουμε να πεθάνει ποτέ! :p Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Δεν θέλουμε να πεθάνει ποτέ! :p Sent from my One Plus 5T Συμφωνώ απολύτως. Το καλύτερο πληκτρολόγιο με διαφορά για μένα προσωπικά το Swype. Αν λειτουργεί έστω και υποτυπωδώς με την Pie, δεν πρόκειται να το βγάλω απ' τη συσκευή μου. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ουσιαστικά πρόκειται για μία νεκρή εφαρμογή, χωρίς την παραμικρή εξέλιξη εδώ και μήνες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Γειά σας. Χρόνια αιώνια, καλή χρονιά. Το swype πως το βρίσκω?όταν το αναζητώ στο play store, μου εμφανίζει το SwiftKey. Πως το βρίσκω το swype να το δοκιμάσω? Σημειοτεον ότι έχω ανδροιδ 8. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Γειά σας. Χρόνια αιώνια, καλή χρονιά. Το swype πως το βρίσκω?όταν το αναζητώ στο play store, μου εμφανίζει το SwiftKey. Πως το βρίσκω το swype να το δοκιμάσω? Σημειοτεον ότι έχω ανδροιδ 8. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Δες εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Δες εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Δεν μπορώ να το βρω. Δεν υποστηρίζεται ο ιστοτοπος. Πως μπορώ να το βρω? Με ποιο Browser? Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 δεν χρειάζεται browser, ανοίγει με play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Άσχημα νέα για το Swype, αλλά ευτυχώς έχουμε επιλογές. Το SwiftKey φαίνεται η λογική εξέλιξη για κάποιον που χρησιμοποιούσε κατά κόρον το Swype. Αυτό που θα μου λείψει πολύ όταν αναβαθμίσω σε Pie (άρα Swype πάπαλα), είναι η σελίδα επιλογής κειμένου, και η ξεχωριστή αριθμοσελίδα, με τους αριθμούς σε διάταξη τηλεφώνου. Τουλάχιστο πλέον υπάρχει η επιλογή μετατροπής σε μικρά /κεφάλαια κλπ μετά τη γραφή της λέξης, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Πάντως με ευχαριστεί ιδιαίτερα ότι το SwiftKey είναι πολύ καλό με τα ελληνικά.Για το ότι δεν δουλεύει το swype σωστά στο Pie δεν φταίει η Google αλλά οι developer του swype... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Για το ότι δεν δουλεύει το swype σωστά στο Pie δεν φταίει η Google αλλά οι developer του swype... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είπα το αντίθετο. Η Nuance σταμάτησε την εξέλιξη της εφαρμογής, δε φταίει σε τίποτα η Google. Δεν μπορώ να το βρω. Δεν υποστηρίζεται ο ιστοτοπος. Πως μπορώ να το βρω? Με ποιο Browser? Αυτό που σου παρέθεσα είναι link για Play Store. Κανονικά θα πρέπει να σου ανοίξει το Play Store. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Δεν μπορώ να το βρω. Δεν υποστηρίζεται ο ιστοτοπος. Πως μπορώ να το βρω? Με ποιο Browser? To swype είναι ένα πληκτρολόγιο που έχει σταματήσει, το έχει καταργήσει η nuance. Γιατί να ασχοληθείς με ένα πεθαμένο πληκτρολόγιο; Δεν είναι ούτε καν τόσο καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Ναι χάλια είναι, το έχουμε, έχουμε δοκιμάσει άλλα 10 μήπως και βρούμε κανένα αντάξιο (στα μάτια μας), έχουμε κατεβάσει 3 φορές το apk για ασφάλεια να υπάρχει, παρακαλάμε να συνεχίσει να δουλεύει στην 9, και όλα αυτά από καπρίτσιο. Όχι επειδή το θεωρούμε πολύ καλό... Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 (edited) To swype είναι ένα πληκτρολόγιο που έχει σταματήσει, το έχει καταργήσει η nuance. Γιατί να ασχοληθείς με ένα πεθαμένο πληκτρολόγιο; Δεν είναι ούτε καν τόσο καλό..Έλα έχεις καταντήσει γραφικός. Ακούγεται γελοίο να λες ότι δεν ήταν καν τόσο καλό, όταν τόσα άτομα έγραψαν πρόσφατα ότι το δουλεύουν ακόμη,γιατί είναι υποδειγματικό στην χρήση.Για το ότι δεν δουλεύει το swype σωστά στο Pie δεν φταίει η Google αλλά οι developer του swype... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈγραψα και πιο πάνω ότι δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα σε PIE, οπότε αν κάποιος έχει προβλήματα ίσως φταίει η συσκευή του. Μην αναπαράγουμε ειδήσεις που διάβασε κάποιος που καν δεν δοκίμασε στο κινητό του. Δεν ισχύουν αυτά που γράφει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Edited January 2, 2019 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Δεν μπορώ να το βρω. Δεν υποστηρίζεται ο ιστοτοπος. Πως μπορώ να το βρω? Με ποιο Browser? Αν δεν το είχες εγκαταστήσει, δε θα στο εμφανίσει στο play. Δες στο apkmirror. :) Έγραψα και πιο πάνω ότι δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα σε PIE, οπότε αν κάποιος έχει προβλήματα ίσως φταίει η συσκευή του. Μην αναπαράγουμε ειδήσεις που διάβασε κάποιος που καν δεν δοκίμασε στο κινητό του. Δεν ισχύουν αυτά που γράφει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αυτό είναι καλό νέο. Θα ενημερώσω κι εγώ όταν πάρω την Pie. ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έγραψα και πιο πάνω ότι δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα σε PIE, οπότε αν κάποιος έχει προβλήματα ίσως φταίει η συσκευή του. Μην αναπαράγουμε ειδήσεις που διάβασε κάποιος που καν δεν δοκίμασε στο κινητό του. Δεν ισχύουν αυτά που γράφει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Έχω την εντύπωση ότι αυτό με την PIE και το swype ξεκίνησε από δικό σου ποστ. Ελεγες ότι σε PIE η εφαρμογή κρασαρει, ενώ σε OREO έτρεχε κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μας κάνεις πλάκα; Δεν υπάρχει τέτοιο ποστ, γιατί πήρα κινητό με PIE πριν λίγες μέρες. Βρες το ποστ, αλλιώς άλλη φορά να ψάχνεις καλύτερα .Έχω την εντύπωση ότι αυτό με την PIE και το swype ξεκίνησε από δικό σου ποστ. Ελεγες ότι σε PIE η εφαρμογή κρασαρει, ενώ σε OREO έτρεχε κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Μας κάνεις πλάκα; Δεν υπάρχει τέτοιο ποστ, γιατί πήρα κινητό με PIE πριν λίγες μέρες. Βρες το ποστ, αλλιώς άλλη φορά να ψάχνεις καλύτερα . Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δεν είπα ότι εγώ ότι το έγραψες πριν από πολλές μέρες... https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7742580#post7742580 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Αυτή έχω εδώ στο κινητό μου εδώ και 2 μέρες. Καταπληκτική. Καλύτερη από την κανονική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Απίστευτο το γεγονός πως συνεχίζει το Swype να "γράφει" καλύτερα από πληκτρολόγια όπως το Gboard. Το δοκίμασα μετά από πολύ καιρό και "δυστυχώς" πραγματικά αντιλαμβάνεται καλύτερα τον τρόπο γραφής μου και πιάνει κατευθείαν τις λέξεις που κάνω slide. Το μόνο αρνητικό πως είναι αρκετά χαμηλά και βγάζοντας τα software buttons μερικές φορές αντί να αλλάξω γλώσσα, ανοίγω τις πρόσφατες εφαρμογές. Δεν περίμενα πάντως να γυρίσω ξανά.. Παίζει μια χαρά με PIE, Samsung S9. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Παιδιά Swype και εγώ. Δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα. Ότι κι αν δοκίμασα. Ελπίζω να μην σταματήσει να δουλεύει ποτέ.......... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Swype Για πάντα παιδιά. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Κ Α Ν Ε Ν Α δεν καταλαβαίνει τόσο σωστά το τι θέλω να γράψω κάθε φορά. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν εξαγόρασε κάποιος το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο και να συνέχιζε την εξέλιξη του... Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Swype Για πάντα παιδιά. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Κ Α Ν Ε Ν Α δεν καταλαβαίνει τόσο σωστά το τι θέλω να γράψω κάθε φορά. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν εξαγόρασε κάποιος το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο και να συνέχιζε την εξέλιξη του... Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα μου ντε. Γιατί δεν δώσανε το project αλλού. Και θέλω να πιστεύω ότι ήτανε πληκτρολόγιο με καλές πωλήσεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καθίστε καλά. Θα βγει πάλι ο Nickchris να γράψει γιατί ασχολούμαστε τόσα άτομα με ένα νεκρό πληκτρολόγιο. Που δεν ήταν καν καλό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλύτερη από την κανονική έκδοση? Τελικά το έβγαλα και γύρισα ξανά στο G board το οποίο είναι απείρως καλύτερο. Θα δοκιμάσω να βρω το swype πάντως. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Swype Για πάντα παιδιά. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Κ Α Ν Ε Ν Α δεν καταλαβαίνει τόσο σωστά το τι θέλω να γράψω κάθε φορά. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν εξαγόρασε κάποιος το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο και να συνέχιζε την εξέλιξη του... Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Ειδικά η προσθήκη νέας λέξης στο λεξιλόγιο σου, είναι ότι πιο εύκολο και αβίαστο υπάρχει εκεί έξω. Τόσο απλό και τόσο βολικό, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήγε κάποια άλλη εταιρεία να το αγοράσει να το περάσει σαν δικό της feature. Ή έστω να το αντιγράψει. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts