cb600f Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Το "τελειωμένο" πληκτρολόγιο βρήκε όλο μου το λεξικό και το εγκατέστησε. Αυτό της Google δεν μπορεί, από τη έκδοση 4 και μετά. Πολύ κρίμα. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Το Gboard πρέπει να είναι το χειρότερο πληκτρολόγιο που υπάρχει στο store. Ειδικά αν υπολογίσει κάνεις πόσα δεδομένα "τραβάει" από τον κάθε χρήστη σε παγκόσμιο επίπεδο η Google... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείστε με το τελειωμένο swype. Εν έτη 2018 θα ψάχνετε apk και.... titanium backups? Για κάτι που σίγουρα έχει σύντομη τελική ημερομηνία λήξης; Just move on. Καταρχάς, το έχεις χρησιμοποιήσει;; Αν όχι, το σχόλιο σου είναι μη αναγκαίο εξ ορισμού. Αν ναι και δεν σου αρέσει, δικαίωμα σου να έχεις άποψη, αλλά όταν μια εφαρμογή "πεθαίνει" και κόσμος ψάχνεται να τη κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα με κάθε κόστος (κατεβάζοντας apk κτλ) λέει πολλά για αυτήν την εφαρμογή. Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Λοιπόν μετά από τόσα υπερθετικά σχόλια που διαβάζω και μετά από πολλά πολλά χρόνια εγκατέστησα το Swype ξανά. Για να δούμε... Πρέπει να συνηθίσω τα gestures του και πάλι αλλά οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 εγώ που το είχα αγοράσει το Swype που μπορώ να βρω το απκ της; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 εγώ που το είχα αγοράσει το Swype που μπορώ να βρω το απκ της; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μια σελίδα πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 εγώ που το είχα αγοράσει το Swype που μπορώ να βρω το απκ της; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΣε εμένα εμφανίζεται το apk στο library του play store. Όταν εισήγαγα το mail μου μου ήρθε ένας κωδικός ενεργοποίησης. Για πείτε ρε παιδιά gesture για περιήγηση στο κείμενο υπάρχει; Δεν βρήκα κάτι.. Ένα κάπως ενοχλητικό στοιχείο είναι ότι δείχνει την αλλαγή της γλώσσας σε ένα floating παραθυράκι πάνω από το πληκτρολόγιο και καμιά φορά μπαίνει μπροστά στο κείμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως στα πρώτα λεπτά χρήσης είναι εντυπωσιακά καλό... Αναρωτιέμαι γιατί είχα σταματήσει να το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 το κρατάει εσας το swype? εμενα τον πρωτο καιρο που το ειχαν αποσυρει και το ειχα βαλει, μετα απο κατι μερες εξαφανιζοταν η εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Σε εμένα εμφανίζεται το apk στο library του play store. Όταν εισήγαγα το mail μου μου ήρθε ένας κωδικός ενεργοποίησης. Για πείτε ρε παιδιά gesture για περιήγηση στο κείμενο υπάρχει; Δεν βρήκα κάτι.. Ένα κάπως ενοχλητικό στοιχείο είναι ότι δείχνει την αλλαγή της γλώσσας σε ένα floating παραθυράκι πάνω από το πληκτρολόγιο και καμιά φορά μπαίνει μπροστά στο κείμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως στα πρώτα λεπτά χρήσης είναι εντυπωσιακά καλό... Αναρωτιέμαι γιατί είχα σταματήσει να το χρησιμοποιώ. Πρέπει να το συνηθίσεις αυτό με το floating που λέει τη γλώσσα, γιατί δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στο μέλλον. Χαχαχα :p Εγώ πάντως επειδή θέλω να είμαι προετοιμασμένος, ψάχνω συνέχεια για νέα πληκτρολόγια για όταν και αν έρθει το τέλος του. Μέχρι τώρα με τα δικά μου θέλω, έχω απογοητευθεί πάρα πολύ με τις άλλες επιλογές. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως μία μικρή εταιρεία κατάφερε στο θέμα αποθήκευσης λέξεων και συγχρονισμού των λέξεων σου να τα κάνει τόσο καλά, και ολόκληρη Google με τόσους πόρους, προγραμματιστές κτλ να τα έχει κάνει σκ@@@! Λες και το κάνουν επίτηδες! Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 το κρατάει εσας το swype? εμενα τον πρωτο καιρο που το ειχαν αποσυρει και το ειχα βαλει, μετα απο κατι μερες εξαφανιζοταν η εγκαταστασηΠολύ περίεργο ακούγεται αυτό... Θα δείξει σε εμένα μετά από λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εγώ θυμάμαι γιατί το άφησα. Ο λόγος ήταν το ότι δεν αφήνει κενό, μετά απο τελεία.Το βλέπετε; Μόλις το έκανε.Όχι όμως μετά το ερωτηματικό.Δεν φαίνεται λίγο παράξενο το κείμενο έτσι; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εγώ θυμάμαι γιατί το άφησα. Ο λόγος ήταν το ότι δεν αφήνει κενό, μετά απο τελεία.Το βλέπετε; Μόλις το έκανε.Όχι όμως μετά το ερωτηματικό.Δεν φαίνεται λίγο παράξενο το κείμενο έτσι; Sent from my Mi A1 using TapatalkΝαι έχεις δίκιο σε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Εντάξει αυτό παλεύεται αν συνηθίσεις να σέρνεις από την τέλεια στο space bar. Δίπλα είναι ούτως ή άλλως :P Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα στο παρόν θέμα, μπήκα στην πρίζα να εγκαταστήσω και Εγώ το Swype για να δω γιατί γίνεται τόσος ντόρος για αυτό μιας και δεν το είχα δουλέψει ποτέ στο παρελθόν. Μέσα σε 10 λεπτά το είχα εγκαταστήσει σε όλες τις συσκευές μου και έσβησα όλα τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 χαχα, σωστός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 το κρατάει εσας το swype? εμενα τον πρωτο καιρο που το ειχαν αποσυρει και το ειχα βαλει, μετα απο κατι μερες εξαφανιζοταν η εγκαταστασηΠοτέ και σε καμία συσκευή δεν είχα τέτοιο θέμα. Προφανώς κάποιο θέμα έχει το apk που έβαλες ή παίζει ασυμβατότητα. Ρε σεις μην βάζετε είπαμε apk με ημερομηνία λήξης. Αφού το είπε ο άλλος που ξέρει ότι δεν είναι καλό το swype. Χαχα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirile Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 To swype είναι κυρίως για γραφή με σύρσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Ναι (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Gesture για περιήγηση στο κείμενο τελικά δεν υπάρχει στο Swype ναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Gesture για περιήγηση στο κείμενο τελικά δεν υπάρχει στο Swype ναι; Όχι δεν υπάρχει. Είναι από τα πράγματα που λείπουν. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Έχει εγκαταστήσει κανείς το TouchPal να μου πει ορισμένα πράγματα και λειτουργίες Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Gesture για περιήγηση στο κείμενο τελικά δεν υπάρχει στο Swype ναι;Τι εννοείς περιήγηση; Αν εννοείς ότι θες βελάκια, πάνω κάτω, υπήρχαν ανέκαθεν τέτοια αλλά μόνο σε editable κείμενο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Τι εννοείς περιήγηση; Αν εννοείς ότι θες βελάκια, πάνω κάτω, υπήρχαν ανέκαθεν τέτοια αλλά μόνο σε editable κείμενο. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΌχι δεν εννοώ τα βελάκια Εννοώ κάποιο gesture όπως στο GBoard πχ που πας μπρος πίσω στο κείμενο κάνοντας swipe στο space bar. Το πιο καλό αντίστοιχο gesture βέβαια το έχει το iOS keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Βρε παιδιά για βοηθήστε γιατί δεν ξέρω που να ρωτήσω τι νούμερο είναι αυτό +441631481478 Με καλέσανε τώρα και επιδή έχω κάτι φίλους στο εξωτερικό απάντησα Ακουστικέ μια ψηφιακή φωνή να λέει good bye και έκλεισε η γραμμή Τι μπορεί να ήταν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Βρε παιδιά για βοηθήστε γιατί δεν ξέρω που να ρωτήσω τι νούμερο είναι αυτό +441631481478 Με καλέσανε τώρα και επιδή έχω κάτι φίλους στο εξωτερικό απάντησα Ακουστικέ μια ψηφιακή φωνή να λέει good bye και έκλεισε η γραμμή Τι μπορεί να ήταν ? μήπως έκανες ενεργοποίηση το viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts