konstantinoslp Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Έχασα την προσφορά του chrooma για αναβάθμιση σε Pro με 1,5 ευρώ και τώρα ζητάει 6 ευρώ. Ξέρετε αν μπαίνει συχνα σε προσφορά γιατί για μένα είναι το καλύτερο keyboard Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 μιας και το ανέφερες το αγορασα 1.99 ευρώ. αλλά είναι πολύ πίσω ρε συ από τα αλλά τα γνωστά. sync δεν βλέπω το βασικότεροΈχασα την προσφορά του chrooma για αναβάθμιση σε Pro με 1,5 ευρώ και τώρα ζητάει 6 ευρώ. Ξέρετε αν μπαίνει συχνα σε προσφορά γιατί για μένα είναι το καλύτερο keyboard Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 μιας και το ανέφερες το αγορασα 1.99 ευρώ. αλλά είναι πολύ πίσω ρε συ από τα αλλά τα γνωστά. sync δεν βλέπω το βασικότερο Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΈχει τρεις λειτουργίες που με βολεύουν πάρα πολύ και δεν τις έχει κανένα άλλο. Το sync που το χρειάζεσαι; Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Έχει τρεις λειτουργίες που με βολεύουν πάρα πολύ και δεν τις έχει κανένα άλλο. Το sync που το χρειάζεσαι; Galaxy S9+ & Tapatalk Proαλλάζεις κινητό, κάνεις φορματ χάνεις όλες τις λέξεις που έχεις αποθηκεύσει τόσο καιρό! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το sync που το χρειάζεσαι; Το swiftkey θυμαται λεξεις και εκφρασεις δικες μου εδω και παρα πολλα χρονια, εχω παθει πλακα με το sync του Για μενα ειναι βασικο εργαλειο στο πληκτρολογιο, δοκιμασα το gboard αλλα λογω αθλιου sync ξαναγυρισα στον βασιλια swiftkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το swiftkey θυμαται λεξεις και εκφρασεις δικες μου εδω και παρα πολλα χρονια, εχω παθει πλακα με το sync του Για μενα ειναι βασικο εργαλειο στο πληκτρολογιο, δοκιμασα το gboard αλλα λογω αθλιου sync ξαναγυρισα στον βασιλια swiftkey.ε ναι εννοείται πλέον swiftkey! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 ε ναι εννοείται πλέον swiftkey! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Υπάρχει άλλη επιλογή να γράψεις με φωνητική πληκτρολόγηση εκτός από το παρατεταμένο πάτημα στο μικρόφωνο? Δεν μου αρέσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Υπάρχει άλλη επιλογή να γράψεις με φωνητική πληκτρολόγηση εκτός από το παρατεταμένο πάτημα στο μικρόφωνο? Δεν μου αρέσει αυτό.δεν χρησιμοποιώ φωνητική, δεν ξέρω καθόλου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Υπάρχει άλλη επιλογή να γράψεις με φωνητική πληκτρολόγηση εκτός από το παρατεταμένο πάτημα στο μικρόφωνο? Δεν μου αρέσει αυτό.Είναι σίγουρο ότι λειτουργεί μόνο με παρατεταμένο πάτημα; Στο Gboard απλά πατάς το μικρόφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Είναι σίγουρο ότι λειτουργεί μόνο με παρατεταμένο πάτημα; Στο Gboard απλά πατάς το μικρόφωνο! Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο στο swifkey και με ενοχλεί πολύ, γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος ειδάλλως θα πάω πίσω στο gboard γιατί κατά 80% την πληκτρολόγηση την κάνω φωνητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο στο swifkey και με ενοχλεί πολύ, γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος ειδάλλως θα πάω πίσω στο gboard γιατί κατά 80% την πληκτρολόγηση την κάνω φωνητικά. Δεδομένου ότι, από όσο ξέρω, και το SKey χρησιμοποιεί την «μηχανή» του gboard για την φωνητική πληκτρολόγηση δεν βλέπω λόγο να μην χρησιμοποιείς gboard. Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω SKey.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 αυτό που με εκνευρίζει και δεν χρησιμοποιώ gboard είναι ότι δεν αφήνει κενό, όταν γράφεις με συρσιμο, μετά από γράμμα που θες να γράψεις νούμερο. επίσης πάλι δεν αφήνει κενό όταν αλλάξεις γλώσσα. κολλάει το ελληνικό με το αγγλικό γράμμα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- διορθώνω, μάλλον τα διόρθωσαν και τα 2! δοκιμάστε και πείτε μουαυτό που με εκνευρίζει και δεν χρησιμοποιώ gboard είναι ότι δεν αφήνει κενό, όταν γράφεις με συρσιμο, μετά από γράμμα που θες να γράψεις νούμερο. επίσης πάλι δεν αφήνει κενό όταν αλλάξεις γλώσσα. κολλάει το ελληνικό με το αγγλικό γράμμα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Ναι έχεις δίκιο σε αυτό Είναι ίσως το μόνο feature του Swiftkey που θα ήθελα να έχει. Σε σχέση με την αλλαγή γλώσσας και το κενό δεν νομίζω πως ισχύει. Σε εμένα δεν το κάνει. Δλδ το κενό μπαίνει κανονικά ακόμα είτε αλλάξω γλώσσα είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 μετα απο format στο κινητο και περασμα απο το μηδεν του gboard, δε μου αποθηκευει στο λεξικο τις ελληνικες λεξεις που γραφω και δεν υπαρχουν ηδη. Πριν το εκανε κανονικα αλλα δε μπορω να καταλαβω αν ειναι καποια ρυθμιση, δε βρισκω κατι και στο google επισης δε βγαζω ακρη. Εχει κανεις ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 μετα απο format στο κινητο και περασμα απο το μηδεν του gboard, δε μου αποθηκευει στο λεξικο τις ελληνικες λεξεις που γραφω και δεν υπαρχουν ηδη. Πριν το εκανε κανονικα αλλα δε μπορω να καταλαβω αν ειναι καποια ρυθμιση, δε βρισκω κατι και στο google επισης δε βγαζω ακρη. Εχει κανεις ιδεα; Λογικα εχει χαθει η ρυθμιση του sync. Μονη λυση να κανεις uninstall το gboard, να περασεις apk απο καποια εκδοση του 2017 απο το apkmirror. Εκει θα εχεις sync κανονικα, και μετα κανεις update σε τελευταια εκδοση απο το play store (οπου και θα μεινει το sync) Eιναι καποια βλακεια της Google και εδω και πολυ καιρο αν κατεβασεις φρεσκο το gboard απο το play store δεν εχει sync. Δεν ξερω αν ειναι bug ή αν το κανουν απο επιλογη. Με τον τροπο που σου ειπα ομως δουλευει κανονικα. Εγω το παρατησα λογω τετοιων προβληματων. Σε καποιες custom rom το sync δε δουλευει, προφανως λογω custom gapps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Λογικα εχει χαθει η ρυθμιση του sync. Μονη λυση να κανεις uninstall το gboard, να περασεις apk απο καποια εκδοση του 2017 απο το apkmirror. Εκει θα εχεις sync κανονικα, και μετα κανεις update σε τελευταια εκδοση απο το play store (οπου και θα μεινει το sync) Eιναι καποια βλακεια της Google και εδω και πολυ καιρο αν κατεβασεις φρεσκο το gboard απο το play store δεν εχει sync. Δεν ξερω αν ειναι bug ή αν το κανουν απο επιλογη. Με τον τροπο που σου ειπα ομως δουλευει κανονικα. Εγω το παρατησα λογω τετοιων προβληματων. Σε καποιες custom rom το sync δε δουλευει, προφανως λογω custom gapps. Thanks! θα το τσεκαρω.. Edit: δουλεψε.. Edited September 17, 2018 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Λογικα εχει χαθει η ρυθμιση του sync. Μονη λυση να κανεις uninstall το gboard, να περασεις apk απο καποια εκδοση του 2017 απο το apkmirror. Εκει θα εχεις sync κανονικα, και μετα κανεις update σε τελευταια εκδοση απο το play store (οπου και θα μεινει το sync) Eιναι καποια βλακεια της Google και εδω και πολυ καιρο αν κατεβασεις φρεσκο το gboard απο το play store δεν εχει sync. Δεν ξερω αν ειναι bug ή αν το κανουν απο επιλογη. Με τον τροπο που σου ειπα ομως δουλευει κανονικα. Εγω το παρατησα λογω τετοιων προβληματων. Σε καποιες custom rom το sync δε δουλευει, προφανως λογω custom gapps.Με αυτόν τον τρόπο παραμένεις στο beta πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Με αυτόν τον τρόπο παραμένεις στο beta πρόγραμμα; Kατα 99% ναι, το update που θα κανεις απο το play store θα ειναι beta εκδοση (εφοσον εχεις εγγραφει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Λογικα εχει χαθει η ρυθμιση του sync. Μονη λυση να κανεις uninstall το gboard, να περασεις apk απο καποια εκδοση του 2017 απο το apkmirror. Εκει θα εχεις sync κανονικα, και μετα κανεις update σε τελευταια εκδοση απο το play store (οπου και θα μεινει το sync) Eιναι καποια βλακεια της Google και εδω και πολυ καιρο αν κατεβασεις φρεσκο το gboard απο το play store δεν εχει sync. Δεν ξερω αν ειναι bug ή αν το κανουν απο επιλογη. Με τον τροπο που σου ειπα ομως δουλευει κανονικα. Εγω το παρατησα λογω τετοιων προβληματων. Σε καποιες custom rom το sync δε δουλευει, προφανως λογω custom gapps.Με κάτι αντίστοιχο περνάει κάποιος και το Swype. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 φοβερή "μετάφραση" του swiftkey lol.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πρέπει να πατήσεις να τη μάθει, να την αποθηκεύσει τη λέξη πρώτα. Να υπάρχει δηλαδή στο λεξικό σου. Έτσι την έβγαλε κ εμένα στην αρχή. Μόλις την έμαθε την έβγαλε κανονικά. Άλλο που δεν αποδίδεται σωστά. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Εεμμμ είναι κάπως άκυρο να πρέπει πρώτα να μάθω στη μετάφραση/λεξικό μια λέξη για να μου βγάλει τη μετάφραση της μετά. Βασικά είναι για γέλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Αφού υπάρχει το Google translate ρε παιδιά γιατί να μπλέκει κάνεις με κάτι άλλο; Το λέω και με την έννοια ότι η Google μας έχει έτσι κι αλλιώς "φακελωμένους". Γιατί να το κάνουμε πιο εύκολο και στους άλλους; Όχι πως δεν μπορούν.. λέμε τώρα! Υπερβολές θα μου πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 γίνεται με Google translate όταν γράφεις πχ μεσα σε μια εφαρμογή viber σε μια συνομιλία να γράφεις ελληνικά και την ίδια στιγμή να τα γράφει /στέλνει στον άλλον πχ αγγλικά;γιατί με το swiftkey αυτό με βόλεψε Αφού υπάρχει το Google translate ρε παιδιά γιατί να μπλέκει κάνεις με κάτι άλλο; Το λέω και με την έννοια ότι η Google μας έχει έτσι κι αλλιώς "φακελωμένους". Γιατί να το κάνουμε πιο εύκολο και στους άλλους; Όχι πως δεν μπορούν.. λέμε τώρα! Υπερβολές θα μου πεις... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 γίνεται με Google translate όταν γράφεις πχ μεσα σε μια εφαρμογή viber σε μια συνομιλία να γράφεις ελληνικά και την ίδια στιγμή να τα γράφει /στέλνει στον άλλον πχ αγγλικά;γιατί με το swiftkey αυτό με βόλεψε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Με το gboard το κάνεις αυτό. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts