Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχασα την προσφορά του chrooma για αναβάθμιση σε Pro με 1,5 ευρώ και τώρα ζητάει 6 ευρώ. Ξέρετε αν μπαίνει συχνα σε προσφορά γιατί για μένα είναι το καλύτερο keyboard

Galaxy S9+ & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

μιας και το ανέφερες το αγορασα 1.99 ευρώ. αλλά είναι πολύ πίσω ρε συ από τα αλλά τα γνωστά. sync δεν βλέπω το βασικότερο

Έχασα την προσφορά του chrooma για αναβάθμιση σε Pro με 1,5 ευρώ και τώρα ζητάει 6 ευρώ. Ξέρετε αν μπαίνει συχνα σε προσφορά γιατί για μένα είναι το καλύτερο keyboard

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

μιας και το ανέφερες το αγορασα 1.99 ευρώ. αλλά είναι πολύ πίσω ρε συ από τα αλλά τα γνωστά. sync δεν βλέπω το βασικότερο

Έχει τρεις λειτουργίες που με βολεύουν πάρα πολύ και δεν τις έχει κανένα άλλο.

Το sync που το χρειάζεσαι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει τρεις λειτουργίες που με βολεύουν πάρα πολύ και δεν τις έχει κανένα άλλο.

αλλάζεις κινητό, κάνεις φορματ χάνεις όλες τις λέξεις που έχεις αποθηκεύσει τόσο καιρό!

Το swiftkey θυμαται λεξεις και εκφρασεις δικες μου εδω και παρα πολλα χρονια, εχω παθει πλακα με το sync του

Για μενα ειναι βασικο εργαλειο στο πληκτρολογιο, δοκιμασα το gboard αλλα λογω αθλιου sync ξαναγυρισα στον βασιλια swiftkey.

Το swiftkey θυμαται λεξεις και εκφρασεις δικες μου εδω και παρα πολλα χρονια, εχω παθει πλακα με το sync του

Για μενα ειναι βασικο εργαλειο στο πληκτρολογιο, δοκιμασα το gboard αλλα λογω αθλιου sync ξαναγυρισα στον βασιλια swiftkey.

ε ναι εννοείται πλέον swiftkey!

ε ναι εννοείται πλέον swiftkey!

Υπάρχει άλλη επιλογή να γράψεις με φωνητική πληκτρολόγηση εκτός από το παρατεταμένο πάτημα στο μικρόφωνο?

Δεν μου αρέσει αυτό.

Υπάρχει άλλη επιλογή να γράψεις με φωνητική πληκτρολόγηση εκτός από το παρατεταμένο πάτημα στο μικρόφωνο?

Δεν μου αρέσει αυτό.

δεν χρησιμοποιώ φωνητική, δεν ξέρω καθόλου

Δεν μου αρέσει αυτό.

Είναι σίγουρο ότι λειτουργεί μόνο με παρατεταμένο πάτημα;

Στο Gboard απλά πατάς το μικρόφωνο!

Είναι σίγουρο ότι λειτουργεί μόνο με παρατεταμένο πάτημα;

Στο Gboard απλά πατάς το μικρόφωνο!

Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο στο swifkey και με ενοχλεί πολύ, γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος ειδάλλως θα πάω πίσω στο gboard γιατί κατά 80% την πληκτρολόγηση την κάνω φωνητικά.

Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο στο swifkey και με ενοχλεί πολύ, γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος ειδάλλως θα πάω πίσω στο gboard γιατί κατά 80% την πληκτρολόγηση την κάνω φωνητικά.

Δεδομένου ότι, από όσο ξέρω, και το SKey χρησιμοποιεί την «μηχανή» του gboard για την φωνητική πληκτρολόγηση δεν βλέπω λόγο να μην χρησιμοποιείς gboard.

Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω SKey..

αυτό που με εκνευρίζει και δεν χρησιμοποιώ gboard είναι ότι δεν αφήνει κενό, όταν γράφεις με συρσιμο, μετά από γράμμα που θες να γράψεις νούμερο. επίσης πάλι δεν αφήνει κενό όταν αλλάξεις γλώσσα. κολλάει το ελληνικό με το αγγλικό γράμμα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

διορθώνω, μάλλον τα διόρθωσαν και τα 2! δοκιμάστε και πείτε μου

αυτό που με εκνευρίζει και δεν χρησιμοποιώ gboard είναι ότι δεν αφήνει κενό, όταν γράφεις με συρσιμο, μετά από γράμμα που θες να γράψεις νούμερο. επίσης πάλι δεν αφήνει κενό όταν αλλάξεις γλώσσα. κολλάει το ελληνικό με το αγγλικό γράμμα

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό

Είναι ίσως το μόνο feature του Swiftkey που θα ήθελα να έχει.

Σε σχέση με την αλλαγή γλώσσας και το κενό δεν νομίζω πως ισχύει. Σε εμένα δεν το κάνει. Δλδ το κενό μπαίνει κανονικά ακόμα είτε αλλάξω γλώσσα είτε όχι.

μετα απο format στο κινητο και περασμα απο το μηδεν του gboard, δε μου αποθηκευει στο λεξικο τις ελληνικες λεξεις που γραφω και δεν υπαρχουν ηδη. Πριν το εκανε κανονικα αλλα δε μπορω να καταλαβω αν ειναι καποια ρυθμιση, δε βρισκω κατι και στο google επισης δε βγαζω ακρη. Εχει κανεις ιδεα;

μετα απο format στο κινητο και περασμα απο το μηδεν του gboard, δε μου αποθηκευει στο λεξικο τις ελληνικες λεξεις που γραφω και δεν υπαρχουν ηδη. Πριν το εκανε κανονικα αλλα δε μπορω να καταλαβω αν ειναι καποια ρυθμιση, δε βρισκω κατι και στο google επισης δε βγαζω ακρη. Εχει κανεις ιδεα;

Λογικα εχει χαθει η ρυθμιση του sync.

Μονη λυση να κανεις uninstall το gboard, να περασεις apk απο καποια εκδοση του 2017 απο το apkmirror. Εκει θα εχεις sync κανονικα, και μετα κανεις update σε τελευταια εκδοση απο το play store (οπου και θα μεινει το sync)

Eιναι καποια βλακεια της Google και εδω και πολυ καιρο αν κατεβασεις φρεσκο το gboard απο το play store δεν εχει sync. Δεν ξερω αν ειναι bug ή αν το κανουν απο επιλογη. Με τον τροπο που σου ειπα ομως δουλευει κανονικα.

Εγω το παρατησα λογω τετοιων προβληματων. Σε καποιες custom rom το sync δε δουλευει, προφανως λογω custom gapps.

Μονη λυση να κανεις uninstall το gboard, να περασεις apk απο καποια εκδοση του 2017 απο το apkmirror. Εκει θα εχεις sync κανονικα, και μετα κανεις update σε τελευταια εκδοση απο το play store (οπου και θα μεινει το sync)

Eιναι καποια βλακεια της Google και εδω και πολυ καιρο αν κατεβασεις φρεσκο το gboard απο το play store δεν εχει sync. Δεν ξερω αν ειναι bug ή αν το κανουν απο επιλογη. Με τον τροπο που σου ειπα ομως δουλευει κανονικα.

Εγω το παρατησα λογω τετοιων προβληματων. Σε καποιες custom rom το sync δε δουλευει, προφανως λογω custom gapps.

Thanks! θα το τσεκαρω..

Edit: δουλεψε..

Edited by nikoskat

Με αυτόν τον τρόπο παραμένεις στο beta πρόγραμμα;

Με αυτόν τον τρόπο παραμένεις στο beta πρόγραμμα;

Kατα 99% ναι, το update που θα κανεις απο το play store θα ειναι beta εκδοση (εφοσον εχεις εγγραφει)

Με κάτι αντίστοιχο περνάει κάποιος και το Swype.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πρέπει να πατήσεις να τη μάθει, να την αποθηκεύσει τη λέξη πρώτα. Να υπάρχει δηλαδή στο λεξικό σου.

Έτσι την έβγαλε κ εμένα στην αρχή. Μόλις την έμαθε την έβγαλε κανονικά. Άλλο που δεν αποδίδεται σωστά.

43063245722cbf906a00da4068a2bb9d.jpg

me > you

Εεμμμ είναι κάπως άκυρο να πρέπει πρώτα να μάθω στη μετάφραση/λεξικό μια λέξη για να μου βγάλει τη μετάφραση της μετά.

Βασικά είναι για γέλια.

129026.png?1640591734

Αφού υπάρχει το Google translate ρε παιδιά γιατί να μπλέκει κάνεις με κάτι άλλο;

Το λέω και με την έννοια ότι η Google μας έχει έτσι κι αλλιώς "φακελωμένους". Γιατί να το κάνουμε πιο εύκολο και στους άλλους; Όχι πως δεν μπορούν.. λέμε τώρα! Υπερβολές θα μου πεις...

γίνεται με Google translate όταν γράφεις πχ μεσα σε μια εφαρμογή viber σε μια συνομιλία να γράφεις ελληνικά και την ίδια στιγμή να τα γράφει /στέλνει στον άλλον πχ αγγλικά;γιατί με το swiftkey αυτό με βόλεψε

Αφού υπάρχει το Google translate ρε παιδιά γιατί να μπλέκει κάνεις με κάτι άλλο;

Το λέω και με την έννοια ότι η Google μας έχει έτσι κι αλλιώς "φακελωμένους". Γιατί να το κάνουμε πιο εύκολο και στους άλλους; Όχι πως δεν μπορούν.. λέμε τώρα! Υπερβολές θα μου πεις...

γίνεται με Google translate όταν γράφεις πχ μεσα σε μια εφαρμογή viber σε μια συνομιλία να γράφεις ελληνικά και την ίδια στιγμή να τα γράφει /στέλνει στον άλλον πχ αγγλικά;γιατί με το swiftkey αυτό με βόλεψε

Με το gboard το κάνεις αυτό.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου