Asta_La_Vista Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Tο swiftkey είναι το καλύτερο... αν του έχεις πάρει τον αέρα κιόλας, ου, δεν πατας στον υπολογιστή με σκοπό πληκτρολόγηση. Καθαρίζει απ' ολες τις απόψεις... και κάτι skins που έχει, θεϊκά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ναι δεν λέω ότι δεν μπορώ να βρω το πως θα με ακούσει απλά του μιλάω και βγάζει Αγγλικά (οτι να 'ναι προφανώς) αντί για ελληνικά. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι η default γλώσσα του τηλεφώνου μου είναι τα αγγλικά. Όπως και να έχει στο Gboard δεν συμβαίνει αυτό. Αναγνωρίζει ταυτόχρονα και τις δύο γλώσσες. Στο SwiftKey σοτ βγαζει πληκτρολόγιο ελληνικο.? Εαν οκ. Εαν οχι, θα ανοιξεις το μενου του swiftkey κ στις γλώσσες θα διάλεξεις κ ελληνικα. Αλλιως θα πας στις ρυθμισεις του τηλεφωνου/γλώσσα κ εισαγωγή /πληκτρολογιο swiftkey κ θα πατήσεις τις γραμμές που εχει διπλα κ θα προσθεσεις γλώσσα. Θα εχεις τσεκαρισμενη κ την φωνητική πληκτρολογηση google. Και ή πας διπλα στις γραμμές για να προσθεσεις γλωσσα φωνητικής αναζήτησης ή πας απο κατω, στο μενου "φωνητικη αναζήτηση" κ προσθέτεις κ τα ελληνικα καιιιιι εισαι ετοιμος ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Τα "και" όμως ακόμη να τα μάθει lol Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ναι παιδιά τελικά έπρεπε να προσθέσω και την ελληνική γλώσσα στις γλώσσες του τηλεφώνου. Τώρα λειτουργεί μία χαρά. Νομίζω το ίδιο σωστά Όπως και το Gboard. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ναι παιδιά τελικά έπρεπε να προσθέσω και την ελληνική γλώσσα στις γλώσσες του τηλεφώνου. Τώρα λειτουργεί μία χαρά. Νομίζω το ίδιο σωστά Όπως και το Gboard. Ευχαριστώ!! Σωραίος :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν ξέρω Αν κατάλαβα καλά αλλά στο Google Keyboard έχει σημεία στίξης. Αυτό το μήνυμα γράφτηκε με αυτό το τρόπο. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δεν θελω να σας χαλασω τη μαγεια αλλα και στο swiftkey η φωνητική πληκτρολόγιση ειναι της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δεν ξέρω Αν κατάλαβα καλά αλλά στο Google Keyboard έχει σημεία στίξης. Αυτό το μήνυμα γράφτηκε με αυτό το τρόπο. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Μιλάμε να μπαίνουν σημεία στίξης όταν γίνεται φωνητική πληκτρολόγηση. Αν συμβαίνει σε εσένα πες μας τι λες και γράφει την τέλεια το ερωτηματικό κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δεν ξέρω Αν κατάλαβα καλά αλλά στο Google Keyboard έχει σημεία στίξης. Αυτό το μήνυμα γράφτηκε με αυτό το τρόπο. Sent from my Mi A1 using TapatalkΕ δεν μας λες και πως μπαίνουν; ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θελω να σας χαλασω τη μαγεια αλλα και στο swiftkey η φωνητική πληκτρολόγιση ειναι της Google.Ναι όντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δεν θελω να σας χαλασω τη μαγεια αλλα και στο swiftkey η φωνητική πληκτρολόγιση ειναι της Google. Αυτο ειχα γραψει στο ποστ 4205 κατω κατω, " πας στις ρυθμίσεις του τηλεφωνου για να προσθεσεις γλωσσα φωνητικής αναζήτησης" ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Προσωπικά μετά από το σετάρισμα της φωνητικής πληκτρολόγησης πλέον πάω σε GBoard. Ναι μεν στο Swiftkey λειτουργεί μια χαρά αλλά στου GBoard είναι πολύ πιο smooth ανεξάρτητα με το ότι χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο που να μην είναι το ενοχλητικό Ερωτηματικό δίπλα από το ς ; Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Λάθος. Να σβηστεί το ποστ μου Edited February 16, 2018 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο που να μην είναι το ενοχλητικό Ερωτηματικό δίπλα από το ς ;Δεν ξέρω κάποιο αν και δεν νομίζω.. γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Δεν ξέρω κάποιο αν και δεν νομίζω.. γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ; Γιατί αντί για το ς πολλές φορές πατάω το ερωτηματικό. Μάλλον συνήθισα από το iphone. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ακόμη με tapping γράφετε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 και να ηταν οι μονοι... αν κοιταξεις γυρω σου η πλειοψηφια ετσι γραφει θα ελεγα, μην σου πω συντριπτικη... προσωπικα μονο swype, μονο αν θελω να γραψω κατι που ειμαι σιγουρος πως δεν το εχει το λεξικο θα κανω tapping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ακόμη με tapping γράφετε; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΓιατί, θα πρέπει να ντρεπόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ακόμη με tapping γράφετε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ακόμα με τα χέρια γράφετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Όπως την βρίσκει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Όπως την βρίσκει ο καθένας Χιούμορ έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Γιατί, θα πρέπει να ντρεπόμαστε;Ποιος είπε κάτι τέτοιο; Απλά πιστεύω πως με λίγη εξάσκηση, δεν θα γράψεις ποτέ ξανά με tapping. Ίσως, όπως γράφτηκε και παραπάνω, κάποιες λέξεις που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν θα τις έχει το λεξικό. Και η φωνητική πληκτρολόγηση έχει την σημασία της, ειδικά αν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο. Δεν θα το πρότεινα όταν οδηγούμε, αλλά καταλαβαίνετε φαντάζομαι τι εννοώ. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Χιούμορ έκανα κι εγω μωρε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Εμένα δεν με βόλεψε ποτέ η γραφή swipe. Γούστα είναι αυτά αλλά θα το δοκιμάσω μια δυο Μερες να δω έτσι απο περιεργεια λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts