Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει προφανώς χρησιμοποιήθηκε καθ'υπερβολήν η φράση για τα sms. Προφανώς και χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο.

Η μονάδα μας δεν είναι πάντα ενδεικτική του συνόλου.

me > you

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εντάξει προφανώς χρησιμοποιήθηκε καθ'υπερβολήν η φράση για τα sms. Προφανώς και χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο.

Η μονάδα μας δεν είναι πάντα ενδεικτική του συνόλου.

Ναι σίγουρα υπερέβαλλα, αλλά μου κάνει εντύπωση.

Εδώ στην δουλειά, όλοι μα όλοι έχουν smartphones, αλλά προτιμούν να ενημερώνονται με SMS για την μισθοδοσία και την ενημέρωση, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό και δεν χρησιμοποιούν το email που είναι δωρεάν.

Οι περισσότεροι βέβαια, δεν γνωρίζουν ούτε το mail που έκαναν λογαριασμό στην Google, μιας και το 99.9% έχει Android.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι περισσότεροι βέβαια, δεν γνωρίζουν ούτε το mail που έκαναν λογαριασμό στην Google, μιας και το 99.9% έχει Android.

Off-topic:

Να, αυτή η γνώση πάνω στην τεχνολογία μου αρέσει.... :down:

Off-topic end

Huawei Nova 5T

Ακόμα κάτω ο συγχρονισμός του SwiftKey με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επαναφέρω αποθηκευμένες λέξεις/προτάσεις 3+ χρόνων . :down: Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ακόμα κάτω ο συγχρονισμός του SwiftKey με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επαναφέρω αποθηκευμένες λέξεις/προτάσεις 3+ χρόνων . :down:

Τι γίνεται με αυτό; εμένα μου υπογραμμίζει σαν άγνωστες και οοολες τις αγγλικές....

Φιλικά, Κατερίνα

Ξέρετε αν γίνεται να περαστεί ελληνική γλώσσα σε μια rom που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Swype έκανε πρόσφατα update. Έχετε βρει καμία διαφορά;

Πιο νέα από αυτή;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/4568dbe80d1469632b8c5dab092e7a48.jpg

Live to ride, ride to live

Καλημέρα, εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ το Fleksy... Υπάρχει κάποιο καλό πληκτρολόγιο για να το αντικαταστήσω? Τι έχετε να μου προτεινετε

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλημέρα, εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ το Fleksy... Υπάρχει κάποιο καλό πληκτρολόγιο για να το αντικαταστήσω? Τι έχετε να μου προτεινετε

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί να το αντικαταστήσεις; Για να το έχεις 2 χρόνια λογικά είσαι ικανοποιημένος και έχεις δημιουργήσει και μία βάση με τις λέξεις που χρησιμοποιείς οπότε κατά κάποιο τρόπο έχει 'στηθεί' για την καθημερινή σου χρήση.

Πέρα από αυτό, νομίζω πως όλοι θα σου πουν να δοκιμάσεις/χρησιμοποιήσεις/αλλάξεις σε κάποιο από τα γνωστά. Swype, SwiftKey, Google Keyboard και TouchPal.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξεις... Είναι εξαιρετικό ειδικά από την στιγμή που έχεις φτιάξει database με τις δικές σου λέξεις... Αν πάλι θες να το αλλάξεις για εμένα αξίζει να δοκιμάσεις το Swype που πιστεύω ότι είναι το μόνο με τόσο μεγάλο ελληνικό λεξικό...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Για δοκιμάστε με το google keyboard, να γράψετε ένα sms, αλλά μόνο στα κεφαλαία. :D

πρεπει να καταλαβουμε κατι;;:confused:

πρεπει να καταλαβουμε κατι;;:confused:

Ότι τώρα μπορείς να γράψεις 160 Ελληνικούς χαρακτήρες ΚΑΙ με το google keyboard, χωρίς καμία ρύθμιση και με το stock app των μηνυμάτων του κινητού σου. Κλειδώνεις τα κεφαλαία και είσαι ok.

Huawei Nova 5T

και ομως ΔΕΝ γινεται αυτο που λες.

το πρωτο πραγμα που κοιταξα ειναι αυτο :)

Κοίταξε το screenshot. :)

P.S.: Το "σκότωσα" το "κοίταξε"... :lol:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

για τσεκαρε

http://i65.tinypic.com/11sgg7p.png

Να το πάμε αλλιώς. Έχεις κάνει όλα τα updates του google keyboard; Μέχρι και αυτό που σου δίνει τα διαφορετικά χρώματα.

Με προηγούμενες εκδόσεις, είχα κι εγώ θέμα με τα sms και το google keyboard και είχα κατεβάσει άλλο.

Huawei Nova 5T

πιο τελευταια εκδοση δε γινεται (συμφωνα με το στορε)

Μόνο τη συσκευή μπορώ να σκεφτώ. Το Lenovo P1m έχω.

Huawei Nova 5T

xiaomi redmi note 2 εχω με cm12.1

Official Android έχω. Μήπως έχει κάποια ρύθμιση παραπάνω στη cm, για να σου επιτρέπει 160 χαρακτήρες;

Huawei Nova 5T

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου