nfeel Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Εντάξει προφανώς χρησιμοποιήθηκε καθ'υπερβολήν η φράση για τα sms. Προφανώς και χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο. Η μονάδα μας δεν είναι πάντα ενδεικτική του συνόλου. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εντάξει προφανώς χρησιμοποιήθηκε καθ'υπερβολήν η φράση για τα sms. Προφανώς και χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο. Η μονάδα μας δεν είναι πάντα ενδεικτική του συνόλου. Ναι σίγουρα υπερέβαλλα, αλλά μου κάνει εντύπωση. Εδώ στην δουλειά, όλοι μα όλοι έχουν smartphones, αλλά προτιμούν να ενημερώνονται με SMS για την μισθοδοσία και την ενημέρωση, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό και δεν χρησιμοποιούν το email που είναι δωρεάν. Οι περισσότεροι βέβαια, δεν γνωρίζουν ούτε το mail που έκαναν λογαριασμό στην Google, μιας και το 99.9% έχει Android. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Οι περισσότεροι βέβαια, δεν γνωρίζουν ούτε το mail που έκαναν λογαριασμό στην Google, μιας και το 99.9% έχει Android. Off-topic: Να, αυτή η γνώση πάνω στην τεχνολογία μου αρέσει.... :down: Off-topic end Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 (edited) Ακόμα κάτω ο συγχρονισμός του SwiftKey με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επαναφέρω αποθηκευμένες λέξεις/προτάσεις 3+ χρόνων . :down: Edited July 29, 2016 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ακόμα κάτω ο συγχρονισμός του SwiftKey με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επαναφέρω αποθηκευμένες λέξεις/προτάσεις 3+ χρόνων . :down: Τι γίνεται με αυτό; εμένα μου υπογραμμίζει σαν άγνωστες και οοολες τις αγγλικές.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το Swype έκανε πρόσφατα update. Έχετε βρει καμία διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ξέρετε αν γίνεται να περαστεί ελληνική γλώσσα σε μια rom που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Το Swype έκανε πρόσφατα update. Έχετε βρει καμία διαφορά; Πιο νέα από αυτή;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/4568dbe80d1469632b8c5dab092e7a48.jpg Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Για αυτήν την έκδοση μιλάω. Απλά δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι. Τουλάχιστον εγώ δεν παρατήρησα κάτι. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημέρα, εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ το Fleksy... Υπάρχει κάποιο καλό πληκτρολόγιο για να το αντικαταστήσω? Τι έχετε να μου προτεινετε Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημέρα, εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ το Fleksy... Υπάρχει κάποιο καλό πληκτρολόγιο για να το αντικαταστήσω? Τι έχετε να μου προτεινετε Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί να το αντικαταστήσεις; Για να το έχεις 2 χρόνια λογικά είσαι ικανοποιημένος και έχεις δημιουργήσει και μία βάση με τις λέξεις που χρησιμοποιείς οπότε κατά κάποιο τρόπο έχει 'στηθεί' για την καθημερινή σου χρήση. Πέρα από αυτό, νομίζω πως όλοι θα σου πουν να δοκιμάσεις/χρησιμοποιήσεις/αλλάξεις σε κάποιο από τα γνωστά. Swype, SwiftKey, Google Keyboard και TouchPal. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξεις... Είναι εξαιρετικό ειδικά από την στιγμή που έχεις φτιάξει database με τις δικές σου λέξεις... Αν πάλι θες να το αλλάξεις για εμένα αξίζει να δοκιμάσεις το Swype που πιστεύω ότι είναι το μόνο με τόσο μεγάλο ελληνικό λεξικό... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Για δοκιμάστε με το google keyboard, να γράψετε ένα sms, αλλά μόνο στα κεφαλαία. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Για δοκιμάστε με το google keyboard, να γράψετε ένα sms, αλλά μόνο στα κεφαλαία. :D πρεπει να καταλαβουμε κατι;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 πρεπει να καταλαβουμε κατι;;:confused: Ότι τώρα μπορείς να γράψεις 160 Ελληνικούς χαρακτήρες ΚΑΙ με το google keyboard, χωρίς καμία ρύθμιση και με το stock app των μηνυμάτων του κινητού σου. Κλειδώνεις τα κεφαλαία και είσαι ok. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 και ομως ΔΕΝ γινεται αυτο που λες. το πρωτο πραγμα που κοιταξα ειναι αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) και ομως ΔΕΝ γινεται αυτο που λες. το πρωτο πραγμα που κοιταξα ειναι αυτο :) Κοίταξε το screenshot. :) P.S.: Το "σκότωσα" το "κοίταξε"... :lol: Edited August 26, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 για τσεκαρε http://i65.tinypic.com/11sgg7p.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 για τσεκαρε http://i65.tinypic.com/11sgg7p.png Να το πάμε αλλιώς. Έχεις κάνει όλα τα updates του google keyboard; Μέχρι και αυτό που σου δίνει τα διαφορετικά χρώματα. Με προηγούμενες εκδόσεις, είχα κι εγώ θέμα με τα sms και το google keyboard και είχα κατεβάσει άλλο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 πιο τελευταια εκδοση δε γινεται (συμφωνα με το στορε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 πιο τελευταια εκδοση δε γινεται (συμφωνα με το στορε) Μόνο τη συσκευή μπορώ να σκεφτώ. Το Lenovo P1m έχω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 xiaomi redmi note 2 εχω με cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 xiaomi redmi note 2 εχω με cm12.1 Official Android έχω. Μήπως έχει κάποια ρύθμιση παραπάνω στη cm, για να σου επιτρέπει 160 χαρακτήρες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 α δε ξερω. δε το ψαξα. ισως φταει η sms εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts