Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ρε παιδιά εδω και πολύ καιρό εχω το swype dragon και ήμουν πάρα πολύ ευχαρστημένος . Χθές έκανα restore το κινητό και το εγκατέστησα απο την αρχή και τώρα παρατηρώ οτι το swype dragon δεν δουλεύει σωστά , δηλ. δεν βρίσκει λέξεις εύκολα , το swype δεν γράφει σωστά....τι στο καλό του συναίβει ? Το μάτιαξα ?....χα!χα!

Ισχύει αυτό που λες, το ίδιο παρατηρώ κι εγώ τελευταία.

Ισχύει αυτό που λες, το ίδιο παρατηρώ κι εγώ τελευταία.

Ναι ναι , σήμερα να φανταστείς δεν μπορούσε να μου βρεί την λεξη "πάλι" υπάρχει πιό απλή λέξη απο αυτή ....

Το έκανα uninstall και πάλι install μπας και φτιάξει αλλά τίποτα τα ίδια.

Κρίμα και ήταν πολύ καλό τουλάχιστον όσα έχω δοκιμάσει...

Thanks

Edited by OAL

Υπάρχει θέμα με την ενεργοποίηση του Swype? Μετά από hard reset της συσκευής μου το ξανά εγκατέστησα πάω να κάνω connect το email μου αλλά δεν κάνει τίποτα

Εγώ 2 στις 3 φορές το επαναφέρω με Titanium γιατί το Swype connect δεν μου επαναφέρει τις λέξεις και γενικά δεν δουλεύει όπως πρέπει.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Τελευταία μου κολλάει για πολύ ώρα το Swype όταν αλλάζω γλώσσα

Εμένα καθόλου. Τσακ μπαμ γίνεται η εναλλαγή.:) Μάλλον έχει θέμα το κινητό σου. Αν έχεις βαρύνει πολύ τη ram του, ελευθέρωσέ την λιγάκι.

Εμένα καθόλου. Τσακ μπαμ γίνεται η εναλλαγή.:) Μάλλον έχει θέμα το κινητό σου. Αν έχεις βαρύνει πολύ τη ram του, ελευθέρωσέ την λιγάκι.

Μπορεί να έχει θέμα η custom Rom που έχω.....

μαμα huawei για την ώρα (το swype dragon εχει το pro απο μαμα)

το SwiftKey το θεωρώ ανώτερο πάντως..... αλλα οχι στην παρούσα μορφή...... ειδικά το memory consumptiom με έκανε να το σουτάρω

Όντως ωραίο, το κακό είναι ότι δεν έχει τα Ιταλικά που θέλω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τελικά δέν ξέρω άλλα παρόλο κάποια κουλά που κάνει τελευταίο καιρό και το swype dragon(κάποιες πολύ απλές λέξεις δεν βρήσκει..κ.α.) ξαναγύρισα πάλι σε αυτό μετά απο δοκιμές που έκανα με κάποια αλλά πληκρολόγια όπως Google Keyboard, Multiling o Keyboard, Swifkey....

Πάντα την προσωπική μου άποψη λέω.

Καλή σας μέρα

Edited by OAL

Έβαλα το SwiftKey λόγω, επειδή περισσότερων θεμάτων αλλά το swype δεν το φτάνει στην πρόβλεψη
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έβαλα το SwiftKey λόγω, επειδή περισσότερων θεμάτων αλλά το swype δεν το φτάνει στην πρόβλεψη

Τελικά δέν ξέρω άλλα παρόλο κάποια κουλά που κάνει τελευταίο καιρό και το swype dragon(κάποιες πολύ απλές λέξεις δεν βρήσκει..κ.α.) ξαναγύρισα πάλι σε αυτό μετά απο δοκιμές που έκανα με κάποια αλλά πληκρολόγια όπως Google Keyboard, Multiling o Keyboard, Swifkey....

Πάντα την προσωπική μου άποψη λέω.

Καλή σας μέρα

είναι πολύ μπροστά στο γράψιμο με σύρσιμο το swype.παρ'όλα τα ψιλό κολλήματα του μερικές φορές δεν το αλλάζω.είναι το μοναδικό εγκατεστημένο πληκτρολόγιο στο κινητό μου πάντα.

είναι πολύ μπροστά στο γράψιμο με σύρσιμο το swype.παρ'όλα τα ψιλό κολλήματα του μερικές φορές δεν το αλλάζω.είναι το μοναδικό εγκατεστημένο πληκτρολόγιο στο κινητό μου πάντα.

Ναι σωστά , και στην φωνητική πληκτρολόγηση είναι φοβερό !!!

Και ζητάνε 1.12 για να πάρεις ένα θέμα, τρέλα πουλάνε σε λέω

Καλά οι τιμές των θεμάτων είναι λίγο τραγικές. Εφόσον η εφαρμογή είναι επί πληρωμή, αν όχι όλα, τότε η πλειοψηφία θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Τέλος πάντων, προσωπικά χρησιμοποιώ τα default material.

Για μένα η αναβάθμιση εστιάζεται στα emoji, που είχαν όλα τα πληκτρολόγια εκτός του Swype, και φυσικά σε ό,τι βελτιώσεις έχουν γίνει.

Γιατί έκαναν πιο δύσκολη την εισαγωγή του απλού smiley ; Πριν το είχα κάτω δεξιά και το έβαζα στο κείμενο με ένα μόνο κλικ ( ούτε καν παρατεταμένο). Τώρα πρέπει να το πατώ, να διαλέγω το emoji και να πατώ επιστροφή στο κείμενο. Από μία κίνηση πήγα στις τρεις και αυτό για να χαρώ τάχα με τα emoji που ρίχνουν και τους χαρακτήρες από τους 160 στους 70 στο sms...

Τέλος πάντων, πλήρωσα την έκδοση του Swype από το amazon underground ( 1,22€ - Έκδοση Swype 1.9 ) και στη συνέχεια απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις του amazon. Όλα δουλεύουν τέλεια όπως πριν το update και λογικά δεν θα μου έρθει ποτέ ξανά μήνυμα για update. Super :)

Edited by ipred

• 2 weeks later...
Έβαλα το TouchPal και τα έemotions του δεν εμφανίζονται στο facebook. Έτσι είναι σε όλες τις εφαρμογές ή κάνω κάτι λάθος?

• 3 weeks later...
Υπάρχει πληκτρολόγιο παρόμοιο με αυτό του iPhone. Συγκεκριμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα κενό μεταξύ τους πλήκτρα! Όπως στο iOS δηλαδή.

Υπάρχει πληκτρολόγιο παρόμοιο με αυτό του iPhone. Συγκεκριμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα κενό μεταξύ τους πλήκτρα! Όπως στο iOS δηλαδή.

Δοκίμασε το touchpal

Αυτό γίνεται με skin σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο.

• 2 weeks later...
Έχω βάλει το ES FILE MANAGER αλλά δεν με αφήνει να κάνω open folder ή copy-paste κάποιο αρχείο . Γιατί ?

αν εχεις 4.4 δεν αφηνει η μαμα google απο οτι εχω καταλαβει

Έχω βάλει το ES FILE MANAGER αλλά δεν με αφήνει να κάνω open folder ή copy-paste κάποιο αρχείο . Γιατί ?

Στην sd ή γενικά;

Δεν σε αφήνει να ανοίξεις φάκελο; Αυτό είναι περίεργο...

Αν το πρόβλημα είναι η εγγραφή στην sd είναι περιορισμός της google και λύνετε αν είσαι root.

Edit: Μόλις είδα ότι είμαστε εκτός θέματος...

Edited by SERS1612

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου