stefan_city Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Το Swype πότε θα προσθέσει emoji ξέρουμε; Υπάρχει κάποια ανακοίνωση ή beta testers που δοκιμάζουν νέες εκδόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ρε παιδιά εδω και πολύ καιρό εχω το swype dragon και ήμουν πάρα πολύ ευχαρστημένος . Χθές έκανα restore το κινητό και το εγκατέστησα απο την αρχή και τώρα παρατηρώ οτι το swype dragon δεν δουλεύει σωστά , δηλ. δεν βρίσκει λέξεις εύκολα , το swype δεν γράφει σωστά....τι στο καλό του συναίβει ? Το μάτιαξα ?....χα!χα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ισχύει αυτό που λες, το ίδιο παρατηρώ κι εγώ τελευταία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Ισχύει αυτό που λες, το ίδιο παρατηρώ κι εγώ τελευταία. Ναι ναι , σήμερα να φανταστείς δεν μπορούσε να μου βρεί την λεξη "πάλι" υπάρχει πιό απλή λέξη απο αυτή .... Το έκανα uninstall και πάλι install μπας και φτιάξει αλλά τίποτα τα ίδια. Κρίμα και ήταν πολύ καλό τουλάχιστον όσα έχω δοκιμάσει... Thanks Edited August 9, 2015 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Τελευταία μου κολλάει για πολύ ώρα το Swype όταν αλλάζω γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Υπάρχει θέμα με την ενεργοποίηση του Swype? Μετά από hard reset της συσκευής μου το ξανά εγκατέστησα πάω να κάνω connect το email μου αλλά δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Εγώ 2 στις 3 φορές το επαναφέρω με Titanium γιατί το Swype connect δεν μου επαναφέρει τις λέξεις και γενικά δεν δουλεύει όπως πρέπει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Τελευταία μου κολλάει για πολύ ώρα το Swype όταν αλλάζω γλώσσα Εμένα καθόλου. Τσακ μπαμ γίνεται η εναλλαγή.:) Μάλλον έχει θέμα το κινητό σου. Αν έχεις βαρύνει πολύ τη ram του, ελευθέρωσέ την λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Εμένα καθόλου. Τσακ μπαμ γίνεται η εναλλαγή.:) Μάλλον έχει θέμα το κινητό σου. Αν έχεις βαρύνει πολύ τη ram του, ελευθέρωσέ την λιγάκι. Μπορεί να έχει θέμα η custom Rom που έχω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 μαμα huawei για την ώρα (το swype dragon εχει το pro απο μαμα) το SwiftKey το θεωρώ ανώτερο πάντως..... αλλα οχι στην παρούσα μορφή...... ειδικά το memory consumptiom με έκανε να το σουτάρω Όντως ωραίο, το κακό είναι ότι δεν έχει τα Ιταλικά που θέλω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Τελικά δέν ξέρω άλλα παρόλο κάποια κουλά που κάνει τελευταίο καιρό και το swype dragon(κάποιες πολύ απλές λέξεις δεν βρήσκει..κ.α.) ξαναγύρισα πάλι σε αυτό μετά απο δοκιμές που έκανα με κάποια αλλά πληκρολόγια όπως Google Keyboard, Multiling o Keyboard, Swifkey.... Πάντα την προσωπική μου άποψη λέω. Καλή σας μέρα Edited August 22, 2015 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έβαλα το SwiftKey λόγω, επειδή περισσότερων θεμάτων αλλά το swype δεν το φτάνει στην πρόβλεψη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έβαλα το SwiftKey λόγω, επειδή περισσότερων θεμάτων αλλά το swype δεν το φτάνει στην πρόβλεψη Τελικά δέν ξέρω άλλα παρόλο κάποια κουλά που κάνει τελευταίο καιρό και το swype dragon(κάποιες πολύ απλές λέξεις δεν βρήσκει..κ.α.) ξαναγύρισα πάλι σε αυτό μετά απο δοκιμές που έκανα με κάποια αλλά πληκρολόγια όπως Google Keyboard, Multiling o Keyboard, Swifkey.... Πάντα την προσωπική μου άποψη λέω. Καλή σας μέρα είναι πολύ μπροστά στο γράψιμο με σύρσιμο το swype.παρ'όλα τα ψιλό κολλήματα του μερικές φορές δεν το αλλάζω.είναι το μοναδικό εγκατεστημένο πληκτρολόγιο στο κινητό μου πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 είναι πολύ μπροστά στο γράψιμο με σύρσιμο το swype.παρ'όλα τα ψιλό κολλήματα του μερικές φορές δεν το αλλάζω.είναι το μοναδικό εγκατεστημένο πληκτρολόγιο στο κινητό μου πάντα. Ναι σωστά , και στην φωνητική πληκτρολόγηση είναι φοβερό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Επιτέλους, emoji support στο Swype, κι άλλες διορθώσεις/βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Και ζητάνε 1.12 για να πάρεις ένα θέμα, τρέλα πουλάνε σε λέω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Και ζητάνε 1.12 για να πάρεις ένα θέμα, τρέλα πουλάνε σε λέω Καλά οι τιμές των θεμάτων είναι λίγο τραγικές. Εφόσον η εφαρμογή είναι επί πληρωμή, αν όχι όλα, τότε η πλειοψηφία θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Τέλος πάντων, προσωπικά χρησιμοποιώ τα default material. Για μένα η αναβάθμιση εστιάζεται στα emoji, που είχαν όλα τα πληκτρολόγια εκτός του Swype, και φυσικά σε ό,τι βελτιώσεις έχουν γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Γιατί έκαναν πιο δύσκολη την εισαγωγή του απλού smiley ; Πριν το είχα κάτω δεξιά και το έβαζα στο κείμενο με ένα μόνο κλικ ( ούτε καν παρατεταμένο). Τώρα πρέπει να το πατώ, να διαλέγω το emoji και να πατώ επιστροφή στο κείμενο. Από μία κίνηση πήγα στις τρεις και αυτό για να χαρώ τάχα με τα emoji που ρίχνουν και τους χαρακτήρες από τους 160 στους 70 στο sms... Τέλος πάντων, πλήρωσα την έκδοση του Swype από το amazon underground ( 1,22€ - Έκδοση Swype 1.9 ) και στη συνέχεια απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις του amazon. Όλα δουλεύουν τέλεια όπως πριν το update και λογικά δεν θα μου έρθει ποτέ ξανά μήνυμα για update. Super :) Edited August 28, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Έβαλα το TouchPal και τα έemotions του δεν εμφανίζονται στο facebook. Έτσι είναι σε όλες τις εφαρμογές ή κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Υπάρχει πληκτρολόγιο παρόμοιο με αυτό του iPhone. Συγκεκριμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα κενό μεταξύ τους πλήκτρα! Όπως στο iOS δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Υπάρχει πληκτρολόγιο παρόμοιο με αυτό του iPhone. Συγκεκριμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα κενό μεταξύ τους πλήκτρα! Όπως στο iOS δηλαδή. Δοκίμασε το touchpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Υπάρχει πληκτρολόγιο παρόμοιο με αυτό του iPhone. Συγκεκριμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα κενό μεταξύ τους πλήκτρα! Όπως στο iOS δηλαδή. Αυτό γίνεται με skin σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχω βάλει το ES FILE MANAGER αλλά δεν με αφήνει να κάνω open folder ή copy-paste κάποιο αρχείο . Γιατί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχω βάλει το ES FILE MANAGER αλλά δεν με αφήνει να κάνω open folder ή copy-paste κάποιο αρχείο . Γιατί ? αν εχεις 4.4 δεν αφηνει η μαμα google απο οτι εχω καταλαβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Έχω βάλει το ES FILE MANAGER αλλά δεν με αφήνει να κάνω open folder ή copy-paste κάποιο αρχείο . Γιατί ? Στην sd ή γενικά; Δεν σε αφήνει να ανοίξεις φάκελο; Αυτό είναι περίεργο... Αν το πρόβλημα είναι η εγγραφή στην sd είναι περιορισμός της google και λύνετε αν είσαι root. Edit: Μόλις είδα ότι είμαστε εκτός θέματος... Edited October 8, 2015 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts