Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν απενεργοποίησες backup/συγχρονισμό,δυναμικό λεξικό και έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας που δεν τα χρειάζεσαι ούτως ή άλλως (το 1ο που μπορείς να το ενεργοποιείς μόνο όταν θέλεις να κάνεις backup ). Με αυτά απενεργοποιημένα πάει σφαίρα. Ξαναδοκίμασέ το. To Swiftkey είναι άριστο στην πρόβλεψη αλλά υστερεί σε κατανόηση. Αν τα τεστάρεις πολύ και τα δύο θα το διαπιστώσεις κι εσύ.

Μπα εγώ σε δύο κινητά με 2gb ram το έχω απενεργοποιημενο αλλά πάλι τρώει κάτι λαγκαρισματα

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Μάλλον δεν απενεργοποίησες backup/συγχρονισμό,δυναμικό λεξικό και έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας που δεν τα χρειάζεσαι ούτως ή άλλως (το 1ο που μπορείς να το ενεργοποιείς μόνο όταν θέλεις να κάνεις backup ). Με αυτά απενεργοποιημένα πάει σφαίρα. Ξαναδοκίμασέ το. To Swiftkey είναι άριστο στην πρόβλεψη αλλά υστερεί σε κατανόηση. Αν τα τεστάρεις πολύ και τα δύο θα το διαπιστώσεις κι εσύ.

Επειδη δεν εχω δοκιμασει το swype και το σκεφτομαι, οταν λες οτι ειναι καλυτερο στην κατανοηση απο οτι το swiftkey εννοεις κατα τη διαρκεια του συρσιματος;

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Μπα εγώ σε δύο κινητά με 2gb ram το έχω απενεργοποιημενο αλλά πάλι τρώει κάτι λαγκαρισματα

Κι εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο Nexus με απενεργοποιημένα τα πάντα. Τρώει σκαλώματα, ιδίως αν σε κάτι που έχεις γράψει γυρίσεις πίσω με τον κέρσορα για να το διορθώσεις. Σ' αυτή την περίπτωση γράφεις τη λέξη και εμφανίζεται μετά από 5-6'' (χωρίς υπερβολές).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Κι εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο Nexus με απενεργοποιημένα τα πάντα. Τρώει σκαλώματα, ιδίως αν σε κάτι που έχεις γράψει γυρίσεις πίσω με τον κέρσορα για να το διορθώσεις. Σ' αυτή την περίπτωση γράφεις τη λέξη και εμφανίζεται μετά από 5-6'' (χωρίς υπερβολές).

Πάντα όμως σε αυτό γυρίζω γιατί στο σύρσιμο δεν παίζεται

Δεν χρησιμοποιώ swiping για να γράφω, αλλά typing. Το swype μου αρέσει πολύ για την πολύ καλή πρόβλεψη που έχει. Όμως επειδή είχα και εγώ αυτά τα κολλήματα, το παράτησα και πήγα στο SwiftKey. Όμως είπα να του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία και απενεργοποιόντας κάποια πράγματα στις ρυθμίσεις, δουλεύει πολύ καλά και χωρίς κολλήματα.

Για typing δοκιμάστε το Fleksy.

Καμία σχέση.Το αγόρασα για να το δοκιμάσω αλλά δεν...

Στο Swype γράφω τρία γράμματα,και μου συμπληρώνει ολόκληρη πρόταση.

Καμία σχέση.Το αγόρασα για να το δοκιμάσω αλλά δεν...

Στο Swype γράφω τρία γράμματα,και μου συμπληρώνει ολόκληρη πρόταση.

Παρομοίως ,συμφωνώ.

Είπαμε ελληνική προσπάθεια ,το αγοράσαμε αλλά να είμαστε αντικειμενικοί.

Έχει δρόμο ακόμα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παρομοίως ,συμφωνώ.

Είπαμε ελληνική προσπάθεια ,το αγοράσαμε αλλά να είμαστε αντικειμενικοί.

Έχει δρόμο ακόμα.

Έτσι είναι έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να ανταγωνιστεί τα άλλα.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Στην νέα έκδοση beta του Fleksy, προστέθηκε η επιλογή για ρύθμιση του χρόνου swipe και πατήματος πλήκτρων. Νομίζω πως έγινε ακόμη καλύτερο.

Πως ενεργοποιείται ένα πολύχρωμο θέμα που έχει το Fleksy? Κάποιος το είχε παλιά αλλά δεν μπορώ να το βρω.
Φιλικά, Κατερίνα

Πως ενεργοποιείται ένα πολύχρωμο θέμα που έχει το Fleksy? Κάποιος το είχε παλιά αλλά δεν μπορώ να το βρω.

Πήγαινε στο look and feel και στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται πληκτρολογησε αυτό που σου γράφει (νομίζω check it out! και μετά το επόμενο) Έτσι θα πάρεις το μαύρο και το άσπρο πολύχρωμο. Αλλά χρώματα μπορείς να πάρεις μέσω badges.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Σε ευχαριστώ. Για να βάλω τη beta, αφού γραφτω πρέπεινα βγάλω την παλιά έκδοση για να μου δώσει το store τη beta?
Φιλικά, Κατερίνα

Πώς γίνεται σε σένα στο N4 να κολλάνε οι ειδοποιήσεις και να σέρνεται το Swype, ενώ σε μένα να πετάνε και τα 2.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πώς γίνεται σε σένα στο N4 να κολλάνε οι ειδοποιήσεις και να σέρνεται το Swype, ενώ σε μένα να πετάνε και τα 2.

Τί να σου πω, δεν ξέρω.

Πάντως δεν έχω κανένα λόγο να λέω ψέματα και να γράφω για το πρόβλημα σε forum, μόνο και μόνο για να να 'χαμε να λέγαμε.

Το θέμα με τις ειδοποιήσεις το είχα με όλες τις εκδόσεις OS, με stock και custom rom, με stock, Franco ή hells-core kernel.

Φαντάζομαι ότι ο tsiftsism χρειάζεται να κάνει ένα factory reset στο κινητό του. Δεν εξηγείται αλλιώς το να κολλάει στον έναν και να κυλά άψογα στον άλλον με το ίδιο κινητό.

Φαντάζομαι ότι ο tsiftsism χρειάζεται να κάνει ένα factory reset στο κινητό του. Δεν εξηγείται αλλιώς το να κολλάει στον έναν και να κυλά άψογα στον άλλον με το ίδιο κινητό.

Όπως έγραψα και πριν, ΚΑΙ το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις (που δεν έχει βέβαια να κάνει με το παρών thread), αλλά ΚΑΙ το lag με το Swype (καλώς ή καλώς βρήκα λύση σε εναλλακτικό/ά πληκτρολόγιο/α) το είχα και με προηγούμενα setup, το έχω και τώρα με την 4.3.3.

Άρα για πες μου πώς μπορεί να βοηθήσει το hard reset;

Δυστυχώς είναι κάτι με το οποίο έμαθα να ζω, και θα το έχω απ' ότι φαίνεται μέχρι να αλλάξω κινητό, κάτι που δυστυχώς μάλλον θα αργήσει να γίνει.

Απλά τα αναφέρω, γιατί γι' αυτό το λόγο νομίζω πως είναι τα threads στα οποία συμμετέχουμε.

Το swype έχει θέμα lag σε μεγάλα κείμενα είναι γνωστό θέμα σε τρία κινητά μου το κάνει

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Σε ευχαριστώ. Για να βάλω τη beta, αφού γραφτω πρέπεινα βγάλω την παλιά έκδοση για να μου δώσει το store τη beta?

Ναι πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση. Το αναφέρει και στις οδηγίες στο community στο Google+

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Όπως έγραψα και πριν, ΚΑΙ το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις (που δεν έχει βέβαια να κάνει με το παρών thread), αλλά ΚΑΙ το lag με το Swype (καλώς ή καλώς βρήκα λύση σε εναλλακτικό/ά πληκτρολόγιο/α) το είχα και με προηγούμενα setup, το έχω και τώρα με την 4.3.3.

Άρα για πες μου πώς μπορεί να βοηθήσει το hard reset;

Δυστυχώς είναι κάτι με το οποίο έμαθα να ζω, και θα το έχω απ' ότι φαίνεται μέχρι να αλλάξω κινητό, κάτι που δυστυχώς μάλλον θα αργήσει να γίνει.

Απλά τα αναφέρω, γιατί γι' αυτό το λόγο νομίζω πως είναι τα threads στα οποία συμμετέχουμε.

Δεν σε αμφισβητώ καθόλου.

Απλά πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει και όχι το Swype.

Μήπως κάποια άλλη εφαρμογή, μήπως κάποια ρύθμιση.

Amazon Fire stick 4k max

Όπως έγραψα και πριν, ΚΑΙ το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις (που δεν έχει βέβαια να κάνει με το παρών thread), αλλά ΚΑΙ το lag με το Swype (καλώς ή καλώς βρήκα λύση σε εναλλακτικό/ά πληκτρολόγιο/α) το είχα και με προηγούμενα setup, το έχω και τώρα με την 4.3.3. Άρα για πες μου πώς μπορεί να βοηθήσει το hard reset;

To hard reset έχει αποδειχτεί σε πολλές περιπτώσεις σωτήριο για θέματα lag όταν απεγκαθιστούμε και εγκαθιστούμε roms. Σε δύο ίδια κινητά με ίδια rom μπορεί να δεις το ένα να σέρνεται και το άλλο να φυσάει και όταν συμβαίνει αυτό είτε οφείλεται στο στήσιμο του κινητού ( πχ διαφορετικοί launchers ή διαφορετικές apps που τρέχουν στο παρασκήνιο) είτε στο ότι δεν έχει γίνει factory reset πριν/μετά την εγκατάσταση των roms. Δεν σου λέω ότι δεδομένα θα σου λύσει το θέμα του lag ( μην το κάνεις και μετά με βρίζεις για τσάμπα απώλεια χρόνου ) αλλά λέω ότι πιθανόν να βοηθήσει. Δεν χρειάζεται φυσικά να μπεις στη διαδικασία τώρα που έχεις βολευτεί με άλλο πληκτρολόγιο αλλά κάνε την έστω για δοκιμή όταν θα έρθει η ώρα ( αν έρθει ) να εγκαταστήσεις μια rom στο κινητό σου.:) Κρίμα είναι να μη μπορείς να χαρείς το καλύτερο πληκτρολόγιο της αγοράς.:)

Πάντως σχετικά με Swype και nexus 4.

Το cloud backup το έχω ΟΝ εδώ και μήνες και δεν έχω κανένα lag, όπως παλιά.

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα,

εχω ενα προβλημα με το swiftkey, οταν γραφω sms συνεχεια παραλειπει χαρακτηρες με αποτελεσμα το κειμενο να "φα νεται κ πως ετ ι"....

συνεχεια στα ελληνικα και στα αγγλικα,

οταν γραφω σε οποιονδηποτε αλλο σημειο, fb mail etc δεν εχει προβλημα, τα σμσ ομως φτανουν παντα ακαταλαβιστικα..

ειχε κανεις κατι παρομοιο, ή ξερει τι πρεπει να κανω?

χρησιμοποιω motorola moto g

ευχαριστω!

Edited by thahgr

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου