GreekCharmed Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (25 Μάι. 2004 , 00:22) δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα διαβασα οτι η σειρα διακοπηκε επειδη οι πρωταγωνιστες εφτασαν σε σημειο να ζηταν υπερογκα ποσα για καθε επεισοδιο Όχι δεν είναι αλήθεια. Οι ηθοποιοί ποτέ δεν έβαλαν στο τραπέζι των συζητήσεων τα λεφτά γιατί ήταν όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μετά την 9 η την 10 season η ακροαματικότητα άρχισε να πέφτει (καθώς άρχιζαν νέες σειρές σε άλλα κανάλια) αλλά και οι συγγραφείς στέρεψαν απο ιδέες. Και γιαυτό η σειρά σταμάτησε στον 11ο κύκλο με τον γάμο της Kelly. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η σειρά έφτασε στην κορυφή της στον 3ο της κύκλο (!) και όχι τόσο απο την αρχή. Αιτία αυτής της κατακόρυφης ανόδου στο Νο1 της τηλεθέασης ήταν ένα επεισόδιο και συγκεκριμένα το 3x06 Her Cups Runneth Over aka The Bra Show. Απο το συγκεκριμένο επεισόδιο, μια απλή θεατής με προιστορικές απόψεις, η Terry Rakolta απο το Michigan σοκαρίστηκε απο αυτό το επεισόδιο και στράφηκε εναντίον του καναλιού και άρχισε να το πολεμάει με σκοπό να το λογοκρίνει και να το βγάλει off air. Όλο αυτό το μπάχαλο οδήγησε τους θεατές να την δούν για να δούν τι παίζει...και οδήγησε την σειρά στο Νο1 όπου παρέμεινε για πολλά ακόμη χρόνια. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Παιδιά έχω όλα τα επεισόδια σε 8 DVD, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να τα αντιγράψω και να τα στείλω.Αν έχετε ενα 2μηνο υπομονή, όταν επιστρέψω Ελλάδα μπορώ να τα γράψω αρχικά σε 2-3 και διανεμηθούν σιγά σιγά σε όλους. Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 μολις απεκτησες ενα πολυ ωραιο, τραγανο και ανυπερβλητο ..... pm :D :D check it out Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Βάλε και μένα μέσα και σε 2-3 μήνες τα λέμε:) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 και μερικες φωτογραφιες απο το reunion για οσους δεν το εχουν δει: http://www.bundyphilia.com/reunion.html Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Σήμερα στις 21:00 για όσους θα ρυθμίσουν το video τους είναι το τελευταίο επεισόδιο του 10υ κύκλου (ο 1ος είχε μόνο 13 επεισόδια καθώς δεν ήξεραν αν θα πετύχει η σειρά). Άντε και μια φωτό να σας αφήσει ωραία όνειρα :P Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Eleinh h marsy!!! :puke: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αυτός ο συνδυασμός πετσέτας μετά το ντουζ και κολιέ με μαργαριταρια σκοτώνει! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 H αγαπημένη μου φωρογραφία είναι απο ένα απο τα αγαπημένα μου επεισόδια 8x12. Ο Al πρέπει να μπει στο νοσοκομείο για μια μικρή εγχείρηση νομίζω σκωλικοειδίτιδα (το σκότωσα) αλλά οι γιατροί κάνουν ένα μικρό λαθάκι...του κόβουν το 'καπελάκι' του Διαμαντή του λίγο :) Και πάει ο αθώος ο Al να διαβάσει ένα απο τα αγαπημένα του περιοδικά το Playpen (του αρέσει όμως και το Playboy και το Big Uns) και μόλις το ανοίγει.....χραααααατςςςςςςς ακούγεται ένα μικρό ραμματάκι να σπάει αχαχαχαχαχ πρέπει αυτό το επεισόδιο να το δείτε είναι απολαυστικότατο. Πάει το πρώτο ράμμα H Μarcy μάλιστα του έγραψε και μια καρτούλα Get Well Card... We heard about your little loss. We know you'll make it through. Because thankfully the part they took Was of no use to you. And though they took more than you'd like The good luck is, you see: Another quarter inch It'd be a full labotomy! Ακούσαμε για τον μικρό χαμό σου Ξέρουμε πως θα τα καταφέρεις Επειδή ευτυχώς το κομμάτι που κόψανε Δεν το χρησιμοποιούσες Και παρόλο που πήρανε πιο πολύ απο ότι θα ήθελες Το καλό είναι το εξής Άλλο λίγο να είχανε κόψει Θα σου είχαν κάνει full λοβοτομή Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Εχει κανένας ολες τις σαιζον με ελληνικους υποτιτλους; Αν ναι ενδιαφερομαι αμεσαααα... π.μ Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 join the club :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Βασικά έχουν βγει οι 2 πρώτες season ήδη σε DVD αλλά δεν ξέρω αν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Για όσους (σαν εμένα) που βλέπουν ακόμα στο Μακεδονία TV σαυ θυμίζω πως άλλαξε η ώρα κάθε μέρα 3 και 6 (3 επανάληψη της προηγούμενης ημέρας) Σάββατο 4:30 και 6 και Κυριακή αν θυμάμαι καλά 5 και 6. Αν θέλετε πάρτε το 7μέρες TV που έχει το σωστό πρόγραμμα Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 απο dvd εχουν βγει: 1η & 2η season, χωρις υποτιτλους (ουτε αγγλικους) και 2 ακομα dvd, the most outrageous episodes part I & II, τα οποια δεν γνωριζω αν εχουν η οχι υποτιτλους ολα ειναι region 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Για μένα είναι ίσως η κορυφαία ξένη σειρά που βγήκε ποτέ! Όταν όλες οι Αμερικάνικες σειρές προσπαθούσαν να δείξουν την ιδανικά της αμερικάνικης οικογένειας αυτή δεν δίστασε να σατηρίσει τα παντα! Ακόμα μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Και συγγνωμη για τους fan από τα φιλαράκια αλλα είναι και αυτο πολύ δήθεν , τα αστεία πολλές φορές ελεείνα και με εκνευρίζουν τα fake γέλια ανά 10 δεπτερόλεπτα. Sto married with children τουλάχιστον μέχρι τις τελευταίες σεζον τα γυρίσματα γινόντουσαν με live κοινό ,τα γέλια είναι πραγματικά και πολλές φορες οι ηθοποιοι φαίνεται ότι σταματούν περιμένοντας να σταματήσει να γελάει το κοινό! Εχω 5 DVD με divx (θεσ/νίκη) κυριώς απο σεζόν 6 και μέτα αλλα και πολλα επεισόδια και από τισ πρώτες 5. Ατάκα του Al για τα βυζία της Marsy.. "These things wont even make enough milk for my coffee..":) :) :) Gooooo Bandiess !!!! Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος easytarget ( 6 Οκτ. 2004 , 13:39) Για μένα είναι ίσως η κορυφαία ξένη σειρά που βγήκε ποτέ! Όταν όλες οι Αμερικάνικες σειρές προσπαθούσαν να δείξουν την ιδανικά της αμερικάνικης οικογένειας αυτή δεν δίστασε να σατηρίσει τα παντα! Ακόμα μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Και συγγνωμη για τους fan από τα φιλαράκια αλλα είναι και αυτο πολύ δήθεν , τα αστεία πολλές φορές ελεείνα και με εκνευρίζουν τα fake γέλια ανά 10 δεπτερόλεπτα. Sto married with children τουλάχιστον μέχρι τις τελευταίες σεζον τα γυρίσματα γινόντουσαν με live κοινό ,τα γέλια είναι πραγματικά και πολλές φορες οι ηθοποιοι φαίνεται ότι σταματούν περιμένοντας να σταματήσει να γελάει το κοινό! Εχω 5 DVD με divx (θεσ/νίκη) κυριώς απο σεζόν 6 και μέτα αλλα και πολλα επεισόδια και από τισ πρώτες 5. Ατάκα του Al για τα βυζία της Marsy.. "These things wont even make enough milk for my coffee..":) :) :) Gooooo Bandiess !!!! Εγώ έχω τα επεισόδια απο όλες της season σε videoκασσέτες και μιλάμε το απίστευτο γέλιο...αυτό που λες για το milk το πέτυχα και εγώ :P Ειδικά σε κάποιο επεισόδιο έλεγε ο Al κάτι στην Marcy και κακάριζε σαν κότα..κάτι σαν "Marcy now you can paaaaaaaaaak paaaaaaaaak outta here" Μια σειρά που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί Το Μακεδονία τώρα δείχνει την 7η season και νομίζω πως όταν τελειώσουν όλες θα δείξει και το special reunion μη το χάσετε Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Ενταξει ρε παιδια μη τρελαθουμε. Το Αμερικανικο χιουμορ με τα ψευτικα γελια ειναι χαλια μαυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 τελικα πουλαει κανεις τιποτα ? ? ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Ποιός έχει τα dvd; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Ενταξει ρε παιδια μη τρελαθουμε. Το Αμερικανικο χιουμορ με τα ψευτικα γελια ειναι χαλια μαυρα. Δεν είναι ψεύτικα τα γέλια στην συγκεκριμένη σειρά καθώς η σειρά σε σχεδόν κάθε επεισόδιο είχε ζωντανό κοινό και το αναφέρανε κιόλας και στο reunion που έδειξε πριν μερικές ημέρες στο Μακεδονία. Τα DVD τα έχω εγώ (τουλάχιστον για τους πρώτους 4 κύκλους) αλλά χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ υπότιτλους...εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθώς ξέρω τα επεισόδια απέξω αλλά σε άλλους μπορεί να ξινίσει. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Οντως σε πολλες σειρες που ακουγεται το γελιο δεν ειναι κονσερβα υπαρχει κοινο. Πχ Friends, Joey, That 70s show, Coupling (το αγγλικο φυσικα) κτλ. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosp3 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 οποιος θέλει τις 4 πρωτες seasons μπορει να τις βρει με αγγλικους υποτιτλους βεβαια αλλα σε region 2 και πολυ φτηνα απο το http://www.dvdzone2.com . Παράθεση I 'm not scared,I'm not scared,I'm not scared... Please Wesley...why,can't i stay...? :cry: ANGEL(5.15) A Hole In The World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 an kapoios ta exi edo stin ellada ta dvd as kani pm se mena endiaferomai na vro ta sizon kai malista epigon Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 dragonmaster eida to pm sou,alla epeidh mou steilane kai alla paidia protimhsa na to grapso edo exo oles tis season ,ola ta epeisodia(nomizo) an 8eleis mporo na sou ta steilo meso mail kai pros 8eou!!mh me rotate posa xrhmata 8elo!! de ta poulao!! edit teleutaio kai oristiko.... epeidh mou ta zhthsate polla atoma kai de mporo na ta stelno ksexorista se olous,anebasa fserv...pm gia leptomeries... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Ολόκληρη η σειρά (11 seasons) υπάρχει και στο σε torrent αλλά είναι 41GB. Aν υποθέσουμε οτι κατεβαίνουν με 55kb/s (σε DSL 512kb) θέλει ακριβώς 8,6 μέρες για να κατέβει...! Αφήστε που θα πρέπει να περιμένουμε τα νέα Dual Layer BD-ROM δισκάκια των 50GB για μη φάμε τα λεφτά μας σε δίσκους DVD...:happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Η σειρά είναι κορυφαία!!Και εγώ με το που έβαλα DSL ξεκίνησα να κατεβάζω!!! Έχω κατεβάσει 2 DVD μέχρι στιγμής,που είναι 2 seasons και μάλλον όχι ολόκληρες.Μιλάμε για απίστευτο γέλιο...χα χα χα χα χα χα χα Psycho dad,burgers,beer,boobs the life of Al Bundy... Κάποιες φορές όμως,κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά του (λέμε τώρα) είναι απαράδεκτος.... Α, και το καλύτερο όλων...NO MA'AM (National Organization of Men Against Amazonian Masterhood). Παράθεση Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts