Jump to content

Married with Children (Fox)

GreekCharmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (25 Μάι. 2004 , 00:22)

δεν ξερω αν ειναι αληθεια

αλλα διαβασα οτι η σειρα διακοπηκε επειδη οι πρωταγωνιστες εφτασαν σε σημειο να ζηταν υπερογκα ποσα για καθε επεισοδιο

Όχι δεν είναι αλήθεια. Οι ηθοποιοί ποτέ δεν έβαλαν στο τραπέζι των συζητήσεων τα λεφτά γιατί ήταν όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μετά την 9 η την 10 season η ακροαματικότητα άρχισε να πέφτει (καθώς άρχιζαν νέες σειρές σε άλλα κανάλια) αλλά και οι συγγραφείς στέρεψαν απο ιδέες. Και γιαυτό η σειρά σταμάτησε στον 11ο κύκλο με τον γάμο της Kelly.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η σειρά έφτασε στην κορυφή της στον 3ο της κύκλο (!) και όχι τόσο απο την αρχή. Αιτία αυτής της κατακόρυφης ανόδου στο Νο1 της τηλεθέασης ήταν ένα επεισόδιο και συγκεκριμένα το 3x06 Her Cups Runneth Over aka The Bra Show. Απο το συγκεκριμένο επεισόδιο, μια απλή θεατής με προιστορικές απόψεις, η Terry Rakolta απο το Michigan σοκαρίστηκε απο αυτό το επεισόδιο και στράφηκε εναντίον του καναλιού και άρχισε να το πολεμάει με σκοπό να το λογοκρίνει και να το βγάλει off air. Όλο αυτό το μπάχαλο οδήγησε τους θεατές να την δούν για να δούν τι παίζει...και οδήγησε την σειρά στο Νο1 όπου παρέμεινε για πολλά ακόμη χρόνια.

Namaste!

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω όλα τα επεισόδια σε 8 DVD, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να τα αντιγράψω και να τα στείλω.Αν έχετε ενα 2μηνο υπομονή, όταν επιστρέψω Ελλάδα μπορώ να τα γράψω αρχικά σε 2-3 και διανεμηθούν σιγά σιγά σε όλους.
Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

και μερικες φωτογραφιες απο το reunion για οσους δεν το εχουν δει:

http://www.bundyphilia.com/reunion.html

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Σήμερα στις 21:00 για όσους θα ρυθμίσουν το video τους είναι το τελευταίο επεισόδιο του 10υ κύκλου (ο 1ος είχε μόνο 13 επεισόδια καθώς δεν ήξεραν αν θα πετύχει η σειρά).

Άντε και μια φωτό να σας αφήσει ωραία όνειρα :P

Namaste!

Αυτός ο συνδυασμός πετσέτας μετά το ντουζ και κολιέ με μαργαριταρια σκοτώνει!

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

H αγαπημένη μου φωρογραφία είναι απο ένα απο τα αγαπημένα μου επεισόδια 8x12. Ο Al πρέπει να μπει στο νοσοκομείο για μια μικρή εγχείρηση νομίζω σκωλικοειδίτιδα (το σκότωσα) αλλά οι γιατροί κάνουν ένα μικρό λαθάκι...του κόβουν το 'καπελάκι' του Διαμαντή του λίγο :)

Και πάει ο αθώος ο Al να διαβάσει ένα απο τα αγαπημένα του περιοδικά το Playpen (του αρέσει όμως και το Playboy και το Big Uns) και μόλις το ανοίγει.....χραααααατςςςςςςς ακούγεται ένα μικρό ραμματάκι να σπάει αχαχαχαχαχ πρέπει αυτό το επεισόδιο να το δείτε είναι απολαυστικότατο.

Πάει το πρώτο ράμμα

H Μarcy μάλιστα του έγραψε και μια καρτούλα Get Well Card...

We heard about your little loss.

We know you'll make it through.

Because thankfully the part they took

Was of no use to you.

And though they took more than you'd like

The good luck is, you see:

Another quarter inch

It'd be a full labotomy!

Ακούσαμε για τον μικρό χαμό σου

Ξέρουμε πως θα τα καταφέρεις

Επειδή ευτυχώς το κομμάτι που κόψανε

Δεν το χρησιμοποιούσες

Και παρόλο που πήρανε πιο πολύ απο ότι θα ήθελες

Το καλό είναι το εξής

Άλλο λίγο να είχανε κόψει

Θα σου είχαν κάνει full λοβοτομή

Namaste!

• 3 months later...

Εχει κανένας ολες τις σαιζον με ελληνικους υποτιτλους;

Αν ναι ενδιαφερομαι αμεσαααα...

π.μ

Βασικά έχουν βγει οι 2 πρώτες season ήδη σε DVD αλλά δεν ξέρω αν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Για όσους (σαν εμένα) που βλέπουν ακόμα στο Μακεδονία TV σαυ θυμίζω πως άλλαξε η ώρα κάθε μέρα 3 και 6 (3 επανάληψη της προηγούμενης ημέρας) Σάββατο 4:30 και 6 και Κυριακή αν θυμάμαι καλά 5 και 6. Αν θέλετε πάρτε το 7μέρες TV που έχει το σωστό πρόγραμμα

Namaste!

απο dvd εχουν βγει:

1η & 2η season, χωρις υποτιτλους (ουτε αγγλικους)

και 2 ακομα dvd, the most outrageous episodes part I & II, τα οποια δεν γνωριζω αν εχουν η οχι υποτιτλους

ολα ειναι region 1

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

• 3 weeks later...

Για μένα είναι ίσως η κορυφαία ξένη σειρά που βγήκε ποτέ! Όταν όλες οι Αμερικάνικες σειρές προσπαθούσαν να δείξουν την ιδανικά της αμερικάνικης οικογένειας αυτή δεν δίστασε να σατηρίσει τα παντα! Ακόμα μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Και συγγνωμη για τους fan από τα φιλαράκια αλλα είναι και αυτο πολύ δήθεν , τα αστεία πολλές φορές ελεείνα και με εκνευρίζουν τα fake γέλια ανά 10 δεπτερόλεπτα. Sto married with children τουλάχιστον μέχρι τις τελευταίες σεζον τα γυρίσματα γινόντουσαν με live κοινό ,τα γέλια είναι πραγματικά και πολλές φορες οι ηθοποιοι φαίνεται ότι σταματούν περιμένοντας να σταματήσει να γελάει το κοινό! Εχω 5 DVD με divx (θεσ/νίκη) κυριώς απο σεζόν 6 και μέτα αλλα και πολλα επεισόδια και από τισ πρώτες 5.

Ατάκα του Al για τα βυζία της Marsy.. "These things wont even make enough milk for my coffee..":) :) :)

Gooooo Bandiess !!!!

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος easytarget ( 6 Οκτ. 2004 , 13:39)

Για μένα είναι ίσως η κορυφαία ξένη σειρά που βγήκε ποτέ! Όταν όλες οι Αμερικάνικες σειρές προσπαθούσαν να δείξουν την ιδανικά της αμερικάνικης οικογένειας αυτή δεν δίστασε να σατηρίσει τα παντα! Ακόμα μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Και συγγνωμη για τους fan από τα φιλαράκια αλλα είναι και αυτο πολύ δήθεν , τα αστεία πολλές φορές ελεείνα και με εκνευρίζουν τα fake γέλια ανά 10 δεπτερόλεπτα. Sto married with children τουλάχιστον μέχρι τις τελευταίες σεζον τα γυρίσματα γινόντουσαν με live κοινό ,τα γέλια είναι πραγματικά και πολλές φορες οι ηθοποιοι φαίνεται ότι σταματούν περιμένοντας να σταματήσει να γελάει το κοινό! Εχω 5 DVD με divx (θεσ/νίκη) κυριώς απο σεζόν 6 και μέτα αλλα και πολλα επεισόδια και από τισ πρώτες 5.

Ατάκα του Al για τα βυζία της Marsy.. "These things wont even make enough milk for my coffee..":) :) :)

Gooooo Bandiess !!!!

Εγώ έχω τα επεισόδια απο όλες της season σε videoκασσέτες και μιλάμε το απίστευτο γέλιο...αυτό που λες για το milk το πέτυχα και εγώ :P

Ειδικά σε κάποιο επεισόδιο έλεγε ο Al κάτι στην Marcy και κακάριζε σαν κότα..κάτι σαν

"Marcy now you can paaaaaaaaaak paaaaaaaaak outta here"

Μια σειρά που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί

Το Μακεδονία τώρα δείχνει την 7η season και νομίζω πως όταν τελειώσουν όλες θα δείξει και το special reunion μη το χάσετε

Namaste!

• 1 month later...
  • 1 year later...
Ενταξει ρε παιδια μη τρελαθουμε. Το Αμερικανικο χιουμορ με τα ψευτικα γελια ειναι χαλια μαυρα.

Δεν είναι ψεύτικα τα γέλια στην συγκεκριμένη σειρά καθώς η σειρά σε σχεδόν κάθε επεισόδιο είχε ζωντανό κοινό και το αναφέρανε κιόλας και στο reunion που έδειξε πριν μερικές ημέρες στο Μακεδονία.

Τα DVD τα έχω εγώ (τουλάχιστον για τους πρώτους 4 κύκλους) αλλά χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ υπότιτλους...εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθώς ξέρω τα επεισόδια απέξω αλλά σε άλλους μπορεί να ξινίσει.

Namaste!

Οντως σε πολλες σειρες που ακουγεται το γελιο δεν ειναι κονσερβα υπαρχει κοινο. Πχ Friends, Joey, That 70s show, Coupling (το αγγλικο φυσικα) κτλ.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

οποιος θέλει τις 4 πρωτες seasons μπορει να τις βρει με αγγλικους υποτιτλους βεβαια αλλα σε region 2 και πολυ φτηνα απο το http://www.dvdzone2.com .

I 'm not scared,I'm not scared,I'm not scared...

Please Wesley...why,can't i stay...? :cry:

ANGEL(5.15)

A Hole In The World

an kapoios ta exi edo stin ellada ta dvd as kani pm se mena endiaferomai na vro ta sizon kai malista epigon

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

dragonmaster eida to pm sou,alla epeidh mou steilane kai alla paidia protimhsa na to grapso edo

exo oles tis season ,ola ta epeisodia(nomizo)

an 8eleis mporo na sou ta steilo meso mail

kai pros 8eou!!mh me rotate posa xrhmata 8elo!! de ta poulao!!

edit teleutaio kai oristiko.... epeidh mou ta zhthsate polla atoma kai de mporo na ta stelno ksexorista se olous,anebasa fserv...pm gia leptomeries...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ολόκληρη η σειρά (11 seasons) υπάρχει και στο σε torrent αλλά είναι 41GB.

Aν υποθέσουμε οτι κατεβαίνουν με 55kb/s (σε DSL 512kb) θέλει ακριβώς 8,6 μέρες για να κατέβει...! Αφήστε που θα πρέπει να περιμένουμε τα νέα Dual Layer BD-ROM δισκάκια των 50GB για μη φάμε τα λεφτά μας σε δίσκους DVD...:happy:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Η σειρά είναι κορυφαία!!Και εγώ με το που έβαλα DSL ξεκίνησα να κατεβάζω!!!

Έχω κατεβάσει 2 DVD μέχρι στιγμής,που είναι 2 seasons και μάλλον όχι ολόκληρες.Μιλάμε για απίστευτο γέλιο...χα χα χα χα χα χα χα

Psycho dad,burgers,beer,boobs the life of Al Bundy...

Κάποιες φορές όμως,κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά του (λέμε τώρα) είναι απαράδεκτος....

Α, και το καλύτερο όλων...NO MA'AM (National Organization of Men Against Amazonian Masterhood).

Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών

http://www.slf.4t.com