Jump to content

Ποιο ειναι το καλυτερο Anti-Spyware?

cmaniac
 Κοινοποίηση

Ποιο ειναι το καλυτερο Anti-Spyware?  

77 members have voted

1. 1. Ποιο ειναι το καλυτερο Anti-Spyware?

• SpySweeper
      21
    • SpyBot S&D
      24
    • AdAware
      30
    • Αλλο?
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (14 Αύγ. 2004 , 18:29)

Eχω το SpySweeper 3.0.0.

Γι'αυτό μιλάτε?

Δεν ξέρω, εγώ έχω τη Version 2.6.1 (Build 45) using software definitions 381

Full Program...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (14 Αύγ. 2004 , 17:38)

Δεν λέω για το AdAware...

Για το SpySweeper λέω.

Άστο...

Απλός βγήκε λάθος το νόημα.

Βασικά μιλάμε για όλα τα anti-spyware.(Αυτό δεν ήθελες να πεις με την ερώτησή σου?)

Φιλικά Δημήτρης

Εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι ο συνδυασμός των παραπάνω προγραμμάτων. Το καθένα καλύπτει διαφορετικά κενά. Το spybot είναι ιδανικό για πρόληψη, έχει καλό immunize μόνο που δε βρίσκει τόσα όσα βρίσκουν τα άλλα 2 (νομίζω). Χρησιμοποιώ Spybot Search and Destroy 1.3 RC5 και Ad-Aware SE Personal 1.03.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (24 Μάι. 2004 , 15:32)

Ναί, είναι δωρεάν. Μπορείς να την κατεβάσεις από τα παρακάτω links:

ftp://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/security/spybot/spybotsd13.exe

http://download.com.com/3000-8022-10289035.html?tag=lst-0-2

http://kujoe.com/freeware/spybotsd13.exe

Πρέπει να απεγκαταστήσεις πρώτα το παλιό Spybot, να κάνεις επανεκκίνηση, και μετά να εγκαταστήσεις το καινούργιο

Σας παρακαλώ απαντήστε μου : Έκανα ότι ακριβώς ανάφερε ο Φίλιππος παραπάνω.. είχα το παλιό Spybot, το απεγκατέστησα/Restart/ πήγα στην 3η στην σειρά διεύθυνση που αναφέρεται.. το κατέβασα (σε χρόνο ρεκόρ, about 5 sec, σαν να το είχε όλο μέσα του το pc μου.. -είμαι καινούργιος στον χώρο και ορισμένα μου κάνουν εντύπωση..) και μόλις πήγα να το ανοίξω από το desktop.. μου έβγαλε την ένδειξη:

Χ C:\Documents& Settings\Desktop\spybotsd13.exe is not a valid Win32 application..

Προφανώς το σύστημά μου δεν το αποδέχεται..

Και μετά?... :worry:

Σβήσε το αρχείο που κατέβασες, και καθάρισε την cache [Tools | Internet Options | Delete Files | Delete all offline content | Ok] και ξανακατέβασέ το με δεξί κλικ-save as...

εγώ χρησιμοποιώ ad-aware και S&D... αν και τα 2 είναι αρκετά καλά δεν θεωρώ ότι με καλύπτει μόνο του το 1 από τα 2

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (17 Αύγ. 2004 , 11:21)

εγώ χρησιμοποιώ ad-aware και S&D... αν και τα 2 είναι αρκετά καλά δεν θεωρώ ότι με καλύπτει μόνο του το 1 από τα 2

...εάν χρησιμοποιήσεις κάποια έκδοση του Mozilla browser δεν πρόκειται να ξανα-κολλήσεις spy's...

Τόσο καιρό αυτό παρατηρώ με τον Mozilla μου... :happy:

* έχω το Spysweeper και το Spybot S&D

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ρε παιδιά εγώ έχω ένα spyware που μου αλλάζει το homwpage σε searchweb.cc αλλά δεν καθαρίζει ούτε με το adaware ούτε με το spybot ούτε με το spy sweeper:( υπάρχει άλλο πρόγραμμα??
Forza scuderia

Σ' ευχαριστώ! Φίλιππε, να 'σαι καλά...

Ακολούθησα αυτό που είπες.. το κατέβασα μια χαρά!, διάβασα τις οδηγίες του... έκανα και το 1ο μου scan/fix -για την Ιστορία, μου βρήκε 42 threats, όλες κόκκινες!..

Επίτρεψέ μου και 2-3 εύκολες (μάλλον) ακόμα ερωτήσεις, με την υποσημείωση πως δεν θα επανέλθω εδώ.. για να μην αλλιώσω και την φυσιογνωμία του Thread..

*Κάθε πότε? (ή σκέτο "Πότε?") πρέπει να καθαρίζουμε την cache?...

*Όταν έκανα την Ιnstallation του Προγράμματος, δεν επέλεξα κάτι που ανάφερε για Τea Timer... Περί τίνος πρόκειται?..

*Σχεδόν ότι βρήκε σαν "απειλή" ήταν "trucking cookie". Μέχρι να βρω ένα εύχρηστο και ενημερωμένο on line λεξικό πληροφορικής, μήπως θα μπορούσα να μάθω τι σημαίνει?.. (cookie γνωρίζω τι είναι, δεν είμαι και εντελώς... )

:)

*Ποτέ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειάστηκε γιατί κατέβηκε το αρχείο κατεστραμένο, και αν ξαναεπιχειρούσες να το κατεβάσεις ο υπολογιστής θα το έπερνε απότ ην cache και όχι από το Internet. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη περίπτωση που να χρειαστεί να την καθαρίσεις.

*Tea Timer: Σε προφυλάσσει από spyware κάθε στιγμή και εμποδίζει να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σου. Προτείνω να μην το ενεργοποιήσεις γιατί είναι ακόμα προβληματικό.

*Tracking cookies: Ένα απλό cookie που παρακολουθεί ποιές σελίδες επισκέπτεσαι· συνήθως ανήκει σε διαφημιστικές. Για να τα απενεργοποιήσεις στον explorer [Tools | Internet Options | Privacy | High].

Μια λύση να μην ξανακολήσεις spyware από το internet είναι να κατεβάσεις το Firefox (ελληνικό ή αγγλικό) και να το χρησιμοποιείς αντί του explorer.

Επίσης, πολλές ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με μια αναζήτηση στο google.com· πχ ψάχνοντας για: definition "tracking cookie"!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel (24 Αύγ. 2004 , 19:05)

Παιδία αν κάποιος έχει το Spy Sweeper ας μου το στείλει και σε μένα. Ευχαριστώ.

http://www.webroot.com/wb/products/spysweeper/index.php