dimleme Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 είναι τέλειο..!!!! το θέλω οπωσδήποτε!!! μακάρι να κερδίσωωωω...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 και εγω το θελω! Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Πολύ καλό ! αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SotiriaB Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 .. το θέλωωω!! .μέρες τώρα αυτό χαζεύω!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodimir Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλορίζικο ! http://briefcase.pathfinder.gr/download/Bloodimir/5975/61437/0/bld-axe.jpg |)347|-| 4\/3|\|G3R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή μου τύχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_ Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 :lol::lol::lol::lol: Καλή τύχη σε όλους τους άλλους που δεν θα το κερδίσουν σε ότι άλλο επιχειρήσουν στις ζωές τους και σε εμένα καλη συμβίωση με το καινούριο μου κινητό , με την οθονάρα των 32 ιντσών να πουμε και τη ντιζαϊνιά που θα με κάνει ανάρπαστο σταρ της δικής μου γειτονιάς! :lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrTolis86 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thundergr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Νομίζω ότι ο αριθμός #1706 είναι τυχερός! Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αν δεν το κερδισω θα περιμένω το Xperia P -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή μου τύχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantina_t Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 likeeeeeee :):p:DΤο myPhone.gr σε συνεργασία με το Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σας εύχεται... καλή εβδομάδα και κάνει δώρο - έτσι απλά- το κορυφαίο smartphone της Sony στην ελληνική αγορά, το Sony XPERIA S, στον πιο... τυχερό από τα μέλη της κοινότητάς μας! Τη συσκευή τη γνωρίζουμε φυσικά εδώ και μέρες, αφού η παρουσίασή της (Sony Xperia S review) στις σελίδες μας, έχει ήδη αγγίξει τις 200.000 εμφανίσεις! Παράλληλα, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς επισκέπτες τους να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League 2012. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα με κάθε αγορά SONY XperiaTM S παίρνουν δώρο την επίσημη μπάλα του τελικού του UEFA Champions League 2012, ενώ παράλληλα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10 διπλά πακέτα φιλοξενίας (ευγενική χορηγία της Sony) στο Μόναχο για να δουν από κοντά τον μεγάλο τελικό. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=59391&selectedCategoryId=93 Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά: Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) Share τον διαγωνισμό στο Facebook Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, στις 23.59. Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. SONY XPERIA S / P & U OFFICIAL PROMO VIDEO COMMERCIALS + COMPARATION + SPECIFICATION + PRICE - YouTube Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr. Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε στο ειδικά δημιουργημένο θέμα στον Σχολιασμό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapeniko Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 o.O:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypochief Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 kalooooooooooooo........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkinaki Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 ΘΕΛΩ HI TECH ΔΩΡΑ...ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exoskeletor Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλή επιτυχία !!! Live And Let Die Amiga Is Alive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis206 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλη τυχη σε ολους...Και σε μενα εννοειτε.....:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos92 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή τύχη σε ολους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamaki007 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 είναι δικό μου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RazorFace Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλη μου τυχη! :):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarkou Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 για να δουμε θα ειμαι τυχερος αυτη την εβδομαδα !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soiratken Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 σχόλιο συμμετοχής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris988 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή μας επιτυχία!!!:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnfox07 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή τύχη σε ολους!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aria888 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 αγαπω χπερια!!!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts