Jump to content

amarkou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by amarkou

  1. amarkou

    Lenovo K3 Note

    Θα το δοκιμασω. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου
  2. amarkou

    Lenovo K3 Note

    Τις τελευταιες μερες το τηλεφωνο παρουσιαζει προβλημα με την αφη. Περιστασιακα δυσκολευομαι να πληκτρολογησω γιατι δεν ανταποκρινεται η οθονη στο αγγιγμα του δακτυλου και πρεπει να επιμεινω αρκετες φορες. Το προβλημα λυνεται προσωρινα με την επανεκκινηαη αλλα στη συνεχεια επανερχεται. Μπορει καποιος να με βοηθησει αν ξερετε τι μπορει να φταιει;; Σας ευχαριστω πολυ.
  3. amarkou

    Lenovo K3 Note

    καλημέρα και απο εμένα. Παρήγγειλα χθές 2 τηλέφωνα Κ3 ΝΟΤΕ απο το Vickmall ζήτησα να τα κάνουν root και να βγάλουν όλες τις κινέζικες εφαρμογές. Επειδή είμαι άσχετος θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο με το root έχει κάποια διαφορά ως προς την κοινή χρήση του: Δηλαδή κατέβασμα προγραμμάτων, παιχνιδιών, χρήση GPS κτλ. Μπορεί να γίνει κάποια ζημιά στο κινητό απο λανθασμένη χρήση σε κάτι;;;; και γενικά τι θα πρέπει να προσέχω όταν είμαι σε κατάσταση ROOT που δεν θα έπρεπε να προσέχω σε μια μη root κατάσταση;; Σας ευχαριστω για το χρόνο σας.
  4. amarkou

    LG Optimus 2X (P990)

    επειδη έχω το ίδιο πρόβλημα μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ πως το έλυσες ;;; Ευχαριστώ πολύ.
  5. καλή τύχη σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε !!!
  6. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ..ΘΑ ΜΑς ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ;;;
  7. καλή επιτυχία σε όλες και όλους !!! είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο !!!
  8. Οτι πρεπει για εμας που γραφουμε πολυ απο το κινητο.......
  9. τελειο gadgetaki για τον γιο μου θα ειναι ενα όνειρο !!!
  10. ΝΑ σε ευχαριστησω πολυ για τον κόπο σου !!! το προβλημα μου ειναι οτι η φωτεινοτητα ειναι απενεργοποιημενη. Δεν μπορω να αλλαξω τιποτα δηλαδη, απο την μερα που το εχω παρει δεν μπορω να την αλλαξω/ Πηγαινω ρυθμισεις προβολης μετα παταω φωτεινοτητα και δεν μου ανοιγει το μενου !!!! την αυτοματη φωτεινοτητα δεν την εχω δει ποτε σαν επιλογη..!!:confused: δεν ξερω αν μπορω να την αλλαξω και απο καπου αλλού παντως απο το μενου ρυθμισεις προβολης ειναι απενεργοποιημενο οπως επισης και η επιλογη ¨ληξη χρονικού οριου οθονης¨. Ευχαριστω και παλι για τον κοπο σου..!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  11. καλησπερα και απο εμενα. Παρακαλω να μου πειτε γιατι δεν μπορω να αλλαξω την φωτεινοτητα του κινητου απο το μενου προβολή. Απο την στιγμη που το πηρα μου εχει την αντιστοιχη επιλογη επενεργοποιημενη. Ευχαριστω ελπιζω καποιος να βοηθησει λιγο. Επισης θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχει χρεωση με την χρηση google map, ndrive, navigon, ΓΕΝΙΚΑ με την χρηση gps αν δηλαδη κατεβαζει data και χρεωνει τον λογαριασμο μας. Ευχαριστω θερμα.
×
×
  • Create New...