antreaslam Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 θα συμφωνήσω, ότι το 13, δείχνει καλά δείγματα. με πιο "βαριά" μπάλα, με καλύτερη κίνηση ελαφρώς, και καλύτερο ρυθμό. μου τη σπάει που ο τερματοφυλακας βγαίνει πιο αργα.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ο τερματοφύλακας είναι καλύτερος σε σχέση με το Pro 12. Όλες σχεδόν οι σέντρες πάνε πάνω του κάτι που δυσκολεύει την επίτευξη του γκολ, αλλά και χωρίς σέντρες κάνει καλή δουλειά. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 με βαση την wikipedia το παιχνιδι θα βγει 14 σεπτεμβριου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Κλασσικά! Πάντα τότε το βγάζει η KONAMI.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Αυτή την εβδομάδα βγαίνει και το δεύτερο DEMO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αυτή την εβδομάδα βγαίνει και το δεύτερο DEMO. Θα προσπεράσω αυτό το demo και θα περιμένω το τελικό προϊόν. Ήδη απέκτησα καλές εντυπώσεις από το πρώτο, οπότε το δεύτερο δεν θα λέει και πολλά. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κλασσικά! Πάντα τότε το βγάζει η KONAMI.. ή 25 Σεπτεμβίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μόλις έπαιξα το δεύτερο demo. Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πρώτο ειδικά στο gameplay που θυμίζει fifa αρκετά. Λιγο τα γραφικά να βελτιώσουν και την AI και έχουμε να κάνουμε με εναν αξιολογο pro τίτλο μετά από χρόνια ασχέτως του τι θα καταφέρει το τελικό προιόν σε σχέση με το fifa13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ωχ! με βλέπω να αγοράζω και τα 2 αυτη τη χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Βγήκε το PES2013. Το αγόρασε κανένας; Το έχετε βρει σε κανένα κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Βγήκε το PES2013. Το αγόρασε κανένας; Το έχετε βρει σε κανένα κατάστημα; Το έχω βρει από τις 19/9 στα Public Αθηνών για PS3 και PC. Επίσης, το έχουν και στην Κέρκυρα στα καταστήματα Γερμανός. Θα πάω πρώτα να το παίξω σε κάποιο ίντερνετ καφέ, καθώς τα 30€ για τον υπολογιστή μπορεί να'ναι λίγα, αλλά δεν θέλω να δώσω 50+€ για την PS3 έκδοση και στο τέλος να μην αξίζει. ;) Το καλό είναι πως κράτησαν τις περσινές χαμηλές τιμές και πλέον η έκδοση για τις κονσόλες έπεσε από τα 60€ που ήταν άλλες χρονιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TITOS3 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ρε παιδιά είναι δυνατόν να κυκλοφορούνε τέτοιες tv κ το προ να μην σηκώνει 1080p?έχω μία 6100 46'' samsung full hd και τα γραφικά είναι τραγικά κ πολύ θολούρα.....παίζω το gran turismo 5 και τα σπάει το παιχνίδι..........το προ είναι ξενέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αν έχει αγοράσει κάποιος το pro 2013 (την ελληνικη έκδοση) μήπως μπορει να μου πει ποιες είναι οι καινούργιες ομαδες ή εθνικές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Ίσως πρώτη χρονιά φέτος που πραγματικά δεν ξέρω πιο από τα δύο (Pro ή Fifa) είναι καλύτερο. Στο gameplay το Fifa 13 είναι πάρα πολύ βελτιωμένο. Αν δεν ξενέρωνα με το σύστημα άμυνας και τον βασανιστικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να κάνεις tackling, δε θα είχα κανένα απολύτως δίλημμα να πάω αποκλειστικά σε Fifa. Το Pro έχει μείνει πίσω σε κάποια καίρια σημεία... Παρόλα αυτά είμαι και θα εξακολουθήσει να είναι ΜΕΓΑΛΟ κόλλημα... ;) Edited December 24, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Εγώ παίζω πέντε χρόνια pro και πολύ σπάνια βάζω γκολ με απευθείας φάουλ. Μήπως ξέρει κανείς τρόπο που να μπαίνουν πιο εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Εγώ παίζω πέντε χρόνια pro και πολύ σπάνια βάζω γκολ με απευθείας φάουλ. Μήπως ξέρει κανείς τρόπο που να μπαίνουν πιο εύκολα; οταν εισαι κοντα στο τερμα, σημαδεψε το παραθυρακι πανω απο το τοιχος και πατα μια φορα - ελαφρα - το κυκλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εγώ παίζω πέντε χρόνια pro και πολύ σπάνια βάζω γκολ με απευθείας φάουλ. Μήπως ξέρει κανείς τρόπο που να μπαίνουν πιο εύκολα; Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Το μόνο που θέλει είναι να μπεις στην προπόνηση με ένα καλό παίκτη στα στημένα (αν είναι δυνατόν να παίζει και στην ομάδα που επιλέγεις όταν παίζεις αγώνες για να τον έχεις και στους αγώνες) και δοκίμασε το. Μη σημαδεύεις την γωνία του τερματοφύλακα γιατί είναι πολύ εύκολο να το βγάλει. Προσπάθησε να την περάσεις πάνω απ το τοίχος. Εγώ προσωπικά παίρνω πάντα την Barca και στα κοντινά χρησιμοποιώ τον Messi και από απόσταση Dani Alves. Έχει τύχει να βάλω γκολ με τον Alves και από τα 30 μέτρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Το μόνο που θέλει είναι να μπεις στην προπόνηση με ένα καλό παίκτη στα στημένα (αν είναι δυνατόν να παίζει και στην ομάδα που επιλέγεις όταν παίζεις αγώνες για να τον έχεις και στους αγώνες) και δοκίμασε το. Μη σημαδεύεις την γωνία του τερματοφύλακα γιατί είναι πολύ εύκολο να το βγάλει. Προσπάθησε να την περάσεις πάνω απ το τοίχος. Εγώ προσωπικά παίρνω πάντα την Barca και στα κοντινά χρησιμοποιώ τον Messi και από απόσταση Dani Alves. Έχει τύχει να βάλω γκολ με τον Alves και από τα 30 μέτρα! πως περνας πανω απο το τειχος?ειναι πολυ δυσκολο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 πως περνας πανω απο το τειχος?ειναι πολυ δυσκολο Αν σου πω ότι τώρα το είδα! :p Δοκίμασε να πάρεις τον Messi σε απόσταση γύρω στα 26-28 μέτρα και βάζε δύναμη μέχρι τη μέση με φάλτσα! Περνάει εύκολα ρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Πότε βγαίνει το pro 2014; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Πότε βγαίνει το pro 2014; Το φθινόπωρο (λογικά). Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 οταν εισαι κοντα στο τερμα, σημαδεψε το παραθυρακι πανω απο το τοιχος και πατα μια φορα - ελαφρα - το κυκλο εγω βαζω γκολ και κατω απο τα ποδια του τειχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ψιλο απογοήτευση το Pro 13... To PES2011 μάλλον παραμένει το αγαπημένο μου από την σειρά... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ψιλο απογοήτευση το Pro 13... To PES2011 μάλλον παραμένει το αγαπημένο μου από την σειρά... Το 13;; :blink: Έχει βγει το 14 εδώ και πόσο καιρό. Εκτός αν μπερδεύτηκες ;) Πάντως το 14 ενω αρχικά μου φάνηκε ωραίο, όσο παίζω ψιλοξενερώνω. Έχει πολλά βλακώδη λάθη.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 όχι για το 13 μιλάω. Είναι αρκετά μέτριο. Το 14 παίζει να είναι το χειρότερο Pro που έχει βγει ποτέ. Νομίζω μετά το 2011 η σειρά πήρε την κατηφόρα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts