fatsas Δημοσιεύτηκε May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kalokairaki erxete kai meta to sxoleio to pc tha parei fwtia! Protinete ta kalitera kainouria paixnidia pou exoun kukloforisei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Hitman : Contracts (μου αρεσε :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 FarCry: Fovera Grafika επειτα απο απαιτηση του killing: Το παιχνιδι Χρησιμοποιει μια καινουργια μηχανη γραφικών που εχει φοβερο ρεαλισμο. Το παιχνίδι ειναι τρομερο και απο αποψη Α.Ι. Επισης υποστηριζει 5.1 αλλα εχει καποια προβληματα που, αλλα λυνονται με το σχετικο patch και αλλα πιθανοτατα θα λυθουν σε επερχομενες αναβαθμισεις.Αρκετα με τα τεχνικα... Ειναι ενα adventure/fps παιχνιδι(αν κανω λαθος διορθωστε) που εξελισσεται (το ντεμο τουλαχιστον) σε ενα νησι... (αν ειναι μεγαλο το ποστ, στον killing τα παραπονα :p :lol: ) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Pe paidia grafte kai kamia perigrafi gia to kathe paixnidi! Kai mi grafete mono ena grafte 5-6 na ftouraei i apantisi sas!;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 FAR CRY!!!!!XWRIS SXOLIA.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Χμ... Far Cry Splinter Cell : Pandora Tomorrow Αυτά προς στιγμήν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Παιδια και εγω δαγκωτο farcry και splinter cell. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Oli i seira medal of honor me ehei enthousiasei. Lene oti to kainourio einai kalitero. Tha to paro sigoura. Simfono me ola ta proigoumena. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 πες μας τι ειδους παιχνιδια θελεις, παντως farcry και splinter cell ειναι πολυ καλες επιλογες μερικα παιχνιδια ακομα Sacred Unreal Tournament 2004 Syberia II Silent Hill 3 Conan Legacy of Kain, Defianse Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Κανενα καλο adventure? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Unreal Tournament 2004(Πάντα online και κυρίως σε ελληνικούς servers που γίνεται αρκετός χαβαλές). Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο post του kakofonixx :P Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakofonixx (24 Μάι. 2004 , 00:47) Κανενα καλο adventure? :) Syberia II όπως είπαι και ο william... Ρε παιδιά το FarCry δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις??? Βάβαια έχει γραφικάρες αλλά.... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Άμα έχετε και κανά καλό strategy (στυλ c&c) πείτε το :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (24 Μάι. 2004 , 11:31) Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο post του kakofonixx :P Το καταλαβα :happy: Το Syberia II ειναι καθαρο adventure ή εχει και arcade στοιχεια? Πρεπει να εχω παιξει πρωτα το Ι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To farcry ti apetiseis exei kai ti ploki; posa cd einai; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakofonixx (24 Μάι. 2004 , 11:39) Το Syberia II ειναι καθαρο adventure ή εχει και arcade στοιχεια? Πρεπει να εχω παιξει πρωτα το Ι ? ναι, οχι ναι :) :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (24 Μάι. 2004 , 12:26) Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To farcry posa cd einai; 1 dvd Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 silent hill 3 και το 4 ( !!! ) που θα βγει καλοκαιρι ( τουλαχιστον στην Ιαπωνια ). επισης unreal tournament 2004. κατσε καλα ειναι . το εχω αυθεντικο. τωρα βγαινει και το καινουριο vice city με την ονομασια san andreas. επισης το bloodrayne 2. απο strategy το age of empires 3 ( !!! ) και το lord of the rings ( κατσε καλα θα ειναι.... ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Farcry (τα καλύτερα γραφικά μέχρι στιγμής, συμπαθητικό single player) Splinter Cell:Pandora Tomorrow (πολύ καλά γραφικά, το καλύτερο multiplayer μέσω internte, τρομερά καινοτόμο) Painkiller (φαντάσου serious sam με zombies και undead, και με πολύ καλά γραφικά). Αυτά τα 3 εννοείται original γιατί είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 εγω μολις σημερα πηρα το cyberia 2 χωρις να εχω παιξει το 1.. και με βαλατε σε σκεψεις να παρω και το 1 αυριο.αυτο το farcry ειναι τοσο καλο?επαιξα και το sleeping dragon και ηταν αρκετα καλο!!!κανα καλο strategy εχετε να προτεινετε?αυτο το starcraft 2 λογικα ποτε δεν θα βγει ε?ασχετο αλλα ενα παιχνιδακι που περιμενω με ανυπομονεσια ειναι το underground 2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Far Cry δαγκωτό. ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ, αλλά και ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Athlon XP 2000+, 256, Geforce 3 ti200 128mb και σερνόταν με όλα στο low και 800x600. Τα καλύτερα γραφικά που έχω δει μαζί με αυτά της alpha του Doom 3. Για gameplay και AI δε μπορώ να πω, καθώς απλά δεν μπορούσα να το τρέξω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (25 Μάι. 2004 , 02:36) Για gameplay και AI δε μπορώ να πω, καθώς απλά δεν μπορούσα να το τρέξω... και αυτα καλα ειναι, απλως το ΑΙ εχει σκαμπανεβασματα, :) σε γενικες γραμμες ομως ειναι ΟΚ, αν και με τετοια γραφικα τι να το κανεις το gameplay :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά, κανένα στρατιγικής μπορείτε να μου προτείνετε γιατί έχω μείνει με το Age of Mythology και το General. Καμιά πρόταση; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (25 Μάι. 2004 , 09:41) Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά, κανένα στρατιγικής μπορείτε να μου προτείνετε γιατί έχω μείνει με το Age of Mythology και το General. Καμιά πρόταση; Το titans το έχεις δοκιμάσει? Εγώ έχω να προτείνω farcry colin mcrae 4 Χάρι Πόττερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν(βγαίνει αρχές ιουλίου) Το toca2 Άντε και καλό...gaming :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 SACRED rpg action στυλ diablo,αλλα καλυτερο αυθεντικο βεβαια σε φοβερη τιμη 25 ευρω περιπου Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts