Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eιχα κι εγω θεμα μεχρι κι ας διεγραφα το widget απο την αρχικη σελιδα και το ξαναεβαζα επιλεγοντας current location (εχω αγγλικο menu).

Πριν κανα μηνα (πανω κατω) βγηκε update για τα google maps......

μετα με το που διεγραψα το widget ωρας και καιρου ξανα απο την αρχικη σελιδα και το ξαναεβαλα επιλεγοντας current location ολα οκ

Diligentia, Vis, Celeritas

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την 4.1.1 ναι.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Προβλέπω να έχω γεράσει μέχρι να έρθει το jelly bean :P

Με τον S3 επεξεργαστή έχεις και εσύ; ακόμη περιμένουμε..... εσείς εκεί στην εταιρία ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! :angry::angry::angry:

Ωραίο κινητό αλλα απο υποστηρίξει η HTC είναι για κλάματα!

Ναι με τον S3, κάτι τέτοια κάνει η HTC και μετά φταίμε εμείς που αλλάζουμε εταιρεία ;

-Ελπίζω να φτιαχτούν τα όποια προβλήματα έχει παρουσιάσει το τηλέφωνο μέχρι τώρα πχ αυτό που κάνει σαν ελικόπτερο το μενου κλπ

διαφορετικά με βλέπω να περνάω custom rom :P

Edited by Wolfox
Προσθήκη

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Ρε παιδιά ξέρετε τι παίζει με την ram του κινητού (Tmobile Γερμανίας {telecom}); Γεμίζει συνεχώς. Παλιότερα άμα έκλεινα όλα τα προγράμματα μου έδειχνε 500MB/1GB τώρα μου δείχνει 800/1GB το κάνει και σε άλλους;

Ναι με τον S3, κάτι τέτοια κάνει η HTC και μετά φταίμε εμείς που αλλάζουμε εταιρεία ;

-Ελπίζω να φτιαχτούν τα όποια προβλήματα έχει παρουσιάσει το τηλέφωνο μέχρι τώρα πχ αυτό που κάνει σαν ελικόπτερο το μενου κλπ

διαφορετικά με βλέπω να περνάω custom rom :P

Εμενα ειναι το πρωτο μου HTC και κατα την γνωμη μου ειναι πολυ ωραιο κινητο και με βολευει που,αλλα στο θεμα των ενημερωσεων μου εχει κανει τα νευρα κροσια!!! :angry::angry::angry: Αυτο με το ελικοπτερο δεν το καταλαβα!

Πανευτυχής Κάτοχος και εγώ από σήμερα της συσκευής! Εμένα μου ήρθε με 4.1.1!!! Το μοντέλο είναι το Ζ560e, αυτό με τον s3 δεν είναι?

Πρώτες εντυπώσεις εκπληκτικές, φοβερή ποιότητα κατασκευής, πολύ γρήγορο σε όλες τις διεργασίες μέχρι στιγμής... Καμία καλή θηκουλα έχουμε να προτείνουμε?

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Ναι με το S3 έχεις και συ, τι να πω η HTC πλέον out of the box jelly bean και σε μας τα α@υτα μας δίνει.

LG G2 - 16GB - black

Εύκολο root one click υπαρχει για το κινητο χωρις να χανω εγγύηση?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εύκολο root one click υπαρχει για το κινητο χωρις να χανω εγγύηση?

Όχι φίλε και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται

Πανευτυχής Κάτοχος και εγώ από σήμερα της συσκευής! Εμένα μου ήρθε με 4.1.1!!! Το μοντέλο είναι το Ζ560e, αυτό με τον s3 δεν είναι?

Πρώτες εντυπώσεις εκπληκτικές, φοβερή ποιότητα κατασκευής, πολύ γρήγορο σε όλες τις διεργασίες μέχρι στιγμής... Καμία καλή θηκουλα έχουμε να προτείνουμε?

Πετρο το κινητο ειναι με τον s3 cpu

Δε μπορω να καταλαβω απο τη στιγμη που υπαρχει η ενημερωση κ το κινητο ερχεται πλεον με 4,1,1 γιατι δεν την δινουν κ σε μας. Δε μπορω να καταλαβω δε καταλαβαινουν οτι ετσι χανουν πελατες. Το κινητο μ'αρεσει πολυ κ εμενα αλλα htc δεν θα ξαναπαρω λογω υποστηριξης κ μονο.

Δε μπορω να καταλαβω απο τη στιγμη που υπαρχει η ενημερωση κ το κινητο ερχεται πλεον με 4,1,1 γιατι δεν την δινουν κ σε μας. Δε μπορω να καταλαβω δε καταλαβαινουν οτι ετσι χανουν πελατες. Το κινητο μ'αρεσει πολυ κ εμενα αλλα htc δεν θα ξαναπαρω λογω υποστηριξης κ μονο.

Ούτε εγώ δεν το καταλαβαίνω φιλαράκι μου δυστυχώς ούτε εμένα μου ήρθε κάτι ακόμα, τι γίνετε με αυτό το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω; Γνωρίζει κανείς τίποτα να μας βοηθήσει; Να ρωτήσω πήρε κανείς τηλέφωνο στην HTC και τι του είπαν έστειλε κανείς κανένα mail στην HTC και τι του απάντησαν; Πάει τόσο καιρός με αυτό το πράγμα και ακόμα τίποτα;;; :mad:

Σημερινή αγορά από πλαίσιο με 4.1.1

Έχε κάποιος ιδέα γιατί ενώ έχω κατεβάσει το smartkeyboard δε μπορώ να κάνω από πουθενά την επιλογή του?

Edited by ταξιδιωτης22

οσοι ειστε με τον s3 και δεν εχετε παρει ακομα αναβαθμιση, καντε κανα τηλεφωνο στην htc ή στο καταστημα που το αγορασατε να δειτε τι παιζει και τι μπορειτε να κανετε. αφου ολα τα καινουρια κινητα την εχουν παρει, καποιο τεχνικο θεμα θα υπαρχει με εσας.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

οσοι ειστε με τον s3 και δεν εχετε παρει ακομα αναβαθμιση, καντε κανα τηλεφωνο στην htc ή στο καταστημα που το αγορασατε να δειτε τι παιζει και τι μπορειτε να κανετε. αφου ολα τα καινουρια κινητα την εχουν παρει, καποιο τεχνικο θεμα θα υπαρχει με εσας.

Απ ότι λέτε τα παιδιά , out of the box με S3 έχουν 4.1.1 οι υπόλοιποι τιποτα

LG G2 - 16GB - black

αυτο λεω. για να υπαρχει out-of-the-box σε κινητα με επεξεργαστη s3, σημαινει οτι εχει υπαρχει η αναβαθμιση, αλλα για καποιο λογο δεν την εχετε παρει ακομα..

καντε ενα τηλεφωνο στο σερβις, ισως σας δωσουν κανα τιπ για να την περασετε κι εσεις.. κριμα ειναι.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Σημερινή αγορά από πλαίσιο με 4.1.1

Έχε κάποιος ιδέα γιατί ενώ έχω κατεβάσει το smartkeyboard δε μπορώ να κάνω από πουθενά την επιλογή του?

Με το που πατήσεις να γράψεις σε οποιοδήποτε πλαίσιό θα σου εμφανιστεί στο notification bar ένα μικρό πληκτρολόγιό. Κατέβασε το notification bar και θα δεις ότι γραφεί "επιλογή μεθόδου εισόδου". Από εκεί θα το διαλέξεις

Μολις εστειλα mail στη διευθηνση http://www.htc.com/gr/contact/email/ και τους ρωτησα τι γινετε με εμας με τον S3

Με το που πατήσεις να γράψεις σε οποιοδήποτε πλαίσιό θα σου εμφανιστεί στο notification bar ένα μικρό πληκτρολόγιό. Κατέβασε το notification bar και θα δεις ότι γραφεί "επιλογή μεθόδου εισόδου". Από εκεί θα το διαλέξεις

Πω Πω φίλε μου,σε ευχαριστω πολυ.

Μολις εστειλα mail στη διευθηνση http://www.htc.com/gr/contact/email/ και τους ρωτησα τι γινετε με εμας με τον S3

Πολλά +1, περιμένουμε, ενημέρωσε μας όταν σου απαντήσουν :D

LG G2 - 16GB - black

Πολλά +1, περιμένουμε, ενημέρωσε μας όταν σου απαντήσουν :D

Οταν και αν μου απαντήσουν θα σας το μεταφέρω!

γειά χαρά.αναφορικά με την 4.1.1. και τις villec2 συσκευές(s3), και για να μην αναρωτιόμαστε όλοι γιατί δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, ορίστε η απάντηση που πήρα απο την HTC σήμερα το πρωϊ: "As I previously explained, the update is already released and it should be available for your device , pretty soon. And as you know, the updates are sent via server over the air depending on the original country and We have no control on it." τι να πω...υπομονή και θα ρθει κάποια στιγμή...που θα πάει θα μας την κάνει τη χάρη ο server......:lol: