NeverMind Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Αυτό που με απασχολεί περισσότερο δεν είναι το μισό δευτερόλεπτο, τα benchmarks κτλ, αλλά να μην βγει αύριο μεθαύριο η htc και ανακοινώσει ότι την τάδε αναβάθμιση θα την πάρουν μόνο τα one s με τον S4 λόγω hardware. Και επειδή δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό θα ήθελα να μπορώ να έχω υποστήριξη για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.... Δεν υπάρχει περίπτωση...δεν το έχει κάνει πότε καμιά εταιρεία αυτό... Για την εταιρία το τηλέφωνο είναι ένα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Κύριοι , Σας στέλνω το κινητό μου για δέυτερη φορά.Την πρώτη φορά είχαμε αλλάξει το εξωτερικό περίβλημα λόγω του ότι ξέβαφε στις γωνίες χωρίς να έχει χτυπηθεί πιο πρίν.Να σημειώσω ότι λόγω του ότι το κινητό όπως είπατε και εσείς έχει αγοραστεί απο το εξωτερικό θα μπορούσατε κάλλιστα να με εξυπηρετήσετε με δικό σας ανταλλάκτικο και να περιμένετε εσείς και ΟΧΙ εγώ.Αυτή την φορά έχω ΠΑΛΙ το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι ούτε 1 μήνας που το αλλάξαμε.Ο κύριος λόγος που σας το επιστρέφω είναι ότι μετά απο απόπειρα σύνδεσης σε Wifi το κινητό κολλάει και κάνει reboot μόνο του μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.Αναγκάζομαι να κάνω factory reset (πατάω τα κουμπιά του volume και power μαζί και μπαίνω στο root διαλέγοντας factory reset )σβήνοντας όλα μου τα αρχεία για να ξεκινήσει κανονικά το κινητό απο την αρχή.Αυτο συμβαίνει 1 στις 5 φορές αλλα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λύση το factory reset.Σας ενημερώνω ότι το κείμενο αυτό όπως και την απάντηση σας θα την δημοσιεύσω στο ίντερνετ.Παρακαλώ να αντικατασταθεί το κινητό μου με νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Παιδιά , σήμερα παρατήρησα ότι το τηλέφωνο έχει όλες τις γλώσσες εκτός από Ελληνικά , αρχικά όταν είχα βάλει την κάρτα microsim είχε ελληνικά στο μενου επιλογής γλώσσας αλλά μέσα στο μενου δεν υπάρχουν τα Ελληνικά! Το πληκτρολόγιο όμως έχει ελληνικά . Επίσης φοράει 4.0.3 δεν του εκανα ακόμα update. Τι να κάνω για να έχω ελληνικά στο μενού κλπ ? Ευχαριστώ Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Παιδιά , σήμερα παρατήρησα ότι το τηλέφωνο έχει όλες τις γλώσσες εκτός από Ελληνικά , αρχικά όταν είχα βάλει την κάρτα microsim είχε ελληνικά στο μενου επιλογής γλώσσας αλλά μέσα στο μενου δεν υπάρχουν τα Ελληνικά! Το πληκτρολόγιο όμως έχει ελληνικά . Επίσης φοράει 4.0.3 δεν του εκανα ακόμα update. Τι να κάνω για να έχω ελληνικά στο μενού κλπ ? Ευχαριστώ Morelocale από market Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Παιδιά , σήμερα παρατήρησα ότι το τηλέφωνο έχει όλες τις γλώσσες εκτός από Ελληνικά , αρχικά όταν είχα βάλει την κάρτα microsim είχε ελληνικά στο μενου επιλογής γλώσσας αλλά μέσα στο μενου δεν υπάρχουν τα Ελληνικά! Το πληκτρολόγιο όμως έχει ελληνικά . Επίσης φοράει 4.0.3 δεν του εκανα ακόμα update. Τι να κάνω για να έχω ελληνικά στο μενού κλπ ? Ευχαριστώ Κατέβασε την εφαρμοφή morelocale, ή κάπως έτσι. Δεν είμαι γνώστης αλλά καπου το χα δει στο φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Τι κάνει το morelocale :p? link για google play? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 αλλαζεις γλωσσα. θα βρεις και τα ελληνικα. λογικα πρεπει να την εχει ηδη το τηλεφωνο (εμενα την ειχε). Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale Eδώ γράφει ένας φίλος κάτι παρόμοιο : " Stefanos - 24 Αύγουστος 2012 - Τελειο Χίλια ευχαριστώ! Περιέργως δεν μου έβγαζε την Ελληνική γλώσσα στις γλώσσες συστήματος κ αυτό το προγραμματάκι έκανε τα μαγικά του! HTC one v. " Το τηλέφωνο είναι ευρωπαικό , πάω να δώ τι κανει αυτο το προγραμματάκι και επανέρχομαι Οκ πέρασα και τα ελληνικά , τέλεια :) Τώρα παιδιά ερώτηση για update , πατάω για update ( έχει το 4.0.3 ) και μου λεει οτι ειναι το τελευταιο update, εχω τικαρισμενη και την προεπιλεγμενη εντολη. Απο οτι καταλαβα το τηλεφωνο ειναι Γερμανικό --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 7, 2012 by kollatos Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Οκ πέρασα και τα ελληνικά , τέλεια :) Τώρα παιδιά ερώτηση για update , πατάω για update ( έχει το 4.0.3 ) και μου λεει οτι ειναι το τελευταιο update, εχω τικαρισμενη και την προεπιλεγμενη εντολη. Απο οτι καταλαβα το τηλεφωνο ειναι Γερμανικό Αφου το πηρες απο open365 τοτε λογικα ειναι branded απο T-Mobile. Οποτε σε αυτην την περιπτωση δεν εχει βγει το update ακομα για σενα. Θα πρεπει να περιμενεις. Ενα απο τα κακα των branded συσκευων. Αν δεν εισαι branded τοτε θα σου 'ρθει πολυ συντομα. Edited September 6, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Αφου το πηρες απο open365 τοτε λογικα ειναι branded απο T-Mobile. Οποτε σε αυτην την περιπτωση δεν εχει βγει το update ακομα για σενα. Θα πρεπει να περιμενεις. Ενα απο τα κακα των branded συσκευων. Αν δεν εισαι branded τοτε θα σου 'ρθει πολυ συντομα. Πάνω δεν γράφει τίποτα για T-mobile πάντως. :confused: Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Πάνω δεν γράφει τίποτα για T-mobile πάντως. :confused: Οταν το ανοιγεις πριν το λογοτυπο της HTC σου βγαζει ενα ροζ της T-mobile? Eπισης εχεις μια εφαρμογη που λεγεται telekom music? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Οταν το ανοιγεις πριν το λογοτυπο της HTC σου βγαζει ενα ροζ της T-mobile? Eπισης εχεις μια εφαρμογη που λεγεται telekom music? όχι δεν βγάζει τίποτα απο T-mobile στην έναρξη ούτε έχει εφαρμογή telekom music Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) όχι δεν βγάζει τίποτα απο T-mobile στην έναρξη ούτε έχει εφαρμογή telekom music Και σε μενα τα ιδια, unbranded μεν, αλλα ενημερωση δεν πηρα. Αληθεια, πως ακριβως γινεται η ενημερωση ? βασει SN ? (εννοω δλδ πως αποφασιζεται ποια συσκευη και ποτε θα παρει την αναβαθμιση) Edited September 7, 2012 by Red_Dawn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 νομιζω εχει σχεση με την χωρα και τον παροχο. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Κύριοι , Σας στέλνω το κινητό μου για δέυτερη φορά.Την πρώτη φορά είχαμε αλλάξει το εξωτερικό περίβλημα λόγω του ότι ξέβαφε στις γωνίες χωρίς να έχει χτυπηθεί πιο πρίν.Να σημειώσω ότι λόγω του ότι το κινητό όπως είπατε και εσείς έχει αγοραστεί απο το εξωτερικό θα μπορούσατε κάλλιστα να με εξυπηρετήσετε με δικό σας ανταλλάκτικο και να περιμένετε εσείς και ΟΧΙ εγώ.Αυτή την φορά έχω ΠΑΛΙ το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι ούτε 1 μήνας που το αλλάξαμε.Ο κύριος λόγος που σας το επιστρέφω είναι ότι μετά απο απόπειρα σύνδεσης σε Wifi το κινητό κολλάει και κάνει reboot μόνο του μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.Αναγκάζομαι να κάνω factory reset (πατάω τα κουμπιά του volume και power μαζί και μπαίνω στο root διαλέγοντας factory reset )σβήνοντας όλα μου τα αρχεία για να ξεκινήσει κανονικά το κινητό απο την αρχή.Αυτο συμβαίνει 1 στις 5 φορές αλλα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λύση το factory reset.Σας ενημερώνω ότι το κείμενο αυτό όπως και την απάντηση σας θα την δημοσιεύσω στο ίντερνετ.Παρακαλώ να αντικατασταθεί το κινητό μου με νέο. Και εγώ μια από τα ίδια! Τώρα θα στείλω το one s μου για δεύτερη φορά (για άλλο λόγο όμως) και αν και ζήτησα να παραγγείλουν πρώτα το ανταλλακτικό και μετά να το στείλω δεν δέχτηκαν! pfff.... Ζητούσα και εγώ αντικατάσταση αλλά μου είπαν δεν γίνεται παρά μόνο μητρικής πλακέτας. Αν και φοβάμαι να το προχωρήσω για να μην μου αλλάξουν τον s4 με s3! Edited September 7, 2012 by manda1606 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα (όσο μπορεί να είναι πρόβλημα) Το βάζω σε flight mode....κάνω power off....και αυτό κάνει reboot. Όταν είναι κανονικά με σήμα και κάνω Power off...σβήνει κανονικά! Μίλησα με το service χτες και μου είπαν να κάνω factory reset και να ξαναδοκιμάσω. Μετά το reset έκανε power off κανονικά (σε flight mode). Μου είπαν ότι κάποια εφαρμογή δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα. Στη συνέχεια έβαλα πάλι εφαρμογές και διαπίστωσα ότι όταν βάλω την Ath Airport και δοκιμάσω...το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται! Την ξήλωσα και έσβησε κανονικά (σε flight mode). Στη συνέχεια έβαλα άλλες εφαρμογές...και πάλι κάποια στιγμή που δοκίμασα...πάλι τα ίδια...!! Το κινητό το έχω 3 μέρες και έχει κάνει ένα update μόνο του (όχι το 4.0.4) Να θεωρήσω ότι έχει πρόβλημα η συσκευή? Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Και εγώ μια από τα ίδια! Τώρα θα στείλω το one s μου για δεύτερη φορά (για άλλο λόγο όμως) και αν και ζήτησα να παραγγείλουν πρώτα το ανταλλακτικό και μετά να το στείλω δεν δέχτηκαν! pfff.... Ζητούσα και εγώ αντικατάσταση αλλά μου είπαν δεν γίνεται παρά μόνο μητρικής πλακέτας. Αν και φοβάμαι να το προχωρήσω για να μην μου αλλάξουν τον s4 με s3! Για ποιό λόγο το στέλνεις πίσω αν επιτρέπετε?Αυτη την εξυπηρέτηση δεν την καταλαβαίνω ρε παιδί μου,να περιμένω εγώ ανταλλακτικό απο εξωτερικό 2 μήνες αντί να μου δώσουν ενα δικό τους και να περιμένουν αυτοί μετά....@@ εξυπηρέτηση...Τι εννοείς να μην σου αλλάξουν τον s4 με s3 ?επεξεργαστή?για ποιό λόγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manda1606 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Για ποιό λόγο το στέλνεις πίσω αν επιτρέπετε?Αυτη την εξυπηρέτηση δεν την καταλαβαίνω ρε παιδί μου,να περιμένω εγώ ανταλλακτικό απο εξωτερικό 2 μήνες αντί να μου δώσουν ενα δικό τους και να περιμένουν αυτοί μετά....@@ εξυπηρέτηση...Τι εννοείς να μην σου αλλάξουν τον s4 με s3 ?επεξεργαστή?για ποιό λόγο? Μου κάνει κάτι περίεργα μετά από κλήση η οθόνη. Αλλάζει πολύ γρήγορα και δονείται το κινητό (είναι σαν να πατάς οθόνη / κουμπιά πολύ γρήγορα) και παίρνει και screenshot εκείνη την ώρα! Είναι ένα περίεργο πρόβλημα που ξαναρχίζει τώρα, μετά το service (για κάποιες μέρες ήταν εντάξει). Οπότε αφού το έχουν δει έχουν αλλάξει ότι ήταν να αλλάξουν το επόμενο βήμα είναι αλλαγή κεντρικής πλακέτας. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην παραγγείλουν απλά το ανταλλακτικό και τότε να το στείλω! Τεσπά.. Φοβάμαι να το κάνω γιατί όπως διαβάζω εδώ είχαν έλλειψη στους S4 και δεν θέλω το ανταλλακτικό να είναι με S3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Παιδιά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το τηλέφωνο μας έχει ελεύθερα περίπου 10GB ενώ κανονικά έχει 16GB ; Εντάξει καταλαβαίνω ότι τα 2.21GB είναι για εφαρμογές τα άλλα 3.79GB τι κάνουν :P ? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εγώ μετά από μιας εβδομαδας περιπετεια (το παλιό φόραγε άλλη ROM και τελικά μου το άλλαξαν το κινητο). Τώρα εμενα το δικό μου είναι ελβετικό ελευθερο και γενικά δεν εχω καποιο προβλημα και μπαταρια κραταει (1,5 ημερα) με τρελη χρηση, 4,03 φοραω ακομη, ειχα ενα θεμα με τα mms αλλα οταν αλλαξα καρτα sim διορθωθηκε. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ερώτηση,πως κάνω απενεργοποίηση στο πληκτρολόγιο της HTC για να χω το smart keyboard Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ερώτηση,πως κάνω απενεργοποίηση στο πληκτρολόγιο της HTC για να χω το smart keyboard Αν πας στο γλώσσα και πληκτρολόγιο και επιλέξεις το smart το απενεργοποιει μόνο του λογικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxidamos Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν παιδιά να ενημερώσω και εγώ πως τελικά, αφότου έψαξα σε αρκετά μαγαζιά (από skroutz κυρίως) επιβεβαιώνω πως, το μεγαλύτερο, αν όχι όλο, ποσοστό των συσκευών είναι με τον S3 (Ζ560e έκδοση) καθώς επίσης υπάρχει και ένας ικανός αριθμός branded τηλεφώνων. Το καλό είναι ότι πλέον αρκετοί απότι βλέπω άρχισαν να γράφουν μοντέλο και σε ποιά εταιρία είναι branded, αν είναι (φαντάζομαι ότι θα έγιναν πολλά παράπονα γι'αυτό). Μπορώ να αναφέρω και ονομαστικά τα μαγαζιά που μίλησα αν θέλετε. Οπότε όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το S, καλό θα είναι να κάνουν ένα καλό search πρώτα και πολλά τηλεφωνάκια. Το πήρα από amazon.co.uk τελικά (ναι στέλνει κανονικότατα) £350, αλλά είναι model Z560e (παρέλαβα σήμερα). Μιας και όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία του amazon, αξίζει λέτε να κάνω επιστροφή και να τους ζητήσω Z520e, αν έχουν, ή δεν αξίζει η ταλαιπωρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν παιδιά να ενημερώσω και εγώ πως τελικά, αφότου έψαξα σε αρκετά μαγαζιά (από skroutz κυρίως) επιβεβαιώνω πως, το μεγαλύτερο, αν όχι όλο, ποσοστό των συσκευών είναι με τον S3 (Ζ560e έκδοση) καθώς επίσης υπάρχει και ένας ικανός αριθμός branded τηλεφώνων. Το καλό είναι ότι πλέον αρκετοί απότι βλέπω άρχισαν να γράφουν μοντέλο και σε ποιά εταιρία είναι branded, αν είναι (φαντάζομαι ότι θα έγιναν πολλά παράπονα γι'αυτό). Μπορώ να αναφέρω και ονομαστικά τα μαγαζιά που μίλησα αν θέλετε. Οπότε όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το S, καλό θα είναι να κάνουν ένα καλό search πρώτα και πολλά τηλεφωνάκια. Το πήρα από amazon.co.uk τελικά (ναι στέλνει κανονικότατα) £350, αλλά είναι model Z560e (παρέλαβα σήμερα). Μιας και όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία του amazon, αξίζει λέτε να κάνω επιστροφή και να τους ζητήσω Z520e, αν έχουν, ή δεν αξίζει η ταλαιπωρία; Γνωμη μου ειναι ΑΝ εχουν οτι αξιζει η επιστροφη και η ταλαιπωρια 1-2 εβδομαδων (δυσκολα παντως θα εχουν...μεχρι απιθανο) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αν πας στο γλώσσα και πληκτρολόγιο και επιλέξεις το smart το απενεργοποιει μόνο του λογικά. Δεν το κάνει,το χει σαν επιλογή και το δέχεται αλλά δεν αλλάζει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts