Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι ειναι καλυτερα να παιρνεις νεες εκδοσεις και να σου καινε περισσοτερο μπαταρια ή να εχουν bugs.....οπως αλλες εταιρειες στις εκδοσεις που βγαζουν

ασχολουμαι επαγγελματικα με την πληροφορικη και οποιος it/is σεβεται τον εαυτο του, ξερει οτι μια εκδοση μπαινει σε οποιοδηποτε μηχανακι, μονο οταν εχει περασει τις παιδικες ασθενειες....

το καλυτερο testing να κανει κανεις...ολο και καποιο bug θα υπαρχει....μονο οταν και το τελευταιο θα διορθωθει τοτε μονο το κανεις install και αυτο γινεται μονο με την χρηση απο το κοινο.

Δεν πρεπει να ενδιαφερει αν δεν θα παρει την 4,3....(πολυ νεα και σιγουρα εχει bug) ή την 4.2 (δεν προσφερει καμια τρελη νεα δυνατοτητα) αλλα πρεπει να ενδιαφερει να ειναι απροβληματιστο και να πεταει σε ταχυτητα.

Θα πρεπει καποτε να γινει κατανοητο οτι αλλο το ψυχολογικο κομματι και αλλο το λειτουργικο.....αλλο η φιγουρα του....ειμαι με την τελευται εκδοση ενω οι αλλοι οχι και αλλο η ουσια.....ειμαι 2 εκδοσεις πισω αλλα δδεν κολλαει και πεταει το μηχανακι

Ολοι πανω κατω εναμιση χρονο κρατανε το κινητο....οποτε και αρχες του 2014 καποιος να αλλαξει το κινητο (οπως εγω) , σιγουρα κανεις δεν μπορει να πει οτι εχει μεινει πισω εχοντας την 4.1.

Οι καινούργιες εκδόσεις, μπορεί να έχουν bugs αλλά συνήθως μαζί με τις νέες δυνατότητες διορθώνουν και παλιά bugs, χωρίς υποχρεωτικά να καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία. Αλλιώς δεν θα έβγαιναν νέες εκδόσεις και patches.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα διορθωθούν όλα τα bugs (ή μάλλον είσαι σίγουρος πως ποτέ δεν θα είναι bug free ένα λειτουργικό) ακόμα και εάν μιλάμε για Unix / Linux. Πάντως στα Windows δεν νομίζω να έχεις μείνει στα XP που ήταν από τα καλύτερα.

Επίσης, δεν θέλω η HTC να μου καθορίζει εάν θα έχω τη δυνατότητα αναβάθμισης, αλλά απαιτώ να μου την προσφέρει (μαζί με τους άλλους κατασκευαστές) και να επιλέξω εγώ εάν θέλω τις νέες δυνατότητες και εάν θα το αναβαθμίσω. Και κάτι άλλο σχετικό. Σε άλλα μοντέλα της η HTC έχει σταματήσει τις αναβαθμίσεις;

Τέλος σχετικά με τη διάρκεια κτήσης και λειτουργίας του κινητού, ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλος το αλλάζει μόλις βγει νέο μοντέλο, άλλος όταν δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ανεξαρτήτως χρόνου (όπως εγώ). Για αυτό κράτησα το Sony Ericsson Xperia X1 (το πρώτο) περίπου πέντε χρόνια έστω και αν δεν έκανε ποτέ αναβάθμιση στα Windows Mobile 6.1 ποτέ και από τότε λέω σε όλους μακριά από Microsoft σε κινητά. Και πάλι δεν θα μου πει κανένας ή καμία εταιρία πότε θα το αλλάξω.

:mad:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι καινούργιες εκδόσεις, μπορεί να έχουν bugs αλλά συνήθως μαζί με τις νέες δυνατότητες διορθώνουν και παλιά bugs, χωρίς υποχρεωτικά να καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία. Αλλιώς δεν θα έβγαιναν νέες εκδόσεις και patches.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα διορθωθούν όλα τα bugs (ή μάλλον είσαι σίγουρος πως ποτέ δεν θα είναι bug free ένα λειτουργικό) ακόμα και εάν μιλάμε για Unix / Linux. Πάντως στα Windows δεν νομίζω να έχεις μείνει στα XP που ήταν από τα καλύτερα.

Επίσης, δεν θέλω η HTC να μου καθορίζει εάν θα έχω τη δυνατότητα αναβάθμισης, αλλά απαιτώ να μου την προσφέρει (μαζί με τους άλλους κατασκευαστές) και να επιλέξω εγώ εάν θέλω τις νέες δυνατότητες και εάν θα το αναβαθμίσω. Και κάτι άλλο σχετικό. Σε άλλα μοντέλα της η HTC έχει σταματήσει τις αναβαθμίσεις;

Τέλος σχετικά με τη διάρκεια κτήσης και λειτουργίας του κινητού, ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλος το αλλάζει μόλις βγει νέο μοντέλο, άλλος όταν δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ανεξαρτήτως χρόνου (όπως εγώ). Για αυτό κράτησα το Sony Ericsson Xperia X1 (το πρώτο) περίπου πέντε χρόνια έστω και αν δεν έκανε ποτέ αναβάθμιση στα Windows Mobile 6.1 ποτέ και από τότε λέω σε όλους μακριά από Microsoft σε κινητά. Και πάλι δεν θα μου πει κανένας ή καμία εταιρία πότε θα το αλλάξω.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχω την εντύπωση πως το όλο θέμα έχει να κάνει με τον S3 επεξεργαστή . Κάποιο θέμα υπάρχει και γι΄ αυτό με τον S4 απ΄ ότι είπανε θα την πάρει κανονικά.

Βασικά το sense 5 θα μπορούσαν όμως να το δώσουνε κανονικά μιας και δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή. Μια χαρά θα το πάλευε και θα είχαμε τα καλούδια του 5 και κάπως θα εξισορροπούσε τα πράγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχω την εντύπωση πως το όλο θέμα έχει να κάνει με τον S3 επεξεργαστή . Κάποιο θέμα υπάρχει και γι΄ αυτό με τον S4 απ΄ ότι είπανε θα την πάρει κανονικά.

Βασικά το sense 5 θα μπορούσαν όμως να το δώσουνε κανονικά μιας και δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή. Μια χαρά θα το πάλευε και θα είχαμε τα καλούδια του 5 και κάπως θα εξισορροπούσε τα πράγματα.

Που ειδες οτι ο S4 θα παρει αναβαθμιση?

1)Στη δουλεια εχω xp 64μπιτα (σιγα μην κατσω να δω αν ολο το software, erp, oracle db, εχει πληρη συμβατοτητα με τα 8 για να λεω οτι ειμαι update - κι αν δεν εχει να υπαρχει κοστος απο την καθυστερηση λογω μη λειτουργιας του συτηματος, τις καθυστερησεις στο καθημερινο workflow καθενος εργαζομενου κλπ). Μιλαμε για software παντα γιατι στο hardware και λογω των αναγκων των νεων τεχνολογιων το update εκει ειναι πιο επιτακτικο.

Αν ηταν στο χερι μου βεβαια τπτ δεν θα ηταν απο microsoft αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

2)Σε πολλες εταιρειες οι αναβαθμισεις χαλανε αλλα και φτιαχνουν αλλα....ειναι καλυτερο λοιπον να εχω μια οσο το δυνατον σταθερη....(το θεμα ξεκιναει με τα UI των εταιρειων που δεν αφηνουν το pure android να κανει τη δουλεια μονο του). Αν δεν εχειαπιστευτα νεα features η νεα vr τοτε δεν τρεχει τιποτα κι αν δεν την εχω.

3) σημασια δεν εχει ποτε αλλαζεις εσυ κινητο αλλα ποτε αλλαζει η πλειοψηφια....1-2 χρονια το κραταει η πλειοψηφια αρα και να εισαι μια vr κατω δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αυτος ειναι ο κανονας....τα τηλεφωνα εχουν αυτο το life cycle απο την πλειοψηφια και με αυτο πορευονται οι εταιρειες.

Edited by idemis
Diligentia, Vis, Celeritas

Παιδιά, ξέρετε αν το κινητό θα προχωρήσει πέρα από την έκδοση 4.1.1;

Μιλάω για το one s με επεξεργαστή τον s4.

Edited by NickName98

Που ειδες οτι ο S4 θα παρει αναβαθμιση?

http://androidhellas.com/2013/07/18/one-s-android-4-2-2/

http://www.inews.gr/275/to-HTC-One-S-telika-tha-anavathmistei-sto-422.htm

αλλά το είχα διαβάσει και σ΄ ένα ξένο που δεν μπορώ τώρα να το θυμηθώ με τίποτα .

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://androidhellas.com/2013/07/18/one-s-android-4-2-2/

http://www.inews.gr/275/to-HTC-One-S-telika-tha-anavathmistei-sto-422.htm

αλλά το είχα διαβάσει και σ΄ ένα ξένο που δεν μπορώ τώρα να το θυμηθώ με τίποτα .

Πολύ κρίμα γгα εμάς με τον S3....Υπομονή για το One mini τότε...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Πολύ κρίμα γгα εμάς με τον S3....Υπομονή για το One mini τότε...

Χα χα, το ίδιο έλεγα με έναν φίλο σήμερα. Περιμένουμε να πέσει λιγάκι η τιμή του μίνι, ώστε κατά τα Χριστούγεννα να το χτυπήσουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εχθές εκεί που είχα 11% μπαταρία σε μισή ώρα έπεσε στο 1%. Μόλις το έβαλα στο φορτιστή εκτινάχθηκε απευθείας στο10%.

Κακός οιωνός για την μπαταρία ή κάποιο bug ;

Good news everybody... Τουλάχιστον για όσους έχουν το S4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Good news everybody... Τουλάχιστον για όσους έχουν το S4

Με τις αναβαθμισεις το θεμα το γνωριζω. Θα τις παρω ποιο αργα απο τα υπολοιπα S4 αλλα θα τις παρω πολυ πιο αργα απο τον S3? Δεν ξερω πιστευω θα τις παρω λιγο αργοτερα απο τον S3...

Επισης αυτο που δεν ξερω ειναι αν ο S3 παρει ολες τις αναβαθμισεις.... Κατι μου λεει οτι ο S4 θα παρι μια επιπλεον απο τον S3... Φυσικα δεν εχω κανενα στοιχειο για αυτο... Τελος μετα απο καποια χρονια οταν εχει παψει η εξελιξη, εχουν τελειωσει οι αναβαθμισεις και εχει ληξει η εγγυηση του κινητου, ποιο θα εχει μεγαλυτερη υποστηρiξ απο τους developers αν θελησω (που θα θελησω...) να το κανω root και να περασω την τοτε εκδοση android?

Λετε να ειμαι μαγος?

καλά κάνει και δίνει εφόσον μπορεί στο s4 , αλλά είναι σαν να τιμωρεί αυτούς που πήραν τον s3 και δη έν αγνοία τους τον πρώτο καιρό που δεν το είχε ανακοινώσει καν.

Τουλάχιστον , εφόσον δεν μπορεί λόγω επεξεργαστή να δώσει αναβάθμιση άς βάλουν κάτω τον ... τους και να δώσουν τουλάχιστον το sense 5 .

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

καλά κάνει και δίνει εφόσον μπορεί στο s4 , αλλά είναι σαν να τιμωρεί αυτούς που πήραν τον s3 και δη έν αγνοία τους τον πρώτο καιρό που δεν το είχε ανακοινώσει καν.

Τουλάχιστον , εφόσον δεν μπορεί λόγω επεξεργαστή να δώσει αναβάθμιση άς βάλουν κάτω τον ... τους και να δώσουν τουλάχιστον το sense 5 .

Τώρα άμα σας πω ότι το sense 4 μου αρέσει περισσότερο μάλλον θα φάω ξύλο, έτσι :)

Το 5αρι παραείναι σκέτο. Θέλω λίγο περισσότερο εφέ. Αν ήθελα απλότητα θα έπαιρνα nexus.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Συμφωνω μαζι σου...κι εμενα μου αρεσε που ηταν λιγο πιο εφετζιδικο το 4 αλλα αν ειναι να ελαφρωσει λιγο και να βελτιωθει η αποδοση (οχι οτι τωρα εχει θεμα καθως ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα στο ματσαρισμα hardware με software) τοτε ευπροσδεκτο.

Επισης θυμαμαι οτι οταν εγινε to update σε 4.1, ξεχωριστο αρχειο ηταν το sense και μαλιστα ηταν το 2ο και πολυ μικροτερο απο τα 400+mb που ηταν το αρχειο της 4.1.

Οποτε δεν βλεπω το λογο γιατι να μην κατεβασει κανεις μονο την 4.1.

Diligentia, Vis, Celeritas

Συμφωνω μαζι σου...κι εμενα μου αρεσε που ηταν λιγο πιο εφετζιδικο το 4 αλλα αν ειναι να ελαφρωσει λιγο και να βελτιωθει η αποδοση (οχι οτι τωρα εχει θεμα καθως ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα στο ματσαρισμα hardware με software) τοτε ευπροσδεκτο.

Επισης θυμαμαι οτι οταν εγινε to update σε 4.1, ξεχωριστο αρχειο ηταν το sense και μαλιστα ηταν το 2ο και πολυ μικροτερο απο τα 400+mb που ηταν το αρχειο της 4.1.

Οποτε δεν βλεπω το λογο γιατι να μην κατεβασει κανεις μονο την 4.1.

Το έχω πει και το ξαναλέω. Το κινητό φυσάει καιχω ρίς να πάρει αναβάθμιση . Το sense που έχει είναι κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο sense ever. Έτσι κι αλλιώς ακόμα και αναβάθμιση να έπαιρνε θα ήταν η τελευταία. Ούτως ή άλλως όλα έχουν τον κύκλο τους .Χαρείτε το κινητό σας όπως είναι. Σας το λέω εγώ που έχω φλασαρει εκατοντάδες φορές .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

4.2.2 με sence 5 μέχρι το τέλος του μηνα :up:

Ειναι κατι επισημο? Κατι για s-off διαβαζω... και οχι OA απο Htc...

Edited by math01141

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο δεν είναι το μισό δευτερόλεπτο, τα benchmarks κτλ, αλλά να μην βγει αύριο μεθαύριο η htc και ανακοινώσει ότι την τάδε αναβάθμιση θα την πάρουν μόνο τα one s με τον S4 λόγω hardware. Και επειδή δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό θα ήθελα να μπορώ να έχω υποστήριξη για ένα εύλογο χρονικό διάστημα....

Λετε να ειμαι μαγος?

Την ίδια μαντεψιά είχα κάνει και εγώ τότε.. Τελικά παρήγγειλλα με Σ3 αφού το είχα πάρει απόφαση ότι δε πρόκειται να βρω με Σ4 αλλά τελικά ήρθε με Σ4

Ειναι κατι επισημο? Κατι για s-off διαβαζω... και οχι OA απο Htc...

Είναι επίσημο απλά δεν είναι η τελική ακόμα από την HTC, είναι οι γνωστές leak.. Το s-off χρειάζεται για να αναβαθμιστεί το firmware, κάτι που δεν είναι δυνατό να γίνει σε s-on συσκευές (τουλάχιστον όχι μέχρι να βγει η τελική έκδοση από την HTC).

Και για τους ανυπόμονους (σαν κι εμένα) ορίστε το link: MaximusHD 10.0.0

ΠΡΟΣΟΧΗ:Το περνάτε με δική σας και μόνο ευθύνη και αφού διαβάσετε και κατανοήσετε πλήρως τις οδηγίες. Το myphone.gr κι εγώ προσωπικά δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν καταστρέψετε τη συσκευή σας προσπαθώντας να περάσετε αυτή τη rom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι επίσημο απλά δεν είναι η τελική ακόμα από την HTC, είναι οι γνωστές leak.. Το s-off χρειάζεται για να αναβαθμιστεί το firmware, κάτι που δεν είναι δυνατό να γίνει σε s-on συσκευές (τουλάχιστον όχι μέχρι να βγει η τελική έκδοση από την HTC).

Και για τους ανυπόμονους (σαν κι εμένα) ορίστε το link: MaximusHD 10.0.0

ΠΡΟΣΟΧΗ:Το περνάτε με δική σας και μόνο ευθύνη και αφού διαβάσετε και κατανοήσετε πλήρως τις οδηγίες. Το myphone.gr κι εγώ προσωπικά δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν καταστρέψετε τη συσκευή σας προσπαθώντας να περάσετε αυτή τη rom.

Αρα καποιοια στιγμη θα βγει και οφισιαλ ΟΑ ετσι? Εσυ που την εβαλες τι βλεπεις? πως παει?

Δεν ξερω αν θα πρεπει να πω μπραβο για την αναβαθμιση του S η να κραξω. Γιατι απο την μια κανει το αυτονοητο τελικα αλλα απο την αλλη το κανει για τους μισους πελατες της. Ειναι λιγο τραγικο... Οι αλλοι δεν δωσανε λεφτα στην εταιρεια δηλαδη?

Αρα καποιοια στιγμη θα βγει και οφισιαλ ΟΑ ετσι? Εσυ που την εβαλες τι βλεπεις? πως παει?

Ναι θα την πάρει αλλά μόνο τα S4 μοντέλα.. Το πως την βλέπω άσ' το είναι καθαρά υποκειμενικό.. Το πως πάει.. απλά πετάει το κινητό, το ίδιο με το One X ενός φίλου που τα συγκρίναμε χθες βράδυ.

Κι ένα μικρό tip για όσους σκέφτονται αν θα την περάσουν ή όχι, κυκλοφορεί ένα patch που ενεργοποιεί το Zoe feature που υπάρχει στη σειρά One ;)

Δεν ξερω αν θα πρεπει να πω μπραβο για την αναβαθμιση του S η να κραξω. Γιατι απο την μια κανει το αυτονοητο τελικα αλλα απο την αλλη το κανει για τους μισους πελατες της. Ειναι λιγο τραγικο... Οι αλλοι δεν δωσανε λεφτα στην εταιρεια δηλαδη?

Βασικά το πρόβλημα δεν είναι η HTC αλλά η Qualcomm που σταμάτησε να υποστηρίζει τον S3. Οπότε είναι αδύνατο για την HTC να προβεί σε αναβάθμιση χωρίς τους σωστούς οδηγούς.. ;) Βέβαια από την άλλη θα μου πεις ας μην έβαζε τον S3 από την αρχή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσον αφορα τη Maximus HD ..θα ελεγα να περιμενουμε λιγο ακομη γιατι..

1) Θελει s-off:mad:

2)Προβληματα με το partition της καρτας sd

3)To σημα 3G μου φανηκε πολυ ασθενες.