kohatzim Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Έτσι είναι γτ υπάρχουν κ περιπτώσεις όπου η αναβάθμιση δημιουργεί προβλήματα αντί να γίνεται καλύτερο το τηλ. Οπως ένας φίλος μου που έβαλε jb σε Xperia p κ χάνει τις κλήσεις με το γνωστό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Παιδιά το κινητό είναι μια χαρά!Λειτουργικοτατο,smooth, με ταχύτητα και με όλα τα καλούδια της HTC....ωστόσο θα ήθελα να δω και ένα sense 5.0 και σε εμάς.Στο desire S θυμάμαι είχαμε πάρει κανονικά όλο το sense 3.0 με αναβάθμιση και ICS μετέπειτα! Τεσπα ελπίζω να αλλάξει γνώμη η HTC έστω ττελευταία στιγμή..... παιδιά με τον equalizer της beats audio την εχω καταβρει!!!Εξαιρετικό ήχο βγάζει στα ακουστικα με ωραία μπασα!Όσο και αν έψαξα στο store δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο!! Edited August 13, 2013 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Από χτες ενώ το έχω κλειδωμένο, ανοίγει σε άσχετες ώρες ο φωτισμός της κεντρικής οθόνης. Το χειρότερο πίνει την μπαταρία ακόμη πιο γρήγορα! Έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα; Φιλε μου βρηκες τι φταιει?? ΕΧΩ και ΕΓΩ το ιδιο προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Έγραψα τον Ιούλιο του 2013, 2 φορές στη σελίδα της HTC με κριτικές (http://www.htc.com/gr/smartphones/htc-one-s/#ratings) την παρακάτω κριτική για το HTC One S: ‘Πολύ καλό κινητό, τα κάνει όλα σε λογική τιμή, αλλά η HTC αποφάσισε πως 18 μήνες μετά την κυκλοφορία του δεν θα το υποστηρίζει σε αναβαθμίσεις (μπορείτε να το βρείτε σε πολλά sites) καθώς το Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το HTC One mini με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Θα το αφήσει με Android 4.1.1 και HTC Sense 4+. Η Apple συνεχίζει να υποστηρίζει το πενταετίας iPhone 3GS με ό, τι καινούργιο λογισμικό βγάζει. Απαράδεκτη πολιτική για μια εταιρεία που θέλει να λογίζεται σοβαρή, αλλά δείχνει πως δεν σέβεται τον πελάτη. Πρώτο και τελευταίο κινητό από αυτή την εταιρεία, εάν δεν αλλάξει την πολιτική της.’ Δεν την έκαναν δεκτή, την έστειλα πιο τεκμηριωμένη με e-mail και δεν έχουν απαντήσει (εκτιμώ πως ούτε πρόκειται). Ενημερώστε όσους θέλουν να αγοράσουν HTC για το σεβασμό της εταιρείας προς τον πελάτη. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά η HTC υπήρχε ΠΟΛΥ πριν από την Αpple στα κινητά. Και είναι η μαμά εταιρία των PDA. Αυτό που ΕΣΥ σήμερα το θεωρείς δεδομένο πριν από χρόνια η HTC ήταν η ΜΟΝΗ που το στήριζε. Για να κάνει κάτι τέτοιο κάποιο λόγο θα έχει, που προφανώς δεν μπορεί να σου περάσει από το μυαλό. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Τις τελευταίες μέρες δεν μου εμφανίζει την τοποθεσία μου στον καιρό....το έχει και άλλος αυτό το θέμα; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Τις τελευταίες μέρες δεν μου εμφανίζει την τοποθεσία μου στον καιρό....το έχει και άλλος αυτό το θέμα; Πήγαινε ρυθμίσεις>τοποθεσία>επανεγκατάσταση αν δε γίνει κάνε επαννεκίνηση κ θα είσαι εντάξει. Το κάνει κ σε μένα συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Μια κοντινή χωρίς Marco. Έχει αυτή την λειτουργία η κάμερα του, γιατί δεν την βρήκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpoim Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Χαιρετω την παρεα του HTC ONE S! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...Ειμαι σε δίλημμα για την επιλογη κινητού!Εχω ασχοληθει με τρια κινητα και θελω να μου πειτε την γνωμη σας... 1. ΗΤC ONE SV 2. HTC ONE S 3. SONY XPERIA L Ποιο απο τα τρια ειναι το πιο αξιολογο για τα χρηματα του;Απο το 1ο μου κινητο μεχρι τωρα ειμαι φιλος της ΝΟΚΙΑ!Πλεον δεν υπαρχουν Symbian κινητα και προοριζομαι για Android! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Χαιρετω την παρεα του HTC ONE S! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...Ειμαι σε δίλημμα για την επιλογη κινητού!Εχω ασχοληθει με τρια κινητα και θελω να μου πειτε την γνωμη σας... 1. ΗΤC ONE SV 2. HTC ONE S 3. SONY XPERIA L Ποιο απο τα τρια ειναι το πιο αξιολογο για τα χρηματα του;Απο το 1ο μου κινητο μεχρι τωρα ειμαι φιλος της ΝΟΚΙΑ!Πλεον δεν υπαρχουν Symbian κινητα και προοριζομαι για Android! :) Τέτοιες ερωτήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifilis Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Δεν με ενδιαφέρει ποια ήταν πρώτη και ποια δεύτερη αλλά από αυτή ου επέλεξα ΑΠΑΙΤΩ σεβασμό. Εάν ήταν η μόνη που στήριζε τις αναβαθμίσεις από παλαιά, ας συνεχίσει να το κάνει, ή ας εξηγήσει, σε όσους δεν περνάει από το μυαλό, γιατί δεν το κάνει. Έως τότε, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Πάντως από σήμερα έχουμε CM 10. 2 official nightlies με 4.3. Μην ασχολείστε με επίσημες αναβαθμίσεις πλέον και κουραφέξαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Πάντως από σήμερα έχουμε CM 10. 2 official nightlies με 4.3. Μην ασχολείστε με επίσημες αναβαθμίσεις πλέον και κουραφέξαλα Αξίζει τον κόπο να βάλουμε cm10.2?? έχει bug?? Ημόνο την εγγύηση θα χάσουμε και το στήσιμο από την αρχή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosxania Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Έχω διαπιστώσει ένα ψιλό bug που βρήκα.. πολλές φορές μπερδεύεται ο ήχος και αντί να βγαίνει από το πίσω ηχείο βγαίνει από το μπροστά....πατάω αναπαραγωγή μουσικής ίσα ίσα να παίξει και μετά όλα οκ... Ξέρει κάποιος αν φτιάχνει?? καλησπέρα παιδιά,έχω και εγώ το συγκεκριμένο τηλ τώρα και 1 μηνα,έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο,ώρες ώρες όλη η ixi του αναπαράγονται από το ηχείο το προστά που ακούμε όταν κάνουμε μια κλίση διορθώνεται με "επενεκινισι",ξέρουμε τίποτα να το διορθώσουμε ? sory για τα ορθογραφικά αλλα ο υπολογιστής μου δεν έχει ελληνική γλώσσα και πληκτρολόγιο μιας και είναι αγορασμένος από εξωτερικό και κάνω "μεφρασι" με Greeklish το Greek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Πάντως από σήμερα έχουμε CM 10. 2 official nightlies με 4.3. Μην ασχολείστε με επίσημες αναβαθμίσεις πλέον και κουραφέξαλα Σοβαρά τώρα, nightlies? Καλύτερα μείνε με stock rom, 1000 φορές καλύτερα... Το θέμα είναι τα stable releases, που έχουν κολλήσει στην 10.0.0 (!) ενώ για το one x έχει βγει μέχρι και 10.1.2, και σίγουρα θα βγει και 10.2 Η Qualcomm την έχει δει μονοπώλιο μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά, θα θελα να κάνω root στο htc one s ( S3 επεξεργαστή ) μου, αλλά δε ξέρω τίποτα απο root. Mπορείτε να με βοηθήσετε ; ψάχνω κάποια rom όσο πιο pure android γίνεται Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σοβαρά τώρα, nightlies? Καλύτερα μείνε με stock rom, 1000 φορές καλύτερα... Το θέμα είναι τα stable releases, που έχουν κολλήσει στην 10.0.0 (!) ενώ για το one x έχει βγει μέχρι και 10.1.2, και σίγουρα θα βγει και 10.2 Η Qualcomm την έχει δει μονοπώλιο μου φαίνεται... Ενταξει δεν ειναι οτι ποιο smooth εχω δοκιμασει (κολημενος με viper ) προς το παρον αλλα ευελπιστω πολυ συντομα να εχουμε κατι πολυ δυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Πάντως από σήμερα έχουμε CM 10. 2 official nightlies με 4.3. Μην ασχολείστε με επίσημες αναβαθμίσεις πλέον και κουραφέξαλα Έδωσες ένα σωρό λεφτά για το καταπληκτικό sense, ίσως το καλύτερο skin, το μόνο που διαφοροποιεί την συσκευή σου από κάποιες άλλες και θα βάλεις...CM? ότι πιο γυμνό υπάρχει...? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αξίζει να πάρει κανείς το συγκεκριμένο κινητό πια ; Με μία τιμή γύρω στα 300 ; Είστε ευχαριστημένοι ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αξίζει να πάρει κανείς το συγκεκριμένο κινητό πια ; Με μία τιμή γύρω στα 300 ; Είστε ευχαριστημένοι ; Αναλόγως τι θες να κάνεις. Προσωπικά μετά από ένα χρόνο με one X, s3, nexus 4 και ooptimus g το ξαναπηρα και μια χαρά το χαίρομαι και κάνω την δουλειά μου με ανθρώπινο μέγεθος. Και μια φωτογραφία από Σαρακινικο Ηπείρου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αναλόγως τι θες να κάνεις. Προσωπικά μετά από ένα χρόνο με one X, s3, nexus 4 και ooptimus g το ξαναπηρα και μια χαρά το χαίρομαι και κάνω την δουλειά μου με ανθρώπινο μέγεθος. Και μια φωτογραφία από Σαρακινικο Ηπείρου. H ταχύτητα του σε σύγκριση με nexus 4 πως είναι ; Επειδή είναι το πιο γρήγορο ανδροιδ που έχει περάσει από τα χέρια μου Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εγω παιδια με την Htc τελιωσα δεν ξαναπερνω, Δεν ειναι δυνατο να δινει αναβαθμιση στην παντοφλα το X και να μην περνει το S. Μαιο του 2012 κυκλοφορησε και σου λενε πεταξετο τωρα. Ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει απο κινητο αλλα λογω πολιτικης της htc δεν ξαναγοραζω htc. HTC END FOR ME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εγω παιδια με την Htc τελιωσα δεν ξαναπερνω, Δεν ειναι δυνατο να δινει αναβαθμιση στην παντοφλα το X και να μην περνει το S. Μαιο του 2012 κυκλοφορησε και σου λενε πεταξετο τωρα. Ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει απο κινητο αλλα λογω πολιτικης της htc δεν ξαναγοραζω htc. HTC END FOR ME Σου είπε κανεις να το πετάξεις; Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οταν κατι δεν αναβαθμιζεται απο την εταιρεια που το αγορασες δυστηχως αυτο σου λενε εμεσα. Εσυ καταλαβενεις κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Γεια σας είμαι καινούργιος όσο αφορά το πείραγμα των κινητών. Θα ήθελα να μάθω τι πλεονέκτημα έχω να κάνω root το one s μου και αν υπάρχει κάποιος τρόπος αφού το κάμω root σε περίπτωση ανάγκης για service να το κάνω ξεrootαρισμα. Επίσης εάν γνωρίζετε κάποια ρομ για το one s s3 που να είναι σαν την μαμά απλά με sence 5. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 H ταχύτητα του σε σύγκριση με nexus 4 πως είναι ; Επειδή είναι το πιο γρήγορο ανδροιδ που έχει περάσει από τα χέρια μου δεν εχει τον "αερα" του n4. κυριως απο αποψη ραμ. απο αποψη επεξεργαστη δεν ειδα ποτε καποια τρομερη διαφορα. βεβαια το one s εχει και το sense, οποτε και οι μικρες διαφορες οφειλονται σε αυτο. δεν ειναι βαρυ, απλα ειναι κατι εξτρα (απο το γυμνο android του n4). ξεχνας αναβαθμιση με το One s, αλλα εχεις ενα ποιοτικο και στυλατο κινητο. εγω αυτο χρησιμοποιουσα και επαιρνα μαζι οταν ειχα και τα 2. αλλα οπως σου εγραψα και στο αλλο τοπικ, για μενα δεν αξιζει ακομα τοσα λεφτα (300+). χωρια που κυκλοφορει με τον παλιο επεξεργαστη πια. οποτε καλυτερα να επιλεξεις κατι αλλο.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts