redribo Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια εχετε παρει και αλλοι την αναβαθμιση ? εγω με s4 τιποτα ακομα και ουτε new googleplay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια εχετε παρει και αλλοι την αναβαθμιση ? εγω με s4 τιποτα ακομα και ουτε new googleplay. εγώ αναβάθμιση όχι, άλλα new google play ναι! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 παιδια εχετε παρει και αλλοι την αναβαθμιση ? εγω με s4 τιποτα ακομα και ουτε new googleplay. Εγώ είμαι με 4.1.1 αλλά new playstore δεν έχω δει ακόμη....μήπως πρέπει να κάνουμε καμία ενεργεια εμείς ή θα μας έρθει αυτόματα; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τι έκδοση είναι το καινούριο playstore; Εγώ εχω 3.10.14 Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τι έκδοση είναι το καινούριο playstore; Εγώ εχω 3.10.14 Η τελευταία έκδοση είναι: 4.0.27. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 κανατε κατι συγκεκριμενο και πηρατε το καινουριο Playstore? γιατι εγω με s4, μετα την αναβαθμιση δεν πηρα τιποτα. ακομα με την 3.10. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 κανατε κατι συγκεκριμενο και πηρατε το καινουριο Playstore? γιατι εγω με s4, μετα την αναβαθμιση δεν πηρα τιποτα. ακομα με την 3.10. Από ότι κατάλαβα μόνο του θα έρθει.Εμένα μόνο του μου ήρθε χτες στο tab και το περιμένω στο one πλέον...Μπορώ να πω ότι περισσότερο μου άρεσε πριν.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavletzos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) παιδια μια ερωτηση πηρα το one s αλλα το ηχειο πισω δεν φαινεται και ιδιαιτερα δυνατο σε σχεση με το S3 μπορω να το διορθωσω? χωρις app ομως. Edited April 30, 2013 by kavletzos Παράθεση Galaxy Note 3 + Moto 360 - HTC One S - iPhone 4 32GB (μας άφησε νωρίς θύμα ρακομελου-> αναστήθηκε w00t?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδια μια ερωτηση πηρα το one s αλλα το ηχειο πισω δεν φαινεται και ιδιαιτερα δυνατο σε σχεση με το S3 μπορω να το διορθωσω? χωρις app ομως. Υπάρχει μια εφαρμογή αλλά δεν την συνιστώ,εγώ το βρίσκω ικανοποιητικό το ηχείο,σαν του s3 βέβαια δεν είναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδια να ρωτήσω κατι.. Εχω το htc one s και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει να συνδέσει στο usb host εκτός απο usb memory flash και usb to ethernet (να συνδέεται το κινητάκι σε ethernet δίκτυο!!!!) ή ακόμα και usb to serial (να συνσέεται σε σειριακή θύρα 9pin!!). To έχει δοκιμάσει κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavletzos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Υπάρχει μια εφαρμογή αλλά δεν την συνιστώ,εγώ το βρίσκω ικανοποιητικό το ηχείο,σαν του s3 βέβαια δεν είναι. απλα μου φαινεται πολυ χαμηλο. Παράθεση Galaxy Note 3 + Moto 360 - HTC One S - iPhone 4 32GB (μας άφησε νωρίς θύμα ρακομελου-> αναστήθηκε w00t?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδια να ρωτήσω κατι.. Εχω το htc one s και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει να συνδέσει στο usb host εκτός απο usb memory flash και usb to ethernet (να συνδέεται το κινητάκι σε ethernet δίκτυο!!!!) ή ακόμα και usb to serial (να συνσέεται σε σειριακή θύρα 9pin!!). To έχει δοκιμάσει κανείς;;; Το ethernet το δοκίμασα εγώ σε One X και X+ και δυστυχώς απλά δεν παίζει. Θεωρώ ότι ούτε και στο S θα παίξει μιας και είμαι απολύτως σίγουρος ότι δεν έχει βάλει η htc τέτοιες δυνατότητες στον kernel. Αν θέλεις τη γνώμη μου πάρε ένα nexus 7 (όπως έκανα κι εγώ) και θα παίζουν αυτά που θέλεις απροβλημάτιστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δεν εχω βγάλει ακόμη άκρη με την ενημέρωση του καιρού....Δεν μπορεί να αναγνωρίσει την τοποθεσία μου!!Έκανα από ρυθμίσεις-τοποθεσια-επανεγκατασταση και τίποτα.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_tomk Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παιδιά το κινητό μου δεν έχει ελληνικά γίνεται να βάλω ? επίσης έχει Τ9 στα ελληνικά ? και τέλος το GPS στο FB πως ενεργοποιείτε ? πείτε μου και κανα 2 βασικές εφαρμογές που πρεπει να εχω στο κινητό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisk1983 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δύσκολο να μην είναι προσβλητικός κανείς ώρες ώρες... Ο κόσμος πλέον ΔΕΝ ξέρει να διαβάζει και ΔΕΝ ξέρει να κάνει τον ελάχιστο κόπο προτού ρωτήσει για τρισχιλιοστή φορά τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια πράγματα. :blink::mad::angry::dash: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παιδιά το κινητό μου δεν έχει ελληνικά γίνεται να βάλω ? επίσης έχει Τ9 στα ελληνικά ? και τέλος το GPS στο FB πως ενεργοποιείτε ? πείτε μου και κανα 2 βασικές εφαρμογές που πρεπει να εχω στο κινητό μου Κατέβασε το morelocale από το Google Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_tomk Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) ταξιδιώτης για Τ9 ειναι αυτό και ελληνικά ? τα ελληνικά τα έβαλα ωραια αλλά το Τ9 πως ενεργοποιείτε Edited May 1, 2013 by thomas_tomk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδια να ρωτήσω κάτι; Εχω το htc one s και εχω παρει αντάπτορα micro usb για να συνδεσω μια μνήμη flash.Οταν το συνδεω δεν μου την αναγνωρίζει..... γιατι; Exω περασει την JB κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 ταξιδιώτης για Τ9 ειναι αυτό και ελληνικά ? τα ελληνικά τα έβαλα ωραια αλλά το Τ9 πως ενεργοποιείτε Στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου είναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδια να ρωτήσω κάτι; Εχω το htc one s και εχω παρει αντάπτορα micro usb για να συνδεσω μια μνήμη flash.Οταν το συνδεω δεν μου την αναγνωρίζει..... γιατι; Exω περασει την JB κανονικά. USB stick προσπαθείς να συνδέσεις? Αν ναι, σιγουρέψου οτι το file system του είναι FAT και όχι NTFS. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδια να ρωτήσω κάτι; Εχω το htc one s και εχω παρει αντάπτορα micro usb για να συνδεσω μια μνήμη flash.Οταν το συνδεω δεν μου την αναγνωρίζει..... γιατι; Exω περασει την JB κανονικά. USB stick προσπαθείς να συνδέσεις? Αν ναι, σιγουρέψου οτι το file system του είναι FAT και όχι NTFS. Ούτε εμένα μου δούλεψε όταν το είχα δοκιμάσει ενώ στα X,X+ παίζει κανονικά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ούτε εμένα μου δούλεψε όταν το είχα δοκιμάσει ενώ στα X,X+ παίζει κανονικά.. Εγώ έχω custom ROM οπότε μπορεί να το έχει φτιάξει ο developer. Πάντως δουλεύουν κανονικά και USB stick αλλά και ποντίκι. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Εγώ έχω custom ROM οπότε μπορεί να το έχει φτιάξει ο developer. Πάντως δουλεύουν κανονικά και USB stick αλλά και ποντίκι. Ναι σε custom λογικό είναι να το έχουν φτιάξει.. Εγώ μιλούσα για stock rom & kernel.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_tomk Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ξανα ρωτάω καθώς δεν εχω βρεί την επιλογή για ενεργοποίηση του T9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ξανα ρωτάω καθώς δεν εχω βρεί την επιλογή για ενεργοποίηση του T9. Ρυθμίσεις - Γλώσσα και πληκτρολόγιο - HTC Sense Input - Σύνθετες - Πρόβλεψη λέξεων Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts