Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πόσο το πήρες από το πλαίσιο και με ποιον,επεξεργαστή;

τον s3 εχει αλλατο κινητο δουλευει αριστα με μηδεν λαγκ

μαλλον η 4.1.1 το βοηθαει

γιατι πιο παλια που το ειχα παλι με τον s3 και την 4.0.3. ειχε αρκετο λαγκ

ειχα μια εκπτωση και το πηρα πολυ φτηνα

αρχικη εχει νομιζω 379

ακριβα νομιζω

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια 2 ερωτησεις.

ξερει κανεις ποσο μπορει να κοστιζει αλλαφη οθονης στο ONE S ?

και που ειναι το service στην περιοχη των Αθηνων ?

Ευχαριστω

παιδια 2 ερωτησεις.

ξερει κανεις ποσο μπορει να κοστιζει αλλαφη οθονης στο ONE S ?

και που ειναι το service στην περιοχη των Αθηνων ?

Ευχαριστω

Πάρε τηλέφωνο εδώ

εχει κανεις ιδεα για το πως και το που θα μπορουσα να ψαξω για καινουρια η μεταχειρισμένη οθονη για ONE S ειτε απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο ? εχω κανει 1-2 προσπαθειες αλλα δεν εχω βρει κατι

εχει κανεις ιδεα για το πως και το που θα μπορουσα να ψαξω για καινουρια η μεταχειρισμένη οθονη για ONE S ειτε απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο ? εχω κανει 1-2 προσπαθειες αλλα δεν εχω βρει κατι

Για δες εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LCD-Display-with-Touch-Screen-Digitizer-For-HTC-One-S-/120937464059?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item1c286f40fb

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Χαιρετε παιδια.Πριν μια εβδομαδα αποφασησα να φυγω απο την samsung Και να παω στην HTC με την αγωρα του ONE S.Απο τοτε εχω παει και μου εχουν αλλαξει ηδη 2 κινητα και το 3 και αυτο θα παει για αντικατασταση διοτι εχουνε προβλημα στο κουμπι εκκινησης και δεν μου αναβει το κινητο με την πρωτη η και καθολου.Ηθελα να ηξερα εγω ειμαι τοσο γκαντεμης η εχει παρουσιαστει και σε κανεναν αλλον?Εχω με τον επεξεργαστη S3 διοτι πλεον μονο αυτο πουλανε.

Χαιρετε παιδια.Πριν μια εβδομαδα αποφασησα να φυγω απο την samsung Και να παω στην HTC με την αγωρα του ONE S.Απο τοτε εχω παει και μου εχουν αλλαξει ηδη 2 κινητα και το 3 και αυτο θα παει για αντικατασταση διοτι εχουνε προβλημα στο κουμπι εκκινησης και δεν μου αναβει το κινητο με την πρωτη η και καθολου.Ηθελα να ηξερα εγω ειμαι τοσο γκαντεμης η εχει παρουσιαστει και σε κανεναν αλλον?Εχω με τον επεξεργαστη S3 διοτι πλεον μονο αυτο πουλανε.

Εγω το έχω απο τον Νοέμβριο. το ειχα παρει απο την wind με επιδότηση και μεχρι στιγμής να μην το ματιάσω είναι μια χαρά!

Εγω θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο τηλέφωνο,κάπου να στείλουμε mail να ρωτήσουμε τι γίνεται με την αναβάθμιση στον S3;

Ίσως αν τους ενοχλήσουμε και εμείς να δραστηριοποιηθούν περισσότερο!

@john1985, δεν είναι πρόβλημα που να έχει ακουστεί το συγκεκριμένο, επομένως πρέπει να σαι λίγο γκαντέμης για να σου έτυχαν 3 σειρά... Έχεις τσεκάρει ότι σου στέλνουν καινούρια συσκευή και όχι την παλιά?

@basoula_85, το τηλέφωνο της HTC στην Ελλάδα είναι 2111980955, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους...

@john1985, δεν είναι πρόβλημα που να έχει ακουστεί το συγκεκριμένο, επομένως πρέπει να σαι λίγο γκαντέμης για να σου έτυχαν 3 σειρά... Έχεις τσεκάρει ότι σου στέλνουν καινούρια συσκευή και όχι την παλιά?

@basoula_85, το τηλέφωνο της HTC στην Ελλάδα είναι 2111980955, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους...

Σωστο και αυτο κοίταξε μηπως είναι η ιδια συσκευή γιατι εμένα ενα παλιό Samsung δεν το άλλαζαν έλεγαν οτι το φτιάχνουν αλλα τίποτα!

Κριμα να βγάζουν ωραία κινητά και μετά να μην προσέχουν τον κόσμο που τους προτιμά!

Σωστο και αυτο κοίταξε μηπως είναι η ιδια συσκευή γιατι εμένα ενα παλιό Samsung δεν το άλλαζαν έλεγαν οτι το φτιάχνουν αλλα τίποτα!

Κριμα να βγάζουν ωραία κινητά και μετά να μην προσέχουν τον κόσμο που τους προτιμά!

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε να μου απαντησετε.Δεν ξερω ρε σεις δηλ τι να πω,αυριο η τελευταια επιλογη μου ειναι να το παω αυτο που εχω στην ιδια την HTC να δω τι θα μου πουνε και αυτοι.Τοσα κινητα εχω λητουργησει δεν μπορει λεω να μην ξερω να το αναβω.εσας σας αναβοσβηνουνε καμια φορα οταν πατε να το ανοιξετε κατω που εχει τα 3 συμβολακια η ανοιγει με την πρωτη?εμενα μου ειπανε απο το πλαισιο οτι και καλα οταν αναβοσβηνουνε αυτα πρεπει να το κραταω πατημενο το κουμπι ,μεχρι να κλεισουνε και μετα να το αφησω γτ και καλα κανει σαν<προφορτωση>,αλλα μου ακουγεται κουλο να παταω το κουμπι 15sec για να αναψει και ακομα ποιο κουλο να αναβοσβηνουνε τα φωτακια απο το να αναβει με την μια.αμα το κλεισετε και πατε να το ξανανοιξετε σας αναβει με την μια η το αφηνετε ασ πουμε και μισο λεπτο και μετα το ξανανοιγετε?εντομεταξυ μου εβγαλε ενα σφαλμα οτι και καλα<το κινητο εχει επελθει απο εσφαλμενη επανεκκινηση>το οποιο ουδεποτε του εχω κανει επανεκκινηση.οσο αφωρα για το αν μου δινουν το ιδιο δεν νομιζω γιατι δεν μου το αντικαθηστουνε μου δινουν αλλο και μαλιστα καινουργιο με ζελατινεσ κ.τ.λ και μπροστα μου.

IMEI τσεκαρε σε καθε συσκευη που παιρνεις. η ζελατινα μπαινει και βγαινει ανετοτατα και μοιαζει σαν καινουριο.

μπορω να πω οτι και μενα χρειαζοταν 4-5 δευτερολεπτα πατημενο το κουμπι για να ξεκινησει και επισης χρειαζοταν 10 δευτερολπετα να ξεκινησει μερικες φορες, αδικαιολογητα μπορω να πω.

με την jb το κινητο απο κλειστο μεχρι την home screen θελει 5 δευτερολεπτα..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

IMEI τσεκαρε σε καθε συσκευη που παιρνεις. η ζελατινα μπαινει και βγαινει ανετοτατα και μοιαζει σαν καινουριο.

μπορω να πω οτι και μενα χρειαζοταν 4-5 δευτερολεπτα πατημενο το κουμπι για να ξεκινησει και επισης χρειαζοταν 10 δευτερολπετα να ξεκινησει μερικες φορες, αδικαιολογητα μπορω να πω.

με την jb το κινητο απο κλειστο μεχρι την home screen θελει 5 δευτερολεπτα..

Αυτο που γραφω με το αναβοσμημα των κουμπιων στο εχει κανει ποτε?το κρινεις λογικο?

Αυτο που γραφω με το αναβοσμημα των κουμπιων στο εχει κανει ποτε?το κρινεις λογικο?

συνεχες? οχι, 1-2 φορες να αναβοσβησουν ναι.

δε ξερω αν ειναι λογικο. εχεις αλλα προβληματα με τη συσκευη γνκ?

συνεχες? οχι, 1-2 φορες να αναβοσβησουν ναι.

δε ξερω αν ειναι λογικο. εχεις αλλα προβληματα με τη συσκευη γνκ?

ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΣΕΝΑ ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by kollatos

θυμαμαι να μου το χει κανει 1-2 φορες. πλεον δε μου το κανει, γιατι με τη jb ανοιγει ακαριαια.

αλλα γενικα δεν το κλεινω το τηλεφωνο πολυ συχνα, (ισως και ποτε), ουτε καν ρισταρτ, οποτε ισως δεν ειμαι κι ο πιο ειδικος..:)

τι σημαινει οτι δεν εχει εγγυηση ενα τηλεφωνο με Τ-mob που αγοραστηκε απο ελληνικο μαγαζι; Δε μπορω να βγαλω ακρη.

Δηλαδη πες οτι το αγοραζεις σημερα απο ελληνικο skroutzομαγαζο και μετα απο 1 μηνα χαλασει η οθονη. Με την αποδειξη αγορας και την εγγυηση κλπ κλπ δε στο φτιαχνει η ελληνικη αντιπροσωπεια? Το πετας δηλαδή; Ή πληρώνεις 180 ευρω(τυχαιο νουμερο) για να αλλαξει η οθόνη; Κατι δε παει καλά ή μου φαινεται;;;

Ρε παιδιά,για να μην γράφονται ανακρίβειες,να πω κι εγώ που είμαι καμμένος από το κινητό τι γίνεται στην περίπτωση των branded κινητών?Μιλάω για tmobile branded OneS Γερμανίας

Απλά να πω πως το έχω στείλει 4 φορές σε 8 μήνες στο service για διάφορους λόγους,είμαι σπασμένος αλλά το αγαπώ το παλιοκινητό.

Λοιπόν διορθώνεται από το service της Arvato το κινητό,το επίσημο της HTC στην Ελλάδα,και σε περίπτωση που χρειάζεται ανταλλακτικό και ας πούμε δεν το έχεις βουτήξει στο νερό,απλά περιμένεις να έρθει από τη χώρα προέλευσης του κινητού,που μπορεί να κάνει μέχρι 1-2 μήνες.Εγώ άλλαξα πλακέτα και το κινητό το είχα στον σε 3-4 εβδομάδες,ικανοποιητικός χρόνος.Αν κάποιο ανταλλακτικό είναι συμβατό με τα ελληνικά ανταλλακτικά μπορεί να στα αλλάξουν με αυτά που έχει σε απόθεμα η HTC Greece.Η εγγύηση είναι πανευρωπαική και δεν πληρώνεις κάτι εφόσον πληρούνται οι όροι ορθής χρήσης.

Σε περίπτωση που επιθυμείς αντικατάσταση και έχει βλάβη που επιδέχεται αντικατάστασης,τότε πρέπει να το στείλεις εσύ με δικά σου έξοδα στη Γερμανία πχ για να το ελέγξουν και να σου στείλουν άλλο.

θα ηθελα την γνωμη των εμπειρότερων για ενα προβλημα.

Εχω σπασμενη οθονη σε ONE S. το επισημο service μου ζηταει 170€ +ΦΠΑ που σημαινει περιπου 210€ για την επισκευη.

Να προχωρήσω σε αυτην την λυση η να αγορασω μονος μου την οθονη με 110€ περιπου και να την βαλω μονος μου ?

εχω βρει σχετικο video στο youtube και δειχνει να ειναι πολυ απλο.

Edited by geioannou

Δεν ξέρω τι ισχύει με τα branded αλλά εγώ που το πήρα άπο Αγγλία και είναι έκδοση Ασίας , έχω mail απο τα κεντρικά της htc που μου λένε οτι η εγγύηση είναι παγκόσμια για 2χρόνια και αν εχω οποιοδήποτε πρόβλημα να επικοινωνησω μαζί τους.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Εφόσον δεν εσε καλύπτει η εγγύηση αφού για τη σπασμένη οθόνη φταίει ο χρήστης,εγώ θα το επιχειρούσα και μόνος μου.Το πρόβλημα είναι αν αναιρείται η εγγύηση για το υπόλοιπο του χρόνου από τη στιγμή που το ανοίγεις εσύ,οπότε ρώτα αυτό για να είσαι σιγουρος.Εφόσον δεν σου κόβουν την εγγύηση,αν δεν είναι ήδη εκτός εγγύησης λόγω της οθόνης,δοκίμασε το αλλιώς,κρίμα που θα δώσεις τόσα λεφτά.

Εφόσον δεν εσε καλύπτει η εγγύηση αφού για τη σπασμένη οθόνη φταίει ο χρήστης,εγώ θα το επιχειρούσα και μόνος μου.Το πρόβλημα είναι αν αναιρείται η εγγύηση για το υπόλοιπο του χρόνου από τη στιγμή που το ανοίγεις εσύ,οπότε ρώτα αυτό για να είσαι σιγουρος.Εφόσον δεν σου κόβουν την εγγύηση,αν δεν είναι ήδη εκτός εγγύησης λόγω της οθόνης,δοκίμασε το αλλιώς,κρίμα που θα δώσεις τόσα λεφτά.

τελικα αποφασισα να το επισκευάσω με τις ευλογιές την αντιπροσωπίας. Και αυτο γιατι εαν πηγαινε κατι στραβα τοτε θα ειχα δωσει και τα 120€ για την οθονη και μετα θα ημουν αναγκασμενος να δωσω και τα 200€ στην ARVATO. εαν ηταν φτηνότερο το κινητο η μικρότερο το κοστος θα το ειχα κανει. Παντως αναφορικα για να γνωριζεται. οποιαδηποτε προσπαθεια για να ανοιχτει το τηλεφωνο, περαν το πλαστικου στο επανω μερος για να μπει η καρτα sim, θεωρηται παρεμβαση οποτε χάνεται και η εγγυηση. εγω ειχα προσπαθυσει να το ανοιξω και το ειδαν και ετσι μου το ειπαν. μαλιστα τους εκανα και την εξης ερωτηση. οτι εαν κανω μονος μου αλλαγη μπαταριας θεωρείται παρεμβαση ? και μου απαντησαν πως "ναι ειναι παραμβαση"

Παιδιά το One S(με τον S3) μου δε διαβάζει πλέον τη micrSIM ξέρετε περίπου πόσο είναι το κόστος της επισκευής του σε κάποιο τμήμα service?

Πέρασα την 4.1.1 στο t-Mobile μου.Μου φαίνεται ανώτερο από πριν το τηλέφωνο,πιο smooth,πιο ωραίο.Μου το αναγνωρίζει σαν δίσκο στον υπολογιστή,μια χαρά περνάω αρχεία.Ένα πρόβλημα μόνο,δεν μου το βλέπει το HTC Sync.Καμία λύση?

Κατά τα άλλα σίγουρα ανώτερο του ICS,πάρα πολύ καλή δουλειά από την HTC.

Επίσης έχετε ακούσει να λύνεται το πρόβλημα των επανεκκινήσεων με την 4.1?Πείτε μου ναι,έχω υποφέρει από αυτό το πράγμα.:worry:

ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΣΕΝΑ ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Πόση ώρα κρατάς πατημένο το κουμπί όταν θες να το ανοίξεις, και σου το κάνει αυτό?

Επίσης έχετε ακούσει να λύνεται το πρόβλημα των επανεκκινήσεων με την 4.1?Πείτε μου ναι,έχω υποφέρει από αυτό το πράγμα.:worry:

Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς δηλαδή?