OnYourTime Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Σου μπήκαν γαλλικά ή γερμανικά. :lol: Και πως διάολο θα το διορθώσουμε αυτο τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Παιδιά επειδή κατά λάθος αγόρασα αυτήν εδώ τη θήκη (σε γκρι) που δεν είναι για το sgs3 που έχω αλλά για το one s (ναι τόσο έξυπνος) όποιος τη θέλει (δωρεάν εννοείται) ας στείλει pm. Είμαι Αθήνα. Sorry για το off-topic. [η θήκη δόθηκε] Edited October 28, 2012 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παιδιά πηρα σήμερα μήνυμα και εβαλα την 4.04,όλα καλα Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καλησπερα.επειδη το γλυκοκοιταζω το κινητο εχω μια ερωτηση.υπαρχει τροπος να ξεχωρισω αν φοραει τον s3 η τον s4?και επειδη θελω να φοραει τον s4 απο που προτεινεται να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καλησπερα.επειδη το γλυκοκοιταζω το κινητο εχω μια ερωτηση.υπαρχει τροπος να ξεχωρισω αν φοραει τον s3 η τον s4?και επειδη θελω να φοραει τον s4 απο που προτεινεται να το παρω. Χλωμό να βρεις με τον s4.σκέτο dual core λέει η συσκευασία με τον s3 και κωδικός μοντέλου z560.z520 είναι με τον s4 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Χλωμό να βρεις με τον s4.σκέτο dual core λέει η συσκευασία με τον s3 και κωδικός μοντέλου z560.z520 είναι με τον s4 Ποιες ειναι οι διαφορες του s3 σε επιδοσεις,καταναλωση μπαταριας κτλ;γιατι τα περισσοτερα review που εχω διαβασει ειναι με τον s4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Ποιες ειναι οι διαφορες του s3 σε επιδοσεις,καταναλωση μπαταριας κτλ;γιατι τα περισσοτερα review που εχω διαβασει ειναι με τον s4. Με τον s4 θεωρητικά είναι ταχύτερο,στην πράξη δύσκολα θα καταλάβεις την διαφορά. Στα benchmarks επίσης έχει κάποια διαφορά. Με τον s4 απλά μου φαινόταν λίγο πιο smooth,δε νομίζω να ήταν ψευδαίσθηση,πάντως και πάλι η διαφορά στην πράξη είναι μικρή. Πάντως ήταν fall της HTC να κάνει την μπουγάδα αυτή,άσχετα ότι μετά ανέβασαν στο site τα χαρακτηριστικά του s3 στο one s. Ο s4 είναι πιο νέος επεξεργαστής και κορυφαίος,όχι ότι και ο άλλος είναι κακός. Κατά την γνώμη μου,προχωρά στην αγορά,ειδικά τώρα με την τιμή πού έχει αξίζει περισσότερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αναμένεται ΟΝΕ S+ όπως πχ έγινε με το ΟΝΕ Χ; Επειδή θα πρέπει να αγοράσω στο άμεσο μέλλον κινητό κι επειδή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το S, θα ήθελα να αγόραζα μια καλύτερη έκδοσή του (κυρίως στο θέμα μπαταρίας...). Το ΟΝΕ Χ+ φαίνεται καλή περίπτωση, δεν αμφισβητείται αυτό, αλλά οι διαστάσεις του δε μου αρέσουν. Θεωρώ του S σαφώς "καλύτερες" :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αναμένεται ΟΝΕ S+ όπως πχ έγινε με το ΟΝΕ Χ; Επειδή θα πρέπει να αγοράσω στο άμεσο μέλλον κινητό κι επειδή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το S, θα ήθελα να αγόραζα μια καλύτερη έκδοσή του (κυρίως στο θέμα μπαταρίας...). Το ΟΝΕ Χ+ φαίνεται καλή περίπτωση, δεν αμφισβητείται αυτό, αλλά οι διαστάσεις του δε μου αρέσουν. Θεωρώ του S σαφώς "καλύτερες" :cool: Δεν έχουν ανακοινώσει κάτι τέτοιο.μακάρι να έβγαζαν ένα one s βελτιωμένο στα σημεία,όπως,οθόνη,εκδοσή 32gb... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 εχει ανακοινωθει εκδοση με 32, αλλα μονο για ταιβαν (προς το παρον). Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αναμένεται ΟΝΕ S+ όπως πχ έγινε με το ΟΝΕ Χ; Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι το one s special edition, για την αγορά της Taiwan. Θα είναι σε λευκό χρώμα και 64GB on-board. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Υπαρχουν στην αγορα s4 αλλα ακριβοτεροι το eshop τα public τον εχουν σε 499 ευρω... Αξιζει τοσο μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 καλα μην εισαι σιγουρος οτι ειναι s4 τα συγκεκριμενα...μπορει απλα να τους εχει ξεμεινει η περιγραφη ή και να μην ξερουν καν τι ειναι s4 ή s3.. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Υπαρχουν στην αγορα s4 αλλα ακριβοτεροι το eshop τα public τον εχουν σε 499 ευρω... Αξιζει τοσο μεγαλη διαφορα? Το είδες ή το υποθέτεις από τις προδιαγραφές που δίνουν στο site; ONE S με επεξεργαστή S4 έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν πολύ καιρό τώρα. Υπενθύμίζω ότι S4 = 1.5 Dual core, Z520e και S3= Dual core, Z560e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001144 Και εχει αλλη τιμη για τον 1.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Οι περισσότεροι δεν έχουν καν ιδέα για τον επεξεργαστή του κινητού.και λογικό από την μία.ευτυχώς πού υπάρχουμε εμείς να τους μαθαίνουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Στο Public εχουν τον 1,7.... και επιμενουν οτι ειναι ο 1.5... Θα παρω τηλ και στο eshop να ρωτησω τι εχουν εκει. Αν εχει τον 1.5 αξιζει να παρω αυτον η ας μεινω με τον 1.7?Δεν με απασχολει τοσο το θεμα των επιδοσεων οσο το ενδεχομενο ο 1.7 να μην παρει καποιο update μελλοντικα. Αν παρω 1.7 λεω τον παρω απο eshop ετσι και αλλιως μιας και του εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο οτι στα skroutzoμαγαζα. Edited October 29, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Η αλήθεια είναι πως, όντως έχουν το κάθε χρώμα καταχωρημένο 2 φορές, μία με τον S3 και μία με τον S4. Επομένως μεγάλη προσοχή κατά την παραλαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Να παω για τον s4 δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Να παω για τον s4 δηλ? Αν μιλάμε για το μαύρο, η διαφορά στην τιμή είναι μόλις 11 ευρώ, οπότε ναι... Για το γκρι όμως, μιλάμε για μια διαφορά των 50 ευρώ... Εκεί τα ζυγίζεις μόνος σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 εγω θα επαιρνα με τον s4. μπορει ολα τα παιδια να λενε οτι δεν υπαρχουν διαφορες (και δεν τους αμφισβητω), αλλα και οι απειροελαχιστες (?) διαφορες στην επιδοσεις και στην μπαταρια, αλλα και το θεμα των αναβαθμισεων (δεν πιστευω οτι οι 2 εκδοσεις θα παρουν διαφορετικες αναβαθμισεις, απλα ο s4 θα τις παρει πιο γρηγορα) ειναι μεγαλα +. κι εννοειται ζυγιζεις το οικονομικο σκελος. δεν το συζητω. :) κανε ενα κοπο να ρωτησεις αν ειναι branded αυτο με τον s4, γιατι εκει μπορει να οφειλεται και το γεγονος οτι εχουν αυτη την εκδοση ακομα. αν ειναι branded δεν εχει νοημα να το παρεις, χανεις το + της αναβαθμισης. οποτε βουρ για s3. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Αν μιλάμε για το μαύρο, η διαφορά στην τιμή είναι μόλις 11 ευρώ, οπότε ναι... Για το γκρι όμως, μιλάμε για μια διαφορά των 50 ευρώ... Εκεί τα ζυγίζεις μόνος σου... Κανω ηδη μια υπερβαση και δεν το παιρνω στην φθηνοτερη τιμη που κυκλοφορει να κανω και δευτερη? Δεν ξερω αν κανω καλα στην πρωτη περιπτωση... ποσο μαλλον για την δευτερη... Οπως και να χει ο κυβος ερριφθη, μετα το desire και το desire hd, παω για htc one s (htc fun) ποιο απο τα δυο (s3 ή s4) και απο που (skroytzoμαγαζο ή eshop) μενει να δουμε.... δωστε μου τα φωτα σας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 500 ευρώ πλέον το κινητό δεν τα αξίζει λαέ καμία. Γιατί να μην επιλέξει κάποιος one x η galaxy s3 πού είναι ανώτερα σε όλα.για το μέγεθος?συνήθειο είναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) 500 ευρώ πλέον το κινητό δεν τα αξίζει λαέ καμία. Γιατί να μην επιλέξει κάποιος one x η galaxy s3 πού είναι ανώτερα σε όλα.για το μέγεθος?συνήθειο είναι Μου φαινονται πολυ μεγαλα και ισως αβολα, οι 4.3 ειναι το ιδανικο νομιζω. Ασε που το ερωτημα ειναι αν αξιζει να δωσεις 500 για τον s4. Edited October 29, 2012 by math01141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μου φαινονται πολυ μεγαλα και ισως αβολα, οι 4.3 ειναι το ιδανικο νομιζω. Ασε που το ερωτημα ειναι αν αξιζει να δωσεις 500 για τον s4. Καθαρή απατεωνιά είναι να δώσεις 500 γι αυτό το κινητό. Παρε με τον s3 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts