ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 καλα ρε παιδια αφου λετε πως δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες αναμεσα στους δυο επεξεργαστες προς τι ολος αυτος ο ντορος? Φυσικά και υπάρχουν διάφορές έστω κι όχι τραγικές. Προς τι ο ντόρος?τι λες,δεν είναι κοροϊδία να πληρώνουμε ένα κινητό με άλλο επεξεργαστή καλύτερό και παίρνουμε το κινητό πού ναι μεν θέλουμε αλλά με άλλο επεξεργαστή? Προσωπικά Μ κεφάλαιό δεν έχω στα αρχικά μου:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 καλα ρε παιδια αφου λετε πως δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες αναμεσα στους δυο επεξεργαστες προς τι ολος αυτος ο ντορος? O s3 με τον s4 έχουν μεγάλες διαφορές σε επιδόσεις συν ότι ο s4 είναι λιγότερο ενεργοβόρος Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 το παραγγειλα απο expansys,τους εγραψα κι ενα κατεβατο για το τι επεξεργαστη ζηταω να χει και φυσικα οτι θα ανοιχτει προν να πληρωθει για να δω αν ειναι το σωστο,αλλιως,επιστροφη. βρε λετε να μην το ξανακυκλοφορησουν με τον s4?μηπως ειχε καποιο θεμα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 το παραγγειλα απο expansys,τους εγραψα κι ενα κατεβατο για το τι επεξεργαστη ζηταω να χει και φυσικα οτι θα ανοιχτει προν να πληρωθει για να δω αν ειναι το σωστο,αλλιως,επιστροφη. βρε λετε να μην το ξανακυκλοφορησουν με τον s4?μηπως ειχε καποιο θεμα? Στους xda ειχα διαβασει πως πλεον ολα τα καινουρια θα ερχονται με τον s3.,χωρις αυτο βεβαια να ειναι καποια επισημη θεση. Το κακο ειναι πως δεν μπορουν να τρεξουν τις ιδιες rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 το παραγγειλα απο expansys,τους εγραψα κι ενα κατεβατο για το τι επεξεργαστη ζηταω να χει και φυσικα οτι θα ανοιχτει προν να πληρωθει για να δω αν ειναι το σωστο,αλλιως,επιστροφη. βρε λετε να μην το ξανακυκλοφορησουν με τον s4?μηπως ειχε καποιο θεμα? Οταν με το καλό παραλάβεις να μας ενημερώσεις. Εγώ πάντως που το είχα αγοράσει από http://www.hoh.de γύρω στα τέλη Ιουνίου ήταν με τον S3 και το έστειλα πίσω μιας και στο σιτε τους έγραφαν 2*1.5Ghz. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον S4 πέρα από το ότι δεν μπορεί η εταιρεία να τους προμηθεύσει και ότι S4 έχουν πιθανόν τους χρησιμοποιούν στο αμερικάνικο ONE X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δεν ξέρω,έχω μπλοκάρει με αυτό το θέμα,αφού το διαφημίζουν με 1.5ghz θα πρεπε να είναι με αυτόν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δεν ξέρω,έχω μπλοκάρει με αυτό το θέμα,αφού το διαφημίζουν με 1.5ghz θα πρεπε να είναι με αυτόν. Όπως θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, αυτό που διαφημίζουν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... Πλέον τα S4, είναι είδος προς εξαφάνιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 το παραγγειλα απο expansys,τους εγραψα κι ενα κατεβατο για το τι επεξεργαστη ζηταω να χει και φυσικα οτι θα ανοιχτει προν να πληρωθει για να δω αν ειναι το σωστο,αλλιως,επιστροφη. βρε λετε να μην το ξανακυκλοφορησουν με τον s4?μηπως ειχε καποιο θεμα? Φίλε μου προχτες ήρθε και σε εμένα από το συγκεκριμένο κατάστημα με τον S3 , έχω ξεκινήσει την διαδικασία επιστροφής και μου ήρθε έγκριση από το τμήμα επιστροφών με ένδειξη πιστωτικό υπόλοιπο , ούτε αντικατάσταση ούτε επιστροφή. Περιμένω να ανοίξουν να δούμε τι θα γίνει. ΥΓ. το κατεβατό το είχα γράψει και εγώ αλλά τζίφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδια εμεις θα παρουμε την 4.0.4 οπως αναφερεται π.χ εδω η καποια στιγμη θα παμε σε Jelly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδια εμεις θα παρουμε την 4.0.4 οπως αναφερεται π.χ εδω η καποια στιγμη θα παμε σε Jelly? Εχει ξεκινησει ηδη η αναβαθμιση, απλα γινεται σταδιακα αναλογα με το ΙΜΕΙ των συσκευων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παιδια εμεις θα παρουμε την 4.0.4 οπως αναφερεται π.χ εδω η καποια στιγμη θα παμε σε Jelly? Φίλε μου εγώ στο One S την έλαβα κανονικά, όχι πρώτα θα πάμε σε 4.0.4 και μετά για Jelly Bean βλέπουμε :) Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ειδες καποια σημαντικη διαφορα? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Σήμερα πήγα από cosmote και Πλαίσιο και είδα τις συσκευασίες που έχουν. Ο κωδικός είναι z560e....οπότε μιλάμε για S3..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Θα παρουμε παιδια 4.0.4; Εμενα παντως μου φαινεται οτι για s3 και s4 μαλλον φταιει η qualcom που δεν ειχε τοσο μεγαλο αριθμο s4 και πηγε να καλυψη την μπινια με τον υπερχρονισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Θλεω να στειλω μεσω wifi ενα βιντεο 40ΜΒ με email εστω σε πιο χαμηλη ποιοτητα. Γινεται αυτο ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Θα παρουμε παιδια 4.0.4; Εμενα παντως μου φαινεται οτι για s3 και s4 μαλλον φταιει η qualcom που δεν ειχε τοσο μεγαλο αριθμο s4 και πηγε να καλυψη την μπινια με τον υπερχρονισμενο. S4 πάντως στην σειρά πού ήδη κυκλοφορεί δεν θα δούμε άλλο.γι αυτό κι έχουν άλλο κωδικό μοντέλου πού δείχνει ότι είναι πιο φρέσκο αλλά στην ουσία έχει άλλο επεξεργαστή από αυτόν πού είχαν ανακοινώσει. Όπως και να χει,θα πιαστώ τελικά κορόιδο και θα το πάρω,θα το πάρω γιατί με το πρώτο είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος Κι από την ταχύτητα της συσκευής,κι από την ποιότητα κατασκευής και γενικά σαν σύνολό συσκευής. Πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ μου και σίγουρα αυτό είναι ένα μεγάλο ατού. Αλήθεια είχε κανείς σοβαρό πρόβλημα με την συσκευή? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 S4 πάντως στην σειρά πού ήδη κυκλοφορεί δεν θα δούμε άλλο.γι αυτό κι έχουν άλλο κωδικό μοντέλου πού δείχνει ότι είναι πιο φρέσκο αλλά στην ουσία έχει άλλο επεξεργαστή από αυτόν πού είχαν ανακοινώσει. Όπως και να χει,θα πιαστώ τελικά κορόιδο και θα το πάρω,θα το πάρω γιατί με το πρώτο είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος Κι από την ταχύτητα της συσκευής,κι από την ποιότητα κατασκευής και γενικά σαν σύνολό συσκευής. Πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ μου και σίγουρα αυτό είναι ένα μεγάλο ατού. Αλήθεια είχε κανείς σοβαρό πρόβλημα με την συσκευή? Κανενα απολυτως, ακομη κι ετσι το τηλεφωνο ειναι τελειο. Και μην εκπλαγεις αν και με τον s3 δεις να δουλευει σαν τετραπυρηνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Φυσικά και υπάρχουν διάφορές έστω κι όχι τραγικές. Προς τι ο ντόρος?τι λες,δεν είναι κοροϊδία να πληρώνουμε ένα κινητό με άλλο επεξεργαστή καλύτερό και παίρνουμε το κινητό πού ναι μεν θέλουμε αλλά με άλλο επεξεργαστή? Προσωπικά Μ κεφάλαιό δεν έχω στα αρχικά μου:) Παιδια, επειδη επαιζα και με τις 2 εκδοσεις για ημερες, δεν το συζητω οτι ο S4 ειναι πιο γρηγορος και προσωπικα αυτο -το εξαιρετικο τηλεφωνο- της HTC, μονο με S4 θα το αγοραζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Παιδια, επειδη επαιζα και με τις 2 εκδοσεις για ημερες, δεν το συζητω οτι ο S4 ειναι πιο γρηγορος και προσωπικα αυτο -το εξαιρετικο τηλεφωνο- της HTC, μονο με S4 θα το αγοραζα... Δηλαδη θες να πεις πως αν θεωρητικα δεν υπηρχε η εκδοση του s4 ,παρα μονον του s3 δεν θα το αγοραζες; Ρωταω γιατι δεν ειχα το τεσσαρι , αλλα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν συναντησα το παραμικρο λαγκ πουθενα , ουτε σε εφαρμογες αλλα ουτε και στην πλοηγηση ,κατι που συναντησα κατα κορον στο siii που εχω τωρα και αναγκαστηκα να αλλαξω launchers μεχρι να βρω αυτον που δεν θα κανει reload το συμπαν. Τι εδωσα γιατι ειχα ξεφλουδισματα και το μαγαζι που το ειχα παρει δεν ειχε το γκρι δυστυχως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Δηλαδη θες να πεις πως αν θεωρητικα δεν υπηρχε η εκδοση του s4 ,παρα μονον του s3 δεν θα το αγοραζες; Ρωταω γιατι δεν ειχα το τεσσαρι , αλλα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν συναντησα το παραμικρο λαγκ πουθενα , ουτε σε εφαρμογες αλλα ουτε και στην πλοηγηση ,κατι που συναντησα κατα κορον στο siii που εχω τωρα και αναγκαστηκα να αλλαξω launchers μεχρι να βρω αυτον που δεν θα κανει reload το συμπαν. Τι εδωσα γιατι ειχα ξεφλουδισματα και το μαγαζι που το ειχα παρει δεν ειχε το γκρι δυστυχως. Δε ξέρω τι θα έκανε ο v@gelis εγώ πάντως δε θα το αγόραζα:lol:Και ένα μονοπύρηνο στα 800MHz αν του βάλεις τον apex lags δε θα έχει.Το θέμα είναι πως ο S3 είναι υποδεέστερος, χρεώνεται στην ίδια τιμή με το μοντέλο που είχε τον S4 και άρα πέφτει αρκετά το value for money του κινητού. Και πλέον, γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το Galaxy S2(εφόσον δε τον πειράζουν τα πλαστικά του) που έχει καλύτερα specs και σχεδόν 70 ευρώ λιγότερα; Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Δε ξέρω τι θα έκανε ο v@gelis εγώ πάντως δε θα το αγόραζα:lol:Και ένα μονοπύρηνο στα 800MHz αν του βάλεις τον apex lags δε θα έχει.Το θέμα είναι πως ο S3 είναι υποδεέστερος, χρεώνεται στην ίδια τιμή με το μοντέλο που είχε τον S4 και άρα πέφτει αρκετά το value for money του κινητού. Και πλέον, γιατί κάποιος να μην προτιμήσει το Galaxy S2(εφόσον δε τον πειράζουν τα πλαστικά του) που έχει καλύτερα specs και σχεδόν 70 ευρώ λιγότερα; Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.:) Σαφως θα επρεπε να εχει αλλη τιμη. Τωρα για το sii θα προτιμουσα το one s: 1. μακραν ομορφοτερο 2. υψηλοτερος χρονισμος 3. πιο καινουριο 4. ετη φωτος μπροστα η ποιοτητα 5. καλυτερη καμερα 6. πιο γρηγορο, ναι ειναι πιο γρηγορο 7. το επικο sence. 8. beats audio Για τα δικα μου μετρα παντα. Edited August 15, 2012 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 H EISA απένειμε και φετος τα ετησια βραβεία της 2012-2013. Στον τομεα "Mobile devices" κινητό της χρονιάς αναδείχτηκε το Samsung Galaxy S3 (καμμια εκπληξη βεβαια). Το HTC ONE S αναδειχτηκε "European Social Media phone 2012-2013" :up:. Πιστευω οτι ειναι μια αναγνωριση για το One S που την "οφειλε" η EISA στην HTC και επειδη δεν μπορεσε να την δωσει στο ONE X (ας οψεται ο ογκολιθος που λεγεται Samsung Galaxy S3) την εδωσε στο ONE S το οποιο ειναι αχτυπητο σε design ΚΑΙ επιδοσεις (τωρα αυτο το "φλωρικο" "Social Media phone" τι ρολο παιζει δεν καταλαβα, ας οψεται το marketing) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 H EISA απένειμε και φετος τα ετησια βραβεία της 2012-2013. Στον τομεα "Mobile devices" κινητό της χρονιάς αναδείχτηκε το Samsung Galaxy S3 (καμμια εκπληξη βεβαια). Το HTC ONE S αναδειχτηκε "European Social Media phone 2012-2013" :up:. Πιστευω οτι ειναι μια αναγνωριση για το One S που την "οφειλε" η EISA στην HTC και επειδη δεν μπορεσε να την δωσει στο ONE X (ας οψεται ο ογκολιθος που λεγεται Samsung Galaxy S3) την εδωσε στο ONE S το οποιο ειναι αχτυπητο σε design ΚΑΙ επιδοσεις (τωρα αυτο το "φλωρικο" "Social Media phone" τι ρολο παιζει δεν καταλαβα, ας οψεται το marketing) Μπράβο στην htc για το one s,του άξιζε ένα βραβείο όπως και να λέγεται αυτό γιατί θεωρώ ότι το κινητό είναι αστέρι!!Σίγουρα σε κανα 3μηνο που θα αλλάξω συσκευή,θα είναι ο πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης του desire S μου! ;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Σαφως και του αξιζε, γιατι και ποιοτικα ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου απο την εποχη του πρωτου iphone με την αλουμινενια πλατη και οχι μονον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Με τις τρεις τελείες τι γίνεται στο One S;Μπορούν να απενεργοποιηθούν όπως στο One X? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts