Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

DSIM/100MEDIA

Ευχαριστω....Οι αλλοι φακελοι με media στην dsim τι ειναι ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το παράπονό μου ήταν ότι από πλήρως φορτισμένη μπαταρία στις 9 το πρωί και με χρήση 15-20' ομιλία, 10-20' ανάγνωση e-mail και 10-20' λοιπή χρήση, άδειαζε τελείως γύρω στα μεσάνυκτα. Είχα βέβαια μονίμως ενεργό BT & WiFi.

Τελικά δεν άντεξα και το επέστρεψα. Ελπίζω να έχω καλύτερη τύχη με το Galaxy SIII που στοχεύω πλέον.

Πιστεύω ότι θα έχεις χειρότερη τύχη με το SIII που είναι τετραπύρινο με μεγαλύτερη οθόνη. Εγώ έκλεισα κάποιες αυτόματες ενημερώσεις και την ταχεία εκκίνηση και η μπαταρία είναι ΟΚ.

Με μονιμα ενεργα wi-fi, bluetooth, συγχρονισμους κτλ δεν σε σωζει ουτε ο θεος. Και παλι καλα που σου κρατησε τοσες ωρες. Μονη ελπιδα ειναι να ακολουθησουν τον δρομο της μοτορολα η να εξελιξουν ακομα περισσοτερο τις μπαταριες.

Μεταξυ μας ομως ποτε μου δεν καταλαβα γιατι καποιος να χρειαζεται τα παντα ενεργοποιημενα παντα.

Πιστεύω ότι θα έχεις χειρότερη τύχη με το SIII που είναι τετραπύρινο με μεγαλύτερη οθόνη. Εγώ έκλεισα κάποιες αυτόματες ενημερώσεις και την ταχεία εκκίνηση και η μπαταρία είναι ΟΚ.

Το galaxy έχει καλύτερη αυτονομία

παιδια θυμιστε μου παρακαλω πολυ πως διακρινουμε αν το κινητο εχει τον s4 επεξεργαστη?θα το παρω ξανα μαλλον απο birdphone μιας και πραγματικα ηταν οτι καλυτερο εχω παρει μαζι με το s3.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια θυμιστε μου παρακαλω πολυ πως διακρινουμε αν το κινητο εχει τον s4 επεξεργαστη?θα το παρω ξανα μαλλον απο birdphone μιας και πραγματικα ηταν οτι καλυτερο εχω παρει μαζι με το s3.

Το κουτι πρεπει να γραφει model: z520e.

Αν γραφει z560e ειναι με τον παλιο S3.

Στο κουτι ο s4 γραφει dual core 1,5 , ενω ο s3 σκετο dual core.

Καλα θα κανεις να το ξαναπαρεις, εδω σκεφτομαι να δωσω το siii για να το ξαναπαρω, μιας και κατα την ταπεινη μου αποψη δουλευε καλυτερα σχεδον παντου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το κουτι πρεπει να γραφει model: z520e.

Αν γραφει z560e ειναι με τον παλιο S3.

Καλα θα κανεις να το ξαναπαρεις, εδω σκεφτομαι να δωσω το siii για να το ξαναπαρω, μιας και κατα την ταπεινη μου αποψη δουλευε καλυτερα σχεδον παντου.

Τι ισχύει τώρα από τα 2,γιατί όντως υπάρχουν και οι 2 κωδικοί

Τι ισχύει τώρα από τα 2,γιατί όντως υπάρχουν και οι 2 κωδικοί

αν γραφει. z520e τοτε πρεπει να σου γραφει και αυτο που σου εγραψα παραπανω. Αυτο ειναι με τον. S4, το 520

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

αν γραφει. z520e τοτε πρεπει να σου γραφει και αυτο που σου εγραψα παραπανω. Αυτο ειναι με τον. S4, το 520

Σίγουρο αυτό έτσι;:-)

Σίγουρο αυτό έτσι;:-)

Μολις τσεκαρα το χαρτι που κρατησα απο το s3 και γραφει z560e και απο κατω σκετο dual core, αρα ισχυουν τα προηγουμενα. ; )

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά, μην τρελαίνεστε με τις επιδοσεις, ξερετε οτι στους καιρους που ζουμε τα specs αλλαζουν με καταιγιστικους ρυθμους και νεα, ολο και πιο γρηγορα, τσιπ κυκλοφορουν συνεχως. Αρα, κτγμ, μικρη σημασια εχουν οι διαφορες S3 και S4, και τα δυο τσιπ ειναι ταχυτατα για καθημερινη συνηθη χρηση. Εξ αλλου και ο S4 φανταζει προβατο μπροστα στο νεο θηριο που ετοιμασε η Qualcomm και προκειται να μπει στην παραγωγη τους επομενους μηνες, μιλαω βεβαια για τον S4 Pro που στα πρωτα πρωιμα benchmarks κυριολεκτικα τιναζει τον συναγωνισμό στον αέρα, ακομα και τον νεοτερο Exynos της Samsung. Μην χολοσκατε λοιπον για τον S4 γιατι σε λιγους μηνες θα ειστε πολυ πισω σε επιδοσεις, και κατα χειμωνα βλεπω να σκαει μυτη και το "ανανεωμενο" One S με τον S4 Pro και ...αντε γεια.

Παιζουμε το παιχνιδι τους, αν καταλαβατε, οποτε ηρεμηστε, χαρειτε το κινητο σας και οικονομια στα λεφτα σας (εκτος και αν σας περισσευουν...)

Edited by Red_Dawn

Παιδια στην μπροστινη καμερα δεν λειτουργει το φλασ ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Και εγώ συμφωνώ ότι το htc συμφέρει περισσότερο. Και ένας φίλος που πήρε το sIII μετά από λίγο καιρό σκεύτεται να επιστρέψει σε htc one. Το sIII έχει πιό εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείς ελάχιστα, αλλά την πλαστική κατασκευή την έχεις στο χέρι κάθε ημέρα. Σε αυτό προσθέστε την καλύτερη υποστήριξη Ελληνικών όπως η έξυπνη κλήση με αναζήτηση ονομάτων από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου η το διαδραστικό πληκτρολόγιο που λειτουργεί άψογα με Ελληνικά, ενώ στο sIII λειτουργούν μόνο αν το κινητό και τα ονόματα είναι στα Αγγλικά (το δοκίμασα στο Πλαίσιο). Τα htc γενικά πιστεύω ότι έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής μετά το iPhone 4s. Όσο για τις αναβαθμήσεις, έχετε δει κάθε πότε βγάζει αναβάθμηση η sony;

Και εγώ συμφωνώ ότι το htc συμφέρει περισσότερο. Και ένας φίλος που πήρε το sIII μετά από λίγο καιρό σκεύτεται να επιστρέψει σε htc one. Το sIII έχει πιό εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείς ελάχιστα, αλλά την πλαστική κατασκευή την έχεις στο χέρι κάθε ημέρα. Σε αυτό προσθέστε την καλύτερη υποστήριξη Ελληνικών όπως η έξυπνη κλήση με αναζήτηση ονομάτων από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου η το διαδραστικό πληκτρολόγιο που λειτουργεί άψογα με Ελληνικά, ενώ στο sIII λειτουργούν μόνο αν το κινητό και τα ονόματα είναι στα Αγγλικά (το δοκίμασα στο Πλαίσιο). Τα htc γενικά πιστεύω ότι έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής μετά το iPhone 4s. Όσο για τις αναβαθμήσεις, έχετε δει κάθε πότε βγάζει αναβάθμηση η sony;

Το μονο που με κραταει για την ωρα ειναι η μικρη του χωρητικοτητα, μολις 10 γιγα στον χρηστη.

Κατα τσ αλλα η εμπειρια χρησης του ηταν τελικα ανωτερη, οσο και αν κανει εντθπωση σε καποιους.

Κσλυτερο browsing. και μεγαλυτερη γραμματοσειρα παντου.

Καμερα με περισσοτερες ευκολιες κλπ.

Καποια μερα θα κανω ενα vs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

καλημερα συναδελφοι και απο εμενα, είμαι πλεον και εγω κατοχος από την περασμενη Παρσακευη ενος HTC ONE S. Το κινητό το πήρα ελαφρως μεταχειρισμενο απο ενα καταστημα στο κέντρο, είναι εισαγωγης αλλα οχι T-mobile, VD και τετοια αλλα ελευθερο, φοραει τον S4 αλλα φοραει και μια περιερη ROM όχι την ελληνικη, ενω είχε ελληνικό μενου. Επειδή προτιμώ τα εληννικά specs το εδωσα πίσω στο service για να μου βάλουν την ελληνικη και σημερα θα το πάρω, γενικά είναι πολύ καλό αλλα όντως τρωει την μπαταρια μπαμ μπαμ, ισως όμως λόγω της ξένης ROM όπως μου είπαν στο συνεργειο.
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Το έχει πάρει κάποιος από cosmote για να μας πει αν το δίνει με τον S4 ή S3....?

Επίσης, μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος οτι η cosmote το δίνει unbranded..?

Ευχαριστώ!

Δυστυχώς όλα σχεδόν τα καταστήματά έχουν one s με τον s3

Είδα και πλαίσιό χτες.

Το κουτί του λέει μόνο dual core

Είδα και πλαίσιό χτες.

υπαρχει μια περιπτωση να εχει το city shop ασημενιο με s4.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά οποίος ξέρει έγκυρα κάποιο κατάστημά πού να το έχει με s4 ας το πει

Είδα και πλαίσιό χτες.

Μάλιστα...είχα σαν εναλλακτικό το πλαίσιο αλλά και αυτό από οτι λέτε είναι με S3... :(

Αν μπορείτε να αναφέρετε καταστήματα με S4....όπως λέει και ο από πάνω φίλος....!

Μάλιστα...είχα σαν εναλλακτικό το πλαίσιο αλλά και αυτό από οτι λέτε είναι με S3... :(

Αν μπορείτε να αναφέρετε καταστήματα με S4....όπως λέει και ο από πάνω φίλος....!

καλα ρε παιδια αφου λετε πως δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες αναμεσα στους δυο επεξεργαστες προς τι ολος αυτος ο ντορος?