Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ που το έχω καμιά 15αριά ημέρες, δεν μου έχει κάνει το παραμικρό, βέβαια 2 φορές την εβδομάδα του κάνω ένα restart , έτσι για να νοιώθει :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θεωρητικά είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν, τώρα αυτό πόσο γρήγορα θα γίνει, είναι ένα μείζων πρόβλημα κυρίως για την HTC hellas. Ωστόσο, επειδή εγώ προτίμησα το γκρι μεταλλικό, καλύτερο να σου απαντήσει ένας κάτοχος που πήρε την συσκευή σε μαύρο χρώμα.
Tελικα υπαρχει θεμα με το servis της htc? (arvato).Ακουω διαφορα τελευταια και με φρεναρει αυτο...!!!

Το εχω 2 μηνες ,

δεν μου εχει κολησει ποτε,

εαν σου τυχει πατας συνεχεια το κουμπι ενεργοποιησης και κανει restart

Αν "ακουει" το κουμπι.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Tελικα υπαρχει θεμα με το servis της htc? (arvato).Ακουω διαφορα τελευταια και με φρεναρει αυτο...!!!

Πριν περίπου 9 μήνες είχα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με ένα WP τηλέφωνο HTC και πραγματικά η εξυπηρέτηση και ο χρόνος παράδοσης της συσκευής έπειτα από την επισκευή που ήταν απλώς μια αλλαγή εμπρόσθιας πρόσοψης, ήταν ότι χειρότερο.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Πριν περίπου 9 μήνες είχα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με ένα WP τηλέφωνο HTC και πραγματικά η εξυπηρέτηση και ο χρόνος παράδοσης της συσκευής έπειτα από την επισκευή που ήταν απλώς μια αλλαγή εμπρόσθιας πρόσοψης, ήταν ότι χειρότερο.

Καταλαβα!!! Και το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χτυπησει την πορτα η αναγκη για το servis...ειναι πολυ σημαντικο μειον αυτο για την htc και συνεπως για τις συσκευες της

Νομιζω απο θεματα service καμμια εταιρια δεν διεκδικει δαφνες....Ολες ειναι απαραδεκτες..

Μια φορα χρειαστηκα να παω το απλο desire στο παλιο service της htc που δεν δουλευαν τα κουμπακια αυξομειωσης ηχου και μου το κρατησαν μια βδομαδα.

Παντος η χειροτερη ολων πρεπει να ειναι η Vodafone με τα Iphone της.

Η δε καραμελλα που λεεν "υγρασια" ειναι η αδυμανα ολων τους.Οταν μιλαω στο κινητο και ειμαι ιδρωμενος το βαζω σε ανοιχτη ακοροαση και μακρυα απο το αυτι μου.

Φιλικά Γιάννης

Νομιζω απο θεματα service καμμια εταιρια δεν διεκδικει δαφνες....Ολες ειναι απαραδεκτες..

Μια φορα χρειαστηκα να παω το απλο desire στο παλιο service της htc που δεν δουλευαν τα κουμπακια αυξομειωσης ηχου και μου το κρατησαν μια βδομαδα.

Παντος η χειροτερη ολων πρεπει να ειναι η Vodafone με τα Iphone της.

Η δε καραμελλα που λεεν "υγρασια" ειναι η αδυμανα ολων τους.Οταν μιλαω στο κινητο και ειμαι ιδρωμενος το βαζω σε ανοιχτη ακοροαση και μακρυα απο το αυτι μου.

Βγαινουμε off topik τωρα αλλα να σου πω οτι τα 4 τελευταια κινητα μου ηταν samsung και στα 2 απο αυτα χρειαστηκε να αλλαξω πλακετα (τυχαιο??) και το servis τους ηταν αμεσο και αψογο,το ενα το πηρα μετα απο 5 μερες και το αλλο μετα απο 3.Το θεμα ειναι οτι θελω αυτη τη φορα να παρω htc (δεν εχω ξαναπαρει) και με προβληματιζει το θεμα του servis.Πιθανον να μην χρειαστει βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις

Να υποθεσω οτι μολις παρω το κινητο μπορω να κανω τις ρυθμισεις και να περασω εφαρμογες πριν βαλω καρτα sim μεσα ?

Οτι εχω στην καρτα sd του desire S που εχω τωρα και τις εχω και στο pc πως μπορω να τις περασω στην ενσωματομενη μνημη του κινητου ?

Βackup μπορω να παρω απο την ενσωματομενη μνημη ? Την βλεπει σαν δισκο οπως στα desire ?

Φιλικά Γιάννης

Να υποθεσω οτι μολις παρω το κινητο μπορω να κανω τις ρυθμισεις και να περασω εφαρμογες πριν βαλω καρτα sim μεσα ?

Οτι εχω στην καρτα sd του desire S που εχω τωρα και τις εχω και στο pc πως μπορω να τις περασω στην ενσωματομενη μνημη του κινητου ?

Βackup μπορω να παρω απο την ενσωματομενη μνημη ? Την βλεπει σαν δισκο οπως στα desire ?

Μπορείς να το κάνεις setup χωρίς να βάλεις την κάρτα sim μέσα. Την ενσωματωμένη μνήμη του κινητού τη βλέπεις κανονικά απο το pc σαν δίσκο μόλις το συνδέσεις και διαλέξεις την αντίστοιχη επιλογή.

Τρίτη εβδομάδα συμβιωσης με το One S

Tαχυτητα τρομερη, ουτε ενα κολλημα και ουτε το παραμικρο ξεφλούδισμα στο μαυρο κινητο μου !!! :rolleyes:

Λετε να ειμαι Γκαστόνε ? να επεσα σε νεα βελτιωμενη παρτιδα ? ή απλα θα μου 'ρθει η παντοφλα αργοτερα ? :vava:

Τρίτη εβδομάδα συμβιωσης με το One S

Tαχυτητα τρομερη, ουτε ενα κολλημα και ουτε το παραμικρο ξεφλούδισμα στο μαυρο κινητο μου !!! :rolleyes:

Λετε να ειμαι Γκαστόνε ? να επεσα σε νεα βελτιωμενη παρτιδα ? ή απλα θα μου 'ρθει η παντοφλα αργοτερα ? :vava:

Μάλλον για Γκαστόνε σε κόβω. Για πές μας τι σειρά είναι , εμένα είναι ΗΤ25 κι έχει κάνει 2 απειροελάχιστα, ένα λίγο αριστερά από το κέντρο κι ένα τέρμα δεξιά που με το ζόρι το διακρίνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μάλλον για Γκαστόνε σε κόβω. Για πές μας τι σειρά είναι , εμένα είναι ΗΤ25 κι έχει κάνει 2 απειροελάχιστα, ένα λίγο αριστερά από το κέντρο κι ένα τέρμα δεξιά που με το ζόρι το διακρίνεις.

Και μενα HT25 ειναι, το καταστημα που το πηρα μου ειπε οτι το παρέλαβαν το πρωτο 10ημερο του Ιουνιου. Αν ισχυει κατι τετοιο (αμα θελουμε τους πιστευουμε), λετε να ειναι καμμια καινουρια βελτιωμενη παρτιδα ?

Στις φωτογραφίες... πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει...

Άλμπουμ;;; :confused:

Νομίζω μόνον μέσω υπολογιστή. Εναλλακτικά κατέβασε το Quick Pic να βρεις την υγειά σου. Φτιάχνεις φακέλους με κάποιον file manager και στο εμφανίζει μετά αυτόματα, ενώ στον μαμίσιο όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πολύ καλό το προγραμματάκι, ευχαριστώ!

Το μόνο "πρόβλημα"... είναι ότι δεν μπορώ να το βάλω σαν αρχική οθόνη (όπως πχ είχα πριν με το εργοστασιακό).

Μικρό το κακό βέβαια, μιας και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου με το προηγούμενο έτσι και αλλιώς!

Πολύ καλό το προγραμματάκι, ευχαριστώ!

Το μόνο "πρόβλημα"... είναι ότι δεν μπορώ να το βάλω σαν αρχική οθόνη (όπως πχ είχα πριν με το εργοστασιακό).

Μικρό το κακό βέβαια, μιας και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου με το προηγούμενο έτσι και αλλιώς!

Ποιο δεν μπορείς να βάλεις αρχική οθόνη, με μπέρδεψες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μόνο σαν συντόμευση το δείχνει.

Εκείνο το μικροσκοπικό εικονίδιο δηλαδή :lol:

Δεν ξέρω πώς λέγεται αυτό, αλλά το εργοστασιακό πρόγραμμα το είχα σε μια από τις 7 αρχικές οθόνες και άνοιγε κατευθείαν σε όλη την οθόνη.

Το One s ποσες αρχικες οθονες εχει παιδια ?

Φιλικά Γιάννης

7.

Αυτές δε λέμε;; Την κεντρική και από 3 εκατέρωθεν.

Ναι αυτο εννουσα...Ιδιο με το desire S που θα αποχωριστω

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Παιδιά όποιος έχει την δυνατότητα, μπορεί να δοκιμάσει εαν το HTC ONE S υποστηρίζει USB on the GO.
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες εχω καταληξει στο συγκεκριμενο κινητο. το μονο που με απασχολει ειναι να παρω μοντελο με s4 επεξεργαστη (οτιδηποτε διαφορετικο δεν θα το δεχτω και θα το επιστρεψω, μιας και το θεωρω κοροιδια). ρωταω μαγαζια για επιβεβαιωση, αλλα πολλα απ αυτα δεν γνωριζουν, γιατι εξαρταται απο τον προμηθευτη τους.

μπορει καποιος που εχει αγορασει προσφατα το γκρι, με τον s4 να με ενημερωσει απο που το πηρε? εστω και σε πμ, για να μην κανουμε διαφημιση...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.