giannis12a Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Κι εγώ που το έχω καμιά 15αριά ημέρες, δεν μου έχει κάνει το παραμικρό, βέβαια 2 φορές την εβδομάδα του κάνω ένα restart , έτσι για να νοιώθει :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Θεωρητικά είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν, τώρα αυτό πόσο γρήγορα θα γίνει, είναι ένα μείζων πρόβλημα κυρίως για την HTC hellas. Ωστόσο, επειδή εγώ προτίμησα το γκρι μεταλλικό, καλύτερο να σου απαντήσει ένας κάτοχος που πήρε την συσκευή σε μαύρο χρώμα.Tελικα υπαρχει θεμα με το servis της htc? (arvato).Ακουω διαφορα τελευταια και με φρεναρει αυτο...!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Το εχω 2 μηνες , δεν μου εχει κολησει ποτε, εαν σου τυχει πατας συνεχεια το κουμπι ενεργοποιησης και κανει restart Αν "ακουει" το κουμπι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Αν "ακουει" το κουμπι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το κρατάς πατημένο για 10". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Tελικα υπαρχει θεμα με το servis της htc? (arvato).Ακουω διαφορα τελευταια και με φρεναρει αυτο...!!! Πριν περίπου 9 μήνες είχα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με ένα WP τηλέφωνο HTC και πραγματικά η εξυπηρέτηση και ο χρόνος παράδοσης της συσκευής έπειτα από την επισκευή που ήταν απλώς μια αλλαγή εμπρόσθιας πρόσοψης, ήταν ότι χειρότερο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Πριν περίπου 9 μήνες είχα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με ένα WP τηλέφωνο HTC και πραγματικά η εξυπηρέτηση και ο χρόνος παράδοσης της συσκευής έπειτα από την επισκευή που ήταν απλώς μια αλλαγή εμπρόσθιας πρόσοψης, ήταν ότι χειρότερο. Καταλαβα!!! Και το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χτυπησει την πορτα η αναγκη για το servis...ειναι πολυ σημαντικο μειον αυτο για την htc και συνεπως για τις συσκευες της Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Νομιζω απο θεματα service καμμια εταιρια δεν διεκδικει δαφνες....Ολες ειναι απαραδεκτες.. Μια φορα χρειαστηκα να παω το απλο desire στο παλιο service της htc που δεν δουλευαν τα κουμπακια αυξομειωσης ηχου και μου το κρατησαν μια βδομαδα. Παντος η χειροτερη ολων πρεπει να ειναι η Vodafone με τα Iphone της. Η δε καραμελλα που λεεν "υγρασια" ειναι η αδυμανα ολων τους.Οταν μιλαω στο κινητο και ειμαι ιδρωμενος το βαζω σε ανοιχτη ακοροαση και μακρυα απο το αυτι μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Νομιζω απο θεματα service καμμια εταιρια δεν διεκδικει δαφνες....Ολες ειναι απαραδεκτες.. Μια φορα χρειαστηκα να παω το απλο desire στο παλιο service της htc που δεν δουλευαν τα κουμπακια αυξομειωσης ηχου και μου το κρατησαν μια βδομαδα. Παντος η χειροτερη ολων πρεπει να ειναι η Vodafone με τα Iphone της. Η δε καραμελλα που λεεν "υγρασια" ειναι η αδυμανα ολων τους.Οταν μιλαω στο κινητο και ειμαι ιδρωμενος το βαζω σε ανοιχτη ακοροαση και μακρυα απο το αυτι μου. Βγαινουμε off topik τωρα αλλα να σου πω οτι τα 4 τελευταια κινητα μου ηταν samsung και στα 2 απο αυτα χρειαστηκε να αλλαξω πλακετα (τυχαιο??) και το servis τους ηταν αμεσο και αψογο,το ενα το πηρα μετα απο 5 μερες και το αλλο μετα απο 3.Το θεμα ειναι οτι θελω αυτη τη φορα να παρω htc (δεν εχω ξαναπαρει) και με προβληματιζει το θεμα του servis.Πιθανον να μην χρειαστει βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Να υποθεσω οτι μολις παρω το κινητο μπορω να κανω τις ρυθμισεις και να περασω εφαρμογες πριν βαλω καρτα sim μεσα ? Οτι εχω στην καρτα sd του desire S που εχω τωρα και τις εχω και στο pc πως μπορω να τις περασω στην ενσωματομενη μνημη του κινητου ? Βackup μπορω να παρω απο την ενσωματομενη μνημη ? Την βλεπει σαν δισκο οπως στα desire ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Να υποθεσω οτι μολις παρω το κινητο μπορω να κανω τις ρυθμισεις και να περασω εφαρμογες πριν βαλω καρτα sim μεσα ? Οτι εχω στην καρτα sd του desire S που εχω τωρα και τις εχω και στο pc πως μπορω να τις περασω στην ενσωματομενη μνημη του κινητου ? Βackup μπορω να παρω απο την ενσωματομενη μνημη ? Την βλεπει σαν δισκο οπως στα desire ? Μπορείς να το κάνεις setup χωρίς να βάλεις την κάρτα sim μέσα. Την ενσωματωμένη μνήμη του κινητού τη βλέπεις κανονικά απο το pc σαν δίσκο μόλις το συνδέσεις και διαλέξεις την αντίστοιχη επιλογή. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Τρίτη εβδομάδα συμβιωσης με το One S Tαχυτητα τρομερη, ουτε ενα κολλημα και ουτε το παραμικρο ξεφλούδισμα στο μαυρο κινητο μου !!! :rolleyes: Λετε να ειμαι Γκαστόνε ? να επεσα σε νεα βελτιωμενη παρτιδα ? ή απλα θα μου 'ρθει η παντοφλα αργοτερα ? :vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Τρίτη εβδομάδα συμβιωσης με το One S Tαχυτητα τρομερη, ουτε ενα κολλημα και ουτε το παραμικρο ξεφλούδισμα στο μαυρο κινητο μου !!! :rolleyes: Λετε να ειμαι Γκαστόνε ? να επεσα σε νεα βελτιωμενη παρτιδα ? ή απλα θα μου 'ρθει η παντοφλα αργοτερα ? :vava: Μάλλον για Γκαστόνε σε κόβω. Για πές μας τι σειρά είναι , εμένα είναι ΗΤ25 κι έχει κάνει 2 απειροελάχιστα, ένα λίγο αριστερά από το κέντρο κι ένα τέρμα δεξιά που με το ζόρι το διακρίνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μάλλον για Γκαστόνε σε κόβω. Για πές μας τι σειρά είναι , εμένα είναι ΗΤ25 κι έχει κάνει 2 απειροελάχιστα, ένα λίγο αριστερά από το κέντρο κι ένα τέρμα δεξιά που με το ζόρι το διακρίνεις. Και μενα HT25 ειναι, το καταστημα που το πηρα μου ειπε οτι το παρέλαβαν το πρωτο 10ημερο του Ιουνιου. Αν ισχυει κατι τετοιο (αμα θελουμε τους πιστευουμε), λετε να ειναι καμμια καινουρια βελτιωμενη παρτιδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Στις φωτογραφίες... πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει... Άλμπουμ;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Στις φωτογραφίες... πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει... Άλμπουμ;;; :confused: Νομίζω μόνον μέσω υπολογιστή. Εναλλακτικά κατέβασε το Quick Pic να βρεις την υγειά σου. Φτιάχνεις φακέλους με κάποιον file manager και στο εμφανίζει μετά αυτόματα, ενώ στον μαμίσιο όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Πολύ καλό το προγραμματάκι, ευχαριστώ! Το μόνο "πρόβλημα"... είναι ότι δεν μπορώ να το βάλω σαν αρχική οθόνη (όπως πχ είχα πριν με το εργοστασιακό). Μικρό το κακό βέβαια, μιας και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου με το προηγούμενο έτσι και αλλιώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Πολύ καλό το προγραμματάκι, ευχαριστώ! Το μόνο "πρόβλημα"... είναι ότι δεν μπορώ να το βάλω σαν αρχική οθόνη (όπως πχ είχα πριν με το εργοστασιακό). Μικρό το κακό βέβαια, μιας και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου με το προηγούμενο έτσι και αλλιώς! Ποιο δεν μπορείς να βάλεις αρχική οθόνη, με μπέρδεψες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Μόνο σαν συντόμευση το δείχνει. Εκείνο το μικροσκοπικό εικονίδιο δηλαδή :lol: Δεν ξέρω πώς λέγεται αυτό, αλλά το εργοστασιακό πρόγραμμα το είχα σε μια από τις 7 αρχικές οθόνες και άνοιγε κατευθείαν σε όλη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Το One s ποσες αρχικες οθονες εχει παιδια ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 7. Αυτές δε λέμε;; Την κεντρική και από 3 εκατέρωθεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 7. Αυτές δε λέμε;; Την κεντρική και από 3 εκατέρωθεν. Ναι αυτο εννουσα...Ιδιο με το desire S που θα αποχωριστω Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Παιδιά το Ceramic είναι το μαύρο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfr Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ναι μαυρο.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Παιδιά όποιος έχει την δυνατότητα, μπορεί να δοκιμάσει εαν το HTC ONE S υποστηρίζει USB on the GO. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 παιδες εχω καταληξει στο συγκεκριμενο κινητο. το μονο που με απασχολει ειναι να παρω μοντελο με s4 επεξεργαστη (οτιδηποτε διαφορετικο δεν θα το δεχτω και θα το επιστρεψω, μιας και το θεωρω κοροιδια). ρωταω μαγαζια για επιβεβαιωση, αλλα πολλα απ αυτα δεν γνωριζουν, γιατι εξαρταται απο τον προμηθευτη τους. μπορει καποιος που εχει αγορασει προσφατα το γκρι, με τον s4 να με ενημερωσει απο που το πηρε? εστω και σε πμ, για να μην κανουμε διαφημιση... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts