Jump to content

DVD Authoring and stuff...

filippos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τότε που πείρα το DVD-RW της Plextor άρχισα να ασχολούμαι με την δημιουργία δικών μου βίντεο DVD (απο βιντεοκάμερα).

Εκεί που πραγματικά κολλάω είναι στο τελευταίο στάδιο. Στο στάδιο δημιουργίας του DVD μιας και δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποιο καλό πρόγραμμα που να πέρνει τα αρχεία βίντεο και να τα γράφει στον δίσκο DVD (στο κατάλληλο format).

Δεν κάνω λόγο για δυνατότητα προσθήκης Dolby SR ή πολλών υπότιτλων.

Μήπως ζητάω πολλά;

Ποιός μπορεί να δώσει τα φώτα του;

Που μπορώ να βρώ ένα τέτοιο πρόγραμμα; (σε CD)

[ f i l i p p o s ]

Για πρόγραμμα dvd authoring το κορυφαίο για εμένα είναι το dvd architect θα το βρείς στο δίκτυο μαζί με τα 'απαραίτητα'

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

το βρήκα αλλά είναι πολύ ακριβό... και φαντάζομαι θα είναι πολύ μεγάλο για να το κατεβάσω απο 56Κ γραμμή...

[ f i l i p p o s ]

Ναι, το εχω εγκαταστησει αλλά ειναι ασταθές και δεν έχει πολλές δυνατότητες. Ασε που στο τελευταίο dvd που θέλω να δημιουργήσω κολάει το rendering στο 9ο λεπτό και υποχρεωτικά το σταματάω.

[ f i l i p p o s ]

Εγώ χρησιμοποιώ το tmpg dvd author και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Είναι εύκολο στην χρήση του και με αρκετές δυνατότητες.

http://www.pegasys-inc.com.

Και κάτι άλλο που αφορά έμμεσα το θέμα.

Έχω παλιές σειρές απο την τηλεόραση σε VHS (πχ παντρεμένοι με παιδιά απο το MEGA, Νταντά αμεσου δράσης MEGA, Απαράδεκτοι κτλ κτλ) και θέλω να τις μεταφέρω στο DVD. Έχετε να μου προτείνετε κάρτα ΜΟΝΟ για Video In σε RCA ή S-Video . ΔEN ενδιαφέρομαι για κάρτα TV γιατί έχω την Pinnacle Studio PCTVpro η οποία έχει μονο είσοδο coaxial.

[ f i l i p p o s ]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος filippos (31 Μάι. 2004 , 14:49)

Και κάτι άλλο που αφορά έμμεσα το θέμα.

Έχω παλιές σειρές απο την τηλεόραση σε VHS (πχ παντρεμένοι με παιδιά απο το MEGA, Νταντά αμεσου δράσης MEGA, Απαράδεκτοι κτλ κτλ) και θέλω να τις μεταφέρω στο DVD. Έχετε να μου προτείνετε κάρτα ΜΟΝΟ για Video In σε RCA ή S-Video . ΔEN ενδιαφέρομαι για κάρτα TV γιατί έχω την Pinnacle Studio PCTVpro η οποία έχει μονο είσοδο coaxial.

Τι είδους κάμερα έχεις?Αν έχεις κάποια κάμερα (π.χ. sony) ή άλλη που να έχει video in μπορείς να γράψεις από το vhs video στην κάμερα και μετά να το περάσεις στο pc.Προσωπικά έχω υιοθετήσει αυτή την λύση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Ευχαριστώ... μέχρι στιγμής το DVD architect είναι το καλύτερο. Μου έκανε dvd authoring ακόμα και σε ημικατεστραμένα/ανολοκλοίρωτα αρχεία mpeg ενώ όσα άλλα προγράμματα δοκίμασα δεν μπορούσαν καν να ανοίξουν τα αρχεία αυτά.

[ f i l i p p o s ]

• 5 months later...
background video gia ta menu (apo ayta pou exoun ta paketa dvd authoring mazi tous px ta xaotika ) pou 8a broume na katevasoume?

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110