filippos Δημοσιεύτηκε May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2004 Απο τότε που πείρα το DVD-RW της Plextor άρχισα να ασχολούμαι με την δημιουργία δικών μου βίντεο DVD (απο βιντεοκάμερα). Εκεί που πραγματικά κολλάω είναι στο τελευταίο στάδιο. Στο στάδιο δημιουργίας του DVD μιας και δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποιο καλό πρόγραμμα που να πέρνει τα αρχεία βίντεο και να τα γράφει στον δίσκο DVD (στο κατάλληλο format). Δεν κάνω λόγο για δυνατότητα προσθήκης Dolby SR ή πολλών υπότιτλων. Μήπως ζητάω πολλά; Ποιός μπορεί να δώσει τα φώτα του; Που μπορώ να βρώ ένα τέτοιο πρόγραμμα; (σε CD) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Για πρόγραμμα dvd authoring το κορυφαίο για εμένα είναι το dvd architect θα το βρείς στο δίκτυο μαζί με τα 'απαραίτητα' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 το βρήκα αλλά είναι πολύ ακριβό... και φαντάζομαι θα είναι πολύ μεγάλο για να το κατεβάσω απο 56Κ γραμμή... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 H Plextor δίνει μαζί με τα DVD recorder της το Pinnacle Studio 8SE. Το έχεις κοιτάξει καθόλου ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Ναι, το εχω εγκαταστησει αλλά ειναι ασταθές και δεν έχει πολλές δυνατότητες. Ασε που στο τελευταίο dvd που θέλω να δημιουργήσω κολάει το rendering στο 9ο λεπτό και υποχρεωτικά το σταματάω. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Εγώ χρησιμοποιώ το tmpg dvd author και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Είναι εύκολο στην χρήση του και με αρκετές δυνατότητες. http://www.pegasys-inc.com. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Και κάτι άλλο που αφορά έμμεσα το θέμα. Έχω παλιές σειρές απο την τηλεόραση σε VHS (πχ παντρεμένοι με παιδιά απο το MEGA, Νταντά αμεσου δράσης MEGA, Απαράδεκτοι κτλ κτλ) και θέλω να τις μεταφέρω στο DVD. Έχετε να μου προτείνετε κάρτα ΜΟΝΟ για Video In σε RCA ή S-Video . ΔEN ενδιαφέρομαι για κάρτα TV γιατί έχω την Pinnacle Studio PCTVpro η οποία έχει μονο είσοδο coaxial. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος filippos (31 Μάι. 2004 , 14:49) Και κάτι άλλο που αφορά έμμεσα το θέμα. Έχω παλιές σειρές απο την τηλεόραση σε VHS (πχ παντρεμένοι με παιδιά απο το MEGA, Νταντά αμεσου δράσης MEGA, Απαράδεκτοι κτλ κτλ) και θέλω να τις μεταφέρω στο DVD. Έχετε να μου προτείνετε κάρτα ΜΟΝΟ για Video In σε RCA ή S-Video . ΔEN ενδιαφέρομαι για κάρτα TV γιατί έχω την Pinnacle Studio PCTVpro η οποία έχει μονο είσοδο coaxial. Τι είδους κάμερα έχεις?Αν έχεις κάποια κάμερα (π.χ. sony) ή άλλη που να έχει video in μπορείς να γράψεις από το vhs video στην κάμερα και μετά να το περάσεις στο pc.Προσωπικά έχω υιοθετήσει αυτή την λύση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Δυστηχώς η κάμερα μου έχει μονο videο out σε firewire. Δεν έχει video in. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Ena apo ta kalytera programs gia ayti ti douleia, kai poly elafry, einai to Ulead DVD Movie Factory 2....Give it a try...Tha to vreis sta gnosta ...net-shops.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Ευχαριστώ... μέχρι στιγμής το DVD architect είναι το καλύτερο. Μου έκανε dvd authoring ακόμα και σε ημικατεστραμένα/ανολοκλοίρωτα αρχεία mpeg ενώ όσα άλλα προγράμματα δοκίμασα δεν μπορούσαν καν να ανοίξουν τα αρχεία αυτά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 background video gia ta menu (apo ayta pou exoun ta paketa dvd authoring mazi tous px ta xaotika ) pou 8a broume na katevasoume? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts