ponaei8anasi Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 όταν το κινητό είναι vodafon παίρνει άλλες αναβαθμίσεις??? εμένα έχει την v10d. Μπορώ να του περάσω την v10j ???θα χάσω ρυθμίσεις ??? εγγύηση ??? Φιλε μου την v10j την παιρνουν τα 610. Εσυ θα εχεις το 610V οπου η τελευταια ειναι η v10d. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 τοτε ειναι V10D κατεβασε την απο εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=12 49 VDX/VODAFONE(GREECE_CYPRUS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω έχω το 610v οπότε περιμένω την Vodafone να βγάλει αναβάθμιση. Debrand δεν γίνετε;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 τοτε ειναι V10D κατεβασε την απο εδω http://lg-phone-firmware.c....php?id_mod=12 49 VDX/VODAFONE(GREECE_CYPRUS) Αυτη ειναι για το 610V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 κι εγω το 610v εχω αλλα φλασαρα την v10j,οδηγιες υπαρχουνε στο xda.το μονο που δεν εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα μνημης.απαραδεκτο.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 κι εγω το 610v εχω αλλα φλασαρα την v10j,οδηγιες υπαρχουνε στο xda.το μονο που δεν εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα μνημης.απαραδεκτο.:mad: Αν το εχεις κανει root κανει δουλεια το link2sd. Απλα πρεπει να φτιαξεις ενα 2o partition στην sd card σου σε fat32 μορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 σ ευχαριστω,τοειδα αλλα δεν ηθελα να κανω partition...τελικα περασα το directory bind απο το xda.για οποιον ενδιαφερεται ειναι στην ενοτητα του samsung galaxy s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 σ ευχαριστω,τοειδα αλλα δεν ηθελα να κανω partition...τελικα περασα το directory bind απο το xda.για οποιον ενδιαφερεται ειναι στην ενοτητα του samsung galaxy s. Tις περναει ολοκληρες τις εφαρμογες στην sd?γτ με το link2sd περναει καποια αρχει στην sd και σε μερικα(ashalt,real football) αλλα δεν τα δεν στελνει δεδομενα στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ναι,εξαρταται απ την εφαρμογη.αλλες πανε ολοκληρες,αλλες παλι μου αφηνει μερικα αρχεια και στην συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Εχει τυχει σε καποιον οταν παει να κανει hard reset να βγαζει secure booting error. Cause: boot certification verify. Το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα αλλα δεν μπορω να του κανω reset. Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Φιλε μου εχω κανει μονο επεναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πηγαν ολα καλα hard reset πρεπει να κανεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το ιδιο λεω. Επαναφορα ρυθμισεων.. Ειτε δοκιμασα με τον συνδυασμο κουμπιων ειτε απο τις ρυθμισεις...Τζιφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δοκίμασες να πας στην επίσημη ιστοσελίδα του κινητού, να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τα προγράμματα και τους οδηγούς και να μπεις μέσα στο pcSuite και να επιλέξεις Συσκευή->Επαναφορά επείγοντος υλικολογισμικού;; Optimus L5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 και εγω αυριο θα το εχω,αν και δεν εχω ακομα αποφασισει αν θα το κρατησω η θα το κανω ανταλαγη μαζι με το iphone 4 που εχω για κατι αλλο.... αν και αυτο το αλλο σκεφτωμαι να ειναι το SIII, η μπορει και το 4S μιας και εχω αρκετες εφαρμογες αγορασμενες απο το app store και το cydia..... απλα σκεφτωμαι μετα απο 3,5 χρονια κατοχως iphones να ριξω και μια ματια και στο Android..... απλα οι αποψης απο τους κατοχους εδω με εχουν μπερδεψει λιγο..... αξιζει με λιγα λογια,η οχι??σιγουρσα για τα λεφτα που κανει ισως ειναι μια τιμια συσκευη,αλλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δοκίμασες να πας στην επίσημη ιστοσελίδα του κινητού, να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τα προγράμματα και τους οδηγούς και να μπεις μέσα στο pcSuite και να επιλέξεις Συσκευή->Επαναφορά επείγοντος υλικολογισμικού;; Optimus L5 Το εκανα και βγαζει οτι δεν χρειαζεται η ενημερωση της εγκαταστασης...Τι στο καλο παιζει ρε γμτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το εκανα και βγαζει οτι δεν χρειαζεται η ενημερωση της εγκαταστασης...Τι στο καλο παιζει ρε γμτ; Γιατί έκανες hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν εχω καταφερει ακομα να κανω hard reset (επαναφορα εργ. ρυθμισεων) αλλα επειδη ηταν να το δωσω αυτες τις μερες το τηλ δεν ηθελα να εχει καθολλου προγραμματα/δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Α, μάλιστα. Προσπάθησες τουλάχιστον να το κάνεις χειροκίνητα; Διαγραφή προγραμματων που έβαλες μόνος με διαγραφή των προσωρινων δεδομένων, διαγραφή του λογαριασμού e-mail που συγχρονιζει το κινητό κ.α.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Α, μάλιστα. Προσπάθησες τουλάχιστον να το κάνεις χειροκίνητα; Διαγραφή προγραμματων που έβαλες μόνος με διαγραφή των προσωρινων δεδομένων, διαγραφή του λογαριασμού e-mail που συγχρονιζει το κινητό κ.α.; Χειροκινητα αμα σβησω προγραμματα και λογαριασμους γινεται αλλα ειναι παρα πολλα και γινεται κουραστικο..Ειδικα οταν φτασω να σβηνω επαφες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Τις επαφές φαντάζομαι μέσα από το pc suite της lg θα τα μεταφέρεις γρήγορα. Αυτό άλλωστε είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν όλες οι σουίτες των εταιριών με τα κινητά από τότε που τα φτιάξανε. Τώρα για τα προγραμμάτα, αν και πολλά, κανονικά θα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις->εφαρμογές και να πας να διαγράψεις τα δεδομένα στην cache. Από ότι έχω διαβάσει όμως από άλλους, στο android όταν πας να κάνεις διαγραφή του gmail με το οποίο κατεβάζεις και εγκαθηστάς τα προγράμματα, όταν γίνει η διαγραφή θα βγάλει και τα προγράμματα. Προσωπικά δεν το έχω κάνει αλλά ... δοκίμασέ το. Κι αν θες να σιγουρευτείς ψάξτο μέσω google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε ευχαριστω για την βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα. Άλλωστε κι εγώ τα κοιτάω και τα διαβάζω για να μάθω κατιτίς. Αν ξέρεις αγγλικά (αν και αρκετοί εκεί μεσα δεν ξέρουν) μπορείς να πας στο θέμα για το L5 στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 παιδια δεν γινεται διαγραφη του λογαριασμου gmail που εχουμε στην συσκευη. αυτο γινεται ΜΟΝΟ με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ω, μοντιέ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboromalako Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ρε παιδιά τι παίζει μ' αυτό το κινητό?Οτι να ναι είναι!!! Στα καλά καθούμενα χάνει το wifi...μετά απο 1 μέρα περίπου χάνει την ώρα και πάει 10-15 λεπτά πίσω...στις επαφές που έχω περάσει τραγούδια και φωτό όποτε θέλει τα εμφανίζει και όποτε θέλει χτυπάει με τον προεπιλεγμένο ήχο και χωρίς φωτό...έχω περάσει την τελευταία έκδοση... ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή να το σουτάρω να ησυχάσω??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts