Pragmatist Δημοσιεύτηκε April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2012 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά, Έχω ένα Sony Vaio VGN-NW21EF και εδώ και 6 μήνες έχω πρόβλημα με την κάμερα. Κάποιες φορές πάει να λειτουργήσει στην αρχή και ύστερα σταματάει βγάζοντας μου ένα "κόκκινο" μήνυμα πως δεν διαθέτω κάμερα. Στην αναζήτηση που πληκτρολογώ "camera driver" και όλα τα σχετικά, δεν υπάρχει τίποτα σχετικό σαν να μην είναι εγκατεστημένη. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω drivers για την κάμερα του συγκεκριμένου μοντέλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkount Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Θα σου πρότεινα το παρακάτω: 1. Απεγκατέστησε ότι πρόγραμμα έχεις που χρησιμοποιεί την camera (msn,skype,facebook camera plugin etc) 2. Επανεκκίνησε και δές εαν βλέπεις την κάμερα στο συσκευες κ εκτυπωτές. Δεν βρίσκεις driver γιατί εμπεριέχονται στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts