Jump to content

Pragmatist

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pragmatist

  1. Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά, Έχω ένα LG ARENA KM900 και πρόσφατα προσπαθούσα να κατεβάσω το "Noise Meter" ένα πρόγραμμα μέτρησης θορύβου σε dB. Από ότι κατάλαβα όμως η συσκευή μου δεν υποστήριζε αυτήν την εφαρμογή. Ρωτώντας με πληροφόρησαν ότι αυτό συμβαίνει διότι η συσκευή μου δεν έχει Android! Τι σημαίνει αυτό? Μπορώ να κατεβάσω στο κινητό κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα ώστε να είναι δυνατή η λήψη της παραπάνω εφαρμογής (Noise Meter)?
  2. Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά, Έχω ένα Sony Vaio VGN-NW21EF και εδώ και 6 μήνες έχω πρόβλημα με την κάμερα. Κάποιες φορές πάει να λειτουργήσει στην αρχή και ύστερα σταματάει βγάζοντας μου ένα "κόκκινο" μήνυμα πως δεν διαθέτω κάμερα. Στην αναζήτηση που πληκτρολογώ "camera driver" και όλα τα σχετικά, δεν υπάρχει τίποτα σχετικό σαν να μην είναι εγκατεστημένη. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω drivers για την κάμερα του συγκεκριμένου μοντέλου?
  3. Ωραία!Θα το ψάξω έτσι! Ευχαριστώ πολύ!!
  4. Ευχαριστώ πολύ!! Δεν έχω cd windows. Θα πρέπει να το αγοράσω αυτό από κάπου έτσι?
  5. Καλησπέρα σε όλους, Πριν δύο χρόνια πήρα ένα λαπτοπ sony waio χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται οι δίσκοι ανάκτησης. Κατά την αρχική του χρήση έβγαιναν μηνύματα που προειδοποιούσαν για τη δημιουργία τέτοιων δίσκων κάτι όμως που δεν έκανα γιατί δεν είχα τη σχετική γνώση. Τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει μία "καθυστέρηση" στις λειτουργίες του και η ενσωματωμένη κάμερά του δε λειτουργεί. Καθηγητής πληροφορικής μου είπε ότι πιθανόν να ευθύνεται ιος γι'αυτό. Πώς μπορώ εγώ τώρα να κάνω format? Πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη για να μου το κάνουν?
  6. Καλησπέρα! Η μουσική μου θυμίζει αρκετά το στιλ του Yann Tiersen. Ίσως να είναι δικό του κομμάτι. Δεν ξέρω όμως. Κι εγώ το ψάχνω. Οπότε μπορείς να κοιτάξεις δικά του κομμάτια.
×
×
  • Create New...