fanatikos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Ευχαριστω.Σε google play δεν εχει κατι ? Εγω δεν βρηκα παρα μονο live. Γιαννη δεν ψαχνεις καλα! :) https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamstep.wphonemobile9com Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το zedge. Ειναι free και εχει τεράστια ποικιλια που ανανεώνεται συνεχως. Και οχι μονο wallpapers. ;) Edited May 22, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Το ΗΟΧ+ παίρνει τις αναβαθμίσεις που δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα; Είναι θέμα η απόφαση, λόγω κόστους, να πάρω το One αλλά αφού ανακοινώθηκε ότι θα πάρει το ΗΟΧ την τελευταία έκδοση το σκέφτομαι, όπου σε αυτήν την περίπτωση υπολογίζω το ΗΟΧ+ για το θέμα με την μπαταρία Το Φεβρουάριο που το αγόρασα, μόλις το συγχρόνισα με το google account μου, μου ήρθαν 2 αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Αξιζει πλεον για αγορα ; Διαβαζα στα αντιστοιχα θεματα της LG οτι το HOX εχει πλεον καινουργιους nvidia drivers κτλ, ισχυουν ολα αυτα ; Απο αυτονομια σε τι επιπεδα κινειται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εξαρταται τι θελεις. Εγω αν αγοραζα καινουργιο, θα επελεγα το HOX κυριως λογω εμφανισης, μια και στα ιδια λεφτα υπαρχει το LG Optimus G που ειναι πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εξαρταται τι θελεις. Εγω αν αγοραζα καινουργιο, θα επελεγα το HOX κυριως λογω εμφανισης, μια και στα ιδια λεφτα υπαρχει το LG Optimus G που ειναι πιο γρηγορο Aν μπορουσες να μου απαντησεις και στις υπολοιπες ερωτησεις, θα το εκτιμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Αξιζει πλεον για αγορα ; Διαβαζα στα αντιστοιχα θεματα της LG οτι το HOX εχει πλεον καινουργιους nvidia drivers κτλ, ισχυουν ολα αυτα ; Απο αυτονομια σε τι επιπεδα κινειται ; Νομίζω ότι σήμερα αξίζει κάτι λίγο πάνω από € 500. Quad core στα 1,7 με μπαταρία στα 2100 και εμφάνιση super. H οθόνη είναι καταπληκτική. Και για όσους τους αρέσει το sense είναι μονόδρομος. Αν βάλεις άλλα 2 κατοστάρικα πας το One. Όσον αφορά την αυτονομία, εγώ δε μπορώ να σου πω, γιατί μου τελειώνει σε μισή ημέρα, λόγω δουλειάς και πολλών κλήσεων gsm και voip. Εξαρταται τι θελεις. Εγω αν αγοραζα καινουργιο, θα επελεγα το HOX κυριως λογω εμφανισης, μια και στα ιδια λεφτα υπαρχει το LG Optimus G που ειναι πιο γρηγορο Συμφωνώ με το φίλο. Edited May 23, 2013 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Χωρίς να θέλω να κάνω vs κινητών, αυτο σκέφτομαι και εγώ. Θα ήθελα το One αλλά τα €200 παραπάνω είναι θέμα. Απο ότι έχω δει απο site εξωτερικού παίρνεις το ΗΟΧ+ μαύρο 64GB στην τιμή που εδώ βρίκσεις το άρπρο 16GB ΗΟΧ, οπότε πιστεύω ότι ακόμη αξίζει. Αν πάρει και τις τελευταίες αναβαθμίσεις γιατί όχι. Περιμένω να δω και το Μ4 που το υπολογίζω ίδια τιμή, αλλά αν δεν κάνω λάθος θα είναι διπυρήνο, μνήμη θα έχει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Καλημερα...Θελω να απενεργοποιησω το αυτοματο update σε μαι εφαρμογη τον messneger για facebook Στο forum στο αντιστοιχο θεμα για googlepay μου ειπαν τα παιδια να μπω στην οθονη της εφαρμογης και απο το πληκτρο μενου της συσκευης να κανω τις καταλληλες ρυθμισεις. Οταν μπαινω λοιπον τα τρια κατω πληκτρα δεν ειναι κανενα για μενου...Ειναι για back , αρχικη οθονη τα δυο δεξια και το αριστερο με παει σε προσφατες εφαρμογες. Κανω κατι λαθος ? Ευχαριστω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4714371#post4714371 Edited May 24, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις για το τι θες να κάνει το κουμπί που σε πάει στις πρόσφατες εφαρμογές . Έτσι όταν επιλέξεις να πατάς το κουμπί μια φορά και να ανοίγει το μενού και παρατεταμένα να σε πηγαίνει στος πρόσφατες εφαρμογές θα στο βγάλει . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις για το τι θες να κάνει το κουμπί που σε πάει στις πρόσφατες εφαρμογές . Έτσι όταν επιλέξεις να πατάς το κουμπί μια φορά και να ανοίγει το μενού και παρατεταμένα να σε πηγαίνει στος πρόσφατες εφαρμογές θα στο βγάλει . Ευχαριστω.Και απο που το κανουμε αυτη την ρυθμιση ? Πηγα στις ρυθμισεις /Οθονη, κινησεις δαχτυλων/Κουμπι προσφστες εφαρμογες αλλα οποια επιλογη κι αν εβαλα απο τις 3 δεν ελιτουργει σαν μενου συσκευης. Σε μια απο τις 3 που λεει για μενου λειτουργει σαν μενου γενικων ρυθμισεων εφαρμογων googleplay Edited May 24, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλημερα...Θελω να απενεργοποιησω το αυτοματο update σε μαι εφαρμογη τον messneger για facebook Στο forum στο αντιστοιχο θεμα για googlepay μου ειπαν τα παιδια να μπω στην οθονη της εφαρμογης και απο το πληκτρο μενου της συσκευης να κανω τις καταλληλες ρυθμισεις. Οταν μπαινω λοιπον τα τρια κατω πληκτρα δεν ειναι κανενα για μενου...Ειναι για back , αρχικη οθονη τα δυο δεξια και το αριστερο με παει σε προσφατες εφαρμογες. Κανω κατι λαθος ? Ευχαριστω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4714371#post4714371 Θα πας στο Play Store, θα βρεις την εφαρμογή του messenger και θα ξετικάρεις το "αυτόματη αναβάθμιση".. Επί τη ευκαιρία τι έκανες με το screen protector? Ήρθε? Εγώ αρχές Ιουνίου θα κατέβω προς τα κάτω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Θα πας στο Play Store, θα βρεις την εφαρμογή του messenger και θα ξετικάρεις το "αυτόματη αναβάθμιση".. Επί τη ευκαιρία τι έκανες με το screen protector? Ήρθε? Εγώ αρχές Ιουνίου θα κατέβω προς τα κάτω.. Απο το pc ή απο το κινητο να παω στο Play store (Googleplay)? Δεν βλεπω να εχει κουτι για αναβαθμιση αυτοματη ή οχι. Με τα screen protector ηρθαν το πρωτο δεν το καταφερε η κορη μου αλλα το δευτερο ειναι μια χαρα.Αφηνει ενα κενο μικρο κουτακι επανω αριστερα διπλα εκει που γραφει htc η συσκευη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι να κάνω root το HOX που έχω. Εμένα με ενδιαφέρει απλά για 4 λόγους. 1. Titanium Backup 2. Να αφαιρέσω διαφημίσεις σε free εφαρμογές που μου αρέσουν και δεν έχουν να τις αγοράσω χωρίς διαφιμήσεις 3. Να αφαιρέσω αυτή τη βλακεία μπάρα στο κάτω μέρος με τις 3 τελείες που είναι άχρηστη και μου τρώει οθόνη 4. Να κάνω delete εφαρμογές που ήρθαν με το κινητό και δεν τις θέλω Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τι να βάλω... Μου αρέσει έτσι όπως είναι το κινητό (JB 4.1.1) 1. Υπάρχει η official ROM rooted??? (Δηλαδή εκ πρώτης όψεως να μοιάζει σαν κανονικό?) 2. Υπάρχει κάποια ROM που προτείνεται ανεπιφύλακτα? 3. Όταν το καλοκαίρι βγει update με Sense 5, θα μπορώ να βάλω την official ή θα πρέπει να βρω ROM rooted Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Solaris η μόνη rom που είναι ουσιαστικά στοκ χωρίς καμία παραλλαγή είναι η android revolution hd του mike . Όταν με το καλό πάρουμε το update μπορείς να περάσεις πάλι custom Rom αλλά ανα πασα στιγμη μπορείς να γυρίσεις σε στοκ κατάσταση . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikropixel Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Έχω μια ερώτηση πολύ εξειδικευμένη σχετικά με battery drain. Πριν 3-4 μέρες έκανα wipe και factory reset γιατί το είχα παραφορτώσει με πολλά apps και δεν με ικανοποιύσε η απόδοση της μπαταρίας. Πλέον έχω βάλει πολύ λίγα/βασικά apps για να το παρακολουθώ πως πάει αλλά δεν μπορώ να πω ότι βλέπω διαφορά. Δεν έχω ενεργοποιήσει google now και οι περισσότερες ρυθμίσεις σχετικά me location reporting και άλλα τέτοια που μπορεί να το αναγκάζουν σε background tasks είναι απενεργοποιημένα. Το sync παίζει μεν αλλά σε όχι πολύ μεγάλη συχνότητα και γενικά το wifi το ανοίγω συνήθως από τις 20:00 μέχρι τις 01:00. Παρατήρησα μέσα από το GSam Battery monitor, στα kernel wakelocks ότι το "baseband_xmm_power" ήταν ενεργό για 3h 32m μέσα σε διάστημα 24 ωρών, διάστημα κατά το οποίο η οθόνη ήταν ενεργή για μόνο 1h 27m. Το νούμερο ήταν πολύ υψηλό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ψάχνω λοιπόν σε forums και από ότι διαβάζω το θέμα αυτό το έχουν πολλοί με htc one x και αρκετοί σε Nexus 7 που έχουν τον ίδιο CPU (tegra). Δεν βρήκα κάποια λύση. Το έχει προσέξει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με την τοποθεσία του καιρού στο Sense; Εμένα από χτες η μένει κολλημένη η μου βγάζει ότι υπήρξε πρόβλημα ανίχνευσης της τοποθεσίας μου, μόνο στον καιρό αυτό. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Απο το pc ή απο το κινητο να παω στο Play store (Googleplay)? Δεν βλεπω να εχει κουτι για αναβαθμιση αυτοματη ή οχι. Με τα screen protector ηρθαν το πρωτο δεν το καταφερε η κορη μου αλλα το δευτερο ειναι μια χαρα.Αφηνει ενα κενο μικρο κουτακι επανω αριστερα διπλα εκει που γραφει htc η συσκευη. Από το κινητό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτο επηρεαζει μονο την συγεκριμενη εφαρμογη για τα update ή ολες ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτο επηρεαζει μονο την συγεκριμενη εφαρμογη για τα update ή ολες ? Ναι είναι μόνο για την εφαρμογή που έχεις ανοικτή στο Play Store εκείνη τη στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπέρα, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσω την front face camera που έχει πιάσει σχετικά αρκετή βρωμιά? Εάν βάλω μπατονέτα λίγο εμποτισμένη με ειδικό καθαριστικό για monitor? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ναι είναι μόνο για την εφαρμογή που έχεις ανοικτή στο Play Store εκείνη τη στιγμή. Οχι....Το εκανα αλλα μετα εκανε ολλα τα update σε εφαρμογες που ειχα....:(:(:(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οχι....Το εκανα αλλα μετα εκανε ολλα τα update σε εφαρμογες που ειχα....:(:(:(:(:( Μα αυτό σου λέω, ότι σταματάει μόνο την εφαρμογή που θα επιλέξεις.. Σε μένα τουλάχιστον αυτό κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μα αυτό σου λέω, ότι σταματάει μόνο την εφαρμογή που θα επιλέξεις.. Σε μένα τουλάχιστον αυτό κάνει. Καλημερα....Η ρυθμιση αυτη πιανει ολλες τις εγκατεστημενες εφαρομγες σχετικα με τα αυτομτα update ή οχι Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλημερα....Η ρυθμιση αυτη πιανει ολλες τις εγκατεστημενες εφαρομγες σχετικα με τα αυτομτα update ή οχι Όχι Γιάννη, η ρύθμιση είναι για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.. Κάνε μια δοκιμή για να το καταλάβεις, απενεργοποίησε την αυτόματη αναβάθμιση σε μια εφαρμογή και μετά μπες σε μια άλλη να δεις ότι είναι ενεργή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts