Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μιλάω για κάτω κάτω εκει που είναι τα 3 led

κι εμένα το κάνει. με custom Rom μπορείς να ρυθμίσεις να φωτίζουν λιγότερο ( απ ότι θυμάμαι είχα βρει σχετική ρύθμιση) οπότε δεν. θα είναι έντονο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση. Έκανα το τεστ της μπαταρίας που έχει το HTC και μου έδωσε 70%κατάσταση μπαταρίας. Σε τι ποσοστό μπορώ να ζητήσω αντικατασταση;;

Επίσης, το κινητό είναι αγορασμένο από expansys, με ποια αντιπροσωπία πρέπει να επικοινωνήσω;;

Ναι μιλάω για κάτω κάτω εκει που είναι τα 3 led

Τοτε no problem φιλε μου, ετσι ειναι ολα. Απολαυσε την συσκευη σου, ειναι πολυ καλη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ερώτηση. Έκανα το τεστ της μπαταρίας που έχει το HTC και μου έδωσε 70%κατάσταση μπαταρίας. Σε τι ποσοστό μπορώ να ζητήσω αντικατασταση;;

Επίσης, το κινητό είναι αγορασμένο από expansys, με ποια αντιπροσωπία πρέπει να επικοινωνήσω;;

Πως ακριβώς έκανες το τεστ?

Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο *#*#3424#*#*. Το HTC Function Test θα εμφανιστεί ,πατάς accept και κανείς το τεστ της μπαταρίας που είναι στα more το κουμπί κάτω δεξιά .Ταυτόχρονα τρέχεις αν θέλεις και τα υπόλοιπα τεστ .

Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο *#*#3424#*#*. Το HTC Function Test θα εμφανιστεί ,πατάς accept και κανείς το τεστ της μπαταρίας που είναι στα more το κουμπί κάτω δεξιά .Ταυτόχρονα τρέχεις αν θέλεις και τα υπόλοιπα τεστ .

Ακριβως. Ξερετε λοιπον για κινητο αγορασμενο απο το expansys με ποιον πρεπει να επικοινωνησω, και αν με καλυπτει η αντικατασταση μπαταριας οταν ειναι στο 70%??

Ισχυει η 2χρονη εγγυηση και για την μπαταρια?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πριν λίγες μέρες πήρε ένας φίλος το HOX. Σήμερα με πήρε τηλ ότι του έσπασε η οθόνη (λογικά το digitizer). Δεν του έπεσε λέει ούτε χτυπήθηκε πουθενά. το είδε ξαφνικά. Λογικά κάτι έγινε και δεν το πήρε χαμπάρι. Anyway. Η οθόνη προβάλει κανονικά αλλά έχει σπάσιμο το κρύσταλλο. Στο σέρβις που πήρε τηλ του είπαν 170 ευρώ και ότι πάει μαζί με την οθόνη το digitizer. ebay βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-HTC-One-X-S720e-G23-USA-Black-TOOLS-/280936918275?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4169252d03

Μπορεί να μπει μόνο του; Είναι ίδιας ποιότητας και αν ναι, μπορεί να διαχωριστεί από την lcd εύκολα ή δεν θα τα καταφέρω να του το αλλάξω; Γενικά έχω ανοίξει πολλά κινητά παλιότερα και είχα ξανά αλλάξει και σε άλλα 2 κινητά που είχα (qteck s200, htc touch) το digitizer αλλά με hox δεν το έχω δοκιμάσει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ακριβως. Ξερετε λοιπον για κινητο αγορασμενο απο το expansys με ποιον πρεπει να επικοινωνησω, και αν με καλυπτει η αντικατασταση μπαταριας οταν ειναι στο 70%??

Αν δεν κάνω λάθος η εγγύηση στις μπαταρίες διαρκεί 6 μήνες. Πάντως επικοινώνησε με την arvato να τους ρωτήσεις...

Παιδιά είδατε ότι σιγά σιγά θα κάνουμε παπάδες με cydia ? Το θέμα είναι ότι όταν κάνω έγκατασταση λεει unfortunately ..... Τι λέτε να φταίει ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν λίγες μέρες πήρε ένας φίλος το HOX. Σήμερα με πήρε τηλ ότι του έσπασε η οθόνη (λογικά το digitizer). Δεν του έπεσε λέει ούτε χτυπήθηκε πουθενά. το είδε ξαφνικά. Λογικά κάτι έγινε και δεν το πήρε χαμπάρι. Anyway. Η οθόνη προβάλει κανονικά αλλά έχει σπάσιμο το κρύσταλλο. Στο σέρβις που πήρε τηλ του είπαν 170 ευρώ και ότι πάει μαζί με την οθόνη το digitizer. ebay βρήκα αυτό http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-HTC-One-X-S720e-G23-USA-Black-TOOLS-/280936918275?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4169252d03

Μπορεί να μπει μόνο του; Είναι ίδιας ποιότητας και αν ναι, μπορεί να διαχωριστεί από την lcd εύκολα ή δεν θα τα καταφέρω να του το αλλάξω; Γενικά έχω ανοίξει πολλά κινητά παλιότερα και είχα ξανά αλλάξει και σε άλλα 2 κινητά που είχα (qteck s200, htc touch) το digitizer αλλά με hox δεν το έχω δοκιμάσει.

Νομίζω ότι κάτι θα βρεις στο youtube αλλα θα έλεγα ... σιγά σιγά ν' αρχίσει να βάζει κάτι στην άκρη για να τα μαζάψει τα λ7.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι ένας νέος κάτοχος ενός HTC One X 32gb (z560). Γενικά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με τα android κινητά μιας και μια ζωή ήμουν κάτοχος iPhone. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου απαντήσει τις παρακάτω ερωτήσεις μέχρι να προλάβω να χαζέψω όλα τα post.

Το κινητό είναι αναβαθμισμένο στην official Jelly Bean 4.1.1

1. Αξίζει κανείς να το κάνει το τηλέφωνο root? Δεν με ενδιαφέρουν οι σπασμένες εφαρμογές, απλά με ενδιαφέρει αν με το root μπορώ να προσθέσω αξιόλογες εξτρά δυνατότητες στο κινητό. Μπορείτε να μου πείτε μερικές από αυτές που αξίζουν?

2. Γενικά υπάρχουν εφαρμογές που δεν θα μπορούσατε χωρίς αυτές? Είτε είναι από το Google Play market ή εξτρά για root

3. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι η οθόνη του HTC One X είναι αρκετά oversaturated. Έχει πολύ έντονα χρώματα και δεν είναι του γούστου μου. Ειδικά σε φωτογραφίες που βάζω στο κινητό μου το δέρμα φαίνεται σχεδόν πορτοκαλί. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε το saturation της οθόνης? Δοκίμασα π.χ το Screen Adjuster από το Google Play Market αλλά δεν πετυχαίνει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Το Samsung Galaxy S3 είχε μέσα στα menu μερικά screen modes (normal, natural, movie κλπ). Είχα δοκιμάσει ένα S3 και το είχα βάλει στο natural. Τα χρώματα για τα δικά μου γούστα έγιναν όπως πρέπει... Γενικά είναι θέμα με τις amoled οθόνες όσον αφορά τα χρώματα και το Oversaturation. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε με εφαρμογή ή αλλάζοντας κάποια τιμή στον "κώδικα" και τα configuration files του κινητού?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

1. Αξίζει κανείς να το κάνει το τηλέφωνο root? Δεν με ενδιαφέρουν οι σπασμένες εφαρμογές, απλά με ενδιαφέρει αν με το root μπορώ να προσθέσω αξιόλογες εξτρά δυνατότητες στο κινητό. Μπορείτε να μου πείτε μερικές από αυτές που αξίζουν?

2. Γενικά υπάρχουν εφαρμογές που δεν θα μπορούσατε χωρίς αυτές? Είτε είναι από το Google Play market ή εξτρά για root

Για εμένα το root είναι μονόδρομος αφου πέρα από custom roms (παραμετροποιημένες εκδόσεις του λειτουργικού) θέλω απόκρυψη διαφημίσεων (AdAway), δυνατότητα backup δεδομένων και εφαρμογών (Titanium Backup), αλλά και εφαρμογές που βοηθούν την μνήμη ή/και την αυτονομία του κινητού (Greenify).

Προσωπικά χρησιμοποιώ κυρίως αυτές τις τρεις αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα εφαρμογές που θα σου φανούν χρήσιμες.

Ερώτηση, ξέρει κανείς αν αυτό το dock θα ταιριάζει στο international HTC One X+; Γενικά τα docks για το One X κάνουν και για την + έκδοση;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Έχει αφαιρεθεί, όπως και άλλες παρόμοιες.

Θα την βρείς εδώ :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Παιδια μια βοηθεια αν μπορει να γινει

Κανω αρκετες κλισεις απο το αυτοκινητο με το κινητο μεσω bluetooth. Οταν καλεσω σβηνω την οθονη και το ξαναβαζω στην θηκη ζωνης που εχω.

Οταν ομως κλεισω την συνομιλια η οθονη ξανααναβει και μπορει να πατηθει κατα λαθος καποια συντομευση στην οθοονη που μπορει να ειναι και για κλιση σε ατομο....

Γινεται να μην ξαναναβει μονη της η οθονη μετα τον τερματισμο της κλισης ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πρόβλημα που εμφανίστηκε στην 3.20.401.1.

Έχω ετοιμάσει μια λίστα στην εφαρμογή της μουσικής.Πιο πριν όμως άκουγα μόνο ένα κομμάτι. Επιστρέφω στην λίστα, την ακούω και το κλείνω μετά από λίγη ώρα. Αν επιστρέψω στο widget της μουσικής δεν αναπαράγει την λίστα αλλά το μεμονομενο κομμάτι που άκουγα αρχικά. Μπορεί να επιβεβαιώσει καποιος;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδια μια βοηθεια αν μπορει να γινει

Κανω αρκετες κλισεις απο το αυτοκινητο με το κινητο μεσω bluetooth. Οταν καλεσω σβηνω την οθονη και το ξαναβαζω στην θηκη ζωνης που εχω.

Οταν ομως κλεισω την συνομιλια η οθονη ξανααναβει και μπορει να πατηθει κατα λαθος καποια συντομευση στην οθοονη που μπορει να ειναι και για κλιση σε ατομο....

Γινεται να μην ξαναναβει μονη της η οθονη μετα τον τερματισμο της κλισης ?

Ευχαριστω.

Αν θυμαμαι καλα, υπαρχει ρύθμιση να καταλαβαίνει το κινητό ποτε ειναι σε τσέπη και να απενεργοποιεί την οθονη.

Αν θυμαμαι καλα, υπαρχει ρύθμιση να καταλαβαίνει το κινητό ποτε ειναι σε τσέπη και να απενεργοποιεί την οθονη.

Ευχαριστω αλλα δεν βρηκα κατι...Μακαρι να υπαρχει...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Θυμάμαι οτι κατι υπάρχει. Απλα δεν μπορω να βοηθησω περισσότερο που ειναι ακριβως, γιατι δεν το εχω πια το hoxακι. Καποιος αλλος φιλος ισως....

Παιδιά μπορεί να μ πει κάποιος πως να κάνω αποθήκευση τα δεδομένα στα παιχνίδια μ ώστε όταν αλλάξω ρομ να μην χαθούν ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μπορεί να μ πει κάποιος πως να κάνω αποθήκευση τα δεδομένα στα παιχνίδια μ ώστε όταν αλλάξω ρομ να μην χαθούν ?

Titanium Backup ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Έχουμε κάπου διαδικασία rootarismatos για το HOX+ στο myphone? και αν ναί , σε πιο μέρος; γιατί δεν έχω δει.

Μου ανοίξατε την όρεξη

:p

Αν το κάνω Root, θα παίρνω τις επίσημες FOTA αναβαθμίσεις;

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Titanium Backup ;)

Έχω εδώ και καιρο το titanium backup αλλά δεν ξέρω αν σε περίπτωση που αλλάξω ρομ μπορέσω να επαναφέρω τα δεδομένα των παιχνιδιών .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω εδώ και καιρο το titanium backup αλλά δεν ξέρω αν σε περίπτωση που αλλάξω ρομ μπορέσω να επαναφέρω τα δεδομένα των παιχνιδιών .

Μια χαρά επαναφέρονται χωρίς πρόβλημα αρκεί να έχεις πάρει backup..

Στην τελική κράτα κι ένα backup όλη τη rom από το recovery κι αν και πάει στραβά την επαναφέρεις κι έχεις πάλι όλα τα saves..

Έχουμε κάπου διαδικασία rootarismatos για το HOX+ στο myphone? και αν ναί , σε πιο μέρος; γιατί δεν έχω δει.

Μου ανοίξατε την όρεξη

:p

Αν το κάνω Root, θα παίρνω τις επίσημες FOTA αναβαθμίσεις;

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος οδηγός ειδικά για το X+, αλλά η διαδικασία είναι ίδια με το απλό με μόνη διάφορα ότι πρέπει να έχεις το σωστό recovery να περάσεις.

Τα FOTA μόνο με root θα τα παίρνεις αλλά για μένα αφού σκέφτεσαι να το ξεκλειδώσεις τότε κάνε όλη τη διαδικασία και πέρνα custom rom και kernel..

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to HTC One X / X+