Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
τι εννοειτε βγαζει τρεις τελιτσες , :S

Μιλάμε για την κάτω μαύρη μπάρα με τις 3 τελείες που εμφανίζεται για να παίξει το ρόλο του μενού button.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα το διαπιστοσω αυριο υποθετω

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το κινητο ειναι πραγματικα ταχυτατο και σταθερο....επνεκκινησεις ουτε για την πλακα του,μπαταρια στην 1 με 1 μιση μερα αερα και με πιεση!οθονη αψογη λειτουργικο και sense ταχυτατο και ολα μια χαρα.....αφου περναει σιγα σιγα και αυτο με την πιεση της οθονης και το ξεχνας τελειως καταλαβαινεις οτι κρατας στα χερια σου την καλυτερη προταση της αγορας μεχρι τουλαχιστον την ελευση του s3....και ισως και μετα απο αυτο!!!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Το πακεταρισα και ησυχασα...

Γαλλια θα παει βολτα;

Γαλλια θα παει οντως οπως και το δικο μου που το εστειλα Παρασκευη και υπομονη τι να κανουμε,τι να πω και εγω που απο τη πρωτη μερα επανεκκινησεις μου εκανε ουτε καν το χαρηκα:(

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το κινητο ειναι πραγματικα ταχυτατο και σταθερο....επνεκκινησεις ουτε για την πλακα του,μπαταρια στην 1 με 1 μιση μερα αερα και με πιεση!οθονη αψογη λειτουργικο και sense ταχυτατο και ολα μια χαρα.....αφου περναει σιγα σιγα και αυτο με την πιεση της οθονης και το ξεχνας τελειως καταλαβαινεις οτι κρατας στα χερια σου την καλυτερη προταση της αγορας μεχρι τουλαχιστον την ελευση του s3....και ισως και μετα απο αυτο!!!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Δεν ξέρω ίσως επειδη το πρώτο μου smartphone ήταν HTC (diamond), πάντα είχα μια ιδιαίτερα συμπάθεια. Το one x είναι το τέταρτο HTC που αγοράζω.

Απο εκει και πέρα ως γνωστόν είναι απο τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζουν μόνο smartphones και γενικά μόνο mobiles.

Αν είχαν εκμεταλλευτεί την κεκτημένη ταχύτητα που είχαν σαν κύριοι κατασκευαστές windows mobiles δεν θα είχαν χάσει τόσο πολιτικό έδαφος.

@@Παρεμπιπτόντως οποίος χρησιμοποιεί πολυ το facebook και θέλει κάτι πιο γρήγορο ας δοκιμάσει το friendcaster.

Έχει notifications κανονικά και είναι πολυ πιο γρήγορο. Επίσης έχω την εντύπωση κρατα λιγότερη ram.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά υποφέρει και το δικό μου απο αυτο το προβληματάκι, αμα το πιέσω στην υποδοχη usb και σε μερικά άλλα σημεία.

εχω να πω όμως το εξής:

στο χωριο μου λεμε να μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη.

αμα δεν ειχα διαβασει τοσα σχολια, δεν υπήρχε περιπτωση να το βρω απο μονος μου, γιατι δε χρειαζεται ποτέ να εφαρμόσω τόση δύναμη, σε καμία περίπτωση.

το ψειρίζουμε το θέμα υπέρ το δέον, το θέμα είναι ένα μη-θέμα.

Και το δικο μου οταν το πιεζω στα ακρα, κανει αυτον τον κυματισμο αλλα δε με ενοχλει γιατι σε πραγματικες συνθηκες δεν υπαρχε λογος να πιεζεις την οθονη σε αυτα τα σημεια.

Κατα τα αλλα, την μπαταρια την περιμενα λιγο καλυτερη. Ισως φταιει το γεγονος οτι συνεχεια παιζω με την οθονη, η οποια ειναι τρομερα ενεργοβορα κατα την αποψη μου.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Και το δικο μου οταν το πιεζω στα ακρα, κανει αυτον τον κυματισμο αλλα δε με ενοχλει γιατι σε πραγματικες συνθηκες δεν υπαρχε λογος να πιεζεις την οθονη σε αυτα τα σημεια.

Κατα τα αλλα, την μπαταρια την περιμενα λιγο καλυτερη. Ισως φταιει το γεγονος οτι συνεχεια παιζω με την οθονη, η οποια ειναι τρομερα ενεργοβορα κατα την αποψη μου.

Βαλτη στο χαμηλότερο σημείο της φωτεινοτητας. Στο αυτόματο δουλεύει ψηλά. Να φανταστείς με κουράζει το πολυ φως σε λευκό φόντο αν δεν μειωσω την φωτεινότητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

γεια σας παιδια ειμαι και εγω πανευτηχης κατοχος του one x . απλα θελω να σας πω τι επαθα απο τη βιασυνη να το ανοιξω και να το φερω στα μετρα μου !!!! αφου το εβαλα να φορτιζει και του περασα και της επαφες μου μου ειρθε μηνυμα για αναβαθμισει και πανω στη χαρα μου το εβαλα να τη κανει . ελα ομως που δεν ειχε αρκετη μπαταρια και νεκρωσε τελειως:blink: . το αφησα πηγα στη δουλεια με κατεβασμενα μουτρα:( το βραδυ που γυρισα το εβαλα στο φορτιστη του και ζωντανεψε χαρες πανυγηρια κακο:D και εφτυχως μου εκοψε και το αφησα να φορτισει τελειως;) . την επομενη μερα ειδα οτι δεν προλαβε να κανει την αναβαθμισει και την εκανα και ολα μια χαρα μεχρι στιγμης :p ειναι η τριτη μερα που το εχω στα χερια μου και εχω καταλαβει οτι μπορεις να κανεις απιστευτα πραγματα και οτι επιτελους η htc εχει ενα κινητο με κυριολεκτικα 4 α@@@@@α !!!!!!!!

Tοσο καιρο το ειχα στο αυτοματο. Τωρα το εβαλα στο 40% περιπου και περιμενω να δω αποτελεσματα μεχρι αυριο!

Σε ευχαριστω για τη συμβουλη!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

εμενα ακομα η αναβαθμση....

με ξεχασανε λετε???

κατα τα αλλα.το μονο αρνητικο ειναι το τζαμακι της καμερας.μαλλον χαραζεται πολυ ευκολα.βρηκα και γω κατι να κλαψω...

η μπαταρια "κερδιζει"μερα με τ μερα ποντους.πραγματικα ειναι το πρωτο μοτ ανδροιδ που δχνει διαφορε μερα μ τ μερα η μπαταρια.

επισης wifi ταχυτατο και δυνατο....ενα απο τα μεγαλα + τυου ως τωρε.εμπειρικα μετα το σενσεσιον και dhd

Εχω διαβάσει όλα όσα είχατε πει για τους κυματισμούς που κάνει η οθόνη όταν την πιεσετε.Το δοκίμασα και εγω στο transformer μου με ips panel, με πολύ δύναμη που δεν εξηγείται να το κάνει κάποιος αυτό σε κανονική χρήση και κάνει κυματισμούς κυρίως στο κέντρο της οθόνης.

Μήπως για αυτό ευθύνεται το ips panel που χρησιμοποιεί και το one X και στην ουσία δεν είναι προβλημα;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Administrators
Έχουμε νέα για root παρακάμπτοντας το htcdev?

Ακόμα το htcdev.com αποτελεί μονόδρομο. Για κάποιον παράξενο λόγο έχει γίνει ευρέως αποδεκτή αυτή η μέθοδος παρόλο που οι συνέπειες είναι γνωστές.

Modpic.gif

Γαλλια θα παει οντως οπως και το δικο μου που το εστειλα Παρασκευη και υπομονη τι να κανουμε,τι να πω και εγω που απο τη πρωτη μερα επανεκκινησεις μου εκανε ουτε καν το χαρηκα:(

Αντε να παρει λιγο παριζιανιοκο αερα μπας και ερθει στα συγκαλα του... εγω βεβαια νεο θα ζητησω.

Σου εχουν πει ποσες μερες θα παρει η ολη κατασταση;

Αν πουν οκ για ααντικαταστασηη λετε να δεχτουν να μου στειλουν ενα αλλο χρωμα απο αυτο που τεζαρε (ο μακαριτης ηταν χρωματος γκρι!)

Ακόμα το htcdev.com αποτελεί μονόδρομο. Για κάποιον παράξενο λόγο έχει γίνει ευρέως αποδεκτή αυτή η μέθοδος παρόλο που οι συνέπειες είναι γνωστές.

Απορίας άξιο πως τόσοι χρήστες χαραμίζουν την εγγύηση μιας πανάκριβης συσκευής.. Μήπως δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει και το revolutionary tool, όπως αναμενόταν?

s21 ultra 256

Αντε να παρει λιγο παριζιανιοκο αερα μπας και ερθει στα συγκαλα του... εγω βεβαια νεο θα ζητησω.

Σου εχουν πει ποσες μερες θα παρει η ολη κατασταση;

Αν πουν οκ για ααντικαταστασηη λετε να δεχτουν να μου στειλουν ενα αλλο χρωμα απο αυτο που τεζαρε (ο μακαριτης ηταν χρωματος γκρι!)

Ναι οντως να παρει την αυρα του Σικουανα να ερθει στα ισια του:lol::lol:,μεχρι το τελος τις εβδομαδας που ερχεται λογικα θα εχω ενημερωση το πολυ αρχες της επομενης, πρωτη φορα μου τυχαινει σε κινητο και ελπιζω τελευταια:p,οσον αφορα αν γινεται να σου κανουν αντικατασταση με το λευκο ισως γινεται παρε τηλ να ρωτησεις αυριο καλυτερα.

• Administrators
το δικο μου ποστ γιατι το διαγραψατε?τοσο off topic ηταν??

Ήταν ναι, τόσο το δικό σου όσο και αρκετά άλλα που φεύγουν στα πλαίσια καθαρισμού του θέματος.

Δυστυχώς παρατηρείται έντονα το φαινόμενο των πολλών και ανούσιων post που στην δεν λένε τίποτα ουσιαστικό και απλά αυξάνουν των αριθμό των μηνυμάτων και ξεχειλώνουν τα θέματα. Μετά εσείς οι ίδιοι είστε αυτοί που παραπονιέστε για δυσανάγνωστα θέματα!

Όποιος έχει απορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm.

Modpic.gif

Απορίας άξιο πως τόσοι χρήστες χαραμίζουν την εγγύηση μιας πανάκριβης συσκευής.. Μήπως δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει και το revolutionary tool, όπως αναμενόταν?

Αν δεν κάνει κάτι η HTC θα συνεχιστεί η μείωση των πωλήσεων. Με την τακτική της αυτη παρεχώρησε στην Samsung όλο το developing team του XDA.

@@ Θέμα βιντεοσκοπισης

Μέχρι στιγμής καμία android συσκευη δεν τα καταφέρνει σε βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Ενω η εικόνα είναι καλη, υπάρχουν συχνά σπασιματα όταν βιντεοσκοπουμε ειτε στα 720 ειτε στα 1080, αντικείμενα που κινουνται όπως αυτοκίνητα κλπ. Το ίδιο είχα και στο SGS2 συν ότι αυτο έχανε και το focus.

Εκτός απο τα ΝΟΚΙΑ για μένα βασιλιάς είναι το iPhone στον τομέα φωτογραφία και βίντεο. Χαίρομαι να βλέπω τα βίντεο που έχω απο το iPhone 4

Σήμερα τράβηξα κάποια βιντεακια στο Allou Park. Είχα στο ίδιο σημειο βίντεο απο το iPhone 4, SGS2 και SGSii. Πάντα στα 720.

Η διάφορα ολοφάνερη υπέρ του iPhone.

Κάτι μου λέει ούτε το Siii δεν θα ξεπεράσει το πρόβλημα και ότι οφείλεται στο λειτουργικο.

Βάζουν τετραπυρηνους υποτίθεται για να βελτιώσουν τέτοιες λειτουργίες αλλα δεν γίνεται τίποτα.

Για μένα το θέμα αυτο είναι σοβαρο και θα καθορίσει το αν θα συνεχίσω με android η θα επιστρέψω στην ιδιοτροπη apple τον Σεπτέμβριο.

Θα δοκιμάσω και με κάποια άλλη εφαρμογη αλλα προς το παρών η LG camera pro που χρησιμοποιουσα για να διορθωνω τετοια προβληματα στο Sii, δεν δουλεύει σωστά. Όταν βιντεοσκοπεις είναι σαν να αυξομοιωνεται συνεχώς ο φωτισμός.

EDIT

Όπως έγραψα παρακάτω όταν προβάλλω το ίδιο βίντεο σε υπολογιστή η στο iPad η ροή του είναι πολυ φυσιολογική σε αντίθεση με όταν το προβάλλω στο ONE X.

Δείτε το

http://db.tt/1JVkDEDW Κάντε το download μην το προβαλετε απευθείας για καλύτερα αποτελέσματα.

Τελικά φταίει ο official video player. Με τον player του ES explorer παίζουν μια χαρά τα βίντεο.

Edited by Te_salat

Αν δεν κάνει κάτι η HTC θα συνεχιστεί η μείωση των πωλήσεων. Με την τακτική της αυτη παρεχώρησε στην Samsung όλο το developing team του XDA.

@@ Θέμα βιντεοσκοπισης

Μέχρι στιγμής καμία android συσκευη δεν τα καταφέρνει σε βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Ενω η εικόνα είναι καλη, υπάρχουν συχνά σπασιματα όταν βιντεοσκοπουμε ειτε στα 720 ειτε στα 1080, αντικείμενα που κινουνται όπως αυτοκίνητα κλπ. Το ίδιο είχα και στο SGS2 συν ότι αυτο έχανε και το focus.

Εκτός απο τα ΝΟΚΙΑ για μένα βασιλιάς είναι το iPhone στον τομέα φωτογραφία και βίντεο. Χαίρομαι να βλέπω τα βίντεο που έχω απο το iPhone 4

Σήμερα τράβηξα κάποια βιντεακια στο Allou Park. Είχα στο ίδιο σημειο βίντεο απο το iPhone 4, SGS2 και SGSii. Πάντα στα 720.

Η διάφορα ολοφάνερη υπέρ του iPhone.

Κάτι μου λέει ούτε το Siii δεν θα ξεπεράσει το πρόβλημα και ότι οφείλεται στο λειτουργικο.

Βάζουν τετραπυρηνους υποτίθεται για να βελτιώσουν τέτοιες λειτουργίες αλλα δεν γίνεται τίποτα.

Για μένα το θέμα αυτο είναι σοβαρο και θα καθορίσει το αν θα συνεχίσω με android η θα επιστρέψω στην ιδιοτροπη apple τον Σεπτέμβριο.

Θα δοκιμάσω και με κάποια άλλη εφαρμογη αλλα προς το παρών η LG camera pro που χρησιμοποιουσα για να διορθωνω τετοια προβληματα στο Sii, δεν δουλεύει σωστά. Όταν βιντεοσκοπεις είναι σαν να αυξομοιωνεται συνεχώς ο φωτισμός.

Γενικα βεβαια ουτε η HTC ουτε η Samsung φημιζονται σε αυτο το τομεα σε αντιθεση με Nokia και τη Sony κυριως λογω τεχνογνωσιας και ειδικευσεις στο τομεα αυτο μιας και εχει μακρα παραδοση και ειδικο τμημα στις φωτο και το video.Παντως οντως το android εχει συμβολη στα οποια κουσουρια των φωτο και video καπου πασχει σαν λειτουργικο στη δομη και στο πως εχει στηθει απο την αρχη:)

Σε τι επίπεδα κινείται η ελεύθερη ραμ στις συσκευές σας; εμενα ανοίγοντας είναι στα 223mb.. λίγη δεν είναι για τέτοια συσκευή; είναι βαρύ το sense ως γνωστόν αλλά τόσο πολύ;
s21 ultra 256

• Administrators
Σε τι επίπεδα κινείται η ελεύθερη ραμ στις συσκευές σας; εμενα ανοίγοντας είναι στα 223mb.. λίγη δεν είναι για τέτοια συσκευή; είναι βαρύ το sense ως γνωστόν αλλά τόσο πολύ;

Σε όλους η ram σε αυτά τα επίπεδα κινείται. Όντως το sense 4 είναι "απαιτητικό".

Modpic.gif

• The title was changed to HTC One X / X+